Polen, Warszawa, Poland
... høje kvalitet opretholdes. Fedtindholdet i mælkepulver anvendes primært i bagværks-, chokolade- og isindustrien, samt i produktionen af yoghurt og ostemasse. Det bruges også i produktionen af frosne fødevarer, instant supper og som lysner til te og kaffe.
Estland, Tallinn
...Vores frosne revne mozzarella er også lavet af frisk komælk. Mælken kommer fra registrerede og godkendte europæiske gårde. Herefter bliver komælken pasteuriseret og omdannet til ostemasse, før den bliver til mozzarella. De vigtigste ingredienser i vores revne mozzarella er mælk, startkulturer, løbe og salt. Den revne mozzarella pakkes derefter vakuum i polyethylenposer. Hver pakke indeholder 6 frosne poser på 2 kg hver.
Italien, Pasturo
...Produceret med den bedste lombardiske mælk i overensstemmelse med de gamle traditioner, er vores førsteklasses produktion især rettet mod de mest krævende. Vi betragter det som kronen på værket i vores mest omhyggeligt udvalgte oste. Det er en D O P (Beskyttet Oprindelsesbetegnelse) blød ost med vaskeskorpe, fremstillet af fuldfed komælk. Dens ostemasse er hvid med en let strågul farve, uden øje. Delikat og aromatisk smag. Gennemsnitlig vægt::2,2 kg Minimum modningstid::35-45 dage...
...Vores presseposer til Filtre Berge er udviklet i samarbejde med mange mejerier. Vores presseposer til Filtre Berge muliggør adskillelse af ostemasse og valle. De sikrer en jævn dræning af ostemassen, uanset om det er gedemælk, komælk eller fåremælk. Meget nemme at bruge, stor kapacitet, tilpasset sæsonvariationer, stor kontrol over tørstofindholdet. Egenskaber: Kædetråde 100% polyester: spundet...
Frankrig, Caudry
Designer og producent af fødevarestoffer til fødevareindustrien, ved at etablere en række tekniske stoffer til dræning og modning af ost. Fødevarefiltrerende stoffer. Osteduge. Tekniske stoffer til fødevarekontakt. Tekniske stoffer til fødevarebrug. Vi udvikler også en række fødevaretekstiler til bageri, udstyr til hæveplader, hæveklæder til håndværksbagere, bagerduge, industrielle bagerduge. Skræ...
Schweiz, Langnau Im Emmental
KASAG er en mellemstor industrivirksomhed i Langnau i den schweiziske Emmental. Siden 1929 har firmaet tilbudt arbejdspladser for kvalificerede fagfolk i regionen. I dette naturskønne kuperede område i kantonen Bern produceres ikke kun den verdensberømte ost med hullerne, men her er også mange innovative virksomheder aktive, som nyder et fremragende omdømme globalt. KASAG er en af dem. Udspecific...
Frankrig, Creissels
Som designer og producent af udstyr til mejerier, fremstiller Roussel Inox jeres udstyr med konstant fokus på jeres behov. Vi har en solid viden om jeres fag som osteproducent, finpudset blandt fagfolk i Frankrig såvel som internationalt. Ønsker I at forny jeres maskiner, øge jeres produktionskapacitet eller oprette jeres værksted? Vi definerer sammen, for hvert enkelt udstyr, den mest passende ...
Storbritannien, Birmingham
...Mælken opvarmes til hævningstemperaturen i ost (Kashar) procesbeholder. Når mælken omdannes til ostemasse, før den skæres af specielle mixere inde i beholderen. Kapacitet: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 og 11.000 Lt...
Holland, Meeuwen
...Vi leverer kølebokse og frysebokse af meget høj kvalitet med klaplåg eller skydelåg, men også med glaslåg og særlige temperaturer. Kølebokse til at opbevare dine køleprodukter ved +4° og frysebokse til at opbevare dine produkter ved -18°/-20° C. eller isbeholdere til at kunne opbevare og servere dit is ved -14° C., men vi har dem også til at opbevare dit ostemasse eller andre særlige produkter ved -45° C. Mangler du køleboksen eller fryseboksen med de egenskaber, du har brug for til at opbevare dine produkter, så ring eller skriv til os. +31184642101...
... typiske cylindriske form med en let buet kant – eller skal. En cylindrisk form med en diameter på 35 til 45 cm har en minimumsvægt på 24 kg. Under produktionen bliver mælken først afcremeret og derefter tilsat kalveløbe; den opnåede ostemasse opvarmes til en temperatur på 53°-56°, og derfor betegnes Grana Padano som en kogt pastaost. Ostemassegranulerne får derefter lov til at hvile, så de kan komprimere, hvorefter de placeres i forme, hvor de forbliver i mindst to dage.
Frankrig, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: engrosforhandler af fjerkræ og vildt i Rungis. Vildt: hind, hjort, vildsvin og rådyr. Lille vildt: Gråand, vildkanin, hare, fasan. Specialiteter: fjerkræ i sauce, fjerkræ til grill, gårdfjerkræ og Label Rouge udskæringer, gårdkyllinger fra hele Frankrig, perlehøns, andebryst, ænder, duer, steg (grillet steg og tilberedt steg). EUROVOLAILLES tilbyder også pattegris og dens udskæringe...
Spanien, Banyoles
...som i tilfælde af ostemasse, kan pumpes uden at blive beskadiget takket være specielt designede lobuler. SLR-rotationslobulærpumpen er en aksel-fri pumpe. Den består hovedsageligt af et hus med låg fremstillet i mikro-støbning af rustfrit stål, samt trilobulære rotorer, der har en sanitær designfastgørelse.
Frankrig, Saint-Denis-De-Villenette
...For at lave din hytteost begynder vi med at pasteurisere sødmælk og skummetmælk afhængigt af fedtindholdet, hvilket betyder, at vi opvarmer det til en meget høj temperatur i kort tid. Derefter tilsætter vi kulturerne til hytteosten, og vi lader det fermentere ved stuetemperatur i et par timer. Når mælken er blevet til ostemasse, adskiller vi den fra valle ved centrifugering (som i en salatslynge). Din hytteost pakkes i glasbeholdere, klar til at blive nydt.
Frankrig, LANGEAIS
...Udviklet og patenteret af Servi Doryl, er Hi-Perf® den nye højtydende ostemodel. Den bruges til fremstilling af bløde oste og har perforeringer, der er specielt designet til at forbedre dræning og reducere standardafvigelser og tab af ostemasse. Disse materialegevinster vil give dig en hurtig og garanteret tilbagebetaling af investeringen. For mere information, er du velkommen til at kontakte os telefonisk på 02 47 96 11 50 eller via e-mail på følgende adresse: contact@servidoryl.com...
Hemus Milk Commerce Ltd er en producent af ost (bulgarsk Kashkaval) og andre mejeriprodukter fra Bulgarien. Vi har produceret højkvalitets traditionelle bulgarske mejeriprodukter siden 1994. Vi har eksporteret bulgarsk ost over hele verden (USA, Canada, Australien osv.). Vi bruger fåre- og komælk.
Frankrig, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, beliggende i departementet DEUX-SEVRES, er en familievirksomhed, der både er landmænd og producenter. Med cirka 1.600 geder er vi i stand til at producere og sælge 60 tons gedeost. Vi producerer gårdoste lavet med mælken fra vores gårds geder. Vi kan producere ostemasse (frisk ost) i rå, thermiseret eller pasteuriseret form, med det ønskede tørstofindhold, samt tomme i 2...
Frankrig, Saint Medard D'eyrans
...I over 60 år har Le Petit Basque produceret ostemasse og yoghurt af fåremælk samt lækre dessertretter. Mejeriet Le Petit Basque er en virksomhed, der er specialiseret i produktion af mælk, fløde og friske produkter. Det ligger i Saint Médard d'Eyrans i Bordeaux-regionen og har national rækkevidde gennem salget af sine yoghurt og mælkeprodukter. Virksomhedens primære og historiske...
Belgien, Marche-En-Famenne
...emballagemaskiner, ismaskiner, blendere og småudstyr. Vi kan sikre vedligeholdelse og reparation af alle de tilbudte maskiner. Vi distribuerer også konventionelle og økologiske produkter såsom, frugter i sukker til yoghurt, kulturer, løbe, krydderier, ostemasse, osteklæder, fremstillingsudstyr til oste, måleinstrumenter, insektmidler, HACCP-udstyr, biologisk nedbrydelige enzymatiske rengøringsprodukter, emballager, råvarer (sukker, salt, flan, mel osv.)...
Italien, Borgo San Lorenzo
...semi-automatiske og automatiske doseringssystemer til ostemasse, forme og støbeforme til oste, Minimejerier, Ostekippere, Saltningsanlæg til oste, komplette indretninger til modningsrum. Plastitalia-gruppen arbejder med et ledelsessystem, der overholder kravene i standarderne UNI EN ISO 9001:2008.
Italien, Conversano
Norbalat s.r.l. er en virksomhed, hvis personale har mange års erfaring inden for mejeriindustrien. Passionen for mejerisektoren, glæden ved at etablere langvarige og frugtbare relationer med kunderne. Specialiseret i B2B-tjenester og -produkter til mejerier, mejerier, og mejeriindustrier af små, mellemstore og store størrelser. Vi leverer fløde til burrata både af italiensk og udenlandsk oprindelse i forskellige formater, og vi er eksklusive distributører af den tyske ostemasse BAD BIBRA samt polske, lettiske og litauiske ostemasser.
Italien, Pollena Trocchia
... til at levere til både små mejerier og mellemstore til store mejeriindustrier. Vi tilbyder faktisk B2B-tjenester og produkter til mejerier, mejerier og mejeriindustrier af små, mellemstore og store størrelser. Vores styrker ligger især i markedsføringen af mælk, både rå og pasteuriseret, i tanke (ca. 26.000 kg.) fra både italiansk og udenlandsk produktion (især tysk mælk) samt markedsføringen, både direkte og gennem agenter, af industriel ostemasse fra Tyskland, Polen og Litauen, ligesom vi også tilbyder FRESH COTTAGE CHEESE i kasser fra udenlandsk produktion.
Spanien, Piedrabuena
Fremstilling af maskiner til fødevareindustrien, automatisering af produktionsprocesser. Reparation af maskiner. Klør til robotter. Specialister i: dosering af alle typer produkter, væsker, olie, smeltet ost, ostemasse, faste stoffer som ris, konserver... Elevatorer til skæremaskiner. Klør til antropomorfe robotter. Forme til marcipan og lignende produkter. Processer til smagsoste, trøffel, chili, sort hvidløg...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play