...Lakridsrod er en sød, tørret rod, der stammer fra Mellemøsten og Centralasien. Den høstes, rengøres og tørres for at blive brugt i en række kulinariske anvendelser. Lakrids tilføjer en sød smag til kager, bagværk og desserter som is og panna cotta. Den bruges også som en naturlig sødemiddel i kaffeblandinger og til at forbedre sødmen i vildt kød. For at bevare sin smag bør lakridsrod opbevares i tætsluttende beholdere, væk fra lys og fugt.
Frankrig, Paris
... Cernunos®. Disse 100% kød godbidder med enkelt ingrediens er fri for hvede, soja, majs, gluten, animalske proteiner og mejeriprodukter. De er derfor perfekte til hunde, der har en diæt med begrænsede ingredienser eller som er allergiske. Ideel til træning eller når som helst, din dyrebare hund vil elske disse nærende og lækre snacks lavet af frysetørret kød. Lækre og sprøde, vores godbidder er lavet af ægte kød. Hundestørrelse: 5 Kg max 5 til 10 Kg 10 til 20 Kg 20 til 30 Kg 30 til 50 Kg 50 Kg og + À la carte: Okse Vildt Fjerkræ...
... ekspertise med moderne metoder DRUESORTER 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc SMAGSNOTER Med en smuk rubinrød farve afslører Château La Gasquerie en behagelig bouquet af friske røde bær, let krydret. Smagen er glat, med en dejlig rundhed, der udvikler sig til en elegant eftersmag. MADPARING Château La Gasquerie passer smukt til stegt eller grillet rødt kød, vildt og oste som Brie de Meaux, Gorgonzola eller Livarot. Serveres mellem 16°C og 18°C. PRISER 2017: Guldmedalje – Gilbert & Gaillard Konkurrence 2018...
...Vores vilde timian er lidt speciel, da den vokser vildt i 2100 meters højde i Karkass-bjergkæden, som ligger nord for Isfahan. Anvendelse: Vores vilde timian kan bruges i infusion med rosenknopper. Det hjælper med en god bedring fra en forkølelse. Den kan også bruges til at give smag til salte retter som kylling, for eksempel. Den passer perfekt sammen med kartofler og varme eller kolde...
Frankrig, Bordeaux
...aromatiske og har en tanninstruktur, der gør dem særligt velegnede til lagring. Smagning "Les Charmes de Laurette" har en ekstremt dyb farve, purpur med sorte nuancer. Elegant fyldig, uden ubalance, udtrykker den aromaer af små, kompotterede bær, med strejf af skovbund og krydderier. Denne udgave tilbyder en ret rund og blød tannin. Mad- og vinparring: charcuteri, rødt kød, vildt, hårde oste...
Tyskland, Bad Bramstedt
...Skåret rosmarin har et krydret-bittert krydderbouquet og begejstrer med en intens aroma, som den får fra de æteriske olier. Den harpiksagtige duft af rosmarin vækker straks minder om fyrretræer, grantræer og røgelse. Uanset om det er som en frisk hel gren eller som tørrede, skårne eller malede blade – rosmarin giver lam- og fårekød, kalvekød, kalveknogler, svinekød, kanin, goulash, vildt- og...
Tyskland, Bad Bentheim
... allicin i hvidløg. Der tilskrives flere andre virkninger til hvidløg, men der mangler tilstrækkelig dokumentation for disse. Hvidløg er rig på vitamin B6, vitamin C og mineralerne Mangan og Fosfor. Brugen af hvidløg Hvidløg er et populært krydderi i de middelhavs- og mellemøstlige lande og anvendes både frisk og i pulverform (tørret og malet). Hvidløg granulat er fremragende til brug i salater. Du kan også tilsætte det til olien i panden, når du steger/koger kød, fisk, vildt eller fjerkræ. Hvidløg er et krydderi med en d...
Polen, Bydgoszcz
...Vi har produkter i kategori III: - Frosne pasta blokke af vildsvin, rådyr, hjort. - Trim fra vildsvin og hjort, rådyr - Ører fra hjort, rådyr, vildsvin - Rørknogler fra vildsvin, rådyr, hjort - Fedt fra vildsvin Derudover har vi indmad fra vildt!
Frankrig, Colmar
...Unik druesort i Alsace til produktion af rosé- eller rødvine. Meget behagelig, den er den trofaste ledsager til kød, vildt, grillretter og oste. Farven er kirsebærrød med rubinreflekser. Sprød struktur med bløde tanniner. Druesorter: 100% Pinot Noir Nedbør: 550 mm/år Alder: 20 år Lagring: 12 måneder på fad Alkohol: 13,5% Sukker: <2 g/L Total syre: 3,8 g/L Serveringstemperatur: 16°C om vinteren, 12°C om sommeren Opbevaring: 8 år...
Frankrig, Rungis
...Fjerkræ fra Bresse, fjerkræ fra Gers opdrættet på friland, gårdfjerkræ og rød mærkning, økologisk fjerkræ, traditionelle gårdfjerkræ. Halal fjerkræ: Selskabet Courtin-Hervouet sælger fjerkræ og halal produkter. Vi har også et komplet udvalg af standard fjerkræ og halal produkter, med emballager tilpasset dine behov og muligheden for at håndtere store mængder. COURTIN HERVOUET er grossist af kød fra Galicien i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller mail til contact@courtinhervouet.com.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... kendetegnes ved intensiteten af sin frugtighed, med en dominerende smag af frugter, banan, æble, kiwi og grøn tomat, samt dens vegetabilske aromaer, artiskok og friskklippet græs. Bruges som tilbehør til fisk, kød (især vildt), carpaccio og friske grøntsager. Personligt vil jeg tilføje, at jeg hælder lidt olie over et ristet brød gnubbet med hvidløg og tomat, eller på en frisk gedeost, med lidt kværnet peber - Mølle belønnet 52 gange de sidste 2 år Bedste olie i Spanien 2016 i moden frugt _ traditionel olie Bedste...
Spanien, Granada
... konsistens: rødt, vildt, segureño lam. Passer godt til iberiske pølser, patéer og meget lagrede oste med kraftig smag. Beskyttet Ursprungsbetegnelse Kvalitetsvin fra Granada. Anchurón ligger i den spanske provins Granada. Vinmarkerne strækker sig i foden af Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor og Naturparken Sierra de Baza, i en gennemsnitlig højde af 1.000 meter over havets overflade: det høje Andalusien. Vinhuset er en del af Center for Excellence inden for den agroalimentære sektor i Granada.
Italien, Nave
...Duft Profilen er præget af røde frugter med nuancer af kinabark, balsamiske, søde og harmoniske fornemmelser. Smag I munden er Ginestra fyldig, den balsamiske note ledsager den rige slurk. Den generøse tannin er godt afbalanceret af syren og en generel rigdom, der gør det meget behageligt at drikke. Fra en af de bedste vinmarker i Monforte, en stor Barolo. Foreslåede kombinationer Rødt kød...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... tilføres af et særligt ædelt fadpræg. Denne årgang 2018 udviser allerede nogle udviklingsnoter af læder og humus. Tanninerne er kraftige, men modne, og de vil fortsætte med at blødgøre, hvis du har tålmodighed til at lade denne fantastiske flaske hvile i nogle år i kælderen. En stor vin, der absolut bør parres med rødt kød, vildt, and osv.! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2050 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Auxerre
....\nAftale madvin\nrødt kød, vildt, oste, chokolade\n\nEmballage: Karton med 6 flasker á 75 cl\nDomaine: Vignerons d'Alignan Neffies\nAppellation: Pézenas\nÅrgang: 2017\nDruetype: Grenache, Syrah\nKultur: Bæredygtig\nLabel: Appellation d'Origine Contrôlée"}...
Polen, Warszawa
...100% italiensk olie er fremstillet af oliven fra sorterne Ogliarola og Coratina: denne olie fascinerer os med de krydrede og bitre noter fra Coratina, som blødes op af den delikate berøring fra Ogliarola, der skaber en olie med en duft og frugtagtighed, der er intens som hjertet af Apulien. TILBEHØR: Den passer meget godt sammen med bruschetta med tomat, tun-carpaccio, svampesalater, grillet radicchio, grøntsagssupper, første retter med pølse, kogt blæksprutte, rødt kød eller vildt, samt lagrede hårde oste.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Grøn peber er frugten af en klatreplante af peber, en flerårig plante fra peberfamilien. Frugterne plukkes et stykke tid før deres fulde modning, når deres farve er mørkegrøn, og overfladen er glat. Grønne ærter er fremragende til fisk- og skaldyrsretter, tilføjer en krydret smag til kød- og grøntsagsretter, passer godt til vildt- og svamperetter samt æg. Brug til Salater, saucer, supper...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
Holland, Hp Leusden
...Beskrivelse fra producenten Virksomheden er en af de førende producenter af kød og biprodukter i USA/Brasilien. Permanent kontrol af produktionen sikrer en stabil kvalitet af produkter, der opfylder alle krav og normer for den nationale standard i USA/Brasilien. For at imødekomme kundernes behov tilbyder vi produkter, der lever op til alle krav: individuel mærkning, emballage og fleksible...
Danmark, Haderslev
... forarbejdes, og vi overvåger, alt sker efter vores standarder, også når det gælder arbejdsforhold og socialt ansvar. Vores pay off er "Quality in every bite"Produkter:•Oksekød•Kalvekød•Svinekød•Fjerkræ•Lammekød•Vildt•Eksotisk vildt •Convenience til detailVores kød er hovedsageligt fra følgende lande:•Argentina•Brasilien•Chile•Uruguay•Australien•New Zealand•Frankrig•Holland•Canada•Afrika ...
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
Mila sas-butikken er en håndværksvirksomhed, der arbejder med kød, vildt og spildevildt, og har været til stede i området i Cerbaie-bakkerne i Toscana siden 1969. Virksomheden har gjort KVALITET til sit motto, altid producerende saucer, dressinger og gryderetter med lokale produkter fra italienske godser og naturparker. Alle produkter tilberedes som i gamle dage, ligesom vores bedstemødre lavede...
Frankrig, Lyon
...MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske...
Tyskland, Berlin
Vi distribuerer producenter fra fødevaresektoren i Tyskland. Kød, vildt, natriumreduceret havsalt.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Frankrig, Paris
...Kenguru, Bison, Antilope, Zebra, Krokodille...). Premium oksekød: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Lam fra New Zealand, Skotland... - Vildt: Vildsvin (Australien, USA), Hind (New Zealand, Europa), Rådyr (Europa)... Udvalgte kødtyper af overlegen kvalitet. Friske og frosne, PAD eller portionerede. GOURMET FOOD FRANCE tilbyder eksport af eksotiske kødtyper i Europa. Vi har et permanent lager af kød, for alle oplysninger: Kontakt: Nicolas PAPIN: +33 6 62 40 50 41 -...
Den jagtbare vildt, der kun stammer fra polske skove og marker, indkøber vi gennem vores eget netværk af opsamlingssteder. Dette sikrer råvarer af højeste kvalitet. Vi har konstant, i overensstemmelse med jagtkalenderen, adgang til kød fra vilde dyr: kronhjort, rådyr, muflon, dådyr og vildsvin. I løbet af mere end 15 års drift har Gobarto Dziczyzna opnået en position som en af markedets førende...
Frankrig, La Crèche
...Vi ønsker, at vores økonomiske relationer skal være betydningsfulde. Vi betjener detailhandlen, distributører, grossister og industrien. Vores produkter: Frisk og frosset kød fra Frankrig og Den Europæiske Union. Vi tilbyder lam, oksekød, får, vildt, svinekød, kalvekød, fjerkræ... Vi har flere produktlinjer, oprindelse Frankrig eller oprindelse Den Europæiske Union (Tyskland, Holland, Nordirland...
Belgien, Hotton
Familien Remacle byder dig velkommen til et roligt og lækkert ophold. Menuen og retterne ændrer sig i takt med årstiderne og markedet for at sikre, at du får produkter, der er nøje udvalgt (kød, fjerkræ, fisk, vildt, ...). Til dine banketter er der et lokale til 40 personer med adgang til haven og en unik udsigt over Ourthe-dalen. En legeplads venter dine børn, hvor de kan lege i fred og ro...
Storbritannien, Crediton
... familien, den sundhedsbevidste eller den sultne hest, valget er dit. Uanset om det er en blandet kasse, oksekød, lam, kylling, svinekød, and, vildt eller vores super lækre steak-kasse, du vælger, og vi leverer til din dør næste dag. Ikke flere køer eller tomme hylder, kun det fineste og mest velsmagende kød. Selvom der gøres en stor indsats for at skaffe lokalt opdrættet kvæg, kan vi nogle gange, i perioder med overdreven efterspørgsel, være nødt til at skaffe kød fra længere væk, men det vil altid være af den højeste kvalitet og være fuldt sporbar.
Productos Sierra de Cazorla er en online butik, der specialiserer sig i salg af naturlig fødevarer og økologisk kosmetik fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyder sunde og naturlige produkter som: - Ekstra jomfru olivenolie med oprindelsesbetegnelse - Økologiske olier - Røget kød - Modnede pølser - Iberiske og vildt kød - Håndlavede skinker - Krydrede oliven - Kød- og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play