Spanien, Dicastillo, Navarra
...der ofte tilsættes. Vi har flere smagsvarianter, såsom citron-ingefær, hibiscus, og vi kan forberede andre smagsvarianter, som kunderne efterspørger, såsom kokos, mango,... Disse probiotiske drikke fremstilles ved at lægge sukker fra hamp og dadler i sirup i vand, som probiotiske kulturer forbruger. Smagen kommer fra citronsaft. Let kulsyreholdig (gas, der naturligt dannes under produktionen som følge af gæring). Levendrikkene, der ikke er pasteuriserede, indeholder Lactococcus, Lactobacillus og Bifidobacteria.
Italien, Trepuzzi
...perfekt til smagning og egner sig til blanding af sofistikerede drinks. Fremstillet udelukkende i Portugal, er Rum Farol resultatet af de naturlige processer af gæring og destillation af presset sukkerrørsaft, hvis aromatiske profil er garanteret. RUM FAROL oplyser sofistikeret drikning og kortlægger sansernes kurs. Kapacitet: 70cl - 40%Vol med gaveæske.
Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
... lagring Høsten af druerne sker ved perfekt modenhed. Selektiv sortering af de bedste klaser takket være en fotometrisk analyse ved modtagelse af høsten. Gæring i 15 dage. Pneumatisk presning for at bevare kvaliteten af saften. Malolaktisk gæring i fade. Lagring i fade (nye fade og fade på 5 år) i 12 måneder. Aftapning på det optimale tidspunkt og hvile af vinen før salg. NOTER FRA SMAGNING Denne vin med en kirsebærrød farve afslører en kompleks næse. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
... dag i denne vin. WINEMAKING Håndplukket ved optimal modenhed Vinifikation ifølge metoderne specifikke for appellationen: Presning, første gæring, mousserende proces og anden gæring i flasken Lagret på bundfald i minimum 12 måneder GRAPES Merlot Cabernet Franc TASTING Villa Bordeaux Rosé præsenterer en lys pink farve med bløde, let rubinrøde højdepunkter. Næsen tilbyder elegante noter af cassis og syltede frugter.
Ukraine, Chornomorsk
...Høj kvalitet hesteblad rod, urt til engros Retter lavet af hestebladblade er meget populære. Ikke friske blade bruges, men tørrede - under tørring sker der en gæring, og de får en behagelig smag, og den karakteristiske bitterhed forsvinder. Ekstrakt fra rødderne og rhizomerne giver et gult farvestof; blade og stængler giver et grønt farvestof. Rhizomet kan bruges til at garve læder. I...
Italien, Misano Adriatico
...La Birra rossa CHIMAY er en fin belgisk drik, produceret efter gamle klosterteknikker og med en lang historie inden for gæring og flaskemodning. Med sin rige blanding af malt og humle tilbyder denne røde øl med en alkoholprocent på 12% en unik og kompleks smag, der vil tilfredsstille de mest kræsne ganer. Nydes i en flaske på 33 cl for en autentisk oplevelse af høj kvalitet.
...Monorigine 100% Arabica fra Honduras – Lys Ristning Historien om Carlos og succesen med mikrolotter af arabica-kaffe i Honduras Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være den naturlige gæring i 48 timer kan vi nyde både de søde noter af mælkechokolade og karamel samt de mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre.
Polen, Opalin
...Aromatiseret tobaksnydelse for ægte kendere Et vigtigt kriterium for en god cigar er kvaliteten af dens omslag. Det bør ikke have nogen revner eller huller og bør have få, frem for alt meget fine årer. Connecticut Broadleaf omslaget tilhører Maduro cigarrerne: Maduro oversat fra spansk betyder "moden". Maduro står for en bestemt nuance af omslagsbladet, samt… … for en bestemt modning (gæring) af omslaget. Connecticut Broadleaf er den bedst kendte Maduro-sort og er værdsat for sin kvalitet og smag.
... jeg ren. Fri for lugte af fugt, gæring, harskhed, mug, rådne eller enhver anden fremmed lugt. / Typisk for tørret korn. og jeg ren. Fri for muggen, gæring, harsk, muggen, rådne lugte eller enhver anden fremmed lugt.","Flavor/Flavor":"Produktkarakteristisk. / Typisk for produktet."}...
Italien, Savignano Sul Panaro
...Økologisk kaffe, enkelt oprindelse naturlig, med en stærk frugtsyre, sød med et strejf af gæring. Kendetegnet ved en stærk blomsterduft.
Frankrig, Bordeaux
... optimal udtrækning af aromaer, farve og tanniner. Vinen tappes efter 15 til 20 dage før den malolaktiske gæring. Smagning Med en mørk rubinrød farve åbner denne vin sig med en intens frugtagtig næse med krydrede noter, der er karakteristiske for de fine, velmodne Cabernet Sauvignons. I munden er tanninerne bløde og varme. Strukturen er fyldig med noter af skovfrugter og en blød finish. Denne vin...
Italien, Guardiagrele
...Afdækket fra den naturlige gæring af hvede, ideel til alle typer pizza. Undgår bearbejdnings- og temperaturstress. Format: 1 kg Dosering: 4 - 5 %...
Frankrig, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Horia BITXI var vores allerførste kreation i samarbejde med vores mesterbrygger baseret i Navarra. La Horia er en lys øl af Helles-stil (lys på tysk) med lav gæring. Med sin gyldne blonde farve er det en let blond øl med en maltet smag, der afslører blomster- og urteagtige aromaer. Det er en tørstslukkende øl, der er meget let at drikke.
... en bred vifte af applikationer med lige geometri. Fordele 1-Specialoverfladebehandling 2-Egnede & tilpassede design 3-Lang levetid 4-Høj holdbarhed – mindre vedligeholdelse 5-Effektiv filtrering Applikationer 1-Fødevarer og mineralbehandling 2-Vandrensning 3-Mineralapplikationer 4-Vibrationsseparation 5-Gæring 6-Vandbehandling Rustfrit stål med forskellige grader og forskellige materialer kan...
Tyskland, Schwalbach
...Energy-K er en energidrik, der er fermenteret med Kombucha. Den sukker, der tilsættes før fermenteringen, bliver fuldstændig forbrugt af Kombucha-kulturerne. Den tappes upasteuriseret og ufiltreret. Gæring i flasken skaber den forfriskende kulsyre. Koffeinen stammer 100% fra ristet økologisk Mate-te (i varianten: "Mate") eller fra økologisk Guarana-ekstrakt (i de øvrige varianter).
...Cépages : Sciaccarellu og Niellucciu (40/60) 15 år 25 hl/hec Récolte : manuel (10 000 flasker) Vinification : uden svovl. Høsten er delvist afstilket, temperaturreguleret rustfri ståltank. Mise en cuve og gæring. Fermentering ved 24 til 28°C. Daglig pigeage og luftning. Maceration i 4 til 5 uger afhængigt af druesorterne for denne årgang. Aftapning og presning. Élevage : 6 måneder på fine bærme...
Frankrig, Bordeaux
...Historie: Vinmarken på 12 hektar ved Château Joanin Bécot ligger i appellationen Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Den har et meget smukt terroir bestående af ler-kalk. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle og høstes manuelt. Druer: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinifikation: Termoregulerede ståltanke, parcellaire selektion, manuel pigeage, maceration i 35 dage, malolaktisk gæring i tanke...
Frankrig, Saint-Martin-Du-Vivier
...Champagne er det ultimative symbol på luksus og fejring verden over. Produceret eksklusivt i Champagne-regionen i Frankrig, er denne prestigefyldte mousserende vin fremstillet efter den traditionelle metode, med en anden gæring på flaske, der giver den sine fine bobler og sin unikke karakter. De ikoniske druesorter som Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier bidrager til champagnens rige...
Matchende produkter
Champagne
Champagne
Andre produkter
Tequila
Tequila
Tyskland, Bad Bentheim
... Æblerne bliver malet, hvilket skaber en væske, der blandes med gær for at starte processen med alkoholisk gæring. Sukkerne omdannes til alkohol. Samtidig sikrer eddikesyrebakterier, at den skabte alkohol omdannes til eddike. I den endelige æblecidereddike er der således ingen alkohol. Sunde egenskaber ved æblecidereddike og anvendelser Æbleeddike kan bruges på forskellige måder, både internt og eksternt. Det er udover at være en lækker tilføjelse til en salat eller grøntsager også godt for kroppen. Æblecidereddike kan hjælpe med at holde huden smidig og blød…...
Belgien, Gent
...århundrede. Kunstnere som Albijn Van den Abeele, Valerius De Saedeleer, Constant Permeke, Gust og Leon De Smet, Albert Servaes, George Minne, Gustave og Karel van de Woestijne, Fritz Van den Berghe og mange andre har arbejdet her og dannet en slags 'kunstnerkoloni', der fejlagtigt kaldes 'Latem-skolen'. Undervejs stopper vi ved 'Filliers' destilleriet. Fra madlavning og gæring til destillation af gin kræver den håndværksmæssige destillationsproces håndværket fra 5 generationer af 'mestere i madlavning' for at opnå den mest udsøgte gin. En erfaren guide...
... er til stede i dette produkt, hvilket muliggør en bitterhed, der er identisk med den, der opnås ved klassisk humling. Dette produkt kan anvendes efter gæring lige før den endelige filtrering. ISOTOTAL er en ideel måde at justere ølbitterness til den ønskede værdi i slutningen af processen uden at ændre kvaliteten af denne bitterhed. Fordelene ved brugen af ISOTOTAL er høj fleksibilitet i...
Frankrig, Condom
...Næse: Komplekst med noter af gammel sød vin, honning, bitterhed, komplekse urteagtige noter. Smag: Generøs og meget kompleks med aromatiske urter, temmelig bitter, sødme og kompleksitet af krydderier. Der er tilstedeværelse af smøragtige noter fra malolaktisk gæring. Eftersmag: Afbalanceret mellem bitterhed og kompleksitet, smuk længde.
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.
Frankrig, Quincampoix
...Rhum blanc Krassel | Oaxaca – Mexico – Flaske på 0,7 liter 55% | Ren hvid rom (type "agricole") Sorten af sukkerrør: java | Langsom gæring i fyrretræstank | Dobbelt destillation i traditionelt destillationsapparat Oprindelse: Rio Blanco – Oaxaca – Mexico Producent: familien Krassel Smagenote: I næsen afslører denne rom sig meget hurtigt. Angrebet fra sukkerrøret er meget sødt og let krydret...
Tyskland, Eresing
...er magnesiumsalt af mælkesyre, der opstår i produktionen ved gæring af sukker. Magnesiumlaktat er et naturligt forekommende stof, der hjælper nervesystemet og fordøjelsessystemet, med muskelbevægelser og til at udnytte glukose. I denne produktsektor arbejder vi sammen med den europæiske producent Corbion / Purac (Puramex ®). Kvaliteter: vandfri, 2-hydrat Udseende: hvidt pulver CAS-nummer: 18917-93-6 EINECS: 242-671-4 Holdbarhed: 36 måneder Opbevaring: bør opbevares på et køligt, tørt og lysbeskyttet sted, i tætsluttende emballage.
Frankrig, Colmar
...Le Crémant d’Alsace er en mousserende vin fremstillet efter den traditionelle metode. Efter en første gæring i tank, tappes vinen på flaske for at gennemgå den anden gæring, som gør den perlende. Gennemsnitlig lagringstid på latte: 18 måneder. Modtagelser, til at servere som aperitif eller til hele måltider. Druer: 100% Pinot Noir Nedbør: 550 mm/år Lagring: 8 til 9 måneder i hundrede år gamle tønder Alkohol: 12% Serveringstemperatur: 5-7°C Opbevaring: 3 år...
Frankrig, Malataverne
... skindmaceration. Presning. Temperatursat alkoholisk gæring med blokeret malolaktisk gæring. Traditionel vinifikation i rustfrit stål, kontrollerede temperaturer. Alkoholindhold 12,5% vol. Allergener (sulfitter) Indeholder sulfitter. Denne rosévin vil være ideel til måltider med venner, som ledsagelse til grillretter og grøntsagstians.
Østrig, Fürnitz
...Eddikesyre er en organisk forbindelse. Den klassificeres som en carboxylsyre og er den næst enkleste carboxylsyre. Det er en meget nyttig kemisk forbindelse, der produceres syntetisk såvel som ved bakteriel gæring. Syntetisk fremstilles den ved carbonylation af methanol. Dens kemiske formel er C2H4O2. Kemisk Udseende Eddikesyre har udseendet af en klar og farveløs væske. Den har en stærk eddike...
Frankrig, Cénac
... intakte, hvorefter den vinificeres i små beholdere, hvilket også muliggør en god ekstraktion af de elementer, der findes i skindet og i druesaften. Høsten bliver endelig pige 2 gange om dagen indtil slutningen af den alkoholiske gæring, hvorefter den overføres til egetræsfade med fin korn. Næse Diskret ved åbningen, men den bliver mere kompleks med aromaer af kirsebær, trøfler og syltede frugter...
Spanien, Alhama De Murcia
...Nogle almindelige typer af forbedringsmidler inkluderer forbedringsmidler til dejen, forbedringsmidler til gæring og emulgeringsforbedringsmidler. Deres fordele inkluderer: - Forbedring af tekstur og elasticitet i dejen. - Øgning af volumen og svampethed i det endelige produkt. - Forlængelse af brødets holdbarhed.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play