Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bleg, krystallinsk farve med sølvreflekser. Komplekst, friske frugter og frugter med hvidt kød (pære, fersken), noter af flint. Munden er skåret, meget aromatisk, intens, syrlig og mineralagtig.
Frankrig, Saint-Martin-Du-Vivier
...Vinen er en årtusind gammel drik, symbol på samhørighed og livsnydelse, der har sine rødder i verdens smukkeste terroirer. Uanset om det er rød, hvid eller rosé, er hver vin unik, præget af sin druesort, sit terroir og vinmagerens håndværk. Røde vine kendetegnes ved intense aromaer af røde frugter, solbær eller kirsebær, nogle gange ledsaget af krydrede eller træagtige noter, perfekte til at ledsage rødt kød og gryderetter. Hvide vine, som er lettere og friskere, tilbyder frugtige og blomsteragtige smagsnuancer, der ideelt passer til skaldyr, fisk og lettere retter.
Matchende produkter
Vin
Vin
Andre produkter
Tequila
Tequila
Italien, Sizzano
...Vin til alle retter Hvidt kød Friske og mellemstore oste FARVE Intens rubinrød AROMA Krydret og blomsteragtige noter Typisk pebernote SMAG Velsmagende, behageligt intens Subtile og harmoniske tanniner TEMPERATUR: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
... vinificeringen og dens karbonering. DÉGUSTATION Robe : lyserød med laksfarvede nuancer Nez : luftig med noter af friske røde frugter. Bouche : blød, let og syrlig med fine bobler og intense aromaer af jordbær og hindbær. En behagelig og lækker brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, den perfekte aperitifvin, vil være den ideelle ledsager til dine fiskeretter og hvide kød. Den vil også perfekt komplementere dine grøntsagsbaserede snacks, mini-kager eller gazpacho. Serveres mellem 6 og 8°C.
Italien, Misano Adriatico
...Denne Amarone della Valpolicella Classico fra SANTA SOFIA er en vin af høj kvalitet med en flaske på 75 cl. Takket være sin traditionelle produktion og lagring på træfade, tilbyder den en rig og intens smag, der passer perfekt til rødt kød og lagrede oste. Fremragende til at nyde ved særlige lejligheder.
...Cépage : Vermentinu 20 år 25 hl/hec 6 500 bottle. Høst : tidlig og manuel Vinifikation : Direkte presning uden sulfitter / Kold klaring 48 timer / Gæring ved 14-15°C Lagret på fine gærrester i 6 måneder ved naturlige temperaturer. Filtrering, let sulfitbehandling og aftapning. Aftapning om foråret. Smagning : - Lys gul farve ; - Intens aromatisk karakter præget af frugter med hvidt kød og de gule blomster fra maquis ; - Frisk, rund og stram smag. Retroolfaktion i harmoni med næsen.
Rumænien, Botosani
...Et veltilberedt stykke kød kan serveres med en rødvin med en intens smag. Derfor kan du trygt vælge en Cabernet Sauvignon eller en Merlot. Selvfølgelig kan du være kreativ og prøve at servere oksekød med andre vine, afhængigt af de urter og krydderier, du bruger. På denne måde vil du fremhæve Carpathian Beef's smag og saftighed endnu mere.
Frankrig, Laissac
...Gaveæske 100% lokal. Gaveæsken indeholder: 3 Popines med charcuteri (Blandt saucisson, lonzo, nød af skinke, coppa eller tørret oksekød fra Aubrac) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Charcuteri uden nitrit, skåret og vakuumpakket i et glasbeholder 100% genanvendelig. 3 unikke ingredienser: kød, Guérande salt og Kampot peber IGP. Uden konserveringsmidler kan charcuteriet...
Italien, San Stino Di Livenza
...Lys koralrød, der tenderer mod laks. Friske og søde aromaer af rød æble, kirsebær og vandmelon. Blød smag, hurtig, meget behagelig og med en vedholdende boble. Druetype: Glera Område: Venedig Typologi: Mousserende vin...
Frankrig, Arengosse
... dette havsalt af høj kvalitet en perfekt base til vores kreation. Kvalitets Rødvin: Infusionen af rødvin tilføjer en aromatisk dybde, der skaber en symfoni af smage i hvert saltkrystal. Friske Skalotteløg: De omhyggeligt udvalgte skalotteløg tilføjer en lækker subtil løgsmag til denne blanding. Anbefalet Brug: Grillet Kød: Drys generøst over dine bøffer, grillretter og fjerkræ for en eksplosion af smag. Gourmet Salater: Tilsæt et nip for at forbedre smagen af dine salater. Reference:SEL0016...
Spanien, Malaga
...Intens smag; det er en kroket med personlighed. For skattejægere, en ægte snack for madelskere. Vi er meget glade for at præsentere de perfekte kroketter, cremede indeni, sprøde udenpå med den mest delikate brødkrummebelægning til enhver smag. Kød Svinekød med Palo Cortado vin Blandet kødgryde Kylling med Montilla vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tun Røget laks Reje Scampi Parmentier blæksprutte Vegetarisk Spinat med valnødder og cashewnødder Ratatouille 48/50 enheder/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Cypern, Paphos
...Den frodige næse er fyldt med aromaer af modne blåbær og brombær kombineret med de karakteristiske nuancer af sort peber og laurbærblad. Vinen har en fyldig krop med lav syre og bløde, fløjlsagtige mellemstore tanniner. Eftersmagen er lys, marmeladeagtig med noter af blomme, skovbund og vilde bær. Vinen vil bedst komme til sin ret sammen med kød tærter, krydrede fjerkræretter eller lagrede hårde oste.
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.
Frankrig, Saint Emilion
... det muligt at opnå en vin med velafbalancerede tanniner, frugtige noter og en stor friskhed i munden. 2016 : GULD GILBERT ET GAILLARD 2018 « Lys granatrød farve. Diskret frugtagtig næse (jordbær, ribs). Smagen viser en let struktur, en blød og enkel frugt, en behagelig friskhed. En årgang klar til brug til grillet kød. » 2015 : Guldmedalje Concours de Lyon 2019 « Smuk dyb rubinrød farve. Dyb næse, blomsteragtige noter og små røde frugter. I munden en blød, let Bordeaux, der prioriterer frugten.
Frankrig, Bordeaux
... måneder, hvilket frigiver dens tanniner og optimerer dens holdbarhed, samtidig med at den forbedres. Smagning En vin med en smuk, dyb rød farve med nuancer, der er ret rubinrøde. Næsen udvikler aromaer af sorte frugter med en diskret og smeltet vaniljenote. Den har en god struktur og fremstår som en rund og delikat fadlagret vin. Kombinationer: rødt kød og små fjerkræ. Druer: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Producent: Castel Formater og emballager: Halvflaske (37,5 cl) - Karton med 12...
Frankrig, Roubia
... aromaer af træ. Smag Forfinet, kraftfuld, silkeagtig, subtile tanniner, blød, struktureret krop, god intensitet. Mad & vin kombinationer Rødt kød, Rødt kød i sauce, Oksefilet, Tournedos, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 17° Farve: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, La Chapelle Heulin
...Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves og silikater Accord mets-vin: Meget bløde vine til en 2019. Aperitif, fisk, hvidt kød og ost. Rig og blød vin. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves og silikater Accord mets-vin: Meget bløde vine til en 2019. Aperitif, fisk...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... tilføres af et særligt ædelt fadpræg. Denne årgang 2018 udviser allerede nogle udviklingsnoter af læder og humus. Tanninerne er kraftige, men modne, og de vil fortsætte med at blødgøre, hvis du har tålmodighed til at lade denne fantastiske flaske hvile i nogle år i kælderen. En stor vin, der absolut bør parres med rødt kød, vildt, and osv.! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Lys Haut Layon
...Klargøring - Daglig overvågning af gæringen - Temperaturkontrol ved 16° C - Aftapning - Filtrering. Aftapning og skumdannelse i vores hule kældre med en minimum lagring på 12 måneder. Tryk: 5 til 6 bar. Smagenoter: En tiltalende næse med let amylisk karakter, en frisk og aromatisk indgang i munden. En fin og elegant boble. Madparring: Vouvray vil ledsage dine festlige stunder som aperitif, men også dine måltider med fisk eller hvidt kød til Brut og til desserter.
...Pris: €16,99 (inkl. moms til gældende sats) Betegnelse: Vinho Verde DOC Høst: 2017 Alkoholindhold: 13 % vol. Beskrivelse: Vinen har en lys halmfarve, med aromaer af citrusfrugter og bløde noter af krydderier… der bringer os til fjerne lande… vanilje og kanel… Det er en kompleks vin med god mundfylde, vedholdende og meget behagelig at smage. Harmoniseringer: Fremragende til at ledsage retter med hvide kød, såsom kylling og and, bagt fisk og kraftige oste. Skal serveres mellem 10 og 12 °C.
Frankrig, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: rød kød, fjerkræ Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Økologisk Label: Appellation d'Origine Contrôlée Références: Sølvmedalje...
Frankrig, Brue Auriac
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...
Serbien, Novi Sad
...Pak Sistemi er en officiel distributør af Dry Ager. Den originale tyske Dry Aging-skab, der kombinerer moderne teknologi med en stor kærlighed til kød. Dry Ager er den eneste maskine, der giver dig en tør modningsoplevelse uden frygt for at udvikle bakterier, svampe eller andre former for mikroorganismer, der kan skade dit kød og gøre dit endelige produkt uspiseligt. Udover kød er Dry Ager også velegnet til fisk, ost, pølser, men også til pasta og vin.
Frankrig, Passa
...100% Carignan Denne vin lavet af Carignan stammer fra hundrede år gamle vinstokke, høstet ved optimal modenhed, fra lerede sandede jorde, beliggende ved foden af Albères og Canigou-bjerget. Næsen har peberagtige aromaer. Lang i munden, rund og afbalanceret. Nydes med varme forretter, rødt kød, gryderetter og osteanretninger. Certificering: økologisk...
Tyrkiet, Gaziantep
...Original kvalitet. Tilgængelig i engrosmængder. Fremstillet i Tyrkiet. POWERFUL & EFFECTIVE CLEANING - På oxiderbare pletter (te, kaffe, vin) takket være aktivt ilt - På stivelse (ris, pasta, stivelse) og proteinpletter (kød, æg) ved den kombinerede virkning af enzymer - På genstridige pletter takket være alkaliske midler SHINE & PROTECTION - Antikalkehandling for perfekt skylning og glans...
Frankrig, Guérande
...Perserne og egypterne betragtede skallen for 2.000 år siden som en hellig plante. Planten, der er en løgtype nært beslægtet med løg og hvidløg, bruges ofte i madlavning, hakket i salater eller saucer som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampede eller konserverede vil de være fantastiske til at ledsage fisk, kød eller foie gras. Den ideelle ledsager til alle dine opskrifter med vin, eller blot for at give dine retter et løft. Ideel til røde saucer, tilberedning af kød, dampede kartofler, retter med tomater, og gammeldags supper. SKU:SGE250...
Frankrig, Castelnaudary
...Svinekød, fjerkrælever (kylling) 33%, ÆG, salt peber. Kød fra Frankrig. KØKKENS TIP: Serveres koldt med brød, syltede agurker og lidt god vin... Jeg opdagede denne pâté i Soustons, i Landes, hos Mamie Alberte. Jeg blev straks forelsket! Bedstemoren gav mig venligt opskriften på de vidunderlige snacks fra min ungdom. Nu er det din tur til at smage denne syndige lækkerhed!
Spanien, Olite, Navarra
...Farve: en attraktiv rubinrød vin med en lys murstenskant. - Aromaer: intense aromaer, så komplekse at de kombinerer alle de typiske egetræslagringsnoter i harmoni med de modne frugtovertoner. - Mund: velsmagende og elegant i munden. Rig frugtekspression med meget modne frugter og søde tanniner, der balancerer med de ristede noter fra fadlagringen. En rund, struktureret vin med en lang eftersmag, perfekt til at ledsage rødt kød og lagret ost.
Frankrig, Pantin
... fornemmelse. En cuvée, der både er meget elegant og lækker. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Meget smuk purpurfarve. Den komplekse næse udtrykker noter af confiterede røde frugter, krydderier, kokosnød og vanilje. Det fadlagrede er smeltet sammen og flatterende. I munden afslører denne årgang fine tanniner, en lang og delikat struktur, der efterlader vedholdende komplekse frugtnoter af kirsebær, vanilje og kakao. Foto ikke kontraktligt - Emballageomkostninger kan forekomme - kontakt os Accords Mets-vins : - Apéritif - Magret de Canard - Kød i...
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play