Belgien, Gent
...århundrede. Kunstnere som Albijn Van den Abeele, Valerius De Saedeleer, Constant Permeke, Gust og Leon De Smet, Albert Servaes, George Minne, Gustave og Karel van de Woestijne, Fritz Van den Berghe og mange andre har arbejdet her og dannet en slags 'kunstnerkoloni', der fejlagtigt kaldes 'Latem-skolen'. Undervejs stopper vi ved 'Filliers' destilleriet. Fra madlavning og gæring til destillation af gin kræver den håndværksmæssige destillationsproces håndværket fra 5 generationer af 'mestere i madlavning' for at opnå den mest udsøgte gin. En erfaren guide...
... er til stede i dette produkt, hvilket muliggør en bitterhed, der er identisk med den, der opnås ved klassisk humling. Dette produkt kan anvendes efter gæring lige før den endelige filtrering. ISOTOTAL er en ideel måde at justere ølbitterness til den ønskede værdi i slutningen af processen uden at ændre kvaliteten af denne bitterhed. Fordelene ved brugen af ISOTOTAL er høj fleksibilitet i...
Belgien, Bruxelles
...Økologisk certificeret frysetørret acerola 50% tapiokamel opnås fra acerola puré, der er malet efter at være blevet fryset og frysetørret i henhold til GMP. Fri for alkohol, konserveringsmidler, bestråling og gæring. Vores frysetørrede produkter kunne ikke have en bedre ernæringsprofil, da de bevarer omkring 99% af deres egenskaber. Fordele: * Antioxidant aktivitet (Høj ORAC) * Forebygger...
Belgien, Couvin
...La Chevetogne er en speciel amber belgisk øl af høj gæring brygget af Brasserie des Fagnes, beliggende i Couvin-Mariembourg (Belgien) og har en alkoholprocent på 6,2% vol. Tilgængelige formater: 33 cl...
Belgien, Brunehaut
... betegnes som "grands crus". Kombinationen af Tradition og Modernitet! Sådan lyder virksomhedens motto, som er et ægte credo for lederne af bryggeriet Brunehaut. Tradition, fordi det håndværksmæssige bryggeri bevarer sin helt naturlige fremstillingsmetode af øl med høj gæring, der refermenteres på flaske og i tønder. Resultatet: et udvalg af omkring ti forskellige øl fra klosterbryggerier eller...
...La Brasserie de L'abbaye du Val-Dieu er en uafhængig belgisk producent af specialøl med høj gæring. Val-Dieu-øl er de eneste klosterøl, der stadig brygges og tappes i et kloster. Klosterøl Val-Dieu: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10,5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blonde 6,5 %, Rader Ambrée 10,5 %. Anerkendt belgisk klosterøl.
Belgien, Lierneux
Grundlagt i foråret 2013 af Nicolas og Mélissa Résimont, er Brasserie de la Lienne et mikrobryggeri, der ligger i hjertet af den smukke region Ardennerne i Belgien, mellem provinserne Liège og Luxembourg. Det har fundet sin plads i en gammel gård, hvor gæringsbeholderne har erstattet foderbrædderne, og hvor loftet er blevet til en smagsprøvesalon. Lienne: Den første bryg fra bryggeriet. Øl med høj gæring og eftergæret på flaske, den brygges i den reneste tradition af to typer let ristet lys malt. Lienne Brune: Cremet på ganen og varm som et godt bål efter en skovtur.
Belgien, Le Roeulx
Siden 1873 har familien Friart fortsat produktionen af forskellige øl, herunder St-Feuillien. Øl fra Brasserie St-Feuillien: klosterøl ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison fra St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikationer: naturlige øl med overgæring uden tilsætningsstoffer, aromatiske humler af høj kvalitet, udvalgte malte, traditionel gæring,…...
Belgien, Steenhuffel
... Bryggeri BOON i Lembeek (50 / 50 JV): 100% spontan gæring. De er oprindeligt bryggere af Brabantisk høj gæring øl under mærket PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale og PALM Green) og er dermed markedsleder i Benelux i segmentet af amberøl. Opkøbet af Bryggeri De Gouden Boom i Brugge i 2001 udvidede udbuddet af høj gæring øl i segmentet af smagsøl med BRUGGE Tripel og klosterøl fra STEENBRUGGE (Hvid – Dubbel Brun – Blond og Tripel).
Belgien, Enghien
Økologisk industriel bageri i alle henseender: bygning og teknologi, produktion og vedvarende energi, råvarer og emballage! Vi udnytter det bedste fra råvarerne ved at forlænge hævetiden og respektere den naturlige gæring. Farvestoffer, smagsforstærkere og andre tilsætningsstoffer er udelukket fra vores produktion. Alle vores produkter er skræddersyet til hver kunde og tilpasset udelukkende i...
Belgien, Purnode
La Brasserie du Bocq, grundlagt i 1858 af Martin BELOT, er i dag en af de få belgiske bryggerier, der stadig er 100% familieejet. Beliggende i hjertet af den vidunderlige turistregion Condroz, har denne dynamiske virksomhed forblevet tro mod de traditionelle metoder til fremstilling af øl med høj gæring og flaskegæring. I dag leder den sjette generation virksomhedens skæbne og ser fremtiden i møde med tillid. Nogle tal, der giver et bedre indblik i virksomheden: Omsætning: 9.200.000 €; Årlig produktion: 74.500 hektoliter; Ansat personale: 45 personer.
Belgien, Warsage
Det er i hjertet af Euregio, i den lille landsby Warsage, at vores håndværksøl brygges. På den gamle måde: i gryden over åben ild! Vi producerer øl med høj gæring, der stammer fra den lange belgiske bryggetradition. De er naturlige, ufiltrerede, upasteuriserede og eftergæret på flaske. Vores øl: Warsage Triple, Warsage Brune, Warsage Blonde.
Belgien, Irchonwelz
La Brasserie des Géants forener tradition og teknologi for at producere overgæret øl, der er rige på smag og overholder de strengeste kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder. Øl: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Vores øl brygges udelukkende af kvalitetsråvarer (malt, humle, rent vand og gær). De er helt naturlige og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Den sekundære gæring på flaske eller fad giver dem en 100 % naturlig brus.
Tolv forskellige øl, herunder Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond og Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond er en lækker øl af høj gæring med eftergæring på flaske, brygget efter en traditionel opskrift. OMER. har en fin, frugtagtig aroma og subtil bitterhed.
Belgien, Ruddervoorde
...De Leite holder fast i det håndværksmæssige karakter og vælger resolut kvalitet. 'Vi ønsker at fortsætte med at nyde brygningen. Alle vores øl er af høj gæring med eftergæring på flasken. Hver øl er udstyret med en kunstnerisk etiket, designet af kunstnere. Vores øl: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgien, Ninove
... blev født. Under krigsårene 1940-1945 blev der igen skiftet tilbage til øl med høj gæring (24°C). Der var mindre energi nødvendig for at køle ned. Det varede indtil 1958, før man igen begyndte at producere SLAG PILS, HELLES og TAFELHELL øl med lav gæring. Fra 1979 begyndte de tre fætre at brygge WITKAP·PATER på anmodning fra bryggeriet "De Drie Linden" fra Brasschaat. I 1981 blev WITKAP·PATER officielt overtaget.
Belgien, Roeselare
...Ruwet-produkterne er opdelt i 3 kategorier: "naturlige" cider, aromatiserede cider og alkoholfrie produkter. Hvert produkt udvikles ud fra udvalgte frugter, som presses på stedet, hvilket sikrer en kvalitetskontrol gennem hele produktionskæden (behandling af frugterne, gæring af saften, aftapning). Vi inviterer dig til at besøge butikken. Her finder du et komplet udvalg af cider, alkoholfrie...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play