Frankrig, Fraisse Des Corbieres
...Vin Gallo-romain fra Narbonnaise RØD 75 cl Således 21,12 €/l Denne gallo-romerske drik er en gengivelse af en honning- og krydret vin fra det 1. århundrede, hvis navn Mulsum stadig i dag er usikkert med hensyn til sin historiske oprindelse. Denne honningvin med essenser fra Middelhavets planter blev fremstillet i provinsen Narbonnaise og eksporteret over hele imperiet fra havnen NARBO MARTIUS (Narbonne) til havnen i Rom (Ostia). Denne drik er fremstillet af et udvalg af vine fra druesorter: Carignan, Grenaches og Syrah, en karakteristisk kombination fra vores Terroir i Corbières.
Frankrig, Soing-En-Sologne
...En naturlig vin lavet på en indfødt druesort og en original vinificering. Hvem kan gøre det bedre? Simpelthen Braucol, det er friske hindbær og en smuk krydret struktur: gurkemeje, spidskommen og et strejf af tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SUD-OUEST Farve: Rød Druer: Braucol Dyrkningsmetode: Økologisk omstilling Karakter: Let / frugtagtig Indhold: 75cl Svovlmængde: Meget lidt eller ikke svovlet Årgang: 2019...
Tyskland, Hamburg
...Kategori: Vingewürz Vingewürz - en fest for sanserne! Hvorfor vingewürz? En god vin er i sig selv en fornøjelse. En spændende krydret ret er ligeledes. Vin og retter, harmonisk afstemt med de rette vingewürz, skaber nu en helt ny nydelsesdimension. Fortryl dig selv og dine gæster med vores Sauvignon-Blanc-krydderi! Smag og aroma: citronet-peberet Citronsmagende let med livlig skarphed fra...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Evnen til enebær at beskytte vin mod at blive sur var kendt allerede i det antikke Rom. I de middelhavslande og i Skandinavien er enebærkegler blevet brugt i marinader og krydderier til kød og fisk. Brug til Basis for saucer, supper, saucer, vildtretter, marinader, indmad, surkål. Smag Krydret, syrligt bitter. Næringsværdi pr. 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fedt (g / 100g)… 5,5 Kulhydrater (g / 100g)… 57 Energiværdi (kcal / 100g)… 310...
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Italien, Dorgali
... af små, modne røde og sorte bær, noter af surkirsebær og lakrids blandet med middelhavsurt, fine og søde krydderier. I munden er den behageligt varm, salt og krydret, alt sammen perfekt smeltet sammen af et mineralisk præg. Dens rige og fløjlsbløde struktur er godt afbalanceret af den tanniske kompleksitet og den elegante og vedholdende eftersmag. Det er en vin, der passer fremragende til de mest eksklusive og raffinerede måltider. Perfekt til at ledsage oste med stor struktur og smag eller betydningsfulde kødretter.
Spanien, Valencia
... BEGIVENHED HVOR SOM HELST I SPANIEN MED ALLE GARANTIER FOR SUCCES. VORES FORHOLD MELLEM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESSIONELLE. med groft salt og hvidløgsolie. 2 timers tilberedning. -Koteletter og Michanas, krydret med peber-salt. SVIN: - Hele pattegrise, tilberedt på spyd eller grill. Krydet med saltlage, vin, citron og aromatiske urter. 4 timers tilberedning. •- Iberiske ribben på grill, krydret med peber-salt og chimichurri. 3 timers tilberedning. -Lår på grill, fyldt med bacon og krydret med peber-salt og krydderier.
...Dyb rubinrød vin med udtalt urtet og krydret aroma. Dens stærke og modne krop kommer til næsen ved den første smagning, blødgjort af den rette syre og de bløde tanniner. Vinen tilbyder en fløjlsblød og velafbalanceret smag; på ganen er smagen intens, men kompleks. Den frigiver en langvarig aroma og en eftersmag af tobaksnoter, godt blandet med træagtige aromaer.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
...Mousserende vin / Mousserende vin, boblende, frisk, med en subtil duft, krydret, harmonisk, 100 ml indeholder ca. 95 kJ (23 kcal), 5.1 g kulhydrater Fremstillet i: Tyskland...
...Denne tørre rødvin "Saperavi" er lavet af den samme Saperavi-drue, høstet fra skråningerne ved Chelti-floden i landsbyen Shilda i regionen Kakheti. Den mørke, rubinrøde vin imponerer med dominerende aromaer af brombær, kirsebær og sorte ribs. Smag: tør; frugtig og krydret indledning, kraftfuld karakter, mørke bæraromaer, velintegreret syre, bløde tanniner, frugtig og krydret vedholdende eftersmag. Familieejede vingård direkte salg: Kvalitetsvin...
... emblematiske og imponerende bjerg La Concha i Marbella fra vores store terrasse. I vintermånederne har vi en distingveret klimatiseret spisestue, fremragende musik og pejsen i stuen. Alle disse faciliteter er tilgængelige, så I kan nyde det mest vigtige og fornøjelige: maden. Vores menu stammer fra fusionen af de europæiske kulturer, der emigrerede til Argentina, og den indfødte tradition fra gauchos, der tilberedte kød over åben ild. I kan smage salater, kolde og varme forretter designet med kendte produkter, men kombineret og krydret på vores måde.
Italien, Sasso Marconi
Vores skønhedsideal er knyttet til antikken, især til Romerriget under Cæsarerne og deres bade, bygninger som denne ekstraordinære civilisation brugte som det primære sted for socialisering samt kropshygiejne. Det var en vane blandt romerne, både mænd og kvinder, at kaste krydret vin og dufte som malve, lotus, violer, valmue og byg i vandet. Der var også rum til massage, som blev udført med...
Tyskland, Berlin
... eksklusive produkter, såsom den egen Vidamo chokolade, der er specielt tilpasset vin, whisky og lignende. I kategorien "Tastings" offentliggøres der hver uge artikler om smagninger, der informerer om de nyeste topkombinationer. Navnet på virksomheden, der er sammensat af "Vida" (liv), "Ramo" (buketter, duft, aroma) og "Amor" (kærlighed), siger allerede alt om vores filosofi. Kunden skal med lyst og passion prøve produkterne, nyde dem og opdage helt nye aromafacetter ved at kombinere.
... i munden, lækre for ganen. Det bedste produkt og køkken til din fornøjelse. Krydret med champagne, rødvine, hvidvine og roséer fra et udvalgt vinkælder. Vi er gourmetrestauranter. El Mendata Berria, hvor der tilberedes god hjemmelavet mad, den klassiske, friske skaldyr fra eget akvarium eller fra det Cantabriske hav, lige ankommet, vildtretter, og de bedste fisk og saftige, friske og sæsonbetonede...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play