Frankrig, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munden","Conseils":"Passer til alle måltider, især rødt kød og oste, serveres mellem 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kasser af 6","Sol":"ler argilo kalkholdig","NOTES":"Næsen åbner sig med noter af røde frugter, angrebet i munden domineres af frugterne...
Spanien, Murcia
...Hvidvin Beskyttet Betegnelse af Jumilla Variation: 100% Økologisk Sauvignon Blanc 2022 Farve: Ren, lys krystallinsk Næse: Dybe aromaer, tropisk baggrund og hints af fersken. Mund: Udtryksfuld, kompleks med mineralske nuancer, der giver en langvarig smag. Parring: Perfekt til sushi, skaldyr, fisk, ris, salater samt pasta og hvidt kød. Alkohol: 13,00%...
Spanien, Granada
... Anbefalet serveringstemperatur: 17℃ Anbefalede madparringer: Velegnet til traditionelle gryderetter (stuvninger, kogte retter), stege af kød og fede fisk. Forstærker smagen af pølser, patéer og lagrede oste. Vinmarkerne strækker sig i skråningerne af Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor og Naturparken Sierra de Baza, i en gennemsnitlig højde af 1.000 meter over havets overflade: det høje Andalusien. Vingården er integreret i Center for Excellence inden for den agroalimentære sektor i Granada.
Frankrig, Malataverne
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Guldmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. TERROIR: Ler-kalk. VINIFIKATION OG MODNING: Druer høstet i meget god modenhed, afstilket 100%. Gæring i 15 dage med temperaturkontrol. Modning i 6 måneder i ståltank. APPELLATION: AOP Anjou Rouge. SMAGSNOTER: Farve med en stærk rød, granatrød intensitet. Fin næse, delikate aromaer af røde frugter, solbær og ribs. Behagelig og afbalanceret struktur. MAD/VIN-KOMBINATION: Charcuteri, rødt kød, milde oste. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellem 15 og 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Tyskland, Heidesee
...Axtschlag trærygechips er rygeflis til at aromatisere grillmaden. Velegnet til gas-, træ- og elgrill. Det med rødvin aromatiserede egetræ giver en kulinarisk rygeoplevelse og tilføjer grillmaden en fin vinagtig aroma. Især velegnet til kød, fisk og grøntsager. Træsorter: Vin - Eg Vægt: 1 kg...
Frankrig, Saint Cannat
...-18°C. SMAGSNOTER Dejlig lys pink farve, frisk frugtagtig smag. Raffineret og delikat i munden, et godt år. En gastronomisk vin. Du vil især sætte pris på vores Bandol rosévin med fisk, grillet kød, bouillabaisse, fjerkræ… Eller som aperitif. Serveret ved omkring 13°C...
Italien, Crotone
...Økologisk rødvin Fremragende til rødt kød, oste. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. indhold 13,50°/14,50°...
...Vinen Saperavi er en af de udsøgte tørre rødvine, der produceres i Georgien og dyrkes i vinregionen Kakheti. Farven på denne vin kan variere fra dyb hindbærfarvet til mørkerød. Vinen har en fløjlsblød, rig smag med en fremragende balance mellem sødme og syre. I den modne frugtnote forenes harmonisk lette nuancer af egetræ og krydderier og danner en lang aromatisk eftersmag. Vinen smager afbalanceret med noter af mørke bær, sorte ribs og modne kirsebær. Vinen passer perfekt til grillet eller stegt, kraftigt krydret kød og modne oste.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikation: traditionel fermentering med maceration under låg i cirka 21 dage. Lagring: 36 måneder i små franske egetræsfade. Farve: intens granatrød. Duft: intens og kompleks, med noter af små bær og søde krydderier. Smag: tør og fyldig, harmonisk og med god vedholdenhed. Alkoholindhold: ±14% Gastronomisk kombination: en raffineret vin, der passer til rødt kød, især braiserede og stegte retter, lagrede oste og avancerede retter med fondue og trøfler. Serveres ved en temperatur på cirka 18°C.
Frankrig, Paris
...Semulje af durumhvede, Æg 30%, Rødbede pulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan indeholde spor af bløddyr. Til cirka 3/4 personer. 6/7 minutters kogetid i en stor mængde kogende, saltet vand. Dræn og krydr. Vi anbefaler en trøffelsauce (hvide eller sorte), til kød, til grøntsager. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvidvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme terroir vil danne en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Reference:TagliatelleBioVinItalie1...
Finland, Turku
...{"Designation":"DOC","Volume":"75cl","Ageing":"Denne vin hviler på gæren i rustfrie ståltanke i mindst fire måneder og yderligere to måneder på flaske","Region":"Italien – Piemonte","Alcohol Content":"13%","Variety":"100% Arneis","Pairing":"Fremragende aperitifvin, rå fisk, skaldyr, fisk, hvidt kød, grøntsager"}...
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Italien, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indikation af geografisk oprindelse Produktionsområde: Emilia Druetype: Lambrusco Alkoholprocent: 8 % vol. Farve rubinrød Aroma Vinsmagende og frugtagtig Smag dessertagtig, behagelig og harmonisk Anbefalinger rødt kød, vildt Serveringstemperatur 18°-20° C.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Evnen til enebær at beskytte vin mod at blive sur var kendt allerede i det antikke Rom. I de middelhavslande og i Skandinavien er enebærkegler blevet brugt i marinader og krydderier til kød og fisk. Brug til Basis for saucer, supper, saucer, vildtretter, marinader, indmad, surkål. Smag Krydret, syrligt bitter. Næringsværdi pr. 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fedt (g / 100g)… 5,5 Kulhydrater (g / 100g)… 57 Energiværdi (kcal / 100g)… 310...
Belgien, Zwijndrecht
... Frisk rødt kød, fisk, ost PET/PE/bånd/EVALâ„¢/bånd/PE/PE PA/PE/bånd/EVALâ„¢/bånd/PE Højbarriere formbare strukturer PA/EVALâ„¢/PA/bånd/PE Frisk pasta, halvbagte brød PA/EVALâ„¢/PA/bånd/lonomer PE/bånd/PA/EVALâ„¢/PA/bånd/PE Pose, Bag-in-box, overpakning PE/bånd/EVALâ„¢/bånd/PE Saft, vin, saucer, tomatpasta PE/bånd/EVALâ„¢/bånd/EVA Hvad et EVALâ„¢ barriere lag tilbyder: - Fremragende iltbarriere til at beskytte de værdifulde ingredienser i maden - Forlænget holdbarhed for MAP (Modified Atmosphere packaging) - Trykbarhed med høj kvalitet og iøjnefaldende grafik - ...
Frankrig, Laure-Minervois
...Sammensætning af Grenache, Syrah og Carignan. Fyldig rødvin med rige tanniner, der dækker eftersmagen. En vin, der passer vidunderligt til dine grillede grøntsager og kød.
Italien, Maruggio
...-rød Bouquet: Delikat, meget karakteristisk Smag: Gode tanniner og struktur, blød og omsluttende Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Anbefalet: Rødt kød, vildsvin, krydrede oste, kød, lam, kød sauce, kød på grill, okse, pølse, oste.
Italien, Dorgali
... majestætisk med noter af flint, grafit og små sorte bær. På ganen frigiver den sin varme efterfulgt af en struktur af bløde og omsluttende tanniner, der afslører noter af sort kakao. Vinen er ufiltreret, og eventuelle sedimenter kompromitterer ikke kvaliteten, men fremhæver typiciteten og vidner om integriteten og naturligheden i vores vinproduktionsmetoder. Fremragende som ledsager til rige og strukturerede retter som vildtretter, rødt kød og lagrede oste.
Spanien, Valencia
... BEGIVENHED HVOR SOM HELST I SPANIEN MED ALLE GARANTIER FOR SUCCES. VORES FORHOLD MELLEM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESSIONELLE. med groft salt og hvidløgsolie. 2 timers tilberedning. -Koteletter og Michanas, krydret med peber-salt. SVIN: - Hele pattegrise, tilberedt på spyd eller grill. Krydet med saltlage, vin, citron og aromatiske urter. 4 timers tilberedning. •- Iberiske ribben på grill, krydret med peber-salt og chimichurri. 3 timers tilberedning. -Lår på grill, fyldt med bacon og krydret med peber-salt og krydderier.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Spanien, Santiago De Compostela
...Intens rubinblå farve. Tør, men med fantastiske frugtsmage. Hint af brombær, blommer og hindbær. Lilla blomsteragtige noter mod toppen af glasset, afrundet med rige krydderier på grund af sin egetræslagring. Passer perfekt til alle slags kød; især stege, roastbeef eller sirloin; kylling; fårekød og svinekød.
Tyskland, Hamburg
... fødevareindustrien til konserver, bageblandinger, brød, kødprodukter, frugt- og grøntsagskonserver, frugtsafter og -nektarer, syltetøj og marmelade samt i øl og vin. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E 301 Fremstilling: Natriumascorbat fremstilles syntetisk fra ascorbinsyre...
...Druetype: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farve: rubinrød, med violette nuancer og tendens til granatfarvet med alderen | Duft: vin af stor elegance. Man fornemmer frugtagtige aromaer som blåbær og brombær, med ristede og vaniljeagtige noter af høj kvalitet | Smag: i munden præsenterer den sig tør, varm og fyldig. Tanninerne er til stede, men bløde takket være opholdet i barrique. GASTRONOMISKE KOMBINATIONER: Fremragende vin til stegt kød, især svinekød, lam og ged. Den passer godt til vildt. Vin også til meditation.
Matchende produkter
Altropasso
Altropasso
...Det digitale universelle køkkentermometer med en særlig kort reaktionstid. Det er fremragende til præcis måling af kernetemperaturen på kød, spisetemperaturen på babymad eller til at kontrollere temperaturen på vin, te eller mælk. Måleområdet strækker sig fra -45 til +200 grader Celsius med en opløsning på 0,1 grader. Målesonden er lavet af rustfrit stål.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvidvinseddike* - 1 % Trøffelsmag* *Fremstillet af vin lavet af druer dyrket økologisk Serveringsforslag : Salatdressing, hvidt kød, foie gras og fisk. Dette produkt fås også i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og tønde på 220 liter.
Frankrig, Les Riceys
...DRUESORT: 100 % PINOT NOIR SMAGNING: Denne 100 % Pinot Noir vin afslører aromaer af mørke frugter. De subtile tanniner på ganen gør det til en ideel vin at parre med rødt kød og oste.
... mandarin med hints af mynte og nogle blomsteragtige noter BOCCA: Der er en vis astringens, men næsten ikke mærkbar og med fremragende frugtagtighed CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvide kød GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Tyskland, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 L. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tør. Rubinrød farve. Indbydende duft og typisk smag. Med tappehane. Bag in Box (BiB) 10 L. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tør. Producent: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italien Vin med rubinrød farve. Med indbydende duft og typisk smag. Passer bedst til kød, især hvidt eller kogt. Serveres ved stuetemperatur...
...Denne tørre rødvin "Saperavi" er lavet af den samme Saperavi-drue, der høstes fra skråningerne ved Chelti-floden i landsbyen Shilda i regionen Kakheti. Den mørke, rubinrøde vin imponerer med dominerende aromaer af brombær, kirsebær og sorte ribs. Vi anbefaler denne vin til grillet kød og ost. Nyd denne vin ved en temperatur på 16-18° C. Vingård med 50 hektar dyrkningsareal: direkte import...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play