Frankrig, Luitré-Dompierre
...Vakuumpakket 2,5 kg karton af 20 kg eller vakuumfrosset eller blok af mælkerace kød Charolais Limousin osv.
Holland, De Meern
Banderollering er den proces, hvor ét eller flere produkter bliver indpakket med et tyndt bånd af papir eller folie. Dette sker ved hjælp af en banderolleermaskine. En effektiv teknik til funktioner som bundling, etikettering eller forsegling. Banderollen kan både bruges trykt og utrykt. Med et bredt udvalg af banderolleermaskiner og muligheder er der en uendelig mængde anvendelser muligt i næsten...
Frankrig, Rochonvillers
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Viden fra vores mestre skærere og smagskvaliteterne af vores skiver af Castro y González "Selección" skinke er vakuumpakket til senere nydelse. Vores ekspert mestre skærere giver hver skive den rette størrelse og tykkelse, så den har den bedst mulige smag og aroma. Let, praktisk. Perfekt nydelse for sanserne. SKU:616021 Forsendelsesvægt:0,2 kg...
Italien, Castellamare
...Kurerede kødprodukter med en autentisk og raffineret smag, der gør hvert hyggeligt øjeblik til en mulighed for at nyde italiensk kvalitet. Strengt smagfulde kød- og pølseprodukter på den mest naturlige måde muligt. Sunde og enkle elementer til at genopdage smagen af gamle bondetraditioner og vores egne områder.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... konserveringsmidler, hvidvin, fyldt i naturligt tarm. Nettovægt: 0,350 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt, modnet, skåret og pakket. Ingredienser: Magert kød fra iberisk svin, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvidløg, oregano og konserveringsmidler. Nettovægt: 0,350 gr.
Estland, Valga
...Pose: 30 x 60 cm 58mic vakuumpakket Kasse 465 x 265 x 210 cm + 3 skillevægge 4 enheder pr. kasse Vægt 18 kg pr. kasse Paller: 98 kasser/palle Holdbarhed: 18 måneder Frosset: opbevares fryset ved -18℃.
Rumænien, Botosani
Frankrig, Laissac
... opskrifter og regioner, det håndværksmæssige kendskab fra de gamle ved kun at inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra stykker af oksebaglår, dette boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Saltet og peberet i hånden, tørret i flere måneder, derefter skåret og vakuumpakket i sit glasburk. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Pleucadeuc
... • Vakuumpakket i pakker på 2,5 eller 5 kg: Karton 20 kg eller kasse • Under modificeret atmosfære: I polystyrenbakke på 3 eller 5 kg eller i fleksibel emballage på 3 eller 5 kg OPBEVARING • Frisk: 9 dage ved 0 +4°C • Frossen: 12 måneder ved -18°C • Vakuumpakket: 15 dage ved 0 +4°C • Under modificeret atmosfære: 21 dage ved 0 +4°C...
Tyskland, Berlin
...Det klassiske lammekød stammer fra lam, der er slagtet i en alder af seks til 12 måneder. Det møre kød har en lyserød farve. Vi tilbyder vores kunder lammekød og unglammekød fra Australien, New Zealand, Uruguay, Spanien, Irland og Holland. Hvis du er vant til kun at arbejde med bestemte mærker, er du velkommen til at kontakte os! Grundlæggende tilbyder vi alle udskæringer vakuumpakket, friske...
Matchende produkter
Lammekød
Lammekød
Andre produkter
Unge oksekød
Unge oksekød
Bulgarien, Rakovski
...Rå Tørret Andepølse, vakuumpakket Ingredienser: Andekød, konserveringsmiddel: nitrat salt, krydderier: hvid peber, sukker og muskatnød. Oprindelse: Bulgarien. Produkt til direkte forbrug. Opbevaringstemperatur: 0 ° til 4 ° c. Pris: 10,65 € Rå Tørret Andepølse, vakuumpakket Ingredienser: Andekød, konserveringsmiddel: nitrit salt, krydderier: hvid peber, sukker, muskatnød. Produkt til direkte forbrug. Oprindelse: Bulgarien. Opbevaringstemperatur: fra 0° til 4° c. Pris: 20,80 lv/kg.
Holland, Enschede
...Fra unge kvæg fra Tyskland Fra dagsfrisk udskæring Nakken kaldes også tunge stykke Alsidig anvendelse - fra steg til goulash Bedste kvalitet, vakuumpakket...
...Iberisk svinekam. Vi serverer det frisk eller frosset. Vakuumpakket i 0,5 eller 1 kg formater eller i løs vægt. Certificeret iberisk svinekød under den iberiske kvalitetsstandard.
Frankrig, Le Plessis Robinson
... lever kvæget på sletterne, hvor det græsser. Dets marmorering giver en ekstrem mørhed og saftighed. Som et ægte kendetegn ved autentisk amerikansk opdræt, nydes Black Angus racen i selskab med familie, venner og på alle Steak Houses i landet. Kød fra Verden & Traditionel Fransk Slagterkunst, en filosofi underskrevet af Grand Caractère for udvælgelse og forberedelse af sine produkter. De partneropdrættere overholder de strenge standarder for håndværk og dyrevelfærd fra Den Europæiske Union samt kravene fra Grand Caractère.
Frankrig, Bidart
...Den guddommelige Tuber Magnatum Pico med sin elfenbensfarvede skal og lyse, nogle gange marmoriserede, rosa kød har en aromatisk tilstedeværelse, der giver den en uforglemmelig karakter. Den kommer fra de bedste jorde i Italien. En striks udvælgelse af vores smukkeste trøfler, bearbejdet i vores værksteder, på bestilling og præsenteret vakuumpakket i poser i forskellige størrelser fra 30G. Naturligt produkt. Alle vores pakker transporteres ved kontrollerede temperaturer; kvalitet er en værdi, som Maison Caudalie ikke går på kompromis med!
Tyrkiet, Kocaeli
...Eksport af vakuumpakket oksekød, lam og benfrit fårekød...
Matchende produkter
ET
ET
Andre produkter
Baklava
Baklava
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet skinke fra Spanien, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi sælger kun til virksomheder. Information: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsbestilling: 25 papkasser (1.000 stk.). Pris 25 kasser Kasser: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato Vægt af kassen: 6,55 kg. Leveringstid: At forhandle Transport: Kølet 5ºC.
Tyskland, Aalen
...Fint lime-røget kød fra Ostalb, fremstillet efter traditionelle metoder. Lavede af regional svinekød. Vakuumpakket, minimum 200g - Også tilgængelig skåret -...
Matchende produkter
Lime Røget Kød fra Ostalb
Lime Røget Kød fra Ostalb
...TK Original Bayerisk Leberkäse, klar til bagning, stykkevægt 2 kg, i aluminiumsform, fint fars lavet af frisk kød, håndværksmæssigt bearbejdet Artikelnummer: 047221 Basis VPE: Sch 2kg Varergruppe: 05 - TK-Kød / 200 - TK-Svin Ingredienser: Svinekød og oksekød (84%), bacon, vand, jodiseret salt, krydderier, smagsstof, sukker, druesukker, mælkesukker, glukosesirup, stabilisator E331...
Rumænien, Sebes
... efter sunde og sikre produkter. Kødet produceret på vores gård er af premium kvalitet og stammer fra sunde strudse, der får foder produceret lige her på gården, som indeholder 70% lucerne uden hormoner og ingredienser, der fremmer husdyrvækst. Strudsekød, som mange eksperter anser for fremtidens kød, er et rødt, mørt kød, der er højt værdsat af ernæringseksperter for sine sunde egenskaber og lave indhold af fedt og kolesterol.
Spanien, Móstoles
... hjemmesiden. Du har adgang til en menu med 24 retter, som vi opdaterer hver uge. Vi dækker næsten alle smagsløg: forskellige typer kød (kindbøf, mørbrad, stegt kylling osv.), lækre risretter, linsegryderetter, originale fiskeanretninger og international mad. Hold øje, for i de kommende uger vil vi introducere nye opskrifter.
Luxembourg, Ehlerange
...Oprettet i 1985, er Artisal & Kern, der specialiserer sig i skæring og levering af frisk og vakuumpakket kød, pølser samt frosne varer, en pålidelig partner for alle professionelle inden for restaurationsbranchen. Virksomheden er også specialiseret i handel med fjerkræ samt produktion og indkøb af pølser, og vi sikrer desuden daglige leverancer i hele Storhertugdømmet Luxembourg samt i nogle grænseregioner i Frankrig, Belgien og Saarbrücken.
Belgien, Geel
... forbrugerorienteret: Frisk kød fra kalv, okse, svin, lam, hest, mælkegeiter og fjerkræ, udbenet eller portioneret, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Tilberedte kødprodukter af alle kødtyper: stegt, kogt eller endda friturestegt.
Frankrig, Rungis
GRG SA - Engrosleverandør af kød på MIN i Rungis siden 1984. GRG SA er den største slagteristruktur på markedet. Oksekød, kalvekød, lam, svinekød, indmad, i slagtekrop eller pakket som udbenet muskel og vakuumpakket, du finder alle de store kødtyper. Uanset om din kundebase søger et produkt af exceptionel kvalitet eller et volumen til lav pris, tilpasser vi os din efterspørgsel takket være vores...
...Respekt for dyrene og deres ernæring er vores grundlæggende værdi. Hvad er bedre end at modtage frisk kød direkte til dit hjem uden mellemled? Du modtager kødet direkte fra landmanden. Vi sender kødet til din adresse inden for 24-48 timer, og forsendelserne er kølet for korrekt opbevaring af kødet. Selvfølgelig vil de være korrekt vakuumpakket og mærket. Carnicería Online Canaleta Meat har et engagement over for miljøet, derfor leverer vi produkterne i emballage med genbrugsanvisninger.
Frankrig, Rungis Cedex
... snorede kalvehoveder, PAD (Klar til at skære, skrællet uden sener), skiver af okse- og kalvelever, tern af okserogn, terninger af oksekind, skiver eller tern af okse- og kalvehjerter osv. Handel med indmad: PRODAL har en sektion i indmadspavillonen i Rungis. Her tilbyder vi kunderne et bredt udvalg af produkter (vakuumpakket kød, indmad, okse, kalv, lam, svin, friske og frosne produkter…). Ring til os på 01 41 80 02 80.
... springheste & ponyer, fra rekreation til internationalt niveau *slagtelam og -får *slagtede tyre og køer *avls- og slagtedyr *fugle: sang- og prydfugle *kød: komplette karkasser eller køddele, friskkølet, frosset eller vakuumpakket Halal, Kosher eller E.U. cuts *organisering af dyretransport med bil, fly eller skib (også delvogne) *sædleverancer til malkekvæg, kød kvæg, får, sexed og non-sexed *embryo...
Frankrig, Montauban
Vores håndværksvirksomhed baseret i MONTAUBAN i 82 tilbyder kød fra okse, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi udvælger og køber selv dyrene på benene hos vores leverandørlandmænd. Leveringen kan ske i slagtekrop eller vakuumpakket. Vi sælger ikke til private. VIANDES OCCITANES består af et team af professionelle, der er klar til at lytte til dig.
Polen, Leszno
...-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og ben. Vi anbefaler også vores fjerkræ, som vi sælger hele eller i portioner som kvarte, slagtekroppe, rygge, bryster, ben, vinger, skind og mekanisk afbenet kød. Du er også velkommen til at købe vores færdiglavede oksekødsprodukter. Vi har forberedt aromatiske og velsmagende pålæg og røgede kødprodukter, herunder kabanos-pølse, frankfurtere, wienerpølser og pølser. Vore kunder kan også købe vakuumpakket kød, frostvarer og pålæg, såsom mave, blodpølse eller sylte.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play