Italien, Bellizzi
...ERETT stimulerer modning og forbedrer frugtens farve, konsistens, vægt og øger sukkerindholdet. Dette produkt kan anvendes på alle afgrøder ved bladapplikation og fertigation. ERETT er baseret på specifikke planteekstrakter og er rig på polysaccharider, aminosyrer, peptider, vitaminer samt Bor og Jern, som er fuldstændig chelateret med EDTA. Aspekt: Mørkebrun væske Anvendelse: Bladapplikation og Fertigation Pakning: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Milano
... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade. ABBINAMENTI Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
Italien, Misano Adriatico
...Vores udvalg af OCCELLI Occelli i kastanjeblade på 800 g tilbyder en unik og lækker smag takket være sin modning i kastanjeblade. Altid synonymt med høj kvalitet, er denne delikatesse perfekt til at berige retterne i dit køkken med et strejf af elegance og smag.
Italien, Moio Della Civitella
... at sikre deres integritet og perfekte modning, hvilket giver os en marmelade med en sød og intenst frugtagtig smag. Med sin fløjlsbløde konsistens og sin uforvekslelige smag repræsenterer vores Ekstra Figenmarmelade den sande essens af Cilento. Perfekt til at berige morgenmaden, til at dekorere desserter eller til at ledsage oste. Ingredienser: Figner fra vores område i Moio della Civitella, rørsukker og koldpresset citronsaft. SKU:fic/212...
Italien, Goito
...regn og vind, og sørg for en langvarig fugtig modning. Det anbefales at anvende pudsen efter påføring af et passende vedhæftningspuds. Pudsningen kan udføres med INTONET M25 med en plastisk-flydende konsistens eller ved at anvende det specifikke UNTERSANA produkt. Begge skal påføres i en "sprizzo" ("sbruffatura") og skal skabe en ru, bølget overflade, der er egnet til at lette vedhæftningen af den...
Italien, Capo D'orlando
...Det er en mutation af den almindelige mandarin eller 'Avana', opdaget i området nær Palermo. Planten har en rund form med små, smalle og lancetformede blade, blomsterne er hvide, små og duftende. Skallen er tynd og orange. Frugtkødet er orange-rødt og saftigt. Modning finder sted mellem februar og april. FORDELE Som alle citrusfrugter er den rig på vitamin C, hvilket giver den antioxidante...
Italien, Milano
... eksponeret på overfladen af aktiverede immunceller, og som er i stand til at genkende og binde potentielle patogene celler eller fremmede legemer. De kan stimulere den adaptive respons ved at inducere modning af leukocytter som følge af infektion fra Gram+ og Gram- bakterier, hvilket dermed fremmer den medfødte immunrespons.
Italien, Pasturo
...Det er en bøffelost med en tynd, hvid blomstrende skorpe. Pastaen er blød, glat og cremet. Smagen er behagelig og delikat. Gennemsnitlig vægt: 0,3 Minimum modning: 7-10 dage...
Italien, Campo San Martino
...Køleskabe til modning, på fødder (standard) eller hjul (valgfrit) i rustfrit stål AISI 304 indvendigt og udvendigt (undtagen bund, ryg og loft udvendigt), versioner 700, 1400, med glasdøre eller blinde døre. Dobbelt controller med dedikeret kontrolenhed og intern sonde til fugtighedskontrol, Isoleringstykkelse 90 mm, standardtilbehør: 3 GN2/1 rustfrie hylder og krogkit (beslag + 2 kroge) til rum...
Italien, Sizzano
...Antipasti fra land Hvide kødtyper Oste med mellem modning FARVE Skinnende rubinrød DUFT Elegant og vedholdende Røde frugter SMAG Blød og afbalanceret Kraftig, vedholdende og tannisk smag Sød og frugtagtig TEMPERATUR: 16-18 °C ALKOHOL: 12,5% - 13,5% vol...
Italien, Radicofani
...Bio Rosso er en frisk ost lavet af økologisk mælk. Produktion følger naturligvis alle retningslinjer fra det certificerende organ, som overvåger alle faser af produktionscyklussen frem til den endelige kommercialisering af produktet. Den forarbejdede mælk er udelukkende af ren fåremælk. Bio Rosso, med 15/20 dages modning, behandles i skorpe med økologisk tomatkoncentrat, og er et produkt i skålform, med en vægt på cirka kg. 1.500;...
Italien, Gricignano Di Aversa
... for kapillær stigning, egnet til efterfølgende anvendelse af enhver belægning som fliser efter mindst 7 dages modning af belægningen, parket og elastiske gulve efter udtørring af belægningen (u.r. < 2%); specifik til fremstilling af belægninger med indlæg til gulvvarme takket være tilsætning af additiver, der letter bevægelsen mellem rørene, samt amorfe rustfrie metaltråde, der giver en høj termisk ledningsevne og flydende belægninger på elastisk underlag til isolering.
Italien, Salerno
...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
Italien, piano di sorrento (na)
...der hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Deres frugtkød er fri for kerner, hvilket gør dem perfekte til børn og til dem, der søger en praktisk frugt at spise. Denne appelsinvariant dyrkes primært i de middelhavsregioner, hvor det varme og solrige klima fremmer en optimal modning. "Valencia" appelsiner er tilgængelige i størstedelen af året, hvilket sikrer en konstant forsyning af frisk og...
Italien, Mortara
...Valget af risgryn går gennem en omhyggelig udvælgelse, der takket være de efterfølgende 24 måneders modning sikrer en bedre holdbarhed under tilberedning og mindre klæbrighed, så kvaliteten af din risotto øges med veladskilte gryn på tallerkenen og den intense smag af ris i munden. Det modne risgryn er ikke kun mere modstandsdygtigt over for tilberedning, men det er også i stand til bedre at...
Italien, Parma
La Greci Parma er en historisk virksomhed i "Food Valley", anerkendt inden for frisk og frossen gastronomi rettet mod detailhandelen og professionelle i restaurationsbranchen. Virksomheden sælger Parmigiano Reggiano-ost, lagret i Greci's egne generelle lagre. Derudover beskæftiger den sig med salg af kød fra opdræt i provinsen Parma, som er slagtet under veterinær kontrol.
Italien, Noci
Mejeriet Ignalat er en mellemstor familieejet virksomhed fra Apulien, der har været aktiv på markedet siden 1948 og er specialiseret i produktion af mejeriprodukter, der udelukkende fremstilles ved hjælp af udvalgt mælke fra Apulien. Ignalat producerer forskellige typer mejeriprodukter: friske, røgede, lagrede og forskellige typiske specialiteter fra Apulien som mozzarella nodino og treccia, burr...
Italien, Viterbo
...Sgambato, uden sidefedt før modning, undgår dermed for mange spild. Frisk råvare, garanteret ved at virksomheden efter eget valg ikke har frysefaciliteter. Vægt efter modning kg. 6,5. Produktet kan anvendes efter trimning kg. 5,800. Modnet 6/8 måneder.
Italien, Sala Bolognese
...Til små produktioner, fuldautomatiske skabe til tørring og modning af pølser.
Matchende produkter
MODNING - MODNINGSKABINET
MODNING - MODNINGSKABINET
Andre produkter
CHILLER - GLYCOLKØLER
CHILLER - GLYCOLKØLER
...Ricotta di Bufala Campana er en del af historien og traditionen inden for mejeriindustrien, et symbol på vores landbrug og den typiske arv, som regionerne i Syditalien kan udtrykke. Ricotta di Bufala Campana DOP er et frisk mejeriprodukt, og derfor uden modning, opnået ved varmekoagulation af proteinerne i valle fra bufalmælk, en råvare der stammer fra produktionen af Mozzarella di Bufala Campana, hvilket giver den særlige strukturelle egenskaber af cremede og bløde teksturer, en porcelænshvid farve, og udtalte sensoriske egenskaber, der kan beskrives som en delikat duft af mælk og sødme.
Italien, Pratola Peligna
...SWISSE HUDSKØNHED 30 TABLETTER Med hyaluronsyre og kollagen, nyttigt for hudens elasticitet, kollagenproduktion, reduktion af rynker med op til 50% efter 8 uger. Med kliniske niveauer af kollagen til reduktion af rynker og hudens elasticitet. Med høje niveauer af hyaluronsyre. Med vitamin A til regenerering og modning af celler. Swisse Hudskønhed er et nyt kosttilskud fra Swisse med kollagen...
Italien, Dorgali
...En fåreost med en blød kerne og en kort modning. Denne ost præsenterer sig med en glat eller let rillede skorpe og en farve, der varierer fra hvid til en delikat lys brun. Fremstillet af pasteuriseret fåremælk, løbe og salt, er Novello Sardo en sød ost med en blød og kompakt hvid pasta. Dens søde og delikate smag gør den perfekt at nyde med pærer, gyldne druer, Pane Carasau og sæsonens...
...RIBES - ribes rubrum - SORT Modning: slutningen af juni. Egenskaber: Solbær er selvbestøvende, men krydsbestøvning med andre sorter fremmer bestøvning.
Italien, Colonnata Carrara
...Pakke med 100 g Lardo di Colonnata IGP Hvid som marmor, der omfavner dens modning, duftende af krydderier, delikat og sød i smagen. Engang blev den tilberedt ved at banke Lardo i den hvide marmor morter fra Canaloni di Colonnata og brugt som basis krydderi. I dag bruges den ikke kun i den grundlæggende sautering til minestrone, pasta og bønner, tomatsauce, forretter og skaldyrsrisotto, men også...
Italien, Nave
... vinmarkerne, der nyder godt af god sollys og den friske brise fra den nærliggende Gardasø, gør det muligt for druerne at udtrykke deres fulde potentiale. Den kyndige modning i kælderen giver en rødvin af stor elegance og harmoni, raffineret og i stand til at udvikle sig positivt i over et årti. Det anbefales at servere ved en temperatur på 16-18°C og at åbne flasken en time før indtagelse. Indeholder sulfitter. Kapacitet: 0,75 l Kode: 06353 Kategori: Røde Alkoholprocent: 14,4% vol. Nation: Italien Region: Veneto Druer: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikation: fermentering i rustfrie ståltanke ved en temperatur på 18°C i 3 uger. Modning: ophold "sur lies" i rustfrie ståltanke i cirka 8 måneder. Farve: halmfarvet med let grønne nuancer. Duft: delikat og blomsteragtig, rig på frugtagtige noter, der minder om æble og moden pære. Smag: salt og fyldig med en vedholdende eftersmag. Alkoholprocent: ±13,5% Gastronomisk kombination: udmærket som aperitif; velegnet til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvide kød. Serveres ved en temperatur på cirka 8°C.
Italien, Cardano Al Campo
...Celler, skabe og bænke til modning af biga-dej.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play