Frankrig, Vic-Sur-Aisne
...Opvarmningskabler til blid opvarmning af moste og vine, til kontrolleret malolaktisk gæring.
Frankrig, Saint Loubes
...Mere end 100 års erfaring med mousserende fremstilling gennem vores datterselskab SVM. - Proces baseret på Charmat-metoden (gæring finder sted i en lukket beholder, som ved franske ciders eller italienske proseccos) - Matcher verdens trenden til søde smagsvarianter og priser - En sektor åben for innovation og tiltrækning af nye forbrugere - Flere mulige kombinationer (vs vinoprindelse, alkohol, bobler, sødme, smagsstoffer, farver…) - Et moderne og fleksibelt produktionsværktøj - I stand til at tilbyde emballage-tilpasning fra kun 600 flasker og total tilpasning (vin + emballage) fra 6000.
Frankrig, Nice
...hektar omhyggeligt opretholdes for at sikre den højeste kvalitet af frugten. Med en samlet produktion på 15.000 flasker á 0,75 liter, har denne tørre rødvin fra årgangen 2015 en alkoholprocent på 12,5%. Dens vinificeringsproces viser en forpligtelse til kvalitet og autenticitet. Druerne, der er håndplukket og omhyggeligt udvalgt, har gennemgået en gæring i åbne fade på 225 liter, med en maceration på 20 dage, efterfulgt af en lagring i ståltanke i 10 måneder.
Frankrig, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATION : Delvis malolaktisk gæring. Lagret i kælder i 5 år. ASSEMBLAGE : 15 % reservevin fra perpetuel solera. DOSAGE : 10 g/l DÉGUSTATION : Denne cuvée af ren Pinot Noir præsenterer aromaer, der blander hvide blomster og citrusfrugter. Angrebet i munden, rundt og blødt med noter af kompotfrugt og vanilje, afslører træagtige nuancer i slutningen. Denne Champagne nydes som aperitif og gennem hele måltidet.
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
... ekspertise, anerkendt med mange priser inden for frugtavl og fremstilling af alle ciderprodukter; presning, udvælgelse og gæring, destillation og lagring udelukkende i franske egetræsfade. Besøg vores produktkatalog og opdag vores sortiment.
Frankrig, Lille
... forvandler også majs, hvede, kartofler og maniok for at producere et bredt udvalg af produkter med høj værdi (native og modificerede stivelser, glukosesirup, dextrose, maltodextriner, polyoler og alkoholer) til fødevareindustrien, medicinalindustrien, plantekemi, dyrefoder, papir og karton. TEREOS producerer også traditionelle alkoholer fra landbrugsråvarer (sukkerroer, korn) gennem gæring, destillation og raffinering. Disse neutrale alkoholer har ingen særpræg, er klare og lugtfri og er beregnet til spiritus-, parfume- og medicinalsektoren.
Frankrig, Pont à Mousson
Oprettet i 2003 i Pont-à-Mousson af Régis Bouillon og Jean-François Drouin, har Les Brasseurs de Lorraine til formål at genoplive det håndværksmæssige ølbryggeri i Lorraine. Det erklærede mål for de to grundlæggere er at producere kvalitetsøl i henhold til den traditionelle ølbrygning i Lorraine. Alle øl er 100% naturlige, ren malt, af høj gæring og undergår ingen pasteurisering; således bevares...
... most, kaldet druemost, transporteres til kælderen efter sedimentering og lagres i fade, hvor den alkoholiske gæring finder sted. For rødvine fjernes stilkene delvist (målet er at adskille druerne fra stilkene); de macererer derefter i tanken (helst i træ) i en uge eller mere afhængigt af årgangen. Denne fase muliggør udvinding af tanniner og farve fra drueskallen. Når tankene når en temperatur på omkring 16-18°C, starter gæraktiviteten og den alkoholiske gæring.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play