Slyrs Whisky og Slyrs Whisky Likør er premium spiritus destilleret i Øvre Bayern, der modnes i egetræsfade.
Frankrig, Marcolès
... opbevaring og modning i egetræsfade lavet af kastanjetræ gør det til en virkelig unik hydromel, der overrasker mange vinelskere. Apis Terrae hydromel serveres for eksempel som aperitif, men også og især som ledsager til forretter og desserter, samt til retter som foie gras, fjerkræ (snigler, rejer...), oste, mørk chokolade og tørrede frugter. Det er nye smagskombinationer, som det nye luksushonningvin made in France muliggør, en genopdaget og videreført håndværk af denne unge mand, der brænder for gastronomi og biavl. Hydromel er en honningvin, der kan lagres i mange år i kælderen.
Bulgarien, Gradets , Vidin Region
... Sauvignon“, „Merlot“, „Chardonnay“, „Sauvignon Blanc“ og „Cuvée“. Alle vores vine er produceret i traditionel stil (naturlig drueproduktion), obligatorisk gæret og lagret i amerikanske, franske og bulgarske egetræsfade. Vinene fra Chateau de Val er højt værdsat over hele verden og har også vundet adskillige priser i mange konkurrencer. VINDEKÆLDER...
Tyskland, Berlin
... cocktailopskrifter med brandy og druesaft. Pisco Sour med frisk æggehvide er en lækker fornøjelse, der lader dig rejse tankerne til Sydamerika og også forfrisker dig derhjemme. Fra Cardenal Mendoza kommer en af de mest kendte Brandy de Jerez fra det beskyttede sherry-trekant. Modnet i egetræsfade efter solera-metoden udvikler denne brandy vidunderligt bløde og intense aromaer. Opdag sammen med os de bedste armagnacs, cognacs, brandy og vinbrande i verden på weinbraende.com og bliv en ægte aficionado.
Kooperativet Jesús del Perdón blev grundlagt den 20. marts 1954 og ligger i hjertet af industrikvarteret i Manzanares, med et areal på 50.000 kvadratmeter og en kapacitet på 30 millioner liter. Vore faciliteter er udstyret med den nyeste teknologi til at producere vine af højeste kvalitet, og vi har også et lagerrum med 2.000 nye amerikanske og franske egetræsfade. Vi har 650 medlemmer i...
Italien, Gambassi Terme
... vinmarker og olivenlunde placeret på godt drænede og solrige jorde, hvor vores druesorter, S.Giovese, Canaiolo og Trebbiano, har et maksimalt udbytte på cirka 50 q. druer pr. ha. Den omhyggelige beskæring, vinificeringen i betonkar først og derefter i egetræsfade, er blot nogle af hemmelighederne, der gør vores vin til en stor vin. Fra de første slurke vil I blive fascineret af duftene, blødheden og rundheden af denne nektar, som er et resultat af kærligheden til vores land og den svære kunst at vinificere.
... bekæmpelse kombineret med brugen af mikroorganismer og økologiske produkter. Virksomheden producerer æblejuice, og udvindingen sker ved koldpresning for at bevare de næringsmæssige og organoleptiske komponenter i frugterne. Derudover producerer den æblebalsamico, der lagres i egetræsfade for at gøre produktet unikt.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play