Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bleg, krystallinsk farve med sølvreflekser. Komplekst, friske frugter og frugter med hvidt kød (pære, fersken), noter af flint. Munden er skåret, meget aromatisk, intens, syrlig og mineralagtig.
Frankrig, Saint-Martin-Du-Vivier
...Vinen er en årtusind gammel drik, symbol på samhørighed og livsnydelse, der har sine rødder i verdens smukkeste terroirer. Uanset om det er rød, hvid eller rosé, er hver vin unik, præget af sin druesort, sit terroir og vinmagerens håndværk. Røde vine kendetegnes ved intense aromaer af røde frugter, solbær eller kirsebær, nogle gange ledsaget af krydrede eller træagtige noter, perfekte til at ledsage rødt kød og gryderetter. Hvide vine, som er lettere og friskere, tilbyder frugtige og blomsteragtige smagsnuancer, der ideelt passer til skaldyr, fisk og lettere retter.
Matchende produkter
Vin
Vin
Andre produkter
Tequila
Tequila
... vinificeringen og dens karbonering. DÉGUSTATION Robe : lyserød med laksfarvede nuancer Nez : luftig med noter af friske røde frugter. Bouche : blød, let og syrlig med fine bobler og intense aromaer af jordbær og hindbær. En behagelig og lækker brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, den perfekte aperitifvin, vil være den ideelle ledsager til dine fiskeretter og hvide kød. Den vil også perfekt komplementere dine grøntsagsbaserede snacks, mini-kager eller gazpacho. Serveres mellem 6 og 8°C.
...Cépage : Vermentinu 20 år 25 hl/hec 6 500 bottle. Høst : tidlig og manuel Vinifikation : Direkte presning uden sulfitter / Kold klaring 48 timer / Gæring ved 14-15°C Lagret på fine gærrester i 6 måneder ved naturlige temperaturer. Filtrering, let sulfitbehandling og aftapning. Aftapning om foråret. Smagning : - Lys gul farve ; - Intens aromatisk karakter præget af frugter med hvidt kød og de gule blomster fra maquis ; - Frisk, rund og stram smag. Retroolfaktion i harmoni med næsen.
Frankrig, Laissac
...Gaveæske 100% lokal. Gaveæsken indeholder: 3 Popines med charcuteri (Blandt saucisson, lonzo, nød af skinke, coppa eller tørret oksekød fra Aubrac) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Charcuteri uden nitrit, skåret og vakuumpakket i et glasbeholder 100% genanvendelig. 3 unikke ingredienser: kød, Guérande salt og Kampot peber IGP. Uden konserveringsmidler kan charcuteriet...
Frankrig, Arengosse
... dette havsalt af høj kvalitet en perfekt base til vores kreation. Kvalitets Rødvin: Infusionen af rødvin tilføjer en aromatisk dybde, der skaber en symfoni af smage i hvert saltkrystal. Friske Skalotteløg: De omhyggeligt udvalgte skalotteløg tilføjer en lækker subtil løgsmag til denne blanding. Anbefalet Brug: Grillet Kød: Drys generøst over dine bøffer, grillretter og fjerkræ for en eksplosion af smag. Gourmet Salater: Tilsæt et nip for at forbedre smagen af dine salater. Reference:SEL0016...
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.
Frankrig, Saint Emilion
... det muligt at opnå en vin med velafbalancerede tanniner, frugtige noter og en stor friskhed i munden. 2016 : GULD GILBERT ET GAILLARD 2018 « Lys granatrød farve. Diskret frugtagtig næse (jordbær, ribs). Smagen viser en let struktur, en blød og enkel frugt, en behagelig friskhed. En årgang klar til brug til grillet kød. » 2015 : Guldmedalje Concours de Lyon 2019 « Smuk dyb rubinrød farve. Dyb næse, blomsteragtige noter og små røde frugter. I munden en blød, let Bordeaux, der prioriterer frugten.
Frankrig, Bordeaux
... måneder, hvilket frigiver dens tanniner og optimerer dens holdbarhed, samtidig med at den forbedres. Smagning En vin med en smuk, dyb rød farve med nuancer, der er ret rubinrøde. Næsen udvikler aromaer af sorte frugter med en diskret og smeltet vaniljenote. Den har en god struktur og fremstår som en rund og delikat fadlagret vin. Kombinationer: rødt kød og små fjerkræ. Druer: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Producent: Castel Formater og emballager: Halvflaske (37,5 cl) - Karton med 12...
Frankrig, Roubia
... aromaer af træ. Smag Forfinet, kraftfuld, silkeagtig, subtile tanniner, blød, struktureret krop, god intensitet. Mad & vin kombinationer Rødt kød, Rødt kød i sauce, Oksefilet, Tournedos, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 17° Farve: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, La Chapelle Heulin
...Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves og silikater Accord mets-vin: Meget bløde vine til en 2019. Aperitif, fisk, hvidt kød og ost. Rig og blød vin. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves og silikater Accord mets-vin: Meget bløde vine til en 2019. Aperitif, fisk...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... tilføres af et særligt ædelt fadpræg. Denne årgang 2018 udviser allerede nogle udviklingsnoter af læder og humus. Tanninerne er kraftige, men modne, og de vil fortsætte med at blødgøre, hvis du har tålmodighed til at lade denne fantastiske flaske hvile i nogle år i kælderen. En stor vin, der absolut bør parres med rødt kød, vildt, and osv.! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Lys Haut Layon
...Klargøring - Daglig overvågning af gæringen - Temperaturkontrol ved 16° C - Aftapning - Filtrering. Aftapning og skumdannelse i vores hule kældre med en minimum lagring på 12 måneder. Tryk: 5 til 6 bar. Smagenoter: En tiltalende næse med let amylisk karakter, en frisk og aromatisk indgang i munden. En fin og elegant boble. Madparring: Vouvray vil ledsage dine festlige stunder som aperitif, men også dine måltider med fisk eller hvidt kød til Brut og til desserter.
Frankrig, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: rød kød, fjerkræ Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Økologisk Label: Appellation d'Origine Contrôlée Références: Sølvmedalje...
Frankrig, Brue Auriac
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...
Frankrig, Passa
...100% Carignan Denne vin lavet af Carignan stammer fra hundrede år gamle vinstokke, høstet ved optimal modenhed, fra lerede sandede jorde, beliggende ved foden af Albères og Canigou-bjerget. Næsen har peberagtige aromaer. Lang i munden, rund og afbalanceret. Nydes med varme forretter, rødt kød, gryderetter og osteanretninger. Certificering: økologisk...
Frankrig, Guérande
...Perserne og egypterne betragtede skallen for 2.000 år siden som en hellig plante. Planten, der er en løgtype nært beslægtet med løg og hvidløg, bruges ofte i madlavning, hakket i salater eller saucer som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampede eller konserverede vil de være fantastiske til at ledsage fisk, kød eller foie gras. Den ideelle ledsager til alle dine opskrifter med vin, eller blot for at give dine retter et løft. Ideel til røde saucer, tilberedning af kød, dampede kartofler, retter med tomater, og gammeldags supper. SKU:SGE250...
Frankrig, Castelnaudary
...Svinekød, fjerkrælever (kylling) 33%, ÆG, salt peber. Kød fra Frankrig. KØKKENS TIP: Serveres koldt med brød, syltede agurker og lidt god vin... Jeg opdagede denne pâté i Soustons, i Landes, hos Mamie Alberte. Jeg blev straks forelsket! Bedstemoren gav mig venligt opskriften på de vidunderlige snacks fra min ungdom. Nu er det din tur til at smage denne syndige lækkerhed!
Frankrig, Pantin
... fornemmelse. En cuvée, der både er meget elegant og lækker. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Meget smuk purpurfarve. Den komplekse næse udtrykker noter af confiterede røde frugter, krydderier, kokosnød og vanilje. Det fadlagrede er smeltet sammen og flatterende. I munden afslører denne årgang fine tanniner, en lang og delikat struktur, der efterlader vedholdende komplekse frugtnoter af kirsebær, vanilje og kakao. Foto ikke kontraktligt - Emballageomkostninger kan forekomme - kontakt os Accords Mets-vins : - Apéritif - Magret de Canard - Kød i...
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Frankrig, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munden","Conseils":"Passer til alle måltider, især rødt kød og oste, serveres mellem 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kasser af 6","Sol":"ler argilo kalkholdig","NOTES":"Næsen åbner sig med noter af røde frugter, angrebet i munden domineres af frugterne...
Frankrig, Malataverne
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Guldmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. TERROIR: Ler-kalk. VINIFIKATION OG MODNING: Druer høstet i meget god modenhed, afstilket 100%. Gæring i 15 dage med temperaturkontrol. Modning i 6 måneder i ståltank. APPELLATION: AOP Anjou Rouge. SMAGSNOTER: Farve med en stærk rød, granatrød intensitet. Fin næse, delikate aromaer af røde frugter, solbær og ribs. Behagelig og afbalanceret struktur. MAD/VIN-KOMBINATION: Charcuteri, rødt kød, milde oste. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellem 15 og 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Saint Cannat
...-18°C. SMAGSNOTER Dejlig lys pink farve, frisk frugtagtig smag. Raffineret og delikat i munden, et godt år. En gastronomisk vin. Du vil især sætte pris på vores Bandol rosévin med fisk, grillet kød, bouillabaisse, fjerkræ… Eller som aperitif. Serveret ved omkring 13°C...
Frankrig, Paris
...Semulje af durumhvede, Æg 30%, Rødbede pulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan indeholde spor af bløddyr. Til cirka 3/4 personer. 6/7 minutters kogetid i en stor mængde kogende, saltet vand. Dræn og krydr. Vi anbefaler en trøffelsauce (hvide eller sorte), til kød, til grøntsager. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvidvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme terroir vil danne en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Reference:TagliatelleBioVinItalie1...
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Frankrig, Laure-Minervois
...Sammensætning af Grenache, Syrah og Carignan. Fyldig rødvin med rige tanniner, der dækker eftersmagen. En vin, der passer vidunderligt til dine grillede grøntsager og kød.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvidvinseddike* - 1 % Trøffelsmag* *Fremstillet af vin lavet af druer dyrket økologisk Serveringsforslag : Salatdressing, hvidt kød, foie gras og fisk. Dette produkt fås også i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og tønde på 220 liter.
Frankrig, Les Riceys
...DRUESORT: 100 % PINOT NOIR SMAGNING: Denne 100 % Pinot Noir vin afslører aromaer af mørke frugter. De subtile tanniner på ganen gør det til en ideel vin at parre med rødt kød og oste.
Frankrig, Prades-Le-Lez
... naturlige farvestoffer. CHR HANSEN er til stede i din hverdag gennem sine ingredienser: enzymer og kulturer til mejeri- og kødindustrien, bakterier til vin og naturlige farvestoffer til is, konfekture og drikkevarer samt probiotika. Vore ingredienser anvendes både inden for fødevarer og i farmaceutisk, ernæring og landbrug. I Frankrig er divisionerne Meat & Prepared Food (Kød og Forberedte...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play