...Vildsvinet er måske et af de mest værdsatte produkter fra jagt. Smagen af dets kød ligner meget svinekød, men med meget mere intense og markante noter, der sammen med krydderier og aromaer skaber en pølse, som vi præsenterer klar til brug.
Italien, Fidenza
...Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne version tilberedes det med krydderurter og krydderier for en alternativ smag i forhold til den traditionelle.
Italien, Treviso
...VÆGT: 350 gram INGREDIENSER: Halal italiensk oksekød, salt, krydderier, chili, fennikel, E252, E250. EGENSKABER: Laktosefri og uden andre mejeriprodukter, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i fødevareplast. UDLØB: 6 måneder. OPBEVARING: 4°C.
Italien, Mesoraca
... tarme og binds manuelt for at danne den klassiske "salsiccia snor". Modningen foregår i miljøer med kontrolleret fugtighed og temperatur i mindst 45 dage. Anbefales som forret og som ingrediens til hovedretter (f.eks. Pasta al forno) Kategori: Salumi Calabresi VÆGT: 300/350 Vægt: 0.300 kg Ingredienser: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
...Jo mere populær en pølse er, jo mere mener vi, at den fortjener pleje og opmærksomhed. For os betyder det især kød kun fra svin og kun af høj kvalitet. Vi bruger 70% magert kød hakket fint og 30% fedt skåret i tern, med krydderier, salt og peber. Vi bruger ikke mindre ædle dele, vi bruger ikke svinekræft, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fylder vi som traditionen foreskriver i store stykker på 25 kg, binder i hånden, og tilbereder i lang tid (mindst 20 timer) i tør luftovne. Ved skæring er vores mortadella duftende, fløjlsblød og med en ren smag.
Italien, Mugnano Del Cardinale
... produktionen er steget betydeligt, og markedet er blevet meget stort og stadig i kraftig ekspansion, er de lærdomme, der er blevet videregivet gennem generationer, forblevet de samme. Forvandlingen af kødet fandt sted i en lille bygning, hvor opmærksomheden især var rettet mod et håndværksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne type pølse har som særegenhed udvælgelsen af kød, typen af...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play