Belgien, Roeselare
...der efter 2 års modning har givet det bedste øl: 'det bedste foeder af året.' På etiketten angives altid nummeret på foederen, og årstallet henviser til begyndelsen af modningen. RODENBACH Rosso er en autentisk, let fordøjelig, syrligt sød forfriskende øl. RODENBACH Rosso brygges på baggrund af 2-årigt - på egetræsfade modnet - RODENBACH-øl blandet med ung RODENBACH, brygget gennemgår derefter delvist en maceration med tranebær, hindbær og sure kirsebær og suppleres yderligere med den naturlige saft fra disse røde frugter.
Belgien, Beersel
...50 år med husbryggeri-geuzestekerij. Armand Debelder sammensætter autentisk lambik til sprudlende Oude Geuze og dyb rød Oude Kriek. Overraskende smagsoplevelser fra håndværksøl, som er brygget og lagret på egetræsfade, som i gamle dage. Vores øl: Armand'4, Zwet.be, Armand'Spirit, Oude Geuze, Vintage Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager.
Frankrig, Perquié
...Siden 1724 har familien de MURET, arvingerne til CAUMALE de GAUBE, værdsat deres vinmark. Ejendommens hvidvine destilleres i kobberkedler og lagres i egetræsfade. Denne familieejendom er derfor specialiseret i produktionen af Bas Armagnac. Denne prestigefyldte armagnac kaldes "Grand Bas-Armagnac" af kendere. De producerede armagnacs værdsættes efter mindst 10 års lagring, det er først efter 10 års lagring, at de endelig kan forlade kældrene.
Frankrig, Artiguelouve
... og eg). - TUNNELER: sammensat af en mester tømrermester, vores tunneler formes (planker og bunde) og udgør de egetræsfade, der er beregnet til lagring af vine og spiritus. Derudover producerer vi også et varieret udvalg af alternative produkter (stave, spåner osv.) til vinificering i rustfrie tanke eller andre. - INTERNATIONAL HANDEL med savede hvide træer, forskellige plader og tropisk træ. - TROPISK TRÆ: salg af stammer, savede træer og skinner fra alle oprindelser, primært afrikanske. Virksomheden er certificeret PEFC 10-31-719, ISO 9001 og ISO 14001.
Spanien, Quintanilla De Onésimo, Valladolid
Cruz de Alba fremstilles fra en fyrre år gammel vingård, der leverer druer af enorm kvalitet, og lagrer sine vine i nye franske og amerikanske egetræsfade. Oprindelsesbetegnelse Ribera de Duero.
Frankrig, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE er en familieejendom, der blev erhvervet i 1900. Siden den dag er vinmarken blevet drevet fra generation til generation. Vinmarken har en sydvendt eksponering og en leret, jernholdig og let kalkholdig jord, som giver en exceptionel vin. Den primære druesort er Malbec. Modningen foregår i cementtanke og også i egetræsfade.
Portugal, Cambeses Monção
A QUINTA DA TEIMOSA, som har været i familien i mere end 100 år, gennemgik i 2000 en omstrukturering af vinmarken, og siden 2010 har de kastet sig over egen vinproduktion. I betragtning af den lille produktion, der repræsenteres, opstod satsningen på vinificering i egetræsfade ud fra ønsket om at præsentere et distinkt produkt i alvarinho-universet, som også imødekommer de gamle...
Frankrig, Monnieres
...Producent af tørre og frugtagtige hvidvine, perfekt til skaldyr. Virksomheden ligger i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Producent af hvide, røde, rosé og mousserende vine. Producerede vine: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Nogle af vores vine lagres på egetræsfade. Philippe og Thierry...
Spanien, Tomelloso
...% Cabernet Sauvignon Elaboration: Rustfrit stål tank ved 28-30º. Vores coupage hviler i fire måneder i franske og amerikanske egetræsfade, hvor vinfremstillingsprocessen, som startede for et år siden, afsluttes. Visuelt finder vi en...
Frankrig, CRAVANT LES COTEAUX
Producent af franske rødvine, franske rosévine, franske hvidvine. Producent af tørre hvidvine fra Chinon. Frugtige rosévine fra Chinon. Chinon AOC-vine. Cuvée Vieilles Vignes lagret på egetræsfade. Cuvée La Croix Boisée lagret på egetræsfade. Chinon hvidvin vinificeret på egetræsfade. Advarsel om alkohol: Misbrug af alkohol er farligt for helbredet, skal indtages med måde.
Frankrig, Labastide D'armagnac
...Château Garreau er også kendt som Gayrosse-domaine. Château Garreau er ideelt beliggende i hjertet af Bas Armagnac på en solrig og skovklædt terroir. Vinmarken ved châteauet strækker sig over 80 hektar. Armagnacs fra château Garreau produceres af druesorterne Baco (<80%), Ugni Blanc og Folle Blanche, som destilleres separat, før de blandes. Disse Armagnacs lagres i egetræsfade i domænets underjordiske kælder, hvilket giver disse Armagnacs en uforlignelig smag og bouquet, hvor blommer og violer dufter.
Italien, Chatillon
...Vertosan producerer og markedsfører likører og infusioner med stærk lokal forankring. Genepì er kongen af Vertosans produktion, tilgængelig i forskellige versioner. De to mest innovative Genepì er "Riserva", en infusion der er modnet i 4 - 6 måneder i små egetræsfade, og "Zerbion", lavet med friske Genepì-planter i stedet for tørrede - som traditionen foreskriver - fra sorten Mutellina, der...
Tyskland, Neubulach
Doinich Daal - Blackforest Whiskey producerer den fineste tyske whisky. I 3. generation fokuserer familien Dürr på fortolkningen af denne maltbrand. Brandene lagres i forskellige egetræsfade, herunder i æbleaperitif-fade, som giver brandene deres helt egen smag.
Frankrig, Azé
...Cave d'Azé ligger i hjertet af Mâcon-vinmarkerne, i det sydlige Bourgogne (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de bevarer de traditionelle metoder (lagring i egetræsfade til ældning af opbevaringsvine), har Cave d'Azé også anskaffet sig ny, avanceret teknologi (pneumatiske presseanlæg og termoregulerede rustfri ståltanke). I Cave d’Azé kan du opdage og smage: hvide, røde og rosévine: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fadlagret, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Frankrig, Arbois Cedex
... og Nathalie, har været med i nogle år. Takket være denne komplementaritet har det nye team formået at bringe modernitet ind i produktionen og udvikle de traditionelle kanaler med vine, der er anerkendt i prestigefyldte hjem og på fine restauranter. Domaine er drevet med bæredygtige metoder: minimal brug af plantebeskyttelsesmidler takket være jordarbejde og græsning af parcellerne. Vinmarken er mere naturlig, geninvesteret af mange insekter, et tegn på liv og biodiversitet. Vinifikationen er beslutsomt traditionel med lagring på egetræsfade og store tønder...
... det var sædvanligt i mange hjem, blev sønnen først vinhandler, og derefter blev barnebarnet hurtigt interesseret i spiritus. Siden 1968, takket være mirabeller og andre frugter, der er høstet fra den frugtplantage, han har plantet, genoptager Paul GAYRAL de (gourmande) familietraditioner ved at fremstille sin brændevin, der opnås ved destillation med en kobberkedel og langsomt lagres i egetræsfade. Mens "Vieille Prune" har sikret husets ry i næsten 40 år, har han formået at fremhæve andre produkter som ratafia og aperitiffer.
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE producerer og sælger AOC-vine fra Cahors samt rosévine fra landet. De tre cuvées fra slottet er Camp Del Saltre (vin, der ikke er lagret på fad), Chevalier de Malecoste (vin lagret på egetræsfade) og Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flere gange vundet medaljer ved konkurrencen for de store vine i Frankrig i Mâcon og ved konkurrencen for uafhængige vinproducenter.
Portugal, Porto
Vi var i Douro Superior, nær Barca d’Alva, midt i Douro Internationals Naturpark, på stedet Olgas, omgivet af århundrede gamle oliventræer, fra den tid hvor cisterciensermunkene færdedes der. Vores vine gennemgår lange lagringer i nye egetræsfade, før de tappes på flaske. Vi har to rødvine på markedet, en stor vin med højt lagringspotentiale og en mere elegant vin, der klart er en vin af terroir...
Alvisa er specialist i destillering af vinebaserede alkoholer. Vi har fremragende friske brændevine, destilleret alkohol op til 96º og rektificerede alkoholer op til 96º. Vi råder over 15.000 franske egetræsfade, som lagrer brandy fra 6 måneder til 30 år. Til discontinuous destillation har vi 4 franske Charentais destillationsapparater og 6 spanske Alquitaras. Alvisa er også specialiseret i...
Andre produkter
BRANDY XO ALVISA
BRANDY XO ALVISA
Belgien, Bierghes
Beliggende i Bierghes (Rebecq), i dalen ved Senne, er Gueuzerie Tilquin den eneste gueuzerie i Wallonien. En gueuzerie, eller Geuzestekerij på nederlandsk, er en virksomhed, der beskæftiger sig med blanding af Gueuze på den traditionelle måde (eller Oude Geuze). De frisk bryggede moste købes fra forskellige producenter i regionen (Pajottenland og Bruxelles) og lagres i egetræsfade til...
Frankrig, Soussans
... vinplanterne, samtidig med at behandlingerne begrænses betydeligt. Jorden opnår dermed en bedre balance og styrkes naturligt mod angreb. Vinstokken og druerne drager fuld fordel af disse privilegerede forhold. Beskæring og grønne høstninger bidrager også til at kontrollere udbyttet og optimere kvaliteten af vinen, som lagres på franske egetræsfade i 12 måneder. Vinen Château TAYAC sælges til Bordeaux-handelsfolk, vinhandlere, restauranter samt direkte til eksport.
... & Premium Ekstra Jomfruolivenolie, Balsamicoeddike lagret på egetræsfade, Balsamico-creme, Økologiske og ikke-økologiske: Kalamata-oliven og grønne oliven, enten almindelige eller fyldte a) hvidløg, b) peberfrugt, c) mandel, d) citron, Grøn naturlig sæbe lavet af olivenolie, beriget med ekstrakter: lavendel, honning & aloe, og endelig tilbyder vi vores kunder Naturligt Havsalt, et produkt af enestående smag og kvalitet.
Spanien, Cartagena
... produkterne efter traditionelle metoder, der er arvet fra vores forfædre, med innovative produkter, der efterspørges af slutforbrugeren. Resultatet er et bredt udvalg af mere end 60 produkter af meget høj kvalitet. Produkter af fuld tillid, der er blevet forbrugt i millioner af liter siden oprettelsen af destilleriet. Hvert enkelt af ingredienserne i fremstillingsprocesserne er omhyggeligt udvalgt. De fremhæver de aldrende soleras i amerikanske egetræsfade, der har en fremragende bouquet.
Tyskland, Eltville
I fire generationer har vi været vinproducenter af passion. Det står vi som familien Koegler ved vores navn. Hjertepunktet er vores vinmarker. I mange hundrede år har vores forfædre dyrket Riesling-vine i Rheingau. Vi føler os forbundet med denne tradition og lagrer stadig vores top-Rieslinger udelukkende i store tyske egetræsfade. Vores filosofi er at gribe så lidt ind i de naturlige processer i...
Spanien, Requena-Valencia
... omhyggelig fremstilling, og derefter lagrer vi vores vine i 18 måneder på franske egetræsfade. Vores cavas Art Pur og Castell dels Sorells er af fremragende kvalitet; Brut og Brut Nature Reserva og Gran Reserva. Resultatet er perfekt, da det giver os vine af høj kvalitet, som bekræftes af de priser, vi har vundet i internationale konkurrencer, samt de høje vurderinger fra Peñín-guiden. Derudover har vi...
Historien om Cantina Attanasio går tilbage til det 19. århundrede i Salento, et område kendt for sine ædle vine, der i stigende grad værdsættes på det globale marked. Den samlede kapacitet for vingården er cirka 10.000 hektoliter, fordelt mellem rustfrie ståltanke og franske egetræsfade. Vores anlæg, alle af nyeste generation, er udstyret med temperaturkontrol og kontrolleret håndtering af de...
Frankrig, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Tønder, fade, foudres, egetræsfade til lagring...
Tenuta La Torretta har rationelt strukturerede kældre, der bruger de nyeste vinfremstillingsteknologier og traditionen for lagring i egetræsfade og barriques. I dag er det Lu...
...Bramaterra består af 70% Nebbiolo-druer og de resterende 30% af Croatina, Uva rara og Vespolina. I Coste della Sesia Rosso er procentdelen af Nebbiolo-druer 50%. Modningsperioden i egetræsfade på 10-30hl er cirka 48 måneder (24 for Coste della Sesia Rosso), en tidsramme der er længere end det minimum, der kræves af regulativet. Denne tilgang er berettiget af Leonardo Montàs ønske om at optimere modenheden af sin vin, i en forretningslogik der udelukkende er baseret på at opnå den maksimale mulige kvalitet.
... bouquet med særlig finesse, med noter af marasca og bær, og smagen er bred, tør, frisk og lang. - Lakana, opkaldt efter området hvor vinmarkerne ligger, adskiller sig fra Mamuthone ved sin fremstillingsmetode; efter den første gæring i ståltanke følger en anden gæring i egetræsfade. - Ilisi er en fadlagret vin, modnet i egetræsfade i 12 måneder.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play