... 110 meters højde og hovedsageligt er sydvendte. Med en gennemsnitsalder på 35 år dyrkes de med omhu og med respekt for deres miljø. Denne monocépage-serie har til formål at modernisere billedet af Bordeaux ved at tilbyde tilgængelige, letdrikkelige vine præsenteret i en attraktiv og moderne emballage, der symboliserer fornyelsen af vores region... CULTURE DE LA VIGNE Kvalitetsbevidst dyrkning Manuel beskæring Jord beriget med organisk gødning...
Italien, Misano Adriatico
...Vinen J.P. CHENET cabernet syrah er en elegant og raffineret blanding af druesorter, med en fyldig krop og en intens smag. Hver flaske på 75 cl tilbyder en unik smagsoplevelse og en perfekt alkoholprocent. Perfekt til at parre med kødretter eller lagrede oste.
Italien, San Stino Di Livenza
...Strålende rubinrød farve. Intens vinøs duft beroliger sig med årene i bouquetet, understreget af den meget elegante urteagtige duft. Smagen er komplet, langvarig, fuld af karakter. Druetype: Cabernet Franc Område: Venedig...
Frankrig, Rennes
Etableret i Rennes i 2011 har vores virksomhed specialiseret sig i distribution af økologiske, biodynamiske vine og vine uden sulfitter til professionelle. I tæt samarbejde med vinproducenter, der er engageret i bæredygtige praksisser, tilbyder vi et udvalg af autentiske og velsmagende vine. Gennem årene har vi udvidet vores aktiviteter for i dag at tilbyde en mere varieret palette af tjenester.
Frankrig, Saint Emilion
...» Sølvmedalje BORDEAUX 2019 2015 : GUIDE HACHETTE 2018 : « Merlot og de to cabernet-vine har fordelt rollerne i denne lækre blanding, som i to tredjedele har været lagret i atten måneder i kontakt med egetræet. Resultatet: En vin med en diskret næse i starten, der åbner sig mod de sorte frugter og krydderier ved iltning; en smuk olfaktorisk atmosfære forlænget af en fyldig, blød, rund mund uden at mangle struktur og understøttet af en fin mineraltråd. » Ejer: Jean Pierre Rivière Areal: 3,5 Ha Jord: sandet ler...
Frankrig, Bordeaux
... for Dominique Haverlan, som genoptog ejendommen og signerede sin første årgang i 2015. Det må konstateres, at med vedholdenhed og tålmodighed har denne virksomhed hurtigt indskrevet sig i denne prestigefyldte appellation. 8 ha beliggende på fine grusser blandet med sort sand på en leret-grusagtig undergrund. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Producent: Familie Haverlan i Saint-Médard-d'Eyran (33650) Formater og emballager: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2018...
Cypern, Paphos
Mosaic Beverage Co. er en familieejet vin distributionsvirksomhed, der skaffer og eksporterer de bedste vine fra Argentina, Chile, New Zealand, Australien og Sydafrika. Med fokus på kvalitet og autenticitet tilbyder vi et mosaik af smagsoplevelser til vinelskere over hele verden. Vi tilbyder vores kunder udsøgte vine og sørger for at skabe et pålideligt og profitabelt samarbejde globalt baseret på...
Rumænien, Botosani
...Et veltilberedt stykke kød kan serveres med en rødvin med en intens smag. Derfor kan du trygt vælge en Cabernet Sauvignon eller en Merlot. Selvfølgelig kan du være kreativ og prøve at servere oksekød med andre vine, afhængigt af de urter og krydderier, du bruger. På denne måde vil du fremhæve Carpathian Beef's smag og saftighed endnu mere.
Frankrig, Bordeaux
...Historie: Siden sin overtagelse i 1998 af M. De Neipperg (Clos de l'Oratoire, Canon-La Gaffelière, La Mondotte) er d'Aiguilhe blevet en del af den nye generation af meget ambitiøse vine, der løfter appellationen Côtes de Castillon til et niveau, der aldrig før er set. Den har netop vundet en anden stjerne i 2023-guiden fra Revue des Vin de France. Druer: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc...
Frankrig, Caudiès De Fenouillèdes
...lægges druerne i tank, hvor udtrækningen af tanniner sker skånsomt i 4 til 5 uger ved manuel pigeage af drueskallerne. Modningen varer næsten to år i ståltank, før de tappes på flaske. Smagning: Den meget mørkerøde farve og den intense næse, mellem røde frugter (kirsebær, ribs) og cedertræ, annoncerer al kraften og strukturen i denne blanding med atlantiske toner. For dem, der elsker fyldige og friske vine med en smuk længde. Tilgængelige årgange: 2013, 2014, 2015 og 2016...
Australien, Sydney
...George Wyndham (tidligere Wyndham Estate) er en historisk og berømt vingård grundlagt i Australiens Hunter Valley. Deres Bin Range vine er multiregionale blends lavet i det sydøstlige Australien. De er lavet til at blive nydt ved frigivelsen og er velegnede til kortvarig lagring. Serien inkluderer en Shiraz, Pinot Noir, Merlot, Chardonnay og Cabernet Sauvignon samt en blandet udgave. Størrelse: 750ml Kartonantal: 6 enheder Palleantal: 128 kartoner Australsk produceret: Ja...
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikation: Høsten er afstilket, lang maceration i rustfrit stål og derefter lagring i franske egetræsfade. Klar, granatrød farve Intens og rig næse, ristede, vaniljeagtige og lakridsagtige dufte ledsaget af modne frugter som svesker. I munden er tanninerne silkeagtige og godt integrerede. Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Cabernet franc. TERROIR : Lermet ler. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet ved god modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur for at udtrække farven. Gæring i ståltank ved lav temperatur for at bevare den aromatiske potentiale af frugten og dens friskhed. APPELLATION : AOP Cabernet d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Indbydende farve, kobberorange. Floral næse...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... tilføres af et særligt ædelt fadpræg. Denne årgang 2018 udviser allerede nogle udviklingsnoter af læder og humus. Tanninerne er kraftige, men modne, og de vil fortsætte med at blødgøre, hvis du har tålmodighed til at lade denne fantastiske flaske hvile i nogle år i kælderen. En stor vin, der absolut bør parres med rødt kød, vildt, and osv.! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
...Vine fra Kanonkop er berømte i hele Sydafrika for deres kvalitetsgaranti, renhed og finesse. Cabernet sauvignon fra ejendommen er mørk, med utroligt komplekse aromaer som fugtig tobaks, egetræ krydderier, brombærpuré, chai-te og frisk jord. Smagen er lige så varieret - du kan skelne noter af sød hindbær og surkirsebær med ristede kaffebønner. Tanninerne er direkte og velafbalancerede. Nydes med sauceretter eller et flot stykke oksekød.
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Meget stort år med lang lagring, men det smager allerede rigtig godt med frugten og friskheden fra de unge vine. Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Region: BORDEAUX Farve: Rød Druer: Cabernet Sauvignon: 40 % / Merlot Noir: 56 % / Cabernet Franc: 4 % Dyrkningsmetode: Økologisk Karakter: kraftfuld Indhold: 75 cl Årgang: 2015 Vægt: 1 kg...
Holland, Vianen
...Vi har flere meget fine vine som Verdejo, Vinho Verde, Tempranillo Sensibel eller Cabernet, alle veganske. Kun pris pr. palle ex works.
Italien, Orzinuovi
...Cabernet Sauvignon IGT Produktionsår 2015 Alkoholindhold 14,5% vol Flaske L.0,75 Pakke: 6 flasker pr. kasse N.44 Kasser pr. palle Pallevægt: Kg.350...
Frankrig, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT eller 1/2 sec AOP Traditionel Metode VINIFIKATION: Vores Saumur Brut er fremstillet efter den traditionelle metode. Denne vin får derefter en betydelig lagring på gærrester i 24 måneder i vores underjordiske kældre: dette kvalitetsvalg giver os mulighed for at opnå en stor finesse i boblerne og en aromatisk elegance. Denne originale blanding af Chenin Blanc, Cabernet Franc og...
Frankrig, Auxerre
Frankrig, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rød 'Økologisk vin' Druer Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Modning i 24 måneder på nye egetræsfade, lagring på flaske i 1 år. Smagning En meget intens granatrød farve, en kraftfuld, kompleks og delikat næse. En intens og struktureret smag: - Struktur: smuk tekstur med silkeagtige tanniner - Aromaer: modne sorte frugter - Empyreumatiske aromaer...
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Assemblage : 100% Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Cirka 7 år Vinifikationer : Fermentering i temperaturregulerede rustfrie ståltanke omkring 25°. Varigheden af macerationen (15 til 25 dage) vil blive bestemt ud fra årgangen og potentialet for hver parcelle. Vinen lagres og får fadpræg i 12 måneder. Regelmæssig omstikning vil tilføre den nødvendige ilt til sammensmeltningen af tanninerne fra træet og vinen.
Spanien, Olite, Navarra
...Farve: en attraktiv, dyb kirsebær-rød vin. - Aromaer: intense, komplekse aromaer, typiske for Cabernet Sauvignon. Krydrede noter af primært sort peber og toffee er smukt sammensat på en frugtagtig baggrund. - Mund: kompleks og struktureret i munden. Den har friske frugter og krydrede noter; rund, balanceret og frisk.
Italien, Nave
...i kommunen Terricciola, i det enestående terroir i de pisanske bakker. Indeholder sulfitter. Kapacitet: 0,75l Kode: 06652 Kategori: Røde Alkoholprocent: 14% Vol. Land: Italien Region: Toscana Druer: Sangiovese 60%, Cabernet, Merlot og andre lokale druer 40% Farve: Intens rubinrød Anbefalet glas: Toscana Rosso IGT...
Frankrig, Cénac
...behagelig at drikke. At nyde gennem hele et måltid fra forretter til hovedretter. Serveres godt kold. Produkt: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Areal: 2 ha Druetype: 80% Merlot 20% Cabernet Terroir: ler-kalkholdig jord Udsigt: klar, skinnende, granatrød farve Næse: frugtig og udtryksfuld Smag: fyldig, frugtig og lang...
Frankrig, Saint Cannat
...Vinene lagres derefter separat i tank i flere måneder med en subtil afsluttende fadlagring, der finder sted før aftapning. DÆGUSTATION Mørk farve med violette nuancer. En Cabernet Sauvignon med aromaer af mynte, røde frugter, moden peberfrugt, røgede noter og let ristede nuancer. Smagen er fyldig, lækker, velstruktureret, med masser af frugt. Denne vin vil ledsage dine røde kødretter, pizza. Denne vin serveres ideelt mellem 14°C og 16°C.
Frankrig, Saint-Loubes
... har været brugt til et eller to vine, for at sikre en god smidighed. Farve: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokke: Ler- og sandholdig jord Vinifikation: Lagring i ståltanke og i fade Priser og medaljer: Sølv/Bronze i Los Angeles...
Frankrig, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munden","Conseils":"Passer til alle måltider, især rødt kød og oste, serveres mellem 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kasser af 6","Sol":"ler argilo kalkholdig","NOTES":"Næsen åbner sig med noter af røde frugter, angrebet i munden domineres af frugterne...
...Appellation Française Cabernet-Sauvignon N Anvendelse Druesort til vinproduktion Fænologi Tidspunkt for knopspring: 13 dage efter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 uger til 3 uger og en halv uge efter Chasselas. Teknologiske potentialer Klaserne og bærrene er små. Cabernet-Sauvignon N giver vine med en meget interessant tanninstruktur og en dyb farve ved god modning. De er...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play