...ORIGINE Vin rosé Frankrig Lad dig overraske af denne helt frosne rosé! Den vil forføre dig med sin friskhed og sin lækre smag, der er krydret med et strejf af sødme. Den skal nydes meget kold, gerne med nogle isterninger. Den er ideel som aperitif og vil tilføre en originalitet til alle dine sommerretter. VINIFIKATION Traditionel med direkte presning og fermentering ved lav temperatur for at...
Frankrig, Saint Emilion
...Mis en Bouteille på ejendommen af Dany og Michel Rolland, den berømte vinmager fra Bordeaux. Rødvinsfarve, skinnende, forførende med rubinreflekser. Frugtagtig, kompleks, krydret og let ristet bouquet. I munden er de runde og kødfulde tanniner i angrebet, dernæst udvikler de sig blødt med en moden, generøs frugt, fuld af ømhed og friskhed. Afslutningen, godt afbalanceret, vedholdende, tegner et veltypet og charmerende vin.
Frankrig, Bordeaux
... med et mål: respekt for terroiret. Den moderne kælder, bygget i 2017, består af traditionelle materialer, der subtilt kombinerer funktionalitet og æstetik og giver Château d’Eyrans vine en exceptionel indpakning.\n\nSmagning\nDenne vin udvikler i næsen aromaer af modne røde og sorte frugter, krydret med subtile noter af krydderier og røg fra lagringen på fade. Smagen afslører balance, kraft og en...
Frankrig, Lys Haut Layon
... pneumatiske presning. FA og FML. Ingen svovl i vinifikationen. Lagring: Tank. Aftapning: På ejendommen. Volumen: 75 cl Alkohol: 12° Smagning: Veldefineret gylden nuance! Duft af flint, akacie, kandiserede citrusfrugter og rabarber, irisrod og grøn te! Smagen er krydret og honningagtig, men også mineralagtig. Volumen: 75 cl Alkohol: 12°...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... fortryller os straks. En smuk friskhed balancerer det hele perfekt og gør denne vin til en perfekt ledsager til aperitiffer, men også til fantastiske kombinationer med sød-sure retter eller krydret mad! Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Muscat IGP: Côtes Catalanes Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2026 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Frankrig, Geispolsheim
...Fermenteringsprocessen tager meget længere tid og foregår ved en lavere temperatur end med druesaft. Dette bevarer de sunde ingredienser i granatæblejuice samt en rig og frugtagtig smag og aroma. Den halvsøde granatæblevin NRAN har en maroon farve, er behageligt syrlig og aromatisk i næsen. Smagen er frugtagtig og ekspansiv krydret. Tanninerne er på den bløde side. Eftersmagen er langvarig med en frodig bær- og granatæblesmag. NRAN er en forfriskende cocktailvin, der serveres let afkølet. Det anbefales at drikke NRAN med bløde oste, frugter og dessert.
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...Druemix: Syrah - Grenache - Carignan Farven er dyb, Næsen er kompleks og intens med noter af bagte frugter og krydderier. I munden, samme kompleksitet, runde tanniner, blød og krydret eftersmag. Guldmedalje vundet af Gilbert og Gaillard Druemix: Syrah - Grenache - Carignan...
Frankrig, Guérande
...Perserne og egypterne betragtede skallen for 2.000 år siden som en hellig plante. Planten, der er en løgtype nært beslægtet med løg og hvidløg, bruges ofte i madlavning, hakket i salater eller saucer som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampede eller konserverede vil de være fantastiske til at ledsage fisk, kød eller foie gras. Den ideelle ledsager til alle dine opskrifter med vin, eller blot for at give dine retter et løft. Ideel til røde saucer, tilberedning af kød, dampede kartofler, retter med tomater, og gammeldags supper. SKU:SGE250...
Frankrig, Pantin
...cedertræ og krydderier. Ved agitation dominerer en velmoden frugt. I munden er angrebet præget af en smuk tæthed, meget rund, med kraftige og fine tanniner. Noter af træ, vanilje og kirsebærsten udtrykkes med en smuk længde. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Millésime 2008 Vin rouge – Bordeaux supérieur Farve granat, rubinreflekser. Næse udfoldet med dejlige små syltede røde frugter (jordbær, ribs, hindbær), ristet og krydret touch. Mundfølelse blød, frisk, med indhyllede tanniner, med præcise aromaer. En sprød stil,...
Frankrig, Cénac
... tannisk struktur, indhyllet i lakrids med noter af syltede surkirsebær. En smuk vin, der vil glæde os allerede nu efter en dekantation på 10 til 12 timer. Nydes med en stegt kødret eller en hård ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Udsigt: smuk dyb rubinrød farve...
...Tidligere skulle brødet opbevares så længe som muligt, og man gjorde det blødt med friske tomater eller hvad jorden ellers havde at byde på. Det var en anden tid. I dag er bruschetta den foretrukne forret, den yndlingsside til en aperitif blandt venner. Og vi, hos Casa Di Cecco, har kun forberedt den bedste bruschetta til dig, ved at vælge de bedste grøntsager og svampe, så du kun har valget at bekymre dig om. Et stykke brød, grillet eller ej, et glas (god) vin, og så er du klar. Uanset om du elsker krydret, svampe eller den intense smag af peberfrugter, er der noget for enhver smag. Salute!
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet i meget smuk modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lyserød farve. Harmonisk næse af små røde frugter. Lækker, blød smag med en finish fuld af frugter og krydrede pebernoter. ACCORD METS/VIN : Aperitif, charcuteri, pizza, frugtdesserter. TEMPERATURE DE SERVICE : Mellem 6 og 8°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Roubia
... en rund struktur kombineret med en aromatisk tæthed båret af en elegant frugt. Kødets tekstur er blød. Kvindelig rhodansk vin.","ACCORDS METS-VINS":"Vinterretter, marineret kød, BBQ ribs, vildt. Kraftige cremede oste. Prestigefyldt vin. Ideelt at drikke ved 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
Frankrig, Saint Cannat
... afslører aromaer af solbær og kirsebær. Smagen er velafbalanceret med fyldige tanniner og noter af bær og lakrids. Perfekt tilbehør til middelhavretter, hvide kødretter, mildt krydret mad (f.eks. paella eller curry) og rødt kød.
Frankrig, Bordeaux
... Vinifikation: Termoregulerede betonkar Lagring: 5% nye fade, 47,5% fade med et vin, 47,5% fade med to vine Smagning: Det er en vin med meget karakter og krydderier; den er peberet og frisk i næsen med en dejlig angreb af sorte frugter og lakrids. I munden er teksturen cremet, med et godt volumen og velintegrerede tanniner. Eftersmagen er lang med en krydret og chokoladeagtig smag.
Frankrig, Fraisse Des Corbieres
...Vin Gallo-romain fra Narbonnaise RØD 75 cl Således 21,12 €/l Denne gallo-romerske drik er en gengivelse af en honning- og krydret vin fra det 1. århundrede, hvis navn Mulsum stadig i dag er usikkert med hensyn til sin historiske oprindelse. Denne honningvin med essenser fra Middelhavets planter blev fremstillet i provinsen Narbonnaise og eksporteret over hele imperiet fra havnen NARBO MARTIUS (Narbonne) til havnen i Rom (Ostia). Denne drik er fremstillet af et udvalg af vine fra druesorter: Carignan, Grenaches og Syrah, en karakteristisk kombination fra vores Terroir i Corbières.
Frankrig, Soing-En-Sologne
...En naturlig vin lavet på en indfødt druesort og en original vinificering. Hvem kan gøre det bedre? Simpelthen Braucol, det er friske hindbær og en smuk krydret struktur: gurkemeje, spidskommen og et strejf af tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SUD-OUEST Farve: Rød Druer: Braucol Dyrkningsmetode: Økologisk omstilling Karakter: Let / frugtagtig Indhold: 75cl Svovlmængde: Meget lidt eller ikke svovlet Årgang: 2019...
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play