...Gecoms dåseprodukter er produceret i Italien med særlig omhu fra den første dag af høsten til deres modning, efter en streng kvalitetskontrolproces. De omfatter hele skrællede tomater, terninger af hakkede tomater, knuste tomater, tomatpasta, tomatpuré, passata, pizzasauce, tomatsauce, dåser med ærter, dåser med bønner, grønne ærter, hvide bønner, kikærter, røde kidneybønner, sorte bønner, smørbønner, bagte bønner i tomatsauce, San Marzano, økologiske produkter.
...Olivenbladene bruges i henhold til en gammel middelhavsopskrift, hvor metoden til håndlavet forberedelse tilpasses. Olivetum produceres, en bitter med en sød smag lavet af olivenblade og citrusfrugtskræller. Det er helt fremstillet af naturlige ingredienser. Olivenblade og citrusfrugtskræller lægges i alkohol for at trække; når det er filtreret, tilsættes karameliseret sukker, indtil den rette modning er nået. Tæt, let alkoholisk og behagelig i smagen, dens smag fremhæves bedst, hvis du smager den kold som en aperitif eller efter måltidet, så du kan opleve dens bedste fordøjelsesevner.
... skinken langsomt, derefter vaskes den, og så hænges den i naturlig luft. Nu begynder modningen, som er opdelt i to faser: op til ni måneder i godt ventilerede lokaler med naturlig luftudskiftning, og til sidst i kælderen for lang modning.
Matchende produkter
Lufttørret prosciutto
Lokalt modnet prosciutto
Andre produkter
Hus-antipasto
Antipasto fra huset
...Det handler ikke om en skinke med lang modning: men derimod om det bedste i vores arbejde. Produktionsmetoden er den traditionelle, men allerede fra starten er valget af skinker særligt, kødet har forskellige kvaliteter og en større mængde fedt for at muliggøre den lange modning. I tre uger absorberer skinkerne salt i et fugtigt (80%) og koldt (fra +1 til +4 grader) rum, hvorefter de hviler i tre...
Italien, Napoli
...Professionel maskine til modning af kød, med glasdør for direkte overvågning af modningen. Ydre struktur i sort malet plade, indvendig i antibakterielt ABS, akustisk alarm til fejlmelding, ventilationskøling. Specifikationer Dim. 600x485x820h Kapacitet 88lt W. 140 V. 220...
Italien, Treviso
...Fra oksebenet udvindes hjertet af skinkekødet, en ædel og kvalitetsrig udskæring. Med en omhyggelig forarbejdning og en tør og ventileret modning opnås et magert, mørt og lækkert produkt. VÆGT: Ca. 1,60 kg INGREDIENSER: Halal italiensk oksekød, salt, krydderier, E252. EGENSKABER: Laktosefri og uden andre mejeriprodukter, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i fødevareplast. UDLØBSDA: 6 måneder. OPBEVARING: 0/4°C Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100 g: Energi 151 KCal/633 KJ Fedt: 2,6 g hvoraf mættede 0,75 g Kulhydrater 0 g hvoraf sukker 0 g Proteiner 32 g Salt 3,9 g...
...Det er den yngste Parmigiano Reggiano, som lige har fyldt 12 måneder. Det er den minimale modning, som gør, at konsortiet kan give den D.O.P.-betegnelsen. Osten er stadig blød og glat, særligt velegnet til dem, der foretrækker at smage de blødere og sødere nuancer af mælk. Af eksperterne kaldes den "fresk" eller "til pastaglavning", fordi den endnu ikke har den karakteristiske granulerethed fra mere modne oste.
Italien, Langhirano
...Som specialister i store råskinker har vi også udvalgt det, som vi mener er den bedste San Daniele-skinke. Produceret i et begrænset område i Friuli, skiller den sig ud med sin typiske aflange form og tilstedeværelsen af klovene. Forberedt kun med kød fra svin født og opdrættet i Italien og havsalt, i en mere generøs mængde sammenlignet med Parma, hvilket giver en mere markant smag. Modning: 14/18 måneder Gennemsnitlig vægt: kg. 9.5/11.5 Stykker pr. hals: 2...
Italien, Dorgali
...Oprettet ved forarbejdning af rene Cannonau-druer. Efter en gæring på skallerne i en periode, der varierer fra 15 til 20 dage, modnes partiet primært i ståltank i mindst 10 måneder, mens en lille del hæves i franske tonneaux i en periode på mindre end et år. Efter aftapning følger 2 eller 3 måneders modning. Med en livlig rubinrød farve giver Vigna Sorella med sin ungdom og friskhed dufte fra...
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Marciano Della Chiana
... saftige og fyldige smag er den perfekt alene eller med chokolade. Den er også fremragende sammen med lagrede oste. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små træfade - 6 måneder på flaske. Farve: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Tørret blomme, Vild rose. Temperatur: 12° C. Ideel med: Chokolade, lagrede oste.
... 24-26°C. Efter fermenteringen hviler vinen i barriques i 16-18 måneder. Der følger en yderligere modning i flaske i mindst 3 måneder. Lagringskapacitet: 4 år og mere afhængig af årgang. Farve: intens rubinrød. Aromaer: bred og vedholdende, med noter af velmodne røde frugter.
Italien, Codogno
...derfor kun mælk og italiensk tradition. For at lave en form, der vejer cirka 32-34 kg, kræves der 500 liter mælk, som ankommer til mejeriet inden for 1-2 timer efter malkning. Mælken får lov til at hvile i 12-18 timer, hvor den afgiver en del af fedtet ved afskumning. Formen fjernes, så den letmælk kan give den fremragende ost med lang modning, samtidig med at den friske mælks smag bevares.
Italien, Siano
... markeringer i ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometer med skala -10 +110 °C - 4 Ostemodeller til at lave 300/500 g ost hver. - 2 Former til ricotta eller primosale på 200-300g hver. Opskriftsbog: En vejledning til at forberede gode oste med meget kort og kort modning.
... bedste lokale chili. Efter naturlig modning er den klar til at pirre din smagsløg med sin intense og krydrede smag. Den er fremragende at nyde ren smurt på brød eller pizza, ideel til at lave lækre crostini og bruschetta, samt til at give dine saucer en unik og uforglemmelig smag. Hvis du er en elsker af krydret mad og markante smagsoplevelser, vil du ikke kunne undvære dette produkt, som vil...
Italien, Aidone
... caciotte, modnede oste eller simpelthen mozzarella, der skiller sig ud ved ægthed, smag og hygiejnisk sikkerhed. Virksomheden har eksisteret i mere end et århundrede. I tråd med den mest kvalificerede tradition vælger den den bedste mælk fra provinsen Enna og Sicilien, "udnytter" klimaet til den naturlige modning af de såkaldte "historiske" mejeriprodukter, der er bredt udbredt på det nationale og europæiske marked. VI PRODUCERER DEN BEDSTE SICILIANSKE OST.
Italien, Venezia
...opnået gennem den traditionelle metode og en lang proces af gæring og modning. Vores øl er produceret ved kun at bruge de fineste råmaterialer, omhyggeligt udvalgte humler, to-række forårssort byg og det reneste Dolomit kildevand. Vores Øl: BIRRA VENEZIA BIONDA er en ufiltreret Helles, forfriskende og letdrikkelig, med en duftende maltsødme og en behagelig humleeftersmag. BIRRA VENEZIA ROSSA...
Italien, Campofilone
... pellets af ren gran eller bøgetræ, brænde og ren bøgetræstykker, som er certificeret af den høje kvalitet af forarbejdning, tørring og modning. Virksomheden arbejder dagligt på at fremme brugen af vedvarende og mere økonomiske brændstoffer, forbedre den termiske effektivitet, reducere CO2-emissioner og tilskynde til køb af bæredygtige varmesystemer. Pellets fra Rossi Pellets sælges både engros og detail.
...Vi er en familievirksomhed med mere end 62 års erfaring – beliggende i hjertet af landskabet i Aversa, kendt som landet for "mozzarella di Bufala", hvor kombinationen af vejr og terræn er helt uovertruffen. Virksomheden er aktivt engageret i projektering og konstruktion af mejerianlæg og maskiner, mere præcist maskiner til modning, skæring og emballering af alle slags oste, primært dedikeret til...
Italien, Floridia
... citroner fra Siracusa "Konventionelle - Global Gap - Økologiske", sorten "Femminello Siracusano", der er værdsat i hele Europa for deres egenskaber, og 30 % til appelsiner fra Sicilien "Konventionelle - Global Gap - Økologiske". Vores citrusfrugter høstes i Siracusa kun ved fuld modning, pakkes og sendes hurtigt til hele Europa. Effe Fruit er i stand til at levere effektive emballager og pakker til sine kunder, nemlig: INDU eller EURO EPAL paller, varer i løs vægt eller pakket i papkasser eller plast, afhængigt af kundens behov, eller Gyrsac i net på 500g eller 1 kg.
Italien, Rio Saliceto
...klimakontrol for barrique-lagre, nedkøling af mælkeflader, klimatisering af lagre til oste modning, klimatisering af rum eller celler til opbevaring, køling eller frysebehandling. Inden for industrien har vi etableret køleanlæg til store bearbejdningsprocesser, anlæg til temperaturafledning af sand og harpikser til støberier, nedkøling af olier og emulsioner til værktøjsmaskiner, nedkøling af...
Italien, Langhirano
Virksomheden Barbieri Enzo beskæftiger sig med produktion og modning af skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma på vejen Case Schianchi 8. Blandt aktiviteterne: - produktion af skinker - modning af skinker - emballering af skinker - salg af skinker - levering af skinker - pølsemageri - skinkefremstilling...
Italien, Villa Cortese
... er til hævning, hurtigfrysning, modning eller opbevaring, og de produceres "custom" i henhold til kundens specifikke behov. For denne type kamre anvender IRTECH strukturer med isolerede paneler, luftbehandlingsenheder til styring af temperatur og fugtighed, adiabatiske luftfugtere, samt luftkanaler i rustfrit stål AISI 304, der er lavet med forskellige konfigurationer afhængigt af behov og plads for at sikre en konstant og jævn luftcirkulation.
Italien, Santa Maria Di Sala
... niveau. Kommercielle produkter: et bredt udvalg af produkter til hygiejne i din stald og til dine køer, produkter og reservedele til dit malkesystem, ventilations- og luftdestratiseringssystemer, produkter til dyrehold generelt. Mælkeafkølingsbeholdere fra 100 til 18000 liter, køleskabe til kød, modning af oste, grøntsager. Alle kommercielle produkter installeres og leveres med service og support direkte fra os.
Italien, Napoli
... gammel balance. Det er her, surdejen får en omhyggelig behandling med opfriskning indtil en fuldstændig modning på 36 timer. Og det er her, serien "Madre" fødes, et resultat af Cupiellos kreativitet og evne til at forene de ældste og mest naturlige ingredienser: mel, æg, sukker, smør og frisk surdej. Vores hovedproduktionslinjer er Cornetti Madre, linjen af veganske croissanter, muffins og enkeltportionstærter, viennoiserie, napolitanske specialiteter og mange andre.
Italien, Montalto Pavese
... vinificerer i sit eget vineri, hvor brugen af barriques og tonneaux i egetræ samt tonneaux i akacietræ til modning og lagring af rød- og hvidvine suppleres med brugen af cementvinerier med temperaturkontrol, der bedst kan bevare de vine, der skal modnes, samt de mest teknologiske isolerede rustfri stålvinerier, hvor små mængder behandles til blends og for at have bedre kontrol over deres udvikling og modning.
Italien, Chiuro
...som ligger i Semogo, er perfekt til modning af Prosciutto De 'BAITA' og Speck De 'BAITA', idet det udnytter privilegiet ved den fine og sprøde luft i højlandet (1459 m.o.h.). Takket være et konstant arbejde, den stærke passion og dedikation fra en samlet familie og et team, opnår vores produkter det uforvekslelige og uforlignelige præg, der kendetegner deres Unikhed og Ekspertise.
Italien, Brescia
... visdom i vinene fra Valtenesi. Vinkælderen har de mest moderne vinfremstillingsmetoder, har et termisk klimaanlæg, der bruges til at kontrollere temperaturen under gæring af druerne og vinen under opbevaringsfasen. Det klimatiserede lager muliggør vinens modning i flasken.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play