Italien, Trepuzzi
...perfekt til smagning og egner sig til blanding af sofistikerede drinks. Fremstillet udelukkende i Portugal, er Rum Farol resultatet af de naturlige processer af gæring og destillation af presset sukkerrørsaft, hvis aromatiske profil er garanteret. RUM FAROL oplyser sofistikeret drikning og kortlægger sansernes kurs. Kapacitet: 70cl - 40%Vol med gaveæske.
...Monorigine 100% Arabica fra Honduras – Lys Ristning Historien om Carlos og succesen med mikrolotter af arabica-kaffe i Honduras Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være den naturlige gæring i 48 timer kan vi nyde både de søde noter af mælkechokolade og karamel samt de mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre.
Italien, Misano Adriatico
...La Birra rossa CHIMAY er en fin belgisk drik, produceret efter gamle klosterteknikker og med en lang historie inden for gæring og flaskemodning. Med sin rige blanding af malt og humle tilbyder denne røde øl med en alkoholprocent på 12% en unik og kompleks smag, der vil tilfredsstille de mest kræsne ganer. Nydes i en flaske på 33 cl for en autentisk oplevelse af høj kvalitet.
Italien, Guardiagrele
...Afdækket fra den naturlige gæring af hvede, ideel til alle typer pizza. Undgår bearbejdnings- og temperaturstress. Format: 1 kg Dosering: 4 - 5 %...
Italien, Savignano Sul Panaro
...Økologisk kaffe, enkelt oprindelse naturlig, med en stærk frugtsyre, sød med et strejf af gæring. Kendetegnet ved en stærk blomsterduft.
Italien, MILANO
...Det er ikke den sædvanlige lager, men det er heller ikke en håndværksøl. Denne Ceres Strong Ale er en dobbelt malt med lav gæring, der er produceret i Danmark og importeret af os fra Ceres S.p.A., et selskab der tilhører Royal Unibrew-gruppen. En øl, der kendetegnes ved den høje alkoholprocent på hele 7,7 grader. FORPAKNING 24 FLASKER 1 FLASKE = EURO 0,70 1 PALLE 63 FORPAKNINGER AF 24 = 1512 FLASKER UDLØB 09/2025 MINIMUMSORDRE 30 PALLE...
...PAS-teknologien er perfekt til mange forskellige sektorer: fra identifikation af giftige gasser til overvågning af organiske forbindelser i produktionsanlæg, laboratorier og hospitaler. Takket være sin høje opløsning udnytter ETG QE-PAS sit fulde potentiale i proceskontrol som overvågning af gæring eller produktion af ren gas. Fotoakustisk spektroskopi (PAS) tilbyder en større følsomhed...
Italien, Nave
...Det stammer fra destillationen af fine, modne og duftende hvide druer, som kendetegner dets originalitet. Dets aromatiske friskhed kommer fra renheden af råmaterialet, kun druer af den bedste kvalitet i perfekt modenhed, og fra den eksklusive og strenge arbejdsmetode i hver produktionsfase fra høst til gæring, indtil destillationen. Prime Uve er en værdifuld, duftende og blød spiritus, som anbefales at serveres ved en kølig temperatur. Kapacitet: 3 ltl Kode: 00020 Kategori: Grappa Alkoholindhold: 39% vol...
...Vitigno: 100% Barbera. Vinifikation: traditionel gæring med maceration i cirka 18 dage. Lagring: 18 måneder i franske egetræsfade. Farve: dyb rubinrød, der går mod granat. Duft: elegant og kompleks, med noter af moden frugt på baggrund af søde krydderier. Smag: fyldig, med en rig og silkeagtig struktur, med en lang og vedholdende eftersmag. Alkoholprocent: ±14% Gastronomisk kombination: Velegnet til meget smagfulde forretter og hovedretter, især hvis de er baseret på rødt kød. Serveres ved en temperatur på cirka 18°C.
Italien, Vazzola
... den eneste rørformede varmeveksler til homogen køling eller opvarmning af drueskaller (med eller uden stilke), frugtpulp og andre produkter, der indeholder suspenderede faste stoffer eller fibre (op til 25-30%). Det er derfor ideelt til: • inline nedkøling af hvide drueskaller ved 15°C for at forhindre gæring før presning • øjeblikkelig nedkøling af sorte drueskaller ved 25°C • kontrol af gæring...
Italien, Codognè
...Systemet installerer en membran, der adskiller den alkoholiske væske fra en ekstraktant (generelt vand). En fælles handling af diffusion og naturlig osmose får ethanolmolekyler til at migrere til ekstraktionsvæsken, hvilket fjerner alkoholindholdet. Egnet til: Alkoholfjernelse fra vin, øl eller andre hydroalkoholiske løsninger; Genstart af en fastlåst gæring; Korrigering af "ubalancerede" væsker. Det er også muligt at justere gas.
Italien, Dorgali
...Oprettet ved forarbejdning af rene Cannonau-druer. Efter en gæring på skallerne i en periode, der varierer fra 15 til 20 dage, modnes partiet primært i ståltank i mindst 10 måneder, mens en lille del hæves i franske tonneaux i en periode på mindre end et år. Efter aftapning følger 2 eller 3 måneders modning. Med en livlig rubinrød farve giver Vigna Sorella med sin ungdom og friskhed dufte fra...
Italien, Amelia
... syreniveau, men også ved en række organoleptiske kvaliteter opnået gennem upåklagelige produktionsprocesser. Den exceptionelle kvalitet af dette produkt stammer fra en nøje udvælgelse af økologiske lokale oliventræplantager. Det er resultatet af en konstant og omhyggelig grundighed anvendt gennem hele oliventransformationsprocessen; defoliering og rengøring som grundlæggende arbejdsmodeller bidrager til højere hygiejnestandarder gennem hele processen, mens høst og opbevaring sker ekstremt hurtigt for at undgå gæring og dermed fuldt bevare smagskvaliteterne.
Italien, Marciano Della Chiana
...Alò er en værdifuld vin lavet af Aleatico-druer, der er tørret i solen i vinmarken. Efter en naturlig gæring lagres vinen i små træfade. Produktionen af denne sent høstede passito er begrænset til 500 flasker om året. Vinen er rig med en meget bred aromaprofil, fra frugtagtig tørret blomme til blomsteragtig rose og krydret kanel, og den præsenterer sig i en dyb rubinrød farve. Takket være den...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
... produkter er veganske og kendetegnes ved en typisk og uforvekslelig smag, der stammer fra den særlige forarbejdning og det unikke klima i Euganei-bakkerne. Efter en naturlig gæring på 12 timer bliver dejen bearbejdet med surdej og udvalgte naturlige ingredienser, og efter den rette hviletid for dejen, bliver delikatesserne håndlavet af vores mesterbagere én ad gangen.
Italien, Venezia
...opnået gennem den traditionelle metode og en lang proces af gæring og modning. Vores øl er produceret ved kun at bruge de fineste råmaterialer, omhyggeligt udvalgte humler, to-række forårssort byg og det reneste Dolomit kildevand. Vores Øl: BIRRA VENEZIA BIONDA er en ufiltreret Helles, forfriskende og letdrikkelig, med en duftende maltsødme og en behagelig humleeftersmag. BIRRA VENEZIA ROSSA...
Italien, Conegliano
... for at være ekstra opmærksom på sundheden og velvære for sine vinstokke - en kvalitetsfaktor, som få andre ejendomme, med parceller spredt over appellationen, kan påberåbe sig. Ejendommens kælder, gravet ind i de kølige granithøjder, holder Ca’Vittoria Prosecco ved optimale temperaturer under gæring og lagring.
Italien, Brescia
... visdom i vinene fra Valtenesi. Vinkælderen har de mest moderne vinfremstillingsmetoder, har et termisk klimaanlæg, der bruges til at kontrollere temperaturen under gæring af druerne og vinen under opbevaringsfasen. Det klimatiserede lager muliggør vinens modning i flasken.
Landbrugsselskabet Le Mire i Refrontolo producerer fremragende Prosecco DOGC. Prosecco, der ejes af virksomheden, hvor man med moderne vinificeringsanlæg går fra blid presning til gæring af mosten i temperaturkontrollerede beholdere og derefter i autoklaver for at skabe bobler. Egen produktion og smagning. Beliggende på toppen af bakken ved MIRE i Refrontolo, har familien Liessi i tre...
Italien, Saltara
... på design af komplette vinkældre, maskiner og produktionslinjer, samt fremstilling og salg af anlæg til vinproduktion såsom: afstilkere, elevatorbånd og sorteringstabeller, membranpresser, klaringsanlæg til most, forskellige typer filtre, omvendt osmose, tartarisk stabilisering, systemer til maceration af rødvine, genvinding af CO2 fra gæring. Vi realiserer også anlæg til mousserende vine og perlende vine, bryggeri produktionsanlæg og flaskefyldningsanlæg.
Italien, Amaro
... det muligt at styre temperaturen på mosten under gæring og vinene med maksimal præcision og lethed. Den høje ingeniørkunst og innovationen fra GORTANI finder en fremragende anvendelse i transporttankene. En karakteristisk detalje er tilstedeværelsen af en unik støttebøjle, der muliggør vægtfordeling under transport. Gortani Srl er i stand til at imødekomme enhver forespørgsel fra sine kunder, fra den lille tank til kældre med hundrede tusinde liter.
... ved brug af naturlige stoffer. Vi er opmærksomme på biodiversiteten. INFORMATION OM VINPRODUKTION: Den usædvanlige agronomiske evne, den totale dedikation og den oplyste passion for landbrug og natur har fået os til at investere alle vores ressourcer i købet af virksomheden med etablering af nye vinmarker og køb af CAPASONI og tønder til gæring og opbevaring af vin. I 1989 skete der et vigtigt vendepunkt, da alle de udstrakte jorde på over 150 hektar blev omdannet til økologisk landbrug. Til produktionen af: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO med den ØKOLOGISKE metode.
... bouquet med særlig finesse, med noter af marasca og bær, og smagen er bred, tør, frisk og lang. - Lakana, opkaldt efter området hvor vinmarkerne ligger, adskiller sig fra Mamuthone ved sin fremstillingsmetode; efter den første gæring i ståltanke følger en anden gæring i egetræsfade. - Ilisi er en fadlagret vin, modnet i egetræsfade i 12 måneder.
Italien, Leini
EUROSERVICE er en virksomhed specialiseret i import-eksport, der har opereret i over ti år med Nordafrika. De importerer med succes den nu velkendte Casablanca-øl, den bedste hvedeøl fra Maghreb. Øllen er praktisk talt økologisk, har en behagelig smag, er rig på vitaminer og er let at fordøje. Dens karakteristika og den innovative metode til gæring gør den unik i sin branche. Den honningagtige eftersmag giver dem, der smager den, en uforlignelig og forfriskende oplevelse.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play