Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
... en dyb, uforglemmelig smag. Hver del, der vejer mellem 100 og 150 gram ca., udvindes omhyggeligt mellem knogle og knogle, hvilket gør det til et ideelt valg til stegning og grillretter. Opdrættet i frihed og fodret naturligt, tilbyder iberiske svin kød af højeste kvalitet, ideelt til de mest kræsne ganer, der søger autenticitet og smag i hver bid.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bello...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Ege-foede 100% Iberiske Skinke "Premium Reserve" er en perle af naturen. Det er en Ege-foede Skinke fra vores 100% rene Iberiske svin, der er opdrættet i frihed og fodret med egeknopper i egeknop-sæsonen (Montanera) på gårdene i vores ejendom. Disse svin har haft glæde af et område på tusind hektar, hvor de har kunnet motionere og fodres udelukkende med egeknopper og græs i to sæsoner. Med...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Produkt fremstillet af den bageste ekstremitet, skåret ved niveauet af ischiopubisk symfysen, med ben og knogle, der inkluderer den intakte osteomuskulære del. Stammer fra voksne svin, der er fodret i montanera i 3-4 måneder med agern, urter og halm. Underkastet den relevante saltnings- og modningsproces. Ingredienser: Iberisk svinejamón fra agern og havsalt. Specifikationer: Aflang form og...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et stykke kød, der kendetegnes ved sin mørthed og udsøgte smag, og som er en af de mest værdsatte dele af det iberiske svin. Dette produkt er ideelt til at stege eller grille, hvilket giver en gastronomisk oplevelse, der fremhæver de unikke kvaliteter ved iberisk kød. Opdrættet i frihed og fodret med agern, sikrer de iberiske svin fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen...
Spanien, Badajoz
...Skinke fra iberiske svin, der er opdrættet frit i Dehesas Extremeñas og fodret med agern i montanera-perioden, afsluttet med naturlige foderstoffer. Skinker med en modningstid på over 24 måneder. Smagen af det iberiske til en mere overkommelig pris.
Spanien, Murcia
Spanien, Aracena
...Bageste del af svin, fodret med korn og græs. Følelse, de formes ud fra et grundigt udvalg af skinker og skulderstykker, der stammer fra svin opdrættet på traditionel vis. Deres fodring har været naturlig, hvilket afspejles i kvaliteten af hver enkelt del.
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet Iberisk Egeblad-fodret Skinke 100% Iberico, skåret med kniv og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mere info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsordre: 25 kartoner (1.000 stk). Pris for 25 kartoner: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Vægt af kartonholdbarhedskasse: 6,55 kg. Leveringstid: skal forhandles. TRANSPORT: Kølet 5ºC.
Spanien, Guijuelo
...FISAN Ege-æble-fodret skinke er relativt magert og intens velsmagende. Dens perfekte modningspunkt, der nås efter mere end fireogtredive måneder i naturlige kældre, bidrager til, at gasinfiltrationen er ensartet, og smagen har en unik dybde.
...Skinker, der stammer fra krydsede svin med 50% iberisk, opdrættet frit i de dehesas og fodret i deres sidste fedningsfase med naturlige græsmarker, aromatiske urter og foder.
Spanien, Cuarte De Huerva
... de mest komplette og sunde fødevarer, en ægte spansk delikatesse med en tusindårig tradition, som først for nylig er blevet anerkendt uden for Spaniens grænser som et luksusprodukt inden for international gastronomi. Vore mestre i skæring udvælger kun produkter, der er mærket med den bedste oprindelsesbetegnelse, dyrene af den bedste race og med de bedste egenskaber, fodret og opdrættet efter fremragende kvalitetskontrolmetoder. At tilbyde vores kunder kun de bedste produkter til den bedste pris er vores mission!
Spanien, Fuente De Cantos
... far krydset med Duroc-gris. Med hensyn til fodring: Bellota skinke: Stammer fra en iberisk gris, der er opdrættet frit i dehesas og som i de sidste måneder af sin opfedning har været fodret med naturlige græsser og bellota. Cebo de Campo skinke: Stammer fra en iberisk gris opdrættet...
Spanien, Dso Hermanas
... frihed i dehesaen, selvom de ikke er blevet fodret til deres endelige vækstfase, og endelig finder vi den iberiske bellota-skinke, som fås fra svin, der fodres i deres sidste leve måneder med bellota, planter og urter.
Spanien, Barcelona
Et engrosfirma, der leverer eksklusive gourmetprodukter. Specialiseret i Jamón Ibérico de Bellota (egern fodret iberisk skinke) og Anchoas de Cantábrico (cantabrisk ansjos). Produkter direkte fra oprindelsen til din destination. Kvalitetssikrede produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play