• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • gæring

Resultater for

Gæring - Frankrig

Frankrig
  1. SA SCDC

    Frankrig

    Virksomheden SA SCDC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning, installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr, Trædyrkning og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, forsyninger til vindyrkning, Trædyrkning og skovbrug - maskiner og udstyr, og Gæring brancherne. Den er baseret i Orbais l'Abbaye, Frankrig.

  2. ALPHANOSOS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Alphanosos bruger egne IA-algoritmer til at opdage, udvikle og forhandle aktiver og produkter indeholdende blandinger og udtræk af ikke-farmaceutiske stoffer, hovedsageligt plantebaserede. Disse aktive blandinger, hvoraf visse allerede har opnået patent i 15 lande for deres antimikrobielle virkninger, er beregnet til dyrehygiejne, hudplejepræparater, konserveringsmidler til fødevarer og kosmetik, samt på længere sigt, funktionelle fødevarer og sygdomsbehandling. Virksomheden startede med R&D i 2015 og er i dag en salgsvirksomhed, der hovedsageligt bruger distributører til sine produkter og industrikoncerner og salgsfirmaer til licensudstedelse og nye R&D-projekter. Alphanosos anvender i dag sine godkendte aktive stoffer i helseprodukter til dyr og mennesker, der målretter specifikke problemer såsom eksem og hudinfektioner. IA-platformen anvendes i partnerskaber inden for opdagelse af nye aktive stoffer og forbedring af formuleringer med det mål at generere intellektuel ejendomsret over stærke biologiske aktiviteter, og især antibakterielle stoffer og svampemidler, men også antivirale midler og diverse celleaktiviteter til brug i kosmetik og medicin eller til industriel anvendelse såsom optimering af bioproduktion.

  3. PANEM INTERNATIONAL

    Frankrig

    I 1969 fremstillede PANEM sit første skab til kontrolleret gæring. Denne nye teknologi til bagerier og konditorier revolutionerede sektoren, både hvad angår komfort og produktion. PANEM INTERNATIONAL har siden fortsat med at udvikle løsninger, som uanset sektoren er både innovative, pålidelige, praktiske og rentable uden at gå på kompromis med kvaliteten af de færdige produkter. Vi giver løsninger på køleproblemer med produkter, som giver mulighed for hurtig nedfrysning, kontrolleret gæring, opbevaring ved plus eller minusgrader, hurtig nedkøling eller nedfrysning. Hvert behov har sin egen løsning. PANEM udvikler, tester og fremstiller “skrædersyede” løsninger. Vi har eget snedkerværksted. Vi fremstiller salgshylder inden for alle tekniske områder, som lever op til bagerne og konditorernes krav om ventileret køling.

  4. CHÂTEAU LE BREZEGUET

    Frankrig

    Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.