... 110 meters højde og hovedsageligt er sydvendte. Med en gennemsnitsalder på 35 år dyrkes de med omhu og med respekt for deres miljø.
Denne monocépage-serie har til formål at modernisere billedet af Bordeaux ved at tilbyde tilgængelige, letdrikkelige vine præsenteret i en attraktiv og moderne emballage, der symboliserer fornyelsen af vores region...
CULTURE DE LA VIGNE
Kvalitetsbevidst dyrkning
Manuel beskæring
Jord beriget med organisk gødning...
Etableret i Rennes i 2011 har vores virksomhed specialiseret sig i distribution af økologiske, biodynamiske vine og vine uden sulfitter til professionelle. I tæt samarbejde med vinproducenter, der er engageret i bæredygtige praksisser, tilbyder vi et udvalg af autentiske og velsmagende vine.
Gennem årene har vi udvidet vores aktiviteter for i dag at tilbyde en mere varieret palette af tjenester.
... for Dominique Haverlan, som genoptog ejendommen og signerede sin første årgang i 2015. Det må konstateres, at med vedholdenhed og tålmodighed har denne virksomhed hurtigt indskrevet sig i denne prestigefyldte appellation. 8 ha beliggende på fine grusser blandet med sort sand på en leret-grusagtig undergrund.
Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%)
Producent: Familie Haverlan i Saint-Médard-d'Eyran (33650)
Formater og emballager: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2018...
...Historie: Siden sin overtagelse i 1998 af M. De Neipperg (Clos de l'Oratoire, Canon-La Gaffelière, La Mondotte) er d'Aiguilhe blevet en del af den nye generation af meget ambitiøse vine, der løfter appellationen Côtes de Castillon til et niveau, der aldrig før er set. Den har netop vundet en anden stjerne i 2023-guiden fra Revue des Vin de France.
Druer: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc...
...»
Sølvmedalje BORDEAUX 2019
2015 : GUIDE HACHETTE 2018 : « Merlot og de to cabernet-vine har fordelt rollerne i denne lækre blanding, som i to tredjedele har været lagret i atten måneder i kontakt med egetræet. Resultatet: En vin med en diskret næse i starten, der åbner sig mod de sorte frugter og krydderier ved iltning; en smuk olfaktorisk atmosfære forlænget af en fyldig, blød, rund mund uden at mangle struktur og understøttet af en fin mineraltråd. »
Ejer: Jean Pierre Rivière
Areal: 3,5 Ha
Jord: sandet ler...
...Grande Cuvée Rouge
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Rød 'Økologisk vin'
Druer
Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40%
Modning i 24 måneder på nye egetræsfade, lagring på flaske i 1 år.
Smagning
En meget intens granatrød farve, en kraftfuld, kompleks og delikat næse. En intens og struktureret smag:
- Struktur: smuk tekstur med silkeagtige tanniner
- Aromaer: modne sorte frugter
- Empyreumatiske aromaer...
...Sols:
Limono-Calcaire
Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard
Vinifikation:
Høsten er afstilket, lang maceration i rustfrit stål og derefter lagring i franske egetræsfade.
Klar, granatrød farve
Intens og rig næse, ristede, vaniljeagtige og lakridsagtige dufte ledsaget af modne frugter som svesker.
I munden er tanninerne silkeagtige og godt integrerede.
Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon
Sols: Limono-Calcaire...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Cabernet franc.
TERROIR : Lermet ler.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet ved god modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur for at udtrække farven. Gæring i ståltank ved lav temperatur for at bevare den aromatiske potentiale af frugten og dens friskhed.
APPELLATION : AOP Cabernet d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Indbydende farve, kobberorange. Floral næse...
...lægges druerne i tank, hvor udtrækningen af tanniner sker skånsomt i 4 til 5 uger ved manuel pigeage af drueskallerne. Modningen varer næsten to år i ståltank, før de tappes på flaske.
Smagning: Den meget mørkerøde farve og den intense næse, mellem røde frugter (kirsebær, ribs) og cedertræ, annoncerer al kraften og strukturen i denne blanding med atlantiske toner. For dem, der elsker fyldige og friske vine med en smuk længde.
Tilgængelige årgange: 2013, 2014, 2015 og 2016...
...Vine fra Kanonkop er berømte i hele Sydafrika for deres kvalitetsgaranti, renhed og finesse.
Cabernet sauvignon fra ejendommen er mørk, med utroligt komplekse aromaer som fugtig tobaks, egetræ krydderier, brombærpuré, chai-te og frisk jord. Smagen er lige så varieret - du kan skelne noter af sød hindbær og surkirsebær med ristede kaffebønner. Tanninerne er direkte og velafbalancerede.
Nydes med sauceretter eller et flot stykke oksekød.
...Meget stort år med lang lagring, men det smager allerede rigtig godt med frugten og friskheden fra de unge vine.
Domaine: CHÂTEAU HOURBANON
Appellation: MÉDOC
Region: BORDEAUX
Farve: Rød
Druer: Cabernet Sauvignon: 40 % / Merlot Noir: 56 % / Cabernet Franc: 4 %
Dyrkningsmetode: Økologisk
Karakter: kraftfuld
Indhold: 75 cl
Årgang: 2015
Vægt: 1 kg...
...Bordeaux
Assemblage :
100% Cabernet Sauvignon
Potentiel de garde :
Cirka 7 år
Vinifikationer :
Fermentering i temperaturregulerede rustfrie ståltanke omkring 25°. Varigheden af macerationen (15 til 25 dage) vil blive bestemt ud fra årgangen og potentialet for hver parcelle. Vinen lagres og får fadpræg i 12 måneder. Regelmæssig omstikning vil tilføre den nødvendige ilt til sammensmeltningen af tanninerne fra træet og vinen.
...Vinene lagres derefter separat i tank i flere måneder med en subtil afsluttende fadlagring, der finder sted før aftapning.
DÆGUSTATION
Mørk farve med violette nuancer.
En Cabernet Sauvignon med aromaer af mynte, røde frugter, moden peberfrugt, røgede noter og let ristede nuancer. Smagen er fyldig, lækker, velstruktureret, med masser af frugt.
Denne vin vil ledsage dine røde kødretter, pizza. Denne vin serveres ideelt mellem 14°C og 16°C.
... tilføres af et særligt ædelt fadpræg. Denne årgang 2018 udviser allerede nogle udviklingsnoter af læder og humus. Tanninerne er kraftige, men modne, og de vil fortsætte med at blødgøre, hvis du har tålmodighed til at lade denne fantastiske flaske hvile i nogle år i kælderen. En stor vin, der absolut bør parres med rødt kød, vildt, and osv.!
Indhold: 75cl
Type: Rødvin
Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon
AOC: Madiran
Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050
Serveringstemperatur: 16-18°C...
... har været brugt til et eller to vine, for at sikre en god smidighed.
Farve: Rød
AOC: Bordeaux Supérieur
Vinstokke: Ler- og sandholdig jord
Vinifikation: Lagring i ståltanke og i fade
Priser og medaljer: Sølv/Bronze i Los Angeles...
...Saumur BRUT eller 1/2 sec AOP Traditionel Metode
VINIFIKATION: Vores Saumur Brut er fremstillet efter den traditionelle metode. Denne vin får derefter en betydelig lagring på gærrester i 24 måneder i vores underjordiske kældre: dette kvalitetsvalg giver os mulighed for at opnå en stor finesse i boblerne og en aromatisk elegance. Denne originale blanding af Chenin Blanc, Cabernet Franc og...
...behagelig at drikke.
At nyde gennem hele et måltid fra forretter til hovedretter.
Serveres godt kold.
Produkt: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet
Areal: 2 ha
Druetype: 80% Merlot 20% Cabernet
Terroir: ler-kalkholdig jord
Udsigt: klar, skinnende, granatrød farve
Næse: frugtig og udtryksfuld
Smag: fyldig, frugtig og lang...
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munden","Conseils":"Passer til alle måltider, især rødt kød og oste, serveres mellem 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kasser af 6","Sol":"ler argilo kalkholdig","NOTES":"Næsen åbner sig med noter af røde frugter, angrebet i munden domineres af frugterne...
...Appellation Française
Cabernet-Sauvignon N
Anvendelse
Druesort til vinproduktion
Fænologi
Tidspunkt for knopspring: 13 dage efter Chasselas.
Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 uger til 3 uger og en halv uge efter Chasselas.
Teknologiske potentialer
Klaserne og bærrene er små. Cabernet-Sauvignon N giver vine med en meget interessant tanninstruktur og en dyb farve ved god modning. De er...
... første år, men også at kunne opbevares i længere tid. De røde vine produceres på 25 hektar, som hovedsageligt består af Merlot, men også af Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. Parcellerne med Sauvignon Blanc og snart Semillon er dedikeret til produktionen af vores hvidvin.
Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
...Château Brande-Bergère er en ejendom på 8 hektar beliggende nord for Saint Emilion. Der lægges stor vægt på arbejdet i vinmarken, som alle udføres manuelt (bladplukning, afstilkning, høst).
Ejendommen er certificeret "Høj Miljøværdi (H.V.E.)"; herbicider er forbudt, og spildevand genanvendes.
Vine stammer fra en traditionel blanding i Bordeaux: Merlot (40%), Cabernet Franc (35%), Cabernet...
... Louis Pearl. Den vinmark, der er tilknyttet kooperativet, repræsenterer 320 ha (50% af vinmarkerne på Oléron). Af denne overflade er 220 ha dedikeret til cognac og Pineau des Charentes (druesorter Ugni Blanc og Colombard), 25 ha er plantet med druesorterne Sauvignon og Chardonnay til hvide vine, og cirka 75 ha med røde druesorter (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) til røde vine og rød Pineau. Vores vinmarker drives af mænd og kvinder, hvis gennemsnitsalder ligger omkring 42 år, hvilket er relativt ungt og giver gode udsigter til fremtidig udvikling.
... "TERROIR DE LAGRAVE". Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af hvide, røde og rosévine i AOC GAILLAC og Côtes du Tarn. De røde druesorter, der anvendes, er Fer-Servadou, Braucol, Duras, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Gamay. De hvide druesorter, der anvendes, er Loin de l’Oeil, Mauzac og Sauvignon.
... placeret på ler-kalkholdige og sand-grusede jorde for Château Grand Bertin de St Clair. Druerne til de røde vine er Cabernet Sauvignon og Merlot. Den hvide vin, der produceres, er en tør hvidvin lavet på Sauvignon, og vinstokkene, der er placeret på ler-kalkholdig jord, er i gennemsnit 10 år gamle.
Vine produceret af familievinegården er vine af høj kvalitet, og de bliver regelmæssigt belønnet i guider og konkurrencer. COMPAGNET VINS distribuerer sine vine til distributører, importører, vinhandlere og grossister i Frankrig og internationalt.
... Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc, som i gennemsnit er 25 år gamle og nyder godt af en meget rimelig plantetæthed. Châteauet søger et balance mellem frugter, krydderier og træ i sine vine. Vinene fra Château CANTINOT er elegante og har en tannisk smidighed.
... grusjord, kombineret med sand og lerlag. Vi anvender en bæredygtig dyrkningsmetode, der respekterer miljøet. Vores vine er autentiske og afspejler stedet, hvor vi producerer dem, nord for Médoc, samt vores håndværk. Medlemmerne af vores team arbejder sammen med et fælles mål: at udnytte hele potentialet af vores jord for at producere 5 cuvées med unikke karakterer.
... fremstille en kompleks vin, original og med en perfekt balance mellem struktur og frugt, gennem den sjældne sammensætning af ædle druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Grenache. Ejendommen har altid været drevet med bløde teknikker, der kun tillader behandlinger og gødning i tilfælde af nødvendighed.
Lad dig overraske af kvaliteten af dette produkt og blive forført af...