Italien, Sizzano
...Vin til alle retter Hvidt kød Friske og mellemstore oste FARVE Intens rubinrød AROMA Krydret og blomsteragtige noter Typisk pebernote SMAG Velsmagende, behageligt intens Subtile og harmoniske tanniner TEMPERATUR: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Spanien, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela I næsen er det ren drue, der fremhæver aromaerne af naturlig jordbær, brombær og blomme. I munden er det sødmefuldt, med et strejf af frisk jordbær og en krydret eftersmag, der varer ved på ganen, hvilket efterlader en lang og velsmagende vin. 1618 ºC Serveringstemperatur VINMARKENS ALDER: Mellem 30-50 år FREMSTILLING: Gæret og modnet i betonbeholdere DRUESORT: Bobal...
...ORIGINE Vin rosé Frankrig Lad dig overraske af denne helt frosne rosé! Den vil forføre dig med sin friskhed og sin lækre smag, der er krydret med et strejf af sødme. Den skal nydes meget kold, gerne med nogle isterninger. Den er ideel som aperitif og vil tilføre en originalitet til alle dine sommerretter. VINIFIKATION Traditionel med direkte presning og fermentering ved lav temperatur for at...
Frankrig, Saint Emilion
...Mis en Bouteille på ejendommen af Dany og Michel Rolland, den berømte vinmager fra Bordeaux. Rødvinsfarve, skinnende, forførende med rubinreflekser. Frugtagtig, kompleks, krydret og let ristet bouquet. I munden er de runde og kødfulde tanniner i angrebet, dernæst udvikler de sig blødt med en moden, generøs frugt, fuld af ømhed og friskhed. Afslutningen, godt afbalanceret, vedholdende, tegner et veltypet og charmerende vin.
Belgien, Liège
... spanske druesort Tempranillo anvendes også til produktion af rødvine. Dette friske, strukturerede, frugtagtige og silkeagtige alternativ til alkoholholdig vin antyder solrige øjeblikke og nydes med glæde som en alkoholfri aperitif og som ledsager til lette måltider.
Frankrig, Bordeaux
... med et mål: respekt for terroiret. Den moderne kælder, bygget i 2017, består af traditionelle materialer, der subtilt kombinerer funktionalitet og æstetik og giver Château d’Eyrans vine en exceptionel indpakning.\n\nSmagning\nDenne vin udvikler i næsen aromaer af modne røde og sorte frugter, krydret med subtile noter af krydderier og røg fra lagringen på fade. Smagen afslører balance, kraft og en...
Frankrig, Bordeaux
... Vinifikation: Termoregulerede betonkar Lagring: 5% nye fade, 47,5% fade med et vin, 47,5% fade med to vine Smagning: Det er en vin med meget karakter og krydderier; den er peberet og frisk i næsen med en dejlig angreb af sorte frugter og lakrids. I munden er teksturen cremet, med et godt volumen og velintegrerede tanniner. Eftersmagen er lang med en krydret og chokoladeagtig smag.
Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Italien, Marciano Della Chiana
...Alò er en værdifuld vin lavet af Aleatico-druer, der er tørret i solen i vinmarken. Efter en naturlig gæring lagres vinen i små træfade. Produktionen af denne sent høstede passito er begrænset til 500 flasker om året. Vinen er rig med en meget bred aromaprofil, fra frugtagtig tørret blomme til blomsteragtig rose og krydret kanel, og den præsenterer sig i en dyb rubinrød farve. Takket være den...
Slovenien, Ljubljana
...–2029 Egenskaber: Vinen har en dybere gylden gul farve med ravnuancer. Den mere intense bouquet er fuldt moden og tilbyder primært tertiære noter. Honning, fyrharpiks, balsamiske noter, lavendel kan registreres. I munden er vinen tør, kraftig, moderat syrlig. Meget stærk og robust Malvasia, den er ret varm, men ikke krydret. Smagen i munden er ikke lang, men intens. Madparringer: Passer godt til stærkt smagende retter og lagrede oste. Serveres ved 10 - 12 °C.
Frankrig, Geispolsheim
...Fermenteringsprocessen tager meget længere tid og foregår ved en lavere temperatur end med druesaft. Dette bevarer de sunde ingredienser i granatæblejuice samt en rig og frugtagtig smag og aroma. Den halvsøde granatæblevin NRAN har en maroon farve, er behageligt syrlig og aromatisk i næsen. Smagen er frugtagtig og ekspansiv krydret. Tanninerne er på den bløde side. Eftersmagen er langvarig med en frodig bær- og granatæblesmag. NRAN er en forfriskende cocktailvin, der serveres let afkølet. Det anbefales at drikke NRAN med bløde oste, frugter og dessert.
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...Druemix: Syrah - Grenache - Carignan Farven er dyb, Næsen er kompleks og intens med noter af bagte frugter og krydderier. I munden, samme kompleksitet, runde tanniner, blød og krydret eftersmag. Guldmedalje vundet af Gilbert og Gaillard Druemix: Syrah - Grenache - Carignan...
Frankrig, Lys Haut Layon
... pneumatiske presning. FA og FML. Ingen svovl i vinifikationen. Lagring: Tank. Aftapning: På ejendommen. Volumen: 75 cl Alkohol: 12° Smagning: Veldefineret gylden nuance! Duft af flint, akacie, kandiserede citrusfrugter og rabarber, irisrod og grøn te! Smagen er krydret og honningagtig, men også mineralagtig. Volumen: 75 cl Alkohol: 12°...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... fortryller os straks. En smuk friskhed balancerer det hele perfekt og gør denne vin til en perfekt ledsager til aperitiffer, men også til fantastiske kombinationer med sød-sure retter eller krydret mad! Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Muscat IGP: Côtes Catalanes Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2026 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Italien, Noci
...Provolone stagionato er en lagret ost med trådformet konsistens, der udelukkende er fremstillet af komælk, traditionelt bearbejdet og formet i hånden, og som lagres i cirka 9 / 12 måneder. Den præsenterer sig i en gul farve med en meget pastaagtig konsistens, hård udvendigt og med en meget intens og lidt krydret smag, fremragende hvis den også nydes i flager eller ledsaget af et godt glas vin.
Spanien, Granada
...Farve: Meget intens granatfarve med violette nuancer, skinnende og klar, med en meget høj dækning. Duft: Kraftige aromaer af eg, røde frugter, viol, ristet, røget, let krydret og anisagtig. Smag: Modne tanniner, kandiserede frugter og mineralnoter. Lang og vedholdende eftersmag med en udsøgt balance mellem mund og næse. Anbefalet serveringstemperatur: 18 ℃ Anbefalede madparringer: Kød med høj...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet i meget smuk modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lyserød farve. Harmonisk næse af små røde frugter. Lækker, blød smag med en finish fuld af frugter og krydrede pebernoter. ACCORD METS/VIN : Aperitif, charcuteri, pizza, frugtdesserter. TEMPERATURE DE SERVICE : Mellem 6 og 8°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Pantin
...cedertræ og krydderier. Ved agitation dominerer en velmoden frugt. I munden er angrebet præget af en smuk tæthed, meget rund, med kraftige og fine tanniner. Noter af træ, vanilje og kirsebærsten udtrykkes med en smuk længde. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Millésime 2008 Vin rouge – Bordeaux supérieur Farve granat, rubinreflekser. Næse udfoldet med dejlige små syltede røde frugter (jordbær, ribs, hindbær), ristet og krydret touch. Mundfølelse blød, frisk, med indhyllede tanniner, med præcise aromaer. En sprød stil,...
Frankrig, Guérande
...Perserne og egypterne betragtede skallen for 2.000 år siden som en hellig plante. Planten, der er en løgtype nært beslægtet med løg og hvidløg, bruges ofte i madlavning, hakket i salater eller saucer som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampede eller konserverede vil de være fantastiske til at ledsage fisk, kød eller foie gras. Den ideelle ledsager til alle dine opskrifter med vin, eller blot for at give dine retter et løft. Ideel til røde saucer, tilberedning af kød, dampede kartofler, retter med tomater, og gammeldags supper. SKU:SGE250...
Tyskland, Freudenstadt
...Intensiv farve, aroma og duft Kraftig-krydret Württemberger Lemberger med peberagtige og bæragtige noter kombineret med traditionelt håndplukket portugisisk havsalt! Det ser ikke kun fantastisk ud, men bringer også intens aroma til f.eks. grillet mad, over et risotto eller en stegt skive blomkål... Ingredienser: Naturligt håndplukket havsalt fra Portugal uden tilsætningsstoffer, Württemberger rødvin af druesorten Lemberger (indeholder sulfitter)...
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en anderledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, næsten uigennemsigtig, frugtagtig, med behagelige noter af kirsebærsyltetøj, moden brombær, let krydret, hvid tobak, sort peber som det primære. På ganen, omsluttende, afbalanceret, harmonisk, elegant og fin, rosende den silkeagtige tannin. En rigtig dejlig vin, som kan matches med pelsvildt, en overdådig vildsvin i salmi med polenta og lagrede oste, en lagret toskansk pecorino.
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Frankrig, Roubia
... en rund struktur kombineret med en aromatisk tæthed båret af en elegant frugt. Kødets tekstur er blød. Kvindelig rhodansk vin.","ACCORDS METS-VINS":"Vinterretter, marineret kød, BBQ ribs, vildt. Kraftige cremede oste. Prestigefyldt vin. Ideelt at drikke ved 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
Frankrig, Saint Cannat
... afslører aromaer af solbær og kirsebær. Smagen er velafbalanceret med fyldige tanniner og noter af bær og lakrids. Perfekt tilbehør til middelhavretter, hvide kødretter, mildt krydret mad (f.eks. paella eller curry) og rødt kød.
...Vinen Saperavi er en af de udsøgte tørre rødvine, der produceres i Georgien og dyrkes i vinregionen Kakheti. Farven på denne vin kan variere fra dyb hindbærfarvet til mørkerød. Vinen har en fløjlsblød, rig smag med en fremragende balance mellem sødme og syre. I den modne frugtnote forenes harmonisk lette nuancer af egetræ og krydderier og danner en lang aromatisk eftersmag. Vinen smager afbalanceret med noter af mørke bær, sorte ribs og modne kirsebær. Vinen passer perfekt til grillet eller stegt, kraftigt krydret kød og modne oste.
...Tidligere skulle brødet opbevares så længe som muligt, og man gjorde det blødt med friske tomater eller hvad jorden ellers havde at byde på. Det var en anden tid. I dag er bruschetta den foretrukne forret, den yndlingsside til en aperitif blandt venner. Og vi, hos Casa Di Cecco, har kun forberedt den bedste bruschetta til dig, ved at vælge de bedste grøntsager og svampe, så du kun har valget at bekymre dig om. Et stykke brød, grillet eller ej, et glas (god) vin, og så er du klar. Uanset om du elsker krydret, svampe eller den intense smag af peberfrugter, er der noget for enhver smag. Salute!
Spanien, Tres Cantos
...Hvis du leder efter at købe krydrede oliven, præsenterer vi vores Machacamoya Oliven til restaurationsbranchen i en 4,5 kg kube, krydret med aromatiske urter, paprika, hvidløg og eddike. Den huskes nemt for sin typiske bitre smag og er altid den ideelle ledsager til øl og glas vin i barer.
Italien, Dorgali
... og beslutsom karakter, gjort unik ved brugen af gedesyren. Il Rigato del Pastore smages bedst i sin reneste form, ledsaget af Pane Carasau eller andre traditionelle brød, og passer perfekt sammen med et glas Cannonau vin. En ost med en rig og kompleks smag, ideel for dem, der elsker intense og karakteristiske smagsoplevelser, og repræsenterer en sand delikatesse for kendere.
Østrig, Gerasdorf
...Ritonka Mørk Chokolade Salzburg Salt og Chili med 60% kakaoindhold, vidunderlig aromatisk smag og krydret chili. Kakaobønnerne stammer fra Vestafrika, beriget med et strejf af natursalt fra Salzburg og chilifrugter. En fremragende komposition. Denne mørke chokolade passer perfekt til kraftig vin. Næringsindholdet kan variere på grund af råvare- og produktionsbetingede udsving. Kan indeholde spor af mælk og nødder. Opbevares tørt og beskyttet mod lys, helst ved en temperatur på 12-20 °C: 95g: Chokoladebar...
Frankrig, Fraisse Des Corbieres
...Vin Gallo-romain fra Narbonnaise RØD 75 cl Således 21,12 €/l Denne gallo-romerske drik er en gengivelse af en honning- og krydret vin fra det 1. århundrede, hvis navn Mulsum stadig i dag er usikkert med hensyn til sin historiske oprindelse. Denne honningvin med essenser fra Middelhavets planter blev fremstillet i provinsen Narbonnaise og eksporteret over hele imperiet fra havnen NARBO MARTIUS (Narbonne) til havnen i Rom (Ostia). Denne drik er fremstillet af et udvalg af vine fra druesorter: Carignan, Grenaches og Syrah, en karakteristisk kombination fra vores Terroir i Corbières.
Populære lande for dette søgeord