Spanien, Banyeres De Mariola
Velkommen til NOVAFRUIT og Abonova: Din leverandør af friske og frosne tropiske frugter Hos NOVAFRUIT, en del af Abonova-gruppen, importerer og distribuerer vi de bedste friske og frosne tropiske frugter fra hele verden. Vores udvalg er omhyggeligt udvalgt for sin exceptionelle kvalitet, friskhed og smag. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af tropiske frugter, omhyggeligt udvalgt for sin...
Spanien, Monroyo (teruel)
Vi er producenter af skinker og pølser i provinsen Teruel, og vi har produceret håndværksmæssigt siden vores begyndelse i 1898. Vi følger en striks fremstillingsproces, hvor den endelige kvalitet er i fokus, for at opnå et højt differentieret produkt. Til dette baserer vi os på en omhyggelig udvælgelse af råvarer og en streng fremstillingsmetode, hvor vores traditionelle viden om fremstilling og h...
Italien, Bellizzi
...ERETT stimulerer modning og forbedrer frugtens farve, konsistens, vægt og øger sukkerindholdet. Dette produkt kan anvendes på alle afgrøder ved bladapplikation og fertigation. ERETT er baseret på specifikke planteekstrakter og er rig på polysaccharider, aminosyrer, peptider, vitaminer samt Bor og Jern, som er fuldstændig chelateret med EDTA. Aspekt: Mørkebrun væske Anvendelse: Bladapplikation og Fertigation Pakning: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Tyskland, Dissen
Fuchs Gruppen er baseret i Dissen (Tyskland) og er eksperten i smagsanliggender for fødevareindustrien og handel, fra krydderier til teknologiske løsninger. Vi står med vores omfattende internationale brancheviden og interne produktudviklinger, sensorik-laboratorier samt krydderi-sommeliers og sommelièrer for en over 70-års ekspertise. Porteføljen omfatter: krydderier, urter, blandinger, marinad...
Frankrig, Rochonvillers
I tre generationer har BRIER opdrættet, beliggende i Rochonvillers, dedikeret sig til landbrug og opdræt med passion. I over 20 år har vi været stolte af at tilbyde dig kød fra unge kvæg, der er kendt for sin overlegen kvalitet, sin uovertrufne mørhed og sin exceptionelle smag. Som en familievirksomhed forpligter vi os til at tilbyde dig kød af høj kvalitet, der udelukkende stammer fra vores opdr...
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Frankrig, Paris
Siden 2020 har PURIF'AIR været en virksomhed specialiseret i luft- og lugtfiltrering. Vi tilbyder en innovativ løsning til at bekæmpe lugtforurening og modning af frugter, grøntsager og blomster. Hvis du leder efter hurtige, effektive og miljøvenlige måder at behandle luften eller rense lugte på, har PURIF'AIR den løsning, du har brug for. Purif'Air præsenterer Pur'sand, det aktuelle flagskibspro...
Italien, Milano
... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade. ABBINAMENTI Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
...ORIGINE Vin rouge Saint-émilion Appellationen Puisseguin Saint-Émilion ligger nordøst for den berømte landsby Saint-Émilion. Denne historiske vinmark strækker sig over et bakket område, hvor vinene nyder godt af en dejlig solbeskinnelse og kølige nætter, der fremmer en perfekt modning af druerne. Udvalgt af vores vinmager, trækker P de Puisseguin på en ler-kalkstensjord for at tilbyde dig en...
Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
Vi er LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, et et kooperativ, der samler 800 vinbønder og specialister i den berømte region Bourgogne. Vores forskellige typer vine stammer fra vinmarker og kældre fra 7 anerkendte huse fra nord til syd i denne fremragende vinregion: • Bailly Lapierre, kendt for sine Crémants de Bourgogne og stille vine fra Auxerrois • Les Vignerons de Buxy for sine vine fra Côte Chalonnaise...
Spanien, Granollers-Barcelona
...Det er en legering udviklet til at dække det mekaniske egenskabsområde mellem 6063 og legeringerne fra familierne Alumi-moni-Coure og Alumini-Zinc. Tiden mellem hærdning og kunstig modning må ikke overstige 2 timer. Denne legering, der hærder ved varmebehandling, har en god svejseegnethed, men mister næsten 30% af brudbelastningen i det svejsede område. Den har industrielle anvendelser som fremstilling af forme, stanseværktøjer, maskiner, værktøjer osv. UNE:L–3420 AFNOR:A-GSUC DIN:AlMg1SiCu EN:EN AW 6061...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores benfrie Ege-foede 75% Iberiske Skinke har en intens og lys farve med en stor tilstedeværelse af hvide striber. En intens og vedholdende aroma værdsættes på ganen, og der fornemmes nuancer af nødder og mark, hvilket opnår en saftig balance mellem graden af salinitet og omhyggelig modning, sammen med en lang og behagelig eftersmag, der yderligere fuldender oplevelsen af dette mesterværk fra naturen. SKU:613002 vægt:4,5 – 5 Kg Forsendelsesvægt:6 kg...
Italien, Misano Adriatico
...Vores udvalg af OCCELLI Occelli i kastanjeblade på 800 g tilbyder en unik og lækker smag takket være sin modning i kastanjeblade. Altid synonymt med høj kvalitet, er denne delikatesse perfekt til at berige retterne i dit køkken med et strejf af elegance og smag.
Frankrig, Bordeaux
... den respekterer de traditionelle dyrkningsmetoder og moderne vinfremstillingsmetoder. Fra beskæring til høst gives der den største opmærksomhed til vingården for at opnå druer af optimal kvalitet. Vinifikationen er traditionel i termoregulerede betonkar, med lang maceration for bedre ekstraktion. Modning i tank. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (10%) Producent: Familie Rebeyrol i Saint-Émilion (33330) Formater og emballager: Magnum (1,5L) - Enhed (Enhedskasse) - 2016...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... blød fedt. Håndværksmæssig fremstillingsproces. Modning mellem 24 – 30 måneder. Præsentation: Hver del er indpakket i et fedtbestandigt papir, pakket ind i stof og i en individuel kasse. Ingredienser: Iberisk svinejamón fra agern og havsalt Specifikationer: Aflang form og blød fedt. Håndværksmæssig fremstillingsproces. Modning mellem 24 – 30 måneder...
Spanien, Dicastillo, Navarra
... høstet på det præcise tidspunkt for modning, uden at nå deres maksimale modningsstadium, for at bevare alle aromaer og smage intakte, og ved hjælp af mekaniske metoder og koldmaling. Uden filtrering og gennem en omhyggelig proces med naturlig dekantation. Takket være Arróniz-varianten opnås en exceptionel smag. Polyfenolerne fra oliven, såsom hydroxytyrosol og oleuropein, bidrager til at reducere forekomsten af forskellige degenerative sygdomme ved at beskytte blodlipiderne mod oxidativ stress.
Polen, Opalin
...Aromatiseret tobaksnydelse for ægte kendere Et vigtigt kriterium for en god cigar er kvaliteten af dens omslag. Det bør ikke have nogen revner eller huller og bør have få, frem for alt meget fine årer. Connecticut Broadleaf omslaget tilhører Maduro cigarrerne: Maduro oversat fra spansk betyder "moden". Maduro står for en bestemt nuance af omslagsbladet, samt… … for en bestemt modning (gæring) af omslaget. Connecticut Broadleaf er den bedst kendte Maduro-sort og er værdsat for sin kvalitet og smag.
Belgien, Anderlecht
... dens struktur, temperatur eller varigheden af dens modning. Med fermentatoren "TradiLevain" tages alle disse parametre i betragtning – hvilket sikrer ensartethed og stabilitet i surdejen. Præsentation af maskinen. Sammensætningen af TradiLevain fra JAC Bygget i rustfrit stål (struktur og karrosseri), fermentatoren Tradilevain består af flere elementer: Et kontrolpanel: dette panel informerer...
...Et ungt eller semigammelt oliventræ refererer til et oliventræ med en moderat modning, hvilket indebærer et træ med en glat stamme. Hvad angår deres former, afhængigt af den beskæringsteknik der anvendes, finder vi dem i forskellige formater: vild eller naturlig form, forgrenet, tallerken/sky og kugle eller busk. Et ungt oliventræ har typisk en højde, der varierer mellem 1 meter og 3 meter...
Italien, Moio Della Civitella
... at sikre deres integritet og perfekte modning, hvilket giver os en marmelade med en sød og intenst frugtagtig smag. Med sin fløjlsbløde konsistens og sin uforvekslelige smag repræsenterer vores Ekstra Figenmarmelade den sande essens af Cilento. Perfekt til at berige morgenmaden, til at dekorere desserter eller til at ledsage oste. Ingredienser: Figner fra vores område i Moio della Civitella, rørsukker og koldpresset citronsaft. SKU:fic/212...
Grækenland, Athens
...Håndlavede sæber med græsk olivenolie, olier og citrusfrugter til ansigt, krop, peeling. De fremstilles ved hjælp af kold saponificeringsmetode, hvor egenskaberne af vores råvarer beskyttes. De kræver 1,5 måneders modning, før de kan anvendes.
Belgien, Wingene
...'erne, dyrkes på de fire øer på traditionel vis. Denne lunefulde orkidé tilbyder en smuk klusterblomst. Befrugtning udføres manuelt af kvinder ved daggry. En dygtig arbejder "gifter sig" med 1000 til 1500 vaniljeblomster om dagen. I høsttiden plukker man bælg for bælg, til den præcise grad af "teknisk modning", lige før CHOKOLADE MED SØDESTOFFER kakaobønner, kakaosmør, sødestoffer inositol...
Spanien, Majadahonda-Madrid
...Det er olien, der opnås fra oliven, der høstes på ejendommen i begyndelsen af sæsonen (november), mens olivenen er i fuld modning, før den når fuld modenhed og plukkes direkte fra træet. Den har en mere blød organoleptisk egenskab end den tidlige, med en karakteristisk bitterhed og skarphed, og altid i kategorien "Extra Jomfruolie".
Holland, Maarssen
...Saccharomyces Boulardii er en slags encellet svamp; den tilhører Saccharomyces, en stamme af saccharomyces cerevisiae underart. Som probiotika kan S. Boulardii fremme proliferation og modning af tarmepitelceller, gøre villi længere og tarmkrypt dybere, hvilket forbedrer evnen til at fordøje og absorbere næringsstoffer. S. Boulardii kan også fremme tarmens slimhinde til at generere immunoglobulin (IgA) for at opbygge den første forsvarslinje mod patogener.
Italien, Goito
...regn og vind, og sørg for en langvarig fugtig modning. Det anbefales at anvende pudsen efter påføring af et passende vedhæftningspuds. Pudsningen kan udføres med INTONET M25 med en plastisk-flydende konsistens eller ved at anvende det specifikke UNTERSANA produkt. Begge skal påføres i en "sprizzo" ("sbruffatura") og skal skabe en ru, bølget overflade, der er egnet til at lette vedhæftningen af den...
Italien, Capo D'orlando
...Det er en mutation af den almindelige mandarin eller 'Avana', opdaget i området nær Palermo. Planten har en rund form med små, smalle og lancetformede blade, blomsterne er hvide, små og duftende. Skallen er tynd og orange. Frugtkødet er orange-rødt og saftigt. Modning finder sted mellem februar og april. FORDELE Som alle citrusfrugter er den rig på vitamin C, hvilket giver den antioxidante...
Italien, Milano
... eksponeret på overfladen af aktiverede immunceller, og som er i stand til at genkende og binde potentielle patogene celler eller fremmede legemer. De kan stimulere den adaptive respons ved at inducere modning af leukocytter som følge af infektion fra Gram+ og Gram- bakterier, hvilket dermed fremmer den medfødte immunrespons.
Italien, Pasturo
...Det er en bøffelost med en tynd, hvid blomstrende skorpe. Pastaen er blød, glat og cremet. Smagen er behagelig og delikat. Gennemsnitlig vægt: 0,3 Minimum modning: 7-10 dage...
Italien, Campo San Martino
...Køleskabe til modning, på fødder (standard) eller hjul (valgfrit) i rustfrit stål AISI 304 indvendigt og udvendigt (undtagen bund, ryg og loft udvendigt), versioner 700, 1400, med glasdøre eller blinde døre. Dobbelt controller med dedikeret kontrolenhed og intern sonde til fugtighedskontrol, Isoleringstykkelse 90 mm, standardtilbehør: 3 GN2/1 rustfrie hylder og krogkit (beslag + 2 kroge) til rum...
...Druetype: Sciaccarellu og Niellucciu 15 år 25 hl/hec Høst: manuel 5.000 flasker Vinifikation: direkte presning efterfulgt af en let kold klaring. Gæringstank med gæring. Gæring ved 14-16°C. Blød filtrering på celluloseplade og let svovling før aftapning. Aftapning i foråret 2023. Diam 3 korke mærket Enclos des Anges. Modning i 4 måneder på fine gærrester. Smagning: Dens lyserøde farve med blå...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play