Frankrig, Maubeuge
... dyb og jordagtig smag, mens de søde krydderier som kanel og nellike tilføjer glans. Nem at bruge, denne blanding vil give dig pølser med strålende gule farver, duftende og velsmagende. Reference: ART0011...
Frankrig, Carpentras
... for tørring Ingredienser: Svinekød oprindelse Frankrig, svinefedt oprindelse Frankrig, salt, dextrose, krydderier, naturlige aromaer, Næringsværdier KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Fedt: 19,80g Heraf mættede fedtsyrer (AGS): 7,42g Kulhydrater: 3,00g Heraf sukker: 1,50g Proteiner: 28,30g Salt: 5,01g Allergener: nødder: mulig spor: brug af hasselnødder i værkstedet...
Portugal, Santarém
...Pølse er en klassisk portugisisk pølse, som Monte Safira har perfektioneret med sit engagement for kvalitet og autenticitet. Lavet af de fineste nationale kødtyper, er denne pølse krydret med en blanding af traditionelle krydderier, hvilket giver en robust og smagfuld smag, der er unikt portugisisk. Røgningsprocessen med korktræ tilføjer en karakteristisk aroma, hvilket gør den til en favorit...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Ibérico Bellota Lomo har en intens burgunderfarve med perlemorsfarvede fedtvener, en blød og cremet konsistens, en intens og vedholdende smag, samt en kraftig og behagelig aroma. Den langsomme naturlige tørreproces og marinaden lavet af paprika og naturlige krydderier, som familien har anvendt i tre generationer, giver vores Ibérico Bellota Lomo en uforlignelig bouquet.
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekød (89%), (oprindelse Spanien), vand, salt, mælkeprotein, krydderier (med sennep), dextrose, sukker, stabilisatorer (di- og polyfosfater), smagsforstærker E621, antioxidant (ascorbinsyre) og konserveringsmiddel (natriumnitrit). Naturligt røget. Kan indeholde spor af soja.
...Vildsvinet er måske et af de mest værdsatte produkter fra jagt. Smagen af dets kød ligner meget svinekød, men med meget mere intense og markante noter, der sammen med krydderier og aromaer skaber en pølse, som vi præsenterer klar til brug.
Tyskland, Dissen
... produkter, kogte pølser og mange convenience-produkter, supper, saucer og snacks Intenso Pur® uden Dextrose: specielt udviklet til produktion af tørret pølse og semi-tørrede produkter. Intenso Pur® Bio: med synlige krydderipartikler og ingredienser fra certificerede økologiske gårde Fordele i et overblik: Ingen tilsætning af monosodiumglutamat Ingen gær ekstrakt Ingen palmeolie Ingen krydderi (HVP) Ingen deklarerbare tilsætningsstoffer Ingen deklarerbare allergener (ifølge Bilag III FIC)...
...Traditionelt røget paprika fra La Vera-dalen i den spanske region Extremadura. Det er også en tradition i den spanske Extremadura at røge paprika og dermed fremstille en helt usædvanlig specialitet. Brug: Søde og stærke røget paprika passer, alt efter præference, til and, friskost, de fleste bælgfrugter og grøntsager, kylling, okse- og kalvekød, ris, svinekød. Det må selvfølgelig ikke mangle i nogen BBQ-sauce og giver saucen en uforlignelig aroma. Paprika kan ikke lide stærk varme, ellers bliver den bitter. Dette er det typiske krydderi til den spanske pølse-specialitet chorizo.
Italien, Fidenza
...Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne version tilberedes det med krydderurter og krydderier for en alternativ smag i forhold til den traditionelle.
Hela International - Gå nye veje med den rette partner ved din side siden 1905. At være et skridt foran, mestre udfordringer med lethed og genopleve nydelse - Hela er den rette partner ved din side for at nå netop disse mål. Som familievirksomhed møder vi nye opgaver med hjerte og forstand. Modne teknologier og mange års viden gør det muligt for os at gå fremadskuende veje. Vores ambition er at v...
Frankrig, Castelnaudary
...{"COMPOSITION":"Kød og svinesang fra Frankrig, SELLERi, salt, peber, krydderier","CONSEIL DU CHEF":"Den konservesforberedte kødblodpølse har en tekstur, der minder om rillette. Serveret ved stuetemperatur vil den løfte dine snacks og overraske dine venner."}...
Spanien, Cuarte De Huerva
...ORIGINE: slagning af svin, der finder sted i den nordlige del af Aragonien. INGREDIENSER: magre dele af svinet og bacon. FORM: hesteskoformet. SMAG: velsmagende, let krydret med urter. PRÆSENTATION: stykker af kaliber 28/30; fyldt i naturligt tarmskind. FORPAKNING: i kontrolleret atmosfære. UDLØBSDA: 6 måneder; dato angivet på emballagen. FORBEREDELSE: skåret i tynde, let skrå skiver. SERVERES MED: ristet brød med smag af tomat eller hvidløg, eller alternativt uden krydderier. OPBEVARING: på et køligt og tørt sted.
Italien, Treviso
...VÆGT: 350 gram INGREDIENSER: Halal italiensk oksekød, salt, krydderier, chili, fennikel, E252, E250. EGENSKABER: Laktosefri og uden andre mejeriprodukter, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i fødevareplast. UDLØB: 6 måneder. OPBEVARING: 4°C.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket kød, tilsat krydderier og urter, hvilket resulterer i vores Salchichón Sarta Ibérico Extra. En sand delikatesse for smagsløgene, der uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige egenskaber, der tydeligt adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske produkter...
Italien, Mesoraca
... tarme og binds manuelt for at danne den klassiske "salsiccia snor". Modningen foregår i miljøer med kontrolleret fugtighed og temperatur i mindst 45 dage. Anbefales som forret og som ingrediens til hovedretter (f.eks. Pasta al forno) Kategori: Salumi Calabresi VÆGT: 300/350 Vægt: 0.300 kg Ingredienser: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
...Lækker smag lavet med de bedste kødtyper og naturlige krydderier...
Storbritannien, Chesham
...Lækre Droewors lavet af 100% britisk oksekød og modnet med vores egen unikke opskrift på autentiske sydafrikanske urter og krydderier.
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har lavet disse mini pølser af kød fra franske svin og tilføjet piment d'Espelette AOP. Ideel til aperitif! Ingrediensliste: Svinekød, svinefedt, salt, Laktose, krydderier (herunder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, fermenter, spiselig kollagenpølse fra okse. Opbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekød: Frankrig. Indeholder ikke gluten. MHD: 45 dage...
...Jo mere populær en pølse er, jo mere mener vi, at den fortjener pleje og opmærksomhed. For os betyder det især kød kun fra svin og kun af høj kvalitet. Vi bruger 70% magert kød hakket fint og 30% fedt skåret i tern, med krydderier, salt og peber. Vi bruger ikke mindre ædle dele, vi bruger ikke svinekræft, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fylder vi som traditionen foreskriver i store stykker på 25 kg, binder i hånden, og tilbereder i lang tid (mindst 20 timer) i tør luftovne. Ved skæring er vores mortadella duftende, fløjlsblød og med en ren smag.
... faserne af hakning af kød og svinefedt, blanding med krydderier, hvile af dejen på et køligt sted i en nat, indføring af dejen i svinetarm, binding og luftning i naturlige omgivelser, hvor der vælges egnede steder med hensyn til temperatur og fugtighed.
Østrig, Wiener Neustadt
... husholdningerne af husmoren selv, råstoffer til produktion af alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer, aromaer og essenser til spiritus- og næringsmiddelindustrien. I destillationen blev essenser, rom, frugtdestillater og udtræk til mejeriindustrien (mælkeholdige drikkevarer) fremstillet. Derudover blev der produceret iskremsråstoffer på naturlig basis (fra frugter), duftkompositioner til kosmetik, pølse krydderier og fødevarefarver.
Italien, Mugnano Del Cardinale
... produktionen er steget betydeligt, og markedet er blevet meget stort og stadig i kraftig ekspansion, er de lærdomme, der er blevet videregivet gennem generationer, forblevet de samme. Forvandlingen af kødet fandt sted i en lille bygning, hvor opmærksomheden især var rettet mod et håndværksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne type pølse har som særegenhed udvælgelsen af kød, typen af...
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Belgien, Sint-pieters-leeuw
... tomater, økologisk spelt, økologiske krydderier, økologisk mel, økologiske oste, økologisk smør, økologiske tørrede frugter, økologiske bælgfrugter, økologiske bønner, økologisk olivenolie, økologiske grøntsager, økologisk olie, økologiske linser, økologisk hirse, økologiske oliven, økologisk byg, økologiske pastaer, økologiske ærter, økologiske kikærter, økologiske supper, økologisk minestrone, økologiske pålæg, økologisk ris, økologiske saucer, økologisk salt, økologiske sirupper, økologisk tapenade, økologisk pesto, økologisk tun og økologiske urteteer.
Grækenland, KALAMATA
Traditionelle landsbypølser og saltet kød. Tradition i over 70 år, tre generationer af pølsemagere. Pølse med appelsin, med soltørret tomat, med porre, kylling, oksekød, kogt, saltet. 80% - 85% frisk kød af svin, okse eller kylling, krydderurter, planter, krydderier. Kvalitet, tradition, kraftig smag, aroma. Alle vores produkter indeholder frisk kød og 100% rene ingredienser.
...Krakau & Sønner Krydderier GmbH leverer individuelle krydderiblandinger, oliebaserede marinader, flydende krydderier og teknologiske hjælpestoffer. Frit fra leveren (pølse) … svarer til en karakteristisk filosofi, som vi gerne identificerer os med. Som familievirksomhed handler vi personligt, tillidsfuldt og tæt på kunden. Vi lægger især vægt på åbenhed og værdsættelse. Møder på lige fod...
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Tyskland, Überherrn
Behandling og fremstilling af afbalancerede krydderiblandinger lavet af ædle krydderier af højeste kvalitet fra de bedste områder i hele verden. Uanset om det er de fineste råkrydderier, harmonisk afstemte blandinger til traditionelle pølse- og kødprodukter som leverpølse, ølskinke, salami eller råskinke, eller egne kreationer til aromatisk fremstilling af andre fødevarer - med vores produkter og kvalificerede medarbejdere tilbyder vi dig den nødvendige teknologiske know-how og de ønskede succesfulde løsninger.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Tyskland, Grüna
MTG Krydderier er producent af pølse-krydderier til hobbyister og professionelle. Vi tilbyder også et rigt udvalg af naturlige tarme, rå krydderier, urter, medicinske urter og hjælpestoffer til pølseproduktion.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play