Fremstilling og salg af franske egetræsfade og amerikanske egetræsfade. Kapaciteter fra 225 til 500 liter.- Salg af stave og bunde af egetræ til tømreri. Salg af brugte fade til vine og likører.- Fremstilling og salg af franske og amerikanske egetræschips - Tilpasset ristning - Uden ristning.
Frankrig, Uzerche
Grundlagt i 1955 er Tonnellerie Condachou en af de sidste familieejede og uafhængige tømrerværksteder i Frankrig. Dominique Condachou efterfulgte sin far Marcel i 1995. Efter studier i vinavl-vinologi og en uddannelse som tømrermester besluttede hans søn Clément at slutte sig til familievirksomheden i 2010. De arbejder hånd i hånd for at udvikle den og bevare et håndværk, der er ved at gå tabt. S...
Frankrig, Lézignan-Corbières
TECNIWOOD er en pioner inden for renovering af tønder i over 20 år. Vi er specialiseret i nye, renoverede og brugte tønder. TECNIWOOD sender sine tønder til mange vin- og spiritusproducerende lande: nye tønder i fransk, europæisk og amerikansk eg / renoverede tønder i fransk og amerikansk eg / brugte tønder. TECNIWOOD leverer nye tønder i europæisk eg (naturlig tørring i 2 år) til meget konkurre...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: 100% Økologisk rødvinseddike Denne rødvinseddike er lagret på egetræsfade i 6 måneder. Denne periode giver den en rund smag samt træagtige noter. Brugsanvisning: Bruges i vinaigretter, salater, rå grøntsager og marinader. Dette produkt fås også i en flaske på 50 cl.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Balsamicoeddike Grande Réserve 5 År Gammel, Druetype Pedro Jimenez, 8° syre. Produktet er 100% naturligt, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, uden sødestoffer. Denne eddike er fremstillet med det bedste udvalg af søde druer "Pedro Jimenez" gennem en langsom syreproces og lagret på egetræsfade i 5 år. Kraftig og afbalanceret eddike med en mørk mahogni farve og en ekstraordinær...
Portugal, Freixo De Espada à Cinta
... Agrícola Manuel Joaquim Caldeira. Gæret manuelt i franske fade fra de traditionelle druesorter i Douro: Códega do Larinho, Rabigato og Gouveio.","Origem":"Oprindelse","Em barricas de carvalho Francês (2/3) e Americano (1/3).":"I franske egetræsfade (2/3) og amerikanske (1/3).","Álcool 13,5%":"Alkohol 13,5%","Para esta colheita foram produzidas 2333 Garrafas.":"Til denne høst blev der produceret 2333 flasker.","FICHA TÉNICA":"TEKNISK DATA","pH 3.24":"pH 3,24","ESTÁGIO":"FADLAGT","Colheita 2017":"Høst 2017","Castas Códega do Larinho, Rabigato, Gouveio":"Druer: Códega do Larinho, Rabigato, Gouveio"}...
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Environ 25 ans Vinifikation : Håndplukning, fermentering i termoregulerede betonkar. Vinen lagres på franske egetræsfade med 50% nye fade og 50% fade fra et tidligere vin i 20-22 måneder.
Slovenien, Ljubljana
... rustfri ståltank. Skånsom presning med en pneumatisk presse. Modning i 24 måneder i egetræsfade. Vinen er ufiltreret, og der blev tilføjet et minimum af svovl lige før aftapning.\nAldringspotentiale: 2020 - 2028.","The winegrower":"Vinavleren: Kelhar Familien.","Vintage":"Årgang: 2018."}...
Frankrig, Geispolsheim
...Lavet af brandy-spirits, der er lagret i mindst 5 år i armenske egetræsfade. Har en meget behagelig og blød smag samt en lys aroma, med en lang vidunderligt opvarmende eftersmag.
...Druetype: 100% Nebbiolo. Vinifikation: traditionel fermentering med maceration i cirka 18 dage. Lagring: 18 måneder i store egetræsfade fra Slavonien. Farve: dyb rubinrød, der går mod granat. Duft: elegant og delikat, med noter af hindbær og violer på en baggrund af søde krydderier. Smag: tør og fyldig, med en lang og vedholdende eftersmag. Alkoholprocent: ±14% Gastronomisk kombination: et...
Frankrig, Lignan-De-Bordeaux
La Tonnellerie Tedem er specialiseret i desinfektion og regenerering af tønder. Vi har udviklet et unikt verdenspatent til bedst muligt at regenerere tønder. Proces baseret på ozon, UDEN AFSKRIVNING. Vi bevarer tykkelsen af tønderne. To serier tilbydes: -Minéral: Regenerering uden opvarmning for en let træagtig smag og en dybdegående desinfektion (det resterende svovl fjernes grundigt for spirit...
Spanien, La Seca-Valladolid
...Farve: skinnende kirsebær rød, intense aromaer af modne røde frugter og meget elegant træ. I munden er den robust, velsmagende, bred og vedholdende. Det anbefales at nyde den mellem 14º og 16º Celsius, og den passer godt til pølser, gryderetter, vildt, lagrede oste og patéer. Oprindelsesbetegnelse: IGP Vinos de la Tierra de Castilla y León Druesort: Crianza Årgang: 2016 Crianza: Fremstillet af druer af sorten tempranillo, lagret på franske egetræsfade (-allier-)...
Frankrig, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Prestige Cuvée bærer navnet efter den irske præst, grundlæggeren af Brande Shepherdess i det attende århundrede. Den er lavet af en sammensætning af de bedste druer og lagret i franske egetræsfade. Château Brande-Shepherdess er rangeret som nr. 1 blandt alle Bordeaux og Bordeaux superiors af Revue du Vin de France (RVF) for årgangen 2013. Den tappes på flasker af 75 cl, Magnum (1,5 L) og double Magnum (3 L).
Frankrig, Jarnac
... egetræsfade, en naturlig interaktion, der giver den sin farverige, rige og komplekse bouquet. Gennem årene bliver disse aromaer mere og mere komplekse. Efter at have hældt din cognac i dit glas, lad den lufte i et minut. Ved at reagere med luften vil den frigive en intens og unik bouquet og tilbyde dig hele sin palet af rige aromaer. Jeg elsker at kalde dette øjeblik 'det mystiske minut'."...
Frankrig, Bordeaux
...egetræsfade (25% i nye fade og 75% i fade, der har været brugt til vin) Smagning: Elegant og kompleks næse med varierende aromaer af viol, brombær, hindbær og små, sprøde sorte frugter, kombineret med delikate noter af liljer, sort kirsebær og milde krydderier. I munden skiller vinen sig ud ved sin friskhed, mineralitet og lækkerhed. De velkontrollerede tanniner tilføjer en let sødme i munden, hvilket giver en behagelig og afbalanceret fornemmelse.
Finland, Turku
...Region Italien – Piemonte Sort 100% Nebbiolo Betegnelse DOCG Alkoholindhold 14,5% Aldring 36 måneder i 30 Hl slavonske egetræsfade og 24 måneder på flaske Volumen: 75cl...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
...Le Chianti Classico Riserva fra Rocca Delle Macie blev skabt samtidig med vinkælderen. I dag er denne italienske vin en af de uundgåelige i den toskanske vinregion. Den er lagret på franske egetræsfade i to år og har derefter modnet i flere måneder på flaske. Med en rubinrød farve kendetegnes cuvéen ved en smuk livlighed, der afspejler karakteren og friskheden fra terroiret. Den er fyldt med aromaer af kirsebær og viol. Denne Chianti Classico Riserva vil helt sikkert passe godt til alle slags kødretter og pasta.
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikation: Høsten er afstilket, lang maceration i rustfrit stål og derefter lagring i franske egetræsfade. Klar, granatrød farve Intens og rig næse, ristede, vaniljeagtige og lakridsagtige dufte ledsaget af modne frugter som svesker. I munden er tanninerne silkeagtige og godt integrerede. Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Spanien, Canet De Mar
...Zinca Fudre er lavet af et udvalg af druer fra tørre dyrkede vinmarker i Montesa (Huesca) med udbytter på mindre end 2.500 kg/ha. Den fermenterer i en fransk egetræsfoudre med en konisk form ved en kontrolleret temperatur. Derefter hviler den i den samme foudre i mindst 12 måneder. Aldret i egetræsfade. Bæredygtig dyrkning 1.800 kg/ha. Høstet i hånden. Uklaret og ufiltreret.
Frankrig, Saint-Vérand
... over 50 % hældning, der er helt sydvendt. Alle vinmarkens arbejder udføres udelukkende med ryggen og i hånden. Plantetæthed : 8.500 planter/hektar. Beskæring : Guyot. Alder : 45 år. Høsten : Manuel. Udbytte : Mellem 40 og 45 hektoliter pr. hektar afhængigt af årene. Druer overmodnet med vilje. Vinifikation : Meget lang vinifikation, kold på fine gærrester. (mellem 15 °C og 20 °C) Lagring : 100 % lagring på egetræsfade fra 1 til 3 gange brugt. Lagringen på fade varer fra 9 til 12 måneder.
Frankrig, St Pierre D'oléron
...Cognac er DNA'et i vinproduktionen på Oléron. Fra generation til generation har vores håndværk tilpasset sig vores terroir for at producere cognacer med blomsteragtige og jodholdige noter, der afspejler vores maritime miljø. Vores lagerrum ved kanalen, der forbinder havet, påvirkes af de maritime forhold over tid. Modningen foregår i franske egetræsfade på 400 liter i minimum 10 år for en XO, 6...
Frankrig, Tourves
...Vores cuvée Noémie er summen af vores passion og vores arbejde. Valg af parceller med lavt udbytte, vinifikation i egetræsfade til hvidvinen, lagring i egetræsfade til rødvinen. Cuvée med høj udtryksfuldhed og en rig og vedholdende karakter, der vil finde sin plads på et gastronomisk bord.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Riserva Ducale Oro repræsenterer et referencepunkt for hele Chianti. Skabt i 1947 for at ære hertugen af Aosta, er denne lækre cuvée hovedsageligt sammensat af druesorten Sangiovese og har været lagret i 36 måneder (herunder en del i egetræsfade og foudres) og produceres kun i de bedste årgange. Denne flaske afslører sin finesse gennem elegante noter af kirsebær, blomme, læder og...
Frankrig, Paris
...Takket være sin langsomme fermentering i 3 uger i egetræsfade og sin lagring i et år, tilbyder det denne unikke smag, et arv fra århundreders håndværk.
Frankrig, Poitiers
...Unicum er en bitter likør, der blev skabt i 1790 af Dr. Zwack. I dag er det stadig familien Zwack, der fremstiller Unicum ud fra den oprindelige opskrift, som holdes som en familieret. Vi ved dog, at mere end 40 ingredienser (urter og krydderier) udgør Zwack Unicum, og at denne likør modnes på egetræsfade.
Frankrig, Pantin
...Informations Genre : Neutres Grand vin de Bordeaux. - Cuvée Prestige 2011 Rouge 75 cl. En meget smuk succes fra en klassisk årgang fra Bordeaux. Denne årgang 2011, lagret på nye egetræsfade, afslører en lækker smag efter en halvtimes iltning. Delikat og meget udtryksfuld næse. Den silkeagtige og runde struktur udtrykker komplekse og flatterende aromaer i munden, understøttet af en let alkoholisk...
Spanien, Cuarte De Huerva
... lagring på fad. Ved smagen: Smagen er sød, velstruktureret, fløjlsblød og meget velsmagende. Lagring: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot lagres i 4 måneder i amerikanske og franske egetræsfade.
Frankrig, Auxerre
...Champagne Quercus - Champagne Fallet Dart - CHAMPAGNE Vinifikation: Franske egetræsfade Lagringstid: 3 år Ejendom: Champagne Fallet Dart Årgang: 2010 Druetype: Chardonnay, Pinot Noir Kultur: Traditionel Etiket: Kontrolleret Ursprungsbetegnelse...
Spanien, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Betegnelse for oprindelse: DOP Jerez-Xérès-Sherry Sammensætning: 100% Palomino Vinifikation: Vin lavet af palomino-druer, opnået gennem det traditionelle system med langvarig lagring og criaderas. Modnet i amerikanske egetræsfade. Den oxidative modning sker meget langsomt takket være temperaturen og fugtigheden i kælderen. Alkoholindhold: 18,5o Volumen: 50cl NOTER OM SMAG: Udseende: ravfarvet Duft: Intens aroma af nødder. Smag: Vedholdende og fyldig smag.
Frankrig, Fraisse Des Corbieres
... Cardona fremstiller sit Morèéum ud fra et udvalg af rødvine fra Terroir des Corbières, som lagres på egetræsfade i en naturlig hule. Denne kraftige aroma af langtidlagret vin blødgøres af honning fra garrigue, og reduktionen af saft fra vilde brombær sender tankerne hen på magiske og mystiske skovvandringer.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play