Spanien, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela I næsen er det ren drue, der fremhæver aromaerne af naturlig jordbær, brombær og blomme. I munden er det sødmefuldt, med et strejf af frisk jordbær og en krydret eftersmag, der varer ved på ganen, hvilket efterlader en lang og velsmagende vin. 1618 ºC Serveringstemperatur VINMARKENS ALDER: Mellem 30-50 år FREMSTILLING: Gæret og modnet i betonbeholdere DRUESORT: Bobal...
Spanien, Granada
...Farve: Meget intens granatfarve med violette nuancer, skinnende og klar, med en meget høj dækning. Duft: Kraftige aromaer af eg, røde frugter, viol, ristet, røget, let krydret og anisagtig. Smag: Modne tanniner, kandiserede frugter og mineralnoter. Lang og vedholdende eftersmag med en udsøgt balance mellem mund og næse. Anbefalet serveringstemperatur: 18 ℃ Anbefalede madparringer: Kød med høj...
Spanien, Tres Cantos
...Hvis du leder efter at købe krydrede oliven, præsenterer vi vores Machacamoya Oliven til restaurationsbranchen i en 4,5 kg kube, krydret med aromatiske urter, paprika, hvidløg og eddike. Den huskes nemt for sin typiske bitre smag og er altid den ideelle ledsager til øl og glas vin i barer.
Spanien, Valencia
... BEGIVENHED HVOR SOM HELST I SPANIEN MED ALLE GARANTIER FOR SUCCES. VORES FORHOLD MELLEM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESSIONELLE. med groft salt og hvidløgsolie. 2 timers tilberedning. -Koteletter og Michanas, krydret med peber-salt. SVIN: - Hele pattegrise, tilberedt på spyd eller grill. Krydet med saltlage, vin, citron og aromatiske urter. 4 timers tilberedning. •- Iberiske ribben på grill, krydret med peber-salt og chimichurri. 3 timers tilberedning. -Lår på grill, fyldt med bacon og krydret med peber-salt og krydderier.
... emblematiske og imponerende bjerg La Concha i Marbella fra vores store terrasse. I vintermånederne har vi en distingveret klimatiseret spisestue, fremragende musik og pejsen i stuen. Alle disse faciliteter er tilgængelige, så I kan nyde det mest vigtige og fornøjelige: maden. Vores menu stammer fra fusionen af de europæiske kulturer, der emigrerede til Argentina, og den indfødte tradition fra gauchos, der tilberedte kød over åben ild. I kan smage salater, kolde og varme forretter designet med kendte produkter, men kombineret og krydret på vores måde.
... i munden, lækre for ganen. Det bedste produkt og køkken til din fornøjelse. Krydret med champagne, rødvine, hvidvine og roséer fra et udvalgt vinkælder. Vi er gourmetrestauranter. El Mendata Berria, hvor der tilberedes god hjemmelavet mad, den klassiske, friske skaldyr fra eget akvarium eller fra det Cantabriske hav, lige ankommet, vildtretter, og de bedste fisk og saftige, friske og sæsonbetonede...
Populære lande for dette søgeord