... dag i denne vin. WINEMAKING Håndplukket ved optimal modenhed Vinifikation ifølge metoderne specifikke for appellationen: Presning, første gæring, mousserende proces og anden gæring i flasken Lagret på bundfald i minimum 12 måneder GRAPES Merlot Cabernet Franc TASTING Villa Bordeaux Rosé præsenterer en lys pink farve med bløde, let rubinrøde højdepunkter. Næsen tilbyder elegante noter af cassis og syltede frugter.
Frankrig, Bordeaux
... optimal udtrækning af aromaer, farve og tanniner. Vinen tappes efter 15 til 20 dage før den malolaktiske gæring. Smagning Med en mørk rubinrød farve åbner denne vin sig med en intens frugtagtig næse med krydrede noter, der er karakteristiske for de fine, velmodne Cabernet Sauvignons. I munden er tanninerne bløde og varme. Strukturen er fyldig med noter af skovfrugter og en blød finish. Denne vin...
Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
... lagring Høsten af druerne sker ved perfekt modenhed. Selektiv sortering af de bedste klaser takket være en fotometrisk analyse ved modtagelse af høsten. Gæring i 15 dage. Pneumatisk presning for at bevare kvaliteten af saften. Malolaktisk gæring i fade. Lagring i fade (nye fade og fade på 5 år) i 12 måneder. Aftapning på det optimale tidspunkt og hvile af vinen før salg. NOTER FRA SMAGNING Denne vin med en kirsebærrød farve afslører en kompleks næse. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Frankrig, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Horia IXO var vores allerførste kreation i samarbejde med vores mesterbrygger baseret i Navarra. La Horia er en lys øl af Helles-stil (lys på tysk) med lav gæring. Med sin gyldne blonde farve er det en let blond øl med en maltsmag, der afslører blomster- og urteagtige aromaer. Det er en tørstslukkende øl, der er meget let at drikke.
...Cépages : Sciaccarellu og Niellucciu (40/60) 15 år 25 hl/hec Récolte : manuel (10 000 flasker) Vinification : uden svovl. Høsten er delvist afstilket, temperaturreguleret rustfri ståltank. Mise en cuve og gæring. Fermentering ved 24 til 28°C. Daglig pigeage og luftning. Maceration i 4 til 5 uger afhængigt af druesorterne for denne årgang. Aftapning og presning. Élevage : 6 måneder på fine bærme...
Frankrig, Bordeaux
...Historie: Vinmarken på 12 hektar ved Château Joanin Bécot ligger i appellationen Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Den har et meget smukt terroir bestående af ler-kalk. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle og høstes manuelt. Druer: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinifikation: Termoregulerede ståltanke, parcellaire selektion, manuel pigeage, maceration i 35 dage, malolaktisk gæring i tanke...
Frankrig, Saint-Martin-Du-Vivier
...Champagne er det ultimative symbol på luksus og fejring verden over. Produceret eksklusivt i Champagne-regionen i Frankrig, er denne prestigefyldte mousserende vin fremstillet efter den traditionelle metode, med en anden gæring på flaske, der giver den sine fine bobler og sin unikke karakter. De ikoniske druesorter som Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier bidrager til champagnens rige...
Matchende produkter
Champagne
Champagne
Andre produkter
Tequila
Tequila
Frankrig, Quincampoix
...Rhum blanc Krassel | Oaxaca – Mexico – Flaske på 0,7 liter 55% | Ren hvid rom (type "agricole") Sorten af sukkerrør: java | Langsom gæring i fyrretræstank | Dobbelt destillation i traditionelt destillationsapparat Oprindelse: Rio Blanco – Oaxaca – Mexico Producent: familien Krassel Smagenote: I næsen afslører denne rom sig meget hurtigt. Angrebet fra sukkerrøret er meget sødt og let krydret...
Frankrig, Malataverne
... skindmaceration. Presning. Temperatursat alkoholisk gæring med blokeret malolaktisk gæring. Traditionel vinifikation i rustfrit stål, kontrollerede temperaturer. Alkoholindhold 12,5% vol. Allergener (sulfitter) Indeholder sulfitter. Denne rosévin vil være ideel til måltider med venner, som ledsagelse til grillretter og grøntsagstians.
Frankrig, Condom
...Næse: Komplekst med noter af gammel sød vin, honning, bitterhed, komplekse urteagtige noter. Smag: Generøs og meget kompleks med aromatiske urter, temmelig bitter, sødme og kompleksitet af krydderier. Der er tilstedeværelse af smøragtige noter fra malolaktisk gæring. Eftersmag: Afbalanceret mellem bitterhed og kompleksitet, smuk længde.
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.
Frankrig, Cénac
... intakte, hvorefter den vinificeres i små beholdere, hvilket også muliggør en god ekstraktion af de elementer, der findes i skindet og i druesaften. Høsten bliver endelig pige 2 gange om dagen indtil slutningen af den alkoholiske gæring, hvorefter den overføres til egetræsfade med fin korn. Næse Diskret ved åbningen, men den bliver mere kompleks med aromaer af kirsebær, trøfler og syltede frugter...
Frankrig, Saint-Fraimbault
...Installé et placer et nogle kilometer fra gården, har vi i samarbejde med Pascale og Donatien udviklet denne amberøl med en original smag af hø. Som håndværksbryggere i næsten 10 år har dette par skabt en række håndværks- og økologiske øl i deres bryggeri "Le Château de la Bière". Brass’Tonfoin er en PALE ALE amberøl (det vil sige en øl med høj gæring, hvis alkoholindhold er lavt - omkring 5...
...Sukkerindholdet i bærrene kan nå høje niveauer, samtidig med at en betydelig syre bevares. Dette gør det muligt at opnå vine, der er særligt velafbalancerede, kraftfulde og fyldige (med meget fedme og volumen). Aromaerne er typiske, komplekse og intense (tørrede frugter, nødder, ristet, eksotiske frugter, smør osv.). Chardonnay B egner sig også godt til lagring og gæring på fad. Kulturelle og agronomiske egenskaber Chardonnay B beskæres generelt til lange træer. Dog i de klimatiske områder, der favoriserer...
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Champagne Assemblage : Chardonnay Potentiel de garde : Cirka 4 år Vinifikationer : Håndplukning, skånsom og gradvis presning, alkoholisk gæring i rustfrie ståltanke, sammensætning af cuvéerne og derefter tilsætning af tirage-liqueur. Modning i 15 måneder og degorgering før tilsætning af dosage-liqueur.
Frankrig, Montmorot
...Affinage "Tradition" betyder, at disse Comtés er blevet modnet efter den traditionelle metode for Comtés, den metode der blev brugt ved grundlæggelsen af vores virksomhed for næsten 140 år siden. Modningen af Comtés foregår på en måde, der fremmer en optimal gæring. Hver ost vil tilbringe tid i mindst tre kældre, som hver især...
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...{"Vinification:":"Vinifikation: Direkte presning, gæring i temperaturregulerede tanke og derefter lagring på franske egetræsfade med bâtonnage på gærrester.","Encépagement:":"Druer: Grenache Blanc - Grenache Gris","Sols:":"Jord: Argilo-Calcaire, gamle vinstokke på de solbeskinnede terrasser i Aspres-terroiret","Accords Mets et Vins:":"Mad- og vinparring: Grillet Tubot eller Dorade, Comté...
Frankrig, Saint-Vérand
...Druerne høstes i hånden. Til denne Cuvée bruger vi kun de første presninger kun de første presninger af vores bedste årgange. Vinen modnes i tanke kun under den første alkoholiske gæring. i cirka 3 måneder, efterfulgt af aftapning med vores anden gæring anden gæring for at skabe fine bobler. Vinen lagres derefter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mad- og vinparring : Blanc de...
Frankrig, Auxerre
...{"Dégustation":"Smagning\nGul nuance. Frugtagtige aromaer med noter af pære. Friskhed i munden, meget letdrikkelig vin.\n\nVinifikation\nSkindmaceration i 3 dage efterfulgt af blid presning i 3 timer. I tanken, malolaktisk gæring udført. Lagret på fine gærrester i 8 måneder i tank. Vin vinificeret uden svovl.\n\nAccord metvin\naperitif, skaldyr\n\nVinmagerens råd: serveres ved 10°C...
Frankrig, Colmar
...Le Crémant d’Alsace er en mousserende vin fremstillet efter den traditionelle metode. Efter en første gæring i tank, tappes vinen på flaske for at gennemgå den anden gæring, som gør den perlende. Gennemsnitlig lagringstid på latte: 18 måneder. Modtagelser, til at servere som aperitif eller til hele måltider. Druer: 100% Pinot Noir Nedbør: 550 mm/år Lagring: 8 til 9 måneder i hundrede år gamle tønder Alkohol: 12% Serveringstemperatur: 5-7°C Opbevaring: 3 år...
Frankrig, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Rest sukker: 210 g/liter","Nez":"Duft: Noter af kvæde","Terroir":"Lerholdig grusjord på skifer","Equilibre":"Balance: Likøragtig","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Den alkoholiske gæring foregår i egetræsfade, og lagringen varer 18 måneder i egetræsfade.","Bouche":"Smag: Kogte frugter, kvæde med en rig eftersmag...
Frankrig, Roubia
...{"CÉPAGES":"DRUESORTER\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nAlkohol: 12,5°\n\nVINIFIKATION\nVinificeret som en rosé med røde druer. Langsom presning i 3 timer efterfulgt af gæring i termoregulerede ståltanke med indfødte gærstammer. Kulsyremaceration for at udtrække frugten. Vinifikation i termoregulerede ståltanke i 6 måneder med meget få eller ingen indgreb.\n\nDEGUSTATION\nEn smuk lys...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Delikat presning af 3 udtræk af passificerede og botrytis-berørte druer. Gæring i egetræsfade efterfulgt af 12 måneders lagring på fine gærrester for at udtrække en kompleks aromatisk struktur. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Strålende gylden farve. Harmonisk kompleksitet af...
Frankrig, Caudiès De Fenouillèdes
... mosten direkte hældt på franske egetræsfade (25% nye), hvor den gennemgår hele sin alkoholiske gæring. Den malolaktiske gæring søges bevidst ikke for at bevare friskheden. Under lagringen på hele gærrester i 10 måneder, bliver vinen regelmæssigt omrørt for at give den mere fylde. Dette arbejde ...
Frankrig, Saint Cannat
...VINIFIKATION Direkte presning og gæring med temperaturkontrol – omrøring af gæren i slutningen af gæringen. SMAGNING Lys gul farve med grønne nuancer. I munden finder man aromaer af citrusfrugter (citron, pomelo) og dufte af planter (buksbom, jasmin). Perfekt som aperitif, til salater eller grillet fisk. Denne vin serveres ideelt mellem 8°C og 10°C.
Frankrig, Paris
... friskpresset sukkerrørsaft. Efter en gæring og destillation under de strenge regler for AOC, gennemgår denne rom flere trin af reduktion og hvile. Destillation i kreolsk søjle. Oplev denne nektar med en stor aromatisk rigdom. Meget afbalanceret og rund på ganen. Den vil glæde alle ti-punch entusiaster.
Frankrig, Paris
...Produceret i Champagne-regionen, denne RARISSE, SEDUCERENDE og EKSKLUSIVE likør baseret på Foléré-planten (også kaldet BISSAP), skiller sig ud ved sin blanding af pinot meunier og foléré, der er forstærket i en særligt unik gæring i verden via en traditionel teknik fra Kamerun på en original måde, som harmonerer med Champagne-regionen i FRANKRIG, hvor den afsluttes og tappes i subtilt formede...
Frankrig, Cormontreuil
...Præsentation: Aphrometret overvåger konstant trykudviklingen under den anden gæring. Det fastgøres, når der tappes, på flaskehalsen uden kapsel. Aphrometret vil derfor forblive på flaskehalsen under hele skumningen. Aphrometre, der kan tilpasses til: - Jeroboam. - Specialflasker efter anmodning. Manometer i rustfrit stål: (0/10) Bar. Fordele: - Pålidelig og robust mekanisme. - Manometer i rustfrit stål. - Designet og fremstillet i Frankrig af os. - Tilpasseligt aphrometre. NB: Må ikke støde, må ikke tabe. Download produktbladet...
Frankrig, Chalonnes Sur Loire
...Redux-processen gør det muligt at reducere alkoholindholdet i en vin med 1 til 2 grader ved at behandle mosten før gæring. Redux er en patenteret subtraktiv teknik, der reducerer sukkerindholdet i druesaft ved hjælp af en to-trins membranbehandling: filtrering og omvendt osmose. Det handler om at udtrække et koncentreret sukker sirup fra mosten ved lav temperatur. Som et alternativ til vinens...
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play