Frankrig, Luitré-Dompierre
...Vakuumpakket 2,5 kg karton af 20 kg eller vakuumfrosset eller blok af mælkerace kød Charolais Limousin osv.
Frankrig, Rochonvillers
Frankrig, Laissac
... opskrifter og regioner, det håndværksmæssige kendskab fra de gamle ved kun at inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra stykker af oksebaglår, dette boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Saltet og peberet i hånden, tørret i flere måneder, derefter skåret og vakuumpakket i sit glasburk. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Pleucadeuc
... • Vakuumpakket i pakker på 2,5 eller 5 kg: Karton 20 kg eller kasse • Under modificeret atmosfære: I polystyrenbakke på 3 eller 5 kg eller i fleksibel emballage på 3 eller 5 kg OPBEVARING • Frisk: 9 dage ved 0 +4°C • Frossen: 12 måneder ved -18°C • Vakuumpakket: 15 dage ved 0 +4°C • Under modificeret atmosfære: 21 dage ved 0 +4°C...
Frankrig, Le Plessis Robinson
... lever kvæget på sletterne, hvor det græsser. Dets marmorering giver en ekstrem mørhed og saftighed. Som et ægte kendetegn ved autentisk amerikansk opdræt, nydes Black Angus racen i selskab med familie, venner og på alle Steak Houses i landet. Kød fra Verden & Traditionel Fransk Slagterkunst, en filosofi underskrevet af Grand Caractère for udvælgelse og forberedelse af sine produkter. De partneropdrættere overholder de strenge standarder for håndværk og dyrevelfærd fra Den Europæiske Union samt kravene fra Grand Caractère.
Frankrig, Bidart
...Den guddommelige Tuber Magnatum Pico med sin elfenbensfarvede skal og lyse, nogle gange marmoriserede, rosa kød har en aromatisk tilstedeværelse, der giver den en uforglemmelig karakter. Den kommer fra de bedste jorde i Italien. En striks udvælgelse af vores smukkeste trøfler, bearbejdet i vores værksteder, på bestilling og præsenteret vakuumpakket i poser i forskellige størrelser fra 30G. Naturligt produkt. Alle vores pakker transporteres ved kontrollerede temperaturer; kvalitet er en værdi, som Maison Caudalie ikke går på kompromis med!
Frankrig, Rungis
GRG SA - Engrosleverandør af kød på MIN i Rungis siden 1984. GRG SA er den største slagteristruktur på markedet. Oksekød, kalvekød, lam, svinekød, indmad, i slagtekrop eller pakket som udbenet muskel og vakuumpakket, du finder alle de store kødtyper. Uanset om din kundebase søger et produkt af exceptionel kvalitet eller et volumen til lav pris, tilpasser vi os din efterspørgsel takket være vores...
Frankrig, Rungis Cedex
... snorede kalvehoveder, PAD (Klar til at skære, skrællet uden sener), skiver af okse- og kalvelever, tern af okserogn, terninger af oksekind, skiver eller tern af okse- og kalvehjerter osv. Handel med indmad: PRODAL har en sektion i indmadspavillonen i Rungis. Her tilbyder vi kunderne et bredt udvalg af produkter (vakuumpakket kød, indmad, okse, kalv, lam, svin, friske og frosne produkter…). Ring til os på 01 41 80 02 80.
Frankrig, Montauban
Vores håndværksvirksomhed baseret i MONTAUBAN i 82 tilbyder kød fra okse, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi udvælger og køber selv dyrene på benene hos vores leverandørlandmænd. Leveringen kan ske i slagtekrop eller vakuumpakket. Vi sælger ikke til private. VIANDES OCCITANES består af et team af professionelle, der er klar til at lytte til dig.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play