Italien, Venezia
...opnået gennem den traditionelle metode og en lang proces af gæring og modning. Vores øl er produceret ved kun at bruge de fineste råmaterialer, omhyggeligt udvalgte humler, to-række forårssort byg og det reneste Dolomit kildevand. Vores Øl: BIRRA VENEZIA BIONDA er en ufiltreret Helles, forfriskende og letdrikkelig, med en duftende maltsødme og en behagelig humleeftersmag. BIRRA VENEZIA ROSSA...
Belgien, Brunehaut
... betegnes som "grands crus". Kombinationen af Tradition og Modernitet! Sådan lyder virksomhedens motto, som er et ægte credo for lederne af bryggeriet Brunehaut. Tradition, fordi det håndværksmæssige bryggeri bevarer sin helt naturlige fremstillingsmetode af øl med høj gæring, der refermenteres på flaske og i tønder. Resultatet: et udvalg af omkring ti forskellige øl fra klosterbryggerier eller...
Grækenland, Patras
...Præcisionslandbrugssystemer (fjernmåling og sprøjtning), multisensor drivhus, robotapplikationer i landbruget. Vi repræsenterer den spanske virksomhed Sanz Hermanoz i Grækenland, som blandt andet producerer sprøjteudstyr til landbrugs- og havebrug. Vi tilbyder rustfrie beholdere (INOX 18/10) til olivenolie, vin og honning, vinkølere til kontrolleret gæring og systemer til opbevaring af nitrogen.
Italien, Brescia
... visdom i vinene fra Valtenesi. Vinkælderen har de mest moderne vinfremstillingsmetoder, har et termisk klimaanlæg, der bruges til at kontrollere temperaturen under gæring af druerne og vinen under opbevaringsfasen. Det klimatiserede lager muliggør vinens modning i flasken.
...La Brasserie de L'abbaye du Val-Dieu er en uafhængig belgisk producent af specialøl med høj gæring. Val-Dieu-øl er de eneste klosterøl, der stadig brygges og tappes i et kloster. Klosterøl Val-Dieu: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10,5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blonde 6,5 %, Rader Ambrée 10,5 %. Anerkendt belgisk klosterøl.
Frankrig, Lille
... forvandler også majs, hvede, kartofler og maniok for at producere et bredt udvalg af produkter med høj værdi (native og modificerede stivelser, glukosesirup, dextrose, maltodextriner, polyoler og alkoholer) til fødevareindustrien, medicinalindustrien, plantekemi, dyrefoder, papir og karton. TEREOS producerer også traditionelle alkoholer fra landbrugsråvarer (sukkerroer, korn) gennem gæring, destillation og raffinering. Disse neutrale alkoholer har ingen særpræg, er klare og lugtfri og er beregnet til spiritus-, parfume- og medicinalsektoren.
Landbrugsselskabet Le Mire i Refrontolo producerer fremragende Prosecco DOGC. Prosecco, der ejes af virksomheden, hvor man med moderne vinificeringsanlæg går fra blid presning til gæring af mosten i temperaturkontrollerede beholdere og derefter i autoklaver for at skabe bobler. Egen produktion og smagning. Beliggende på toppen af bakken ved MIRE i Refrontolo, har familien Liessi i tre...
Tyskland, Vaterstetten
...da de karakteristiske smagsstoffer og aromaer først opstår efter lang gæring. Grimminger natursurdej kræver mindst 20 lange timer til dejens surhed. Miljø Moderne varmegenvindingsanlæg bruger overskudsvarmen fra bageovne til at opvarme alt det vand, der er nødvendigt for produktionsprocessen. En ekstern varmtvandsforsyning til opvarmning og rengøringsprocesser er derfor overflødig. Dette sparer energi og skåner miljøet. De fleste af vores trykte produkter – som f.eks. vores produktkatalog – produceres klimaneutralt. www.brot.de...
... fremstille unikke vine, der identificerer sig med det sted, de kommer fra. Det er vine, der udtrykker geografi og vinhistorie fra landskaberne i Rueda, Rioja og Ribera del Duero. Efter et stykke tid havde vi meget klart det vinprofil, vi ønskede at fremstille: friske, frugtagtige og elegante vine med volumen og balance. Når druen er blevet til vin gennem gæring, gennemgår den en lagringsproces på...
Belgien, Lierneux
Grundlagt i foråret 2013 af Nicolas og Mélissa Résimont, er Brasserie de la Lienne et mikrobryggeri, der ligger i hjertet af den smukke region Ardennerne i Belgien, mellem provinserne Liège og Luxembourg. Det har fundet sin plads i en gammel gård, hvor gæringsbeholderne har erstattet foderbrædderne, og hvor loftet er blevet til en smagsprøvesalon. Lienne: Den første bryg fra bryggeriet. Øl med høj gæring og eftergæret på flaske, den brygges i den reneste tradition af to typer let ristet lys malt. Lienne Brune: Cremet på ganen og varm som et godt bål efter en skovtur.
Italien, Saltara
... på design af komplette vinkældre, maskiner og produktionslinjer, samt fremstilling og salg af anlæg til vinproduktion såsom: afstilkere, elevatorbånd og sorteringstabeller, membranpresser, klaringsanlæg til most, forskellige typer filtre, omvendt osmose, tartarisk stabilisering, systemer til maceration af rødvine, genvinding af CO2 fra gæring. Vi realiserer også anlæg til mousserende vine og perlende vine, bryggeri produktionsanlæg og flaskefyldningsanlæg.
Belgien, Le Roeulx
Siden 1873 har familien Friart fortsat produktionen af forskellige øl, herunder St-Feuillien. Øl fra Brasserie St-Feuillien: klosterøl ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison fra St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikationer: naturlige øl med overgæring uden tilsætningsstoffer, aromatiske humler af høj kvalitet, udvalgte malte, traditionel gæring,…...
Belgien, Steenhuffel
... Bryggeri BOON i Lembeek (50 / 50 JV): 100% spontan gæring. De er oprindeligt bryggere af Brabantisk høj gæring øl under mærket PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale og PALM Green) og er dermed markedsleder i Benelux i segmentet af amberøl. Opkøbet af Bryggeri De Gouden Boom i Brugge i 2001 udvidede udbuddet af høj gæring øl i segmentet af smagsøl med BRUGGE Tripel og klosterøl fra STEENBRUGGE (Hvid – Dubbel Brun – Blond og Tripel).
Frankrig, Pont à Mousson
Oprettet i 2003 i Pont-à-Mousson af Régis Bouillon og Jean-François Drouin, har Les Brasseurs de Lorraine til formål at genoplive det håndværksmæssige ølbryggeri i Lorraine. Det erklærede mål for de to grundlæggere er at producere kvalitetsøl i henhold til den traditionelle ølbrygning i Lorraine. Alle øl er 100% naturlige, ren malt, af høj gæring og undergår ingen pasteurisering; således bevares...
Belgien, Purnode
La Brasserie du Bocq, grundlagt i 1858 af Martin BELOT, er i dag en af de få belgiske bryggerier, der stadig er 100% familieejet. Beliggende i hjertet af den vidunderlige turistregion Condroz, har denne dynamiske virksomhed forblevet tro mod de traditionelle metoder til fremstilling af øl med høj gæring og flaskegæring. I dag leder den sjette generation virksomhedens skæbne og ser fremtiden i møde med tillid. Nogle tal, der giver et bedre indblik i virksomheden: Omsætning: 9.200.000 €; Årlig produktion: 74.500 hektoliter; Ansat personale: 45 personer.
Spanien, La Roda
...hjemmelavet øl, øl med dobbelt gæring, ufiltreret øl, øl uden tilsætningsgas, spanske håndlavede øl. Eller nogle pomace eller hjemmelavet rom, som pomacecreme, urtepomace, urtelikør, pomace med honning, likør med honning, honningrom.
Belgien, Irchonwelz
La Brasserie des Géants forener tradition og teknologi for at producere overgæret øl, der er rige på smag og overholder de strengeste kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder. Øl: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Vores øl brygges udelukkende af kvalitetsråvarer (malt, humle, rent vand og gær). De er helt naturlige og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Den sekundære gæring på flaske eller fad giver dem en 100 % naturlig brus.
Italien, Amaro
... det muligt at styre temperaturen på mosten under gæring og vinene med maksimal præcision og lethed. Den høje ingeniørkunst og innovationen fra GORTANI finder en fremragende anvendelse i transporttankene. En karakteristisk detalje er tilstedeværelsen af en unik støttebøjle, der muliggør vægtfordeling under transport. Gortani Srl er i stand til at imødekomme enhver forespørgsel fra sine kunder, fra den lille tank til kældre med hundrede tusinde liter.
Serbien, Gornji Milanovac
Produktionsenhed for alkoholiske drikkevarer, hvor et velkendt sortiment af frugtbrændevin og alkoholiske drikke produceres. Den inkluderer linjer til modtagelse og behandling af frugt, linjer til alkoholisk gæring og destillation samt en automatisk fyldning. Linje til blanding af supper og krydderier samt linjen til deres emballering, hvor det berømte sortiment af Takovo-supper, krydderier og...
Spanien, Almendralejo
www.covini.es COVINI er en handelsvirksomhed, der har været aktiv siden 2001, specialiseret i bulkvine samt et bredt udvalg af frugtsafter til drikkevareindustrien. Vi kan tilbyde vine (traditionel eller kontrolleret gæring), hvidvine, vine til mousserende, rosé, rødvine, højfarvede rødvine, varietals og forskellige D.O. vine. Vi kan også tilbyde druesaft, koncentreret og rectificeret. Naturlige...
Belgien, Ruddervoorde
...De Leite holder fast i det håndværksmæssige karakter og vælger resolut kvalitet. 'Vi ønsker at fortsætte med at nyde brygningen. Alle vores øl er af høj gæring med eftergæring på flasken. Hver øl er udstyret med en kunstnerisk etiket, designet af kunstnere. Vores øl: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Tyskland, Remshalden-Geradstetten
Allinox GmbH - KUNZE food technology udvikler køkkenmøbler og er multi-specialist inden for gæring, køling og frysning. Allinox GmbH - KUNZE food technology producerer industrianlæg (gennemløbsgæringsanlæg; indkørselsanlæg; kompakte gærskabe; mobile gærrum; klimaanlæg), køleanlæg (stikklare køleanlæg; individuelle køleanlæg; kombianlæg til køling-frysning) og fryseanlæg (stikklare fryseanlæg; individuelle fryseanlæg; kombianlæg til køling-frysning; chokfrysning; gennemløbsfrysning).
Belgien, Ninove
... blev født. Under krigsårene 1940-1945 blev der igen skiftet tilbage til øl med høj gæring (24°C). Der var mindre energi nødvendig for at køle ned. Det varede indtil 1958, før man igen begyndte at producere SLAG PILS, HELLES og TAFELHELL øl med lav gæring. Fra 1979 begyndte de tre fætre at brygge WITKAP·PATER på anmodning fra bryggeriet "De Drie Linden" fra Brasschaat. I 1981 blev WITKAP·PATER officielt overtaget.
Holland, Koog Aan De Zaan
... forarbejder det malte korn til maltvin. Det betyder, at Saenshine selv omdanner korn til alkohol gennem gæring. Zaanshine Distilleerderij forarbejder denne alkohol til Jenever, Gin og/eller likører. Zaanshine arbejder derfor ikke med indkøbt alkohol, der er produceret af gæret melasse (melasse er et affaldsprodukt fra sukkerindustrien) og heller ikke med indkøbt maltvin. Zaanshine distilleerderij...
... most, kaldet druemost, transporteres til kælderen efter sedimentering og lagres i fade, hvor den alkoholiske gæring finder sted. For rødvine fjernes stilkene delvist (målet er at adskille druerne fra stilkene); de macererer derefter i tanken (helst i træ) i en uge eller mere afhængigt af årgangen. Denne fase muliggør udvinding af tanniner og farve fra drueskallen. Når tankene når en temperatur på omkring 16-18°C, starter gæraktiviteten og den alkoholiske gæring.
Spanien, Barcelone
...Selskab grundlagt i 1992 af Vicente Comin. Virksomhed med eksklusive repræsentationer af maskiner til semi-industrielle og industrielle bagerier og konditorier samt deres salgssteder, specialiseret i hele produktionsprocessen fra siloer/afdeling/rulning/gæring/ovne... osv. Teknisk service, der er unik for Comin Machinery, kvalificeret af repræsentanter: Tyskland, Østrig og Holland. Vi sælger og...
Slovakiet, Zvolen
Námásté, s.r.o., en virksomhed der har beskæftiget sig med produktion af mjød i mange år. Vi tilbyder 7 slags lækker mjød fremstillet i Slovakiet. På grund af sit alkoholindhold, der opstår ved naturlig gæring af en honningopløsning ved hjælp af vin gærceller, klassificeres denne drik som vin; det er honningvin. De fleste mjøder produceres i en sødere stil, hvor duften af honning kommer til sin...
... bouquet med særlig finesse, med noter af marasca og bær, og smagen er bred, tør, frisk og lang. - Lakana, opkaldt efter området hvor vinmarkerne ligger, adskiller sig fra Mamuthone ved sin fremstillingsmetode; efter den første gæring i ståltanke følger en anden gæring i egetræsfade. - Ilisi er en fadlagret vin, modnet i egetræsfade i 12 måneder.
Italien, Leini
EUROSERVICE er en virksomhed specialiseret i import-eksport, der har opereret i over ti år med Nordafrika. De importerer med succes den nu velkendte Casablanca-øl, den bedste hvedeøl fra Maghreb. Øllen er praktisk talt økologisk, har en behagelig smag, er rig på vitaminer og er let at fordøje. Dens karakteristika og den innovative metode til gæring gør den unik i sin branche. Den honningagtige eftersmag giver dem, der smager den, en uforlignelig og forfriskende oplevelse.
Tyskland, Oberotterbach
... vinbønder, der leverer deres friskhøstede druer som sødmost til os om efteråret, og derudover køber vi ind gennem vinkommissionærer. Straks efterfølgende sker der en skånsom forklaring af mosten gennem flotation. Gennem temperaturstyret gæring (kold) bevares de naturlige aromaer. På denne måde opnås friske, frugtige hvidvine og bløde rødvine. Vores vinkældre, der er udstyret med rustfrie ståltanke...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play