Tyskland, Heidesee
...Axtschlag trærygechips er rygeflis til at aromatisere grillmaden. Velegnet til gas-, træ- og elgrill. Det med rødvin aromatiserede egetræ giver en kulinarisk rygeoplevelse og tilføjer grillmaden en fin vinagtig aroma. Især velegnet til kød, fisk og grøntsager. Træsorter: Vin - Eg Vægt: 1 kg...
...Vinen Saperavi er en af de udsøgte tørre rødvine, der produceres i Georgien og dyrkes i vinregionen Kakheti. Farven på denne vin kan variere fra dyb hindbærfarvet til mørkerød. Vinen har en fløjlsblød, rig smag med en fremragende balance mellem sødme og syre. I den modne frugtnote forenes harmonisk lette nuancer af egetræ og krydderier og danner en lang aromatisk eftersmag. Vinen smager afbalanceret med noter af mørke bær, sorte ribs og modne kirsebær. Vinen passer perfekt til grillet eller stegt, kraftigt krydret kød og modne oste.
Tyskland, Hamburg
... fødevareindustrien til konserver, bageblandinger, brød, kødprodukter, frugt- og grøntsagskonserver, frugtsafter og -nektarer, syltetøj og marmelade samt i øl og vin. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E 301 Fremstilling: Natriumascorbat fremstilles syntetisk fra ascorbinsyre...
...Det digitale universelle køkkentermometer med en særlig kort reaktionstid. Det er fremragende til præcis måling af kernetemperaturen på kød, spisetemperaturen på babymad eller til at kontrollere temperaturen på vin, te eller mælk. Måleområdet strækker sig fra -45 til +200 grader Celsius med en opløsning på 0,1 grader. Målesonden er lavet af rustfrit stål.
Tyskland, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 L. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tør. Rubinrød farve. Indbydende duft og typisk smag. Med tappehane. Bag in Box (BiB) 10 L. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tør. Producent: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italien Vin med rubinrød farve. Med indbydende duft og typisk smag. Passer bedst til kød, især hvidt eller kogt. Serveres ved stuetemperatur...
...Denne tørre rødvin "Saperavi" er lavet af den samme Saperavi-drue, der høstes fra skråningerne ved Chelti-floden i landsbyen Shilda i regionen Kakheti. Den mørke, rubinrøde vin imponerer med dominerende aromaer af brombær, kirsebær og sorte ribs. Vi anbefaler denne vin til grillet kød og ost. Nyd denne vin ved en temperatur på 16-18° C. Vingård med 50 hektar dyrkningsareal: direkte import...
Tyskland, Niederkrüchten
... sin høje varmebestandighed er det særligt velegnet til bagning. Det er allerede indarbejdet i mange brødblandinger. Derudover er vores druekernemel også fremragende til panering af fisk og kød. Typisk næringsindhold g / 100 g: Energi 249 Protein: 10 Kulhydrater: 12 heraf sukker 4,0 Fedt: 4,0 heraf mættede fedtsyrer: 1,0 Kostfibre: 60 Natrium 0,10...
I centrum står kvalitetsprodukter fra udvalgte områder: Vin og mousserende vin, fra Spanien, men også fra Tyskland, Østrig, Frankrig og Italien (specielt Piemonte) udvalgte delikatesser direkte fra producenten, økologisk skinke, pølse og kød, olivenolie, kunsthåndværksprodukter og meget mere. Vinkældervin, Cava, vin, sherry, likør, brændevin, rom, cognac, brandy, Bienmesabe, honigrum, chokolade...
Specialist i delikatesser og gourmetmad i Köln. Fisk, skaldyr, kød, pasta, ost, pølse, skinke, olie, krydderier, vin, champagne og spiritus.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play