Frankrig, La Cadière-D'azur
...Biologisk kultur. Håndplukning i kasser. Total afstikning, Fermentering i termoregulerede rustfrie ståltanke. Modning i termoregulerede rustfrie ståltanke, Let filtrering, Traditionel korkprop, Modning på gær. SMAGNING ØJE: Gul farve, intens. NÆSE: Aromatisk, livlig, noter af hvide blomster, generøse citrusaromaer. MUND: Harmonisk, generøs, fed, noter af hvide blomster, god intensitet, god vedholdenhed. Druer: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Indhold: 75 cl...
Italien, Dorgali
...En fåreost med en blød kerne og en kort modning. Denne ost præsenterer sig med en glat eller let rillede skorpe og en farve, der varierer fra hvid til en delikat lys brun. Fremstillet af pasteuriseret fåremælk, løbe og salt, er Novello Sardo en sød ost med en blød og kompakt hvid pasta. Dens søde og delikate smag gør den perfekt at nyde med pærer, gyldne druer, Pane Carasau og sæsonens...
...RIBES - ribes rubrum - SORT Modning: slutningen af juni. Egenskaber: Solbær er selvbestøvende, men krydsbestøvning med andre sorter fremmer bestøvning.
Spanien, Massalfassar
...Døren til Kontrolleret Atmosfære er en type skydedør, der anvendes i kamre med kontrolleret atmosfære, især designet til opbevaring og modning af frugter og grøntsager. Det er døre, der har en høj grad af tæthed (uden lækager) og isolering med et observationsvindue med Climalit® glas, der har en hermetisk lukning ved hjælp af trykhjul, hvilket gør det muligt at se modningsprocessen af...
Italien, Colonnata Carrara
...Pakke med 100 g Lardo di Colonnata IGP Hvid som marmor, der omfavner dens modning, duftende af krydderier, delikat og sød i smagen. Engang blev den tilberedt ved at banke Lardo i den hvide marmor morter fra Canaloni di Colonnata og brugt som basis krydderi. I dag bruges den ikke kun i den grundlæggende sautering til minestrone, pasta og bønner, tomatsauce, forretter og skaldyrsrisotto, men også...
Slovenien, Ljubljana
... rustfri ståltank. Skånsom presning med en pneumatisk presse. Modning i 24 måneder i egetræsfade. Vinen er ufiltreret, og der blev tilføjet et minimum af svovl lige før aftapning.\nAldringspotentiale: 2020 - 2028.","The winegrower":"Vinavleren: Kelhar Familien.","Vintage":"Årgang: 2018."}...
...Denne bælgfrugt er en værdifuld kilde til proteiner, sukker og vitaminer. Dens grønne frø indeholder letfordøjelige proteiner, stivelse, sukker, vitaminer A, B og C, jern, kalium, natrium, calcium og magnesium, samt vigtige aminosyrer som tyrosin, cystin, lysin, histidin, arginin og tryptofan. Energiindholdet i 100 g unge ærtefrø er 68 kalorier. Gennem modning øges mængden af proteiner, fedt og...
Frankrig, Le Plessis Robinson
... elegant kød, hvis langsomme modning på 30 dage balancerer intensiteten og smagen. Den tørre modning i kølerum overvåges dagligt af slagtere, hvis dygtighed giver kødet sin silkeagtige tekstur, der forbereder smagsløgene på dets fine sødme. Grand Caractère har valgt den gennemsigtige Skin Pack-teknologi til sine emballager. Den tilpasser sig kødet og giver dig mulighed for at se dit produkt direkte på hylden, så du kan vælge ud fra dine præferencer: marmorering, farve, form, … .
Italien, Nave
... vinmarkerne, der nyder godt af god sollys og den friske brise fra den nærliggende Gardasø, gør det muligt for druerne at udtrykke deres fulde potentiale. Den kyndige modning i kælderen giver en rødvin af stor elegance og harmoni, raffineret og i stand til at udvikle sig positivt i over et årti. Det anbefales at servere ved en temperatur på 16-18°C og at åbne flasken en time før indtagelse. Indeholder sulfitter. Kapacitet: 0,75 l Kode: 06353 Kategori: Røde Alkoholprocent: 14,4% vol. Nation: Italien Region: Veneto Druer: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Spanien, Aielo De Malferti
...FORDELE VED BRUG Forbedrer rod-/bladtransport. Gødning, der muliggør en let modning af frugten. Forbedrer og styrker assimilationen af gødningsblandinger. Fremmer udviklingen af frugten og intensiverer dens farve og smag. Kompleksdannende og transporterende virkning af mikronæringsstoffer og proteiner. Øger plantens modstand og genopretning i stressede situationer. Fremmer udviklingen af...
Østrig, Klagenfurt Am Wörthersee
...Klima-Modningsskabe fra Kälte|Klima|Teknik Lackner Det ideelle modningsskab til manufakturer, slagtere, selvproducenter, landmænd, bushenschänker ..... og alle, der har brug for præcise temperaturer og konstant luftfugtighed (klima) til modning af deres produkter. Pølser og kødvarer i perfekt kvalitet takket være det optimale klimatiske miljø. Spar op til 50% tid sammenlignet med traditionel...
...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikation: fermentering i rustfrie ståltanke ved en temperatur på 18°C i 3 uger. Modning: ophold "sur lies" i rustfrie ståltanke i cirka 8 måneder. Farve: halmfarvet med let grønne nuancer. Duft: delikat og blomsteragtig, rig på frugtagtige noter, der minder om æble og moden pære. Smag: salt og fyldig med en vedholdende eftersmag. Alkoholprocent: ±13,5% Gastronomisk kombination: udmærket som aperitif; velegnet til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvide kød. Serveres ved en temperatur på cirka 8°C.
Ukraine, Sofiyivska Borshahivka
...Produktdetaljer: former et fleksibelt, elastisk gitter, som er i stand til at strække sig og klæbe giver naturlig modning af både de nederste og øverste lag af tekniske og bælgfrugter plantens respiration og fotosyntese er fri fremmer ophobning af olie i oliefrø og protein i bælgfrugter over de sidste 3-4 uger, osv. sorbent-bærer, antistressmiddel og øger planternes tørketolerance Aktiv...
Frankrig, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY SINGLE MALT - N2 - Frugtagtig - Fad - FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 54% vol Under modning... Tilgængelighed december 2023 Destilleriet FAIVREJMAGINE producerer sit Malt direkte i sine lokaler, hvilket giver det betegnelsen Single Malt. Det har ry for at fremstille whiskyer med høj alkoholprocent. En perfekt balance, der giver smagsnuancer af sommer, blandet med fersken og røde frugter med noter af citrus. En lille perle, til dig mine DAMER! Whisky Single Malt - 54 % Vol 714 flasker tilgængelige Tilgængelig ved årets slutning 2023...
Spanien, Guijuelo
...Sødme, intens smag, dragende aroma, frisk og langvarig, disse er alle nuancerne og nuancerne, som Alta Gastronomía Egebladskinke tilbyder ganen. Dens fedtmarmorering gør, at hver eneste skive smelter i munden, hvilket gør, at dens minde varer ved og bringer os minderne om de mere end fyrre måneder med naturlig kælder modning, den har gennemgået. Hemmeligholdelsen ligger i udvælgelsen af det...
Schweiz, Geroldswil
...Til opbevaring, lagring eller modning af alle friske produkter tilbyder vores højkvalitets vakuum-/svejsekanter og krympeposer. Meget gode forseglings- og barriereegenskaber, høje mekaniske egenskaber og høj gennemtrængningsmodstand. Velegnet til pasteurisering, sterilisering, nedfrysning, kogning og tilberedning. Med den nye generation af genlukkelige vakuumposer kan emballagen nemt lukkes igen efter åbning. Krympeposerne fås med lige eller rund bundsøm samt med sidesøm. Individuel tryk og udførelser er mulige.
Spanien, La Seca-Valladolid
... velegnet til at ledsage skaldyr, fede fisk, fiskegryder, hvide kødretter, risretter og friske oste. Oprindelsesbetegnelse: Rueda Sort: Verdejo Årgang: 2019 Modning: Traditionelt fremstillet, 100% med druer af sorten verdejo, udvalgt fra vinmarkerne.
Frankrig, Jarnac
... for at opretholde perfekte fugtighedsforhold, uden hvilke denne aroma ikke kunne udvikle sig. Varm frugtkage Dejligt fremkaldende, denne aroma stammer fra cognacs på toppen af deres fylde. Gennem flere års modning plejer vores Kældermester denne aroma af tørret frugt for at lade den udvikle sig mod krydrede noter af varm frugtkage. HVORDAN MAN SMAGER DET Tørt: det tager årtier at skabe Initiale...
Frankrig, Les Eyzies De Tayac
...Ved smagning er den let jodholdig, derefter meget cremet med delikate dufte af friske alger og mandel. Det anbefales at forudbestille den i god tid. Modning mellem 1 og 3 måneder. Fragtfri levering ved køb over 90€ inkl. moms Hurtig levering inden for 24/48 timer Overholdelse af kølekæden 100% Périgord Reference: PTCAVO30 Sammensætning: Støræg, salt Opdræt: Frankrig Art: Oscietre stør Opbevaring: Opbevaring maks. 4 måneder ved 4 °C; se DLUO på bagsiden af boksen Anbefalet mængde: 15g / person...
Frankrig, Montmorot
...Den "vache bleue" (blå ko), røde eller røde og grønne etiketter "Traditionel" modning betyder, at disse Comté-oste er blevet modnet efter den traditionelle Comté-metode, den metode der blev brugt, da vores firma blev grundlagt for næsten 140 år siden. Comté-oste modnes for at fremme en optimal fermentation. Hver ostehjul vil gå igennem mindst tre kældre, hver...
Italien, Cardano Al Campo
...Celler, skabe og bænke til modning af biga-dej.
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stykke 6,5 - 7,5Kg. ca. ¡Fra stykke til dit bord! Meget praktisk, ideelt som gave i denne jul eller til en forkælelse, eller også som firmagave. • Præsenteres lufttørret indpakket i silkepapir, med bomuldsbetræk og snor • Inden i den dekorerede gaveæske findes: skinke, skinkestativ og kniv • Minimum modning på 9 måneder. • Traditionel fremstilling. • Kvalitetsmærke...
Spanien, La Pobla De Benifassà
...Håndlavet ost lavet af pasteuriseret gedemælk og sort trøffel. Osten har en cylindrisk form. Dens pasta er kompakt og lukket, lidt elastisk. Den har en elfenbensfarve med stykker af sort trøffel og en mild trøffelsmag. Modning i 45 dage. Den præsenterer intolerance over for mælk. Utrolig lækker med akaciahonning med trøffel.
Frankrig, Saint-Vérand
... Plantetæthed: 9.000 vinstokke/ha for at kontrollere druesortens vækst. Beskæring: goblet, meget kort, hvilket gør det muligt at kontrollere udbyttet. Vinificering: Høsten: manuel. Metode: traditionel Beaujolais, semi-kulsyreholdig, i hele klaser. Maceration: 6 til 10 dage. Modning: i tank. Smagning: Rød bigarreau med smukke violette reflekser, denne cuvée frigiver komplekse dufte af røde frugter og solbær, ledsaget af nuancer af mandel. Efter en klar angreb fylder vinen hele munden.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Destination for alle slags horticulture kulturer, øgning af produktivitet, forbedring af produktionskvalitet, acceleration af komposters modning, jordrensning fra forskellige forurenende stoffer (tunge metaller, petrokemikalier, radionuklider osv.) Ingredienser humiske og fulvinske syrer > 20 g/l, nitrogen 1 3 g/l, fosfor 100 160 mg/l, kalium 3,5 15 g/l, silica, kobber, zink, magnesium, bor...
Frankrig, Riec Sur Belon
... / Emballage: x12p-24p-36p-48p-96p • Fladmusling fra Bretagne – La Gauloise THAERON: efter at være opdrættet i 4 år, får vores specielle muslinger La Gauloise en modning på mindst 6 måneder i Belon. Denne fase i floden giver denne musling en fast og fyldig kød, en subtil smag med en sødlig eftersmag. Dens kødprocent er over 13%. / Størrelser: nr. 2-3 / Emballage: x12p-24p-48p...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... finish i Cognac-fade på Château de Bonbonet i Frankrig. Denne dobbelte modning giver den ædle karakter. I smagen finder man en smuk struktur og en stor rigdom båret af kakao-noter, aromaer af kaffe, vanilje, kokos samt en helt smeltet træagtig note. Sublim i sin lækkerhed, står den godt alene og vil også harmonere vidunderligt med chokoladebaserede desserter. Type: Melasse rom Indhold: 70cl Alkoholprocent: 40%...
Spanien, Almería
... rodoptagelse og helt tilgængeligt for planten. Den totale tilgængelighed af Kalium i planten er garanteret gennem både bladoptagelse og rodoptagelse, takket være et chelateringsmiddel.\n\nPå grund af det høje indhold af Kalium, der anvendes på specifikke tidspunkter (frugtsætning og modning), medfører det betydelige ændringer, såsom en stigning i frugtstørrelsen, accelerering af modningsprocesserne, forbedring af farven, fedtkomponenterne, sukkerindholdet osv. Det fremmer styrkelsen af planten under forhold med mangel, klimatiske modgang og sygdomme."}...
Storbritannien, London
...Tilgængelighed af råskinke mec, modning 10/12 måneder, tilgængelig i hele paller (100 skinker) eller med lastbil, minimum afhentning af 3 paller. Udover skinker har vi også et komplet udvalg af pålæg, med mulighed for en blandet palle.
Spanien, Cuarte De Huerva
... trænger ind i osten, hvilket beskytter den mod urenheder og samtidig giver den den unikke smag fra Boffard-ostene. Boffard har produceret oste i over 130 år og er den officielle distributør for det spanske kongehus. Modning: Minimum 8 måneder for store oste på 3 kg og 4 måneder for små oste på 1 kg.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play