...Aromatisk, sød frugtgele (ca. 70 %) omviklet af bitter mørk chokolade (ca. 30 %), med mindst 50 % kakao, pakket i en hvid reklamepose. Produkt ID: 110101390 Enhed: Stk Min. bestillingsmængde: 3.000 stk Format: ca. 100 x 95 mm Vægt: ca. 22 g Holdbarhed: ca. 3 måneder ved korrekt opbevaring VE / Karton: 250 stk/karton...
Frankrig, Bellême
...Mørk chokolade tablet med 70% kakao, drysset med subtilt ristede nødder, pistacienødder og mandler. Samt rosiner og kandiserede appelsinskræller. For at tilbyde exceptionelle produkter vælger vi de bedste råvarer. Nettovægt (G): 150...
Frankrig, Rungis
... for sundhedsforanstaltningerne," Kvalitetstørrede frugter "Større størrelser, bedre grader og oprindelser for en premium positionering," De bedste tørrede frugter i ånden af et univers af frugt og grøntsager "Fordi vores produkter først og fremmest stammer fra... de bedste frugter."...
...Yaconpulver er velegnet som smagsgiver, tilsætningsstof i kød- og pølseprodukter, som sukkererstatning i alle fødevarer (f.eks. smoothie-blandinger, chokolade, müsli, tabletter, drikkevarer) Yacon er rig på inulin og oligofruktose, som tilhører polysacchariderne, en af de mest naturlige sukkererstatninger. Begge har en sødme på 30-50% i forhold til almindeligt sukker og indeholder næsten ingen...
...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
...Andre emballinger VRAC og SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kakaotræet vokser i tropiske lande, hvor regn og solskin er rigeligt. Det kan nå op til 15 meter i højden i naturen, og dets frugt, kakaobønnen, indeholder op til 55 kakaobønner, som vil blive brugt til fremstillingen af det berømte kakaopulver. De 60 % VIJAYA Mørke Chokolade Chips er uden lecithin. De vil forbløffe dig med deres udtalte chokolade smag uden bitterhed, med en sød og let vaniljesmag.
Belgien, Wingene
...erythritol, ribose, kollagen, oktansyre (kokos mct), vaniljebælge (1%), sødestof thaumatin (katemfe-frugt). Indeholder mindst 60% kakaoinhold. Oprindelse: Uganda Region: Grænserne til Congo-siden Variation: Planifolia Noter: Læder, Røde Frugter, Karamel SKU: 5430002193076 Hvilke polyoler: 25g ° Energi: 525Kcal, 2197kJ Total fedt: 49g Hvilket mættet fedt: 30g Kulhydrater: 32g Hvilket sukker: 6g * Protein: 9g Salt: 0g...
...Brazil Santa Hedwirges er ideel for espressolovers, der søger en første tilgang til specialkaffe. Takket være sin meget lave syreindhold er den perfekt for dem, der foretrækker at smage mere sødme i deres kaffe, og den anbefales stærkt til at lave din morgen cappuccino. Du får en ekstra fordel! Med denne kaffe kan du nyde chokolade-noterne tættere på kakao blandet med de sødere dele af frugt. Sted: Sul del Minas Gård: Santa Hedwirges Proces: Naturlig SENSORISK PROFIL: Bær, pære, nødder og mørk chokolade Dimensioner: 13 × 5 × 23 cm Vægt: 250 gr. Ideel til: Espresso, Moka...
Italien, Capo D'orlando
... clementiner til snacks, juice, chokolade kage med clementin og cognac, clementin kage. Clementiner egner sig til forskellige søde opskrifter, men de har også deres berettigelse i kombination med skaldyr og andre salte retter. NUTRITIONEL INFORMATION Clementine Nova er en kaloriefattig frugt. En enkelt clementine dækker cirka 80% af det daglige behov for vitamin C. Derudover er den en god kilde til kalium, magnesium, calcium og folater.
Polen, Brzozów
... er dårligt absorberbart. Fra fødevarer optages kun 15-40%. Nødder, frø, kornprodukter, gryn, brune ris, tørret frugt, friske grønne bladgrøntsager og chokolade er nogle af de fødevarer, der er rige på magnesium. For dem, hvis kost ikke er rig på de nævnte produkter, kan kosttilskud vise sig at være nødvendige. Hvordan kan man supplere magnesiumunderskud? Man kan anskaffe sig magnesiumtilskud i form af tabletter eller kapsler, eller supplere dette mineral gennem huden. Ifølge nogle forskere sikrer denne metode den bedste absorption.
Frankrig, Rouen
... cashewnødder kan også anvendes i fødevareindustrien som en kvalitetsingrediens i andre produkter såsom smør, mel, mælk, konfekture, bagværk og chokolade. Vi tilbyder muligheden for at integrere cashew nødder fra Tanzania, som er større og sødere end de asiatiske, i dit udvalg af tørret frugt. Fordelene ved friske cashew nødder er åbenlyse. Vi har reduceret leveringstiden til 2 måneder fra Afrika til Europa eller Amerika, mens vi holder cashew nødderne friske og hele. Vi tror på en direkte forsyningskæde. Vi er glade for at kunne give alle nødvendige oplysninger!
Frankrig, Chassant
... at blege det og skader ikke fibrene, den er lugtfri og udleder ikke klor til miljøet. Den er biologisk nedbrydelig. Du kan bruge den i vaskemaskinen, til iblødsætning og i sprayflaske. Den fjerner især pletter fra: te, kaffe, vin, sauce, frugt, tomatsauce, chokolade, blod, urin, sved, græs, jord, træharpiks, propolis, rosenblade, alle pletter af organisk oprindelse (mad, natur, mennesker, dyr), ... Oxy'clear er det ideelle supplement til VASKEBOLDE og VASKENØDDER. Standardvægt: 500 g / 1 kg / 5 g...
Frankrig, Clichy
...Kakaosmør er et naturligt fedt, der udvindes fra kakaobønner (Theobroma cacao), den samme frugt der bruges til at producere chokolade. Det er kendt for sin bløde tekstur, sit lave smeltepunkt og sin lette kakaoduft. Kakaosmør anvendes i vid udstrækning inden for fødevare-, kosmetik- og medicinalindustrien.
Italien, Savignano Sul Panaro
...Frisk og delikat kaffe, ekstremt aromatisk og fyldig med en let eftersmag af chokolade og nuancer af tørret frugt. Dens crema er vedholdende og karamelfarvet.
Italien, MILANO
...Caffè 100% Arabica sød og aromatisk, der stammer fra Central- og Sydamerika, til en intens espresso med en delikat duft af frisk frugt og jasminblomster, der smelter sammen med karakteristiske noter af chokolade. PROVENIENS TORINO GR 250 X 2 = EURO 5,50 EMBALLAGE MED 10 STK 1 PALET 600 STK UDLØB 08/09/25...
Frankrig, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS positionerer sig i hjertet af fransk håndværk, specialiseret i produktionen af exceptionelle nougater, der fejrer historien og det ancestrale håndværk i Montélimar, den ubestridte hovedstad for nougat. Vores Produkter: Vi tilbyder et udvalg af nougater, der spænder fra den klassiske Nougat de Montélimar, rig på mandler og honning, til Nougat bio, designet til dem, der pri...
Frankrig, Tassin-La-Demi-Lune
...Bohème olivenpulver eller sinjid pulver er et pulver fremstillet af frugten fra Bohème oliven, lavet på en håndværksmæssig måde. Det er naturligt og indeholder hverken konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Dette pulver tilføjer også en syrlig note til dine bagværk. I Iran såvel som i Afghanistan bliver dette pulver ofte blandet med chokolade. Dette pulver er et rigtig godt alternativ til hvedemel. Det er derfor ideelt til glutenfrie, veganske og vegetariske kostvaner.
Polen, Kamieniec Zabkowicki
Østrig, Wien
...Bagværk og småkage stykker: - forskellige størrelser: dråber, stykker, granulat, udskårne småkager, sprød - forskellige typer: lys, mørk eller bittersød, amarettini, karamel eller spekulatius, belagt osv. - frugt, chokolade, nøddeinfunderet - sukkerfri / Halal / Kosher / allergenfri osv. - Kundespecifikke formuleringer - Salte: med peber, løg, urter.
Frankrig, Saint-Gaudens
...kaffe, vin, chokolade, frugt, græs, tomat, fedtpletter, sved, urin, blæk, sod. Hvidner hvidt tøj, der bliver gråt eller gult. Bruges som pletfjerner før vask og som supplement til vaskemidlet. Kan anvendes på vaskbare stoffer (hvidt eller farvet), tæpper, måtter osv. Må ikke bruges på silke, uld, hør og eksotisk træ.
... den nærmest sprænger sin omgivende skal. Pistacien ristes i sin skal og handles saltet. Disse lækre grønne kerner bliver ikke kun spist som en snack, men kan også findes i særlige typer pølser eller ovenpå chokolade – da de altid er en lækker tilføjelse. Oprindelse Pistacie dyrkes over store områder fra Iran til Tyrkiet og fra Pakistan til Indien. USA har nu også en enorm industri inden for produktion af pistacie.
Italien, Sizzano
...DRUESORT Nebbiolo 100% PARING Chokolade og tobak Korrigeret kaffe FARVE Krystalklar AROMA Intens og vedholdende Noter af tørret frugt TEMPERATUR: 15-18 °C ALKOHOL: 40% vol...
Spanien, Xativa-Valencia
... kompakte papkasser, der kan leveres allerede bygget eller flade (forudskåret). Vi kan også producere et alternativ i bølgepap, til de virksomheder, der har brug for ekstra beskyttelse til deres produkter. Disse kurve er perfekte som beholdere til frugt og grøntsager, samt småkager eller chokolade. Alle vores produkter er certificeret til fødevarekontakt - ISO 22000. Tjek vores pdf for at lære mere om vores produkter og se eksempler på tilgængelige kurveformer.
Spanien, Murcia
...Hvis vores produkter ikke er søde nok, har vi det perfekte alternativ til de mere søde tænder. Tørret frugt dyppet i belgisk chokolade, som yderligere forstærker smagen og giver en blød tekstur. Udover vores figenkonfekt, som er en figen dyppet i chokolade fyldt med trøffel, en smagsoplevelse ved det første bid. Tilgængelig i: Bakke 120g. | Blister 1Kg...
Østrig, Gerasdorf
Belgien, Wommelgem
...Den røde ballotin gaveæske, dekoreret med et satinbånd og sløjfe, indeholder 14 belgiske chokolade i forskellige former lavet af mælke-, hvid- og mørk chokolade, og i kombination med lækker hasselnød nougat, trøffelcreme, marcipan og karamel skaber en perfekt forbindelse. En elegant rød æske med guld elementer er et ideelt valg. Mørk chokolade indeholder minimum 50% kakaotørstof. Mælkechokolade indeholder minimum 33% kakaotørstof, 14% mælketørstof. Hvid chokolade indeholder minimum 26% kakaotørstof, 22% mælketørstof.
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...For dem, der elsker sødme og cremede konsistenser, har vi skabt vores NATA-is. Cremeagtig og rund, passer denne delikatesse perfekt sammen med frugtsorbetter eller stykker af frugt. Vores is og sorbeter er fremstillet i vores værksted efter vores originale opskrifter ved udelukkende at bruge ædle og udvalgte ingredienser. Vi bruger hverken farvestoffer eller aromaer. Du vil derfor finde smagen...
Italien, Messina
...Vores Sicilianske Panettoni er meget mere end blot julegodter. Vi hos "La Truscia Tipico Siciliano" forpligter os til at give dig en unik oplevelse med vores Håndlavede Sicilianske Panettoni: med pistacie, appelsin, mandarin, citron, siciliansk chokolade, traditionel med rosiner og kandiseret frugt, siciliansk cassata, pignolata, chokolade og pære, hvide figner og tern af hvid chokolade...
Frankrig, Paris
... tilføje et exceptionelt præg til dine kulinariske kreationer. For at bevare den, skal du placere den i en tætsluttende beholder i frugt- og grøntsagsafdelingen i dit køleskab. Lad den stå i nogle minutter ved stuetemperatur for at genvinde sine aromatiske og visuelle kvaliteter. Udseende: Stænglerne er fede, olieagtige, skinnende og fleksible. Duft og smag: Chokoladevanilje, intens og frugtagtig. Anvendelse: I infusion, fløde, bagværk, is, yoghurt, chokolade, salte og søde opskrifter.
Belgien, Seneffe
...Chokoladeglasuren er en del af vores sortiment af varme glasurer. Den er lavet af belgisk mørk chokolade (10 %) og kakaopulver (9 %), efter en traditionel håndværksopskrift. Takket være dens specifikke viskositet kan du nemt skabe et tyndt lag med en perfekt og skinnende chokoladefinish. Klar til brug efter at være opvarmet til 40-50°C/104-122°F (afhængigt af den ideelle viskositet til den ønskede anvendelse), uden tilsætning af vand. Den giver en fuldstændig dækning af alle former og kan bruges til mange anvendelser såsom den perfekte finish på en kage, eller til at dyppe en frugt.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play