Spanien, Monroyo (teruel)
... en gennemsnitlig vægt og et moderat fedtindhold. Alle vores produkter fremstilles gennem en integreret proces i hele produktionskæden, hvor vi selv producerer foderet, opdrætter dyrene, slagter dem og modner det endelige produkt i vores tørreområde, med alle de fordele dette har for den endelige produktkvalitet. Større kontrol over fodring, sundhed og genetik af vores dyr, og derfor en stor ensartethed i det endelige produkt, der når vores kunder.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... af dens genetiske renhed. Den store mængde af ydre fedt giver en høj indhold af oliesyre, hvilket gør den blød samtidig med at den er let, og den "smelter" i munden. Denne skinke transporterer hurtigt sin intense smag og behagelige aromaer til ganen. Dens organoleptiske rigdom er et resultat af den 100% iberske genetik, dens langvarige modning på over 36 måneder, og dens naturlige kost baseret på belloter.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Fremstillet af det mest udvalgte magre kød fra vores iberiske eksemplarer, præsenterer vores Chorizo de Bellota Ibérico sig med en intens orange-rød farve, blød tekstur og medium hårdhed, samt en intens aroma, hvor paprikapulveret, der anvendes i fremstillingen, træder blødt frem. Med en intens og gennemtrængende smag givet af den iberiske skinke, vi bruger i fremstillingen, er vores iberiske chorizo en fryd for selv de mest kræsne ganer.
Italien, Fidenza
...25,90€/KG for skiverne 23,90€/KG for skanken 20,90€/KG for det hele benfrie produkt...
Frankrig, Laissac
... kød tilbyder skinke nød, der er fremstillet i vores værksted, en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved langsomt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne skinke nød vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes, hvilket sikrer en opbevaring på 3 måneder ved stuetemperatur. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 70g DLC: 90 dage...
Spanien, Badajoz
...Vi tilbyder skinke skæreservice i hele Spanien og Portugal af kvalificerede fagfolk inden for den Nationale Forening af Skinkeskærere. Vi tilbyder også skærekurser for små grupper. Anmod om en pris uden forpligtelse.
Frankrig, Lyon
...Hele udbenet Bayonne-skinke, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød, der er givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition, er kødet mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
Frankrig, Marseille
... afhænger af flere faktorer gennem hele produktionscyklussen. AOP er en garanti for kvalitet. Italienske produkter AOP. Certificerede italienske producenter. Levering i Frankrig hver uge. IFS broker certificering.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
...Oplev den exceptionelle smag af vores hele, benfri skinke, naturligt helet og formet til en unik præsentation. Denne skinke er fremstillet med præcision, ved hjælp af det fineste svinekød og en omhyggelig helingsproces, der inkluderer forsigtig salting og tørring. Resultatet er en skinke med intense smagsnuancer og ekstraordinære teksturer, der indkapsler ægtheden af naturlig heling. Perfekt til gourmetmiddag, er denne skinke en sand kulinarisk fornøjelse.
Storbritannien, London
...Tilgængelighed af råskinke mec, modning 10/12 måneder, tilgængelig i hele paller (100 skinker) eller med lastbil, minimum afhentning af 3 paller. Udover skinker har vi også et komplet udvalg af pålæg, med mulighed for en blandet palle.
Spanien, Valencia
...Vi tilbyder hele stykker eller vakuumpakningstjeneste i 150g poser. Min. Bestilling Vakuumpakket: 3 Stykker; 4-5 kg hver.
...E-handelsservice til salg af gastronomiske specialiteter fra Emilia Romagna, med den ægte emilianske smag, sendt med ekspreskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionel balsamicoeddike, Lambrusco vine, Cotechino og Zampone fra Modena, Parma-skinke, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserves fra Vignola, Perler i balsamicoeddike, Savoret.
Storbritannien, Slough
...{"A Versatile Spice":"Et Alsidigt Krydre - Dette velsmagende krydderi kan bruges hele eller malet for at tilføje smag til enhver opskrift. Det kan bruges hele eller malet i opskrifter, smoothies, lattes eller te. En favorit til vinterferien, nelliker tilføjer en varm, krydret-sød smag til gløgg eller rødvin, æggetnog og pocheret frugt. Før du glasurerer kogt skinke, skær et diamantmønster på...
Spanien, Alcobendas
...Bageste ekstremitet af iberisk svin med DOP Jabugo, udsat for salt og efterfølgende en tørreproces. Præsentation: Hele stykke med ben, med snor, vitola og etiket. Dækning og net er valgfrit. Salgsenhed: Hele stykke med ben og variabel vægt. Emballage: Papir (1 stykke); papkasse (1-2 stykker/kasse); papkasse (100 stykker). Palettering: 3 kasser pr. lag; 7 lag pr. palle. Farve: Karakteristisk fra...
Østrig, Klagenfurt Am Wörthersee
... produktion. For aromatiske og smagsmæssigt modne delikatesser. Klima-Modningsskab Producerer du håndlavede kød- eller pølsevarer? Salami, bacon, skinke eller lignende delikatesser, der skal modne længere for at udvikle deres fulde smag? Så er modningsskabet fra KKT Lackner lige det, du har brug for. Et modningsskab sikrer den ønskede og indstillede fugtighed og temperatur gennem hele modningsprocessen. Dine produkter kan udvikle smag og aroma jævnt og er beskyttet mod temperatursvingninger og...
Tyskland, Hattersheim Am Main
...Luftfri slackfyldning – kalibre op til 200 mm ICA er den ideelle maskine til store kalibre og formede produkter op til en kaliber på 200 mm. Fibrøse, kollagen- og plastkapsler kan behandles. Den innovative iris-separator gør ICA ideel til produktion af store mængder som skiverprodukter, formet skinke, selv dem lavet af hele muskler. Forbehold for tekniske ændringer.
Tyskland, Waltenhofen
Frankrig, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrig, Spanien eller Italien tilbyder Le Delas et bredt udvalg af charcuteri: fra den berømte hele Pata Negra til klar-til-brug skiver af skinke, for ikke at nævne terriner, pølser og andre kogte eller røgede kødprodukter...
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Nutrition value on 100 gr.":"Næringsværdi pr. 100 g.\nProteiner (g / 100g)… 6,0\nFedt (g / 100g)… 20\nKulhydrater (g / 100g)… 27,0\nEnergiværdi (kcal / 100g)… 310","Descriotion":"I middelalderen var det almindeligt i europæiske hjem at tygge nelliker for at friske ånden, samt for at lindre akutte tandpine. Bruges til tilberedning af salater, forretter, supper, hovedretter.","Taste":"Krydret","Use for":"Saucer, marinader, røgede kødprodukter, vildtretter, skinke, kompotter."}...
Produktionen af "prosciutto" og "culatello" Rosa dell'Angelo er speciel helt fra starten. Kødets kvalitet varierer, både på grund af den udendørs opdræt og den gamle håndværksmetode, der kun bruger salt og lang modning. Vore sorte svin af gamle racer, der næsten er helt forsvundet, har frihed til at græsse i skovene. Frie under sol, vind og regn. Frie til at udtrykke deres instinkter. Frie til at ...
Italien, Marciano Della Chiana
...Denne version af Finocchiona IGP vejer cirka 500 g og er pakket hel i naturligt tarmskind. Finocchiona IGP fremstilles af udvalgte stykker svinekød af højeste kvalitet. Blandt disse finder vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Forarbejdningen er kendetegnet ved tilsætning af aromatiske frø fra vild fennikel, salt, peber og hvidløg. Denne naturlige og ægte blanding giver den toskanske pølse...
Spanien, Madrid
...Uimodståelige håndlavede skinkekroketter med hele stykker skinke. En fornøjelse for ganen (den hjemmelavede smag, du altid elsker) og af meget høj kvalitet.
Frankrig, Solesmes, Pays De La Loire, France
Siden 1990 har FREMONT AFFUTAGE specialiseret sig i slibning og fremstilling af knive og skæreværktøjer til fødevareindustrien i hele Frankrig. Vores fagområde: sliber til fødevareindustrien. Slibning af knive og skæreværktøjer under vanding. Slibning, afbalancering og kontrol af tilstanden på skæreknive. Slibning af koteletknive, skiver til skinke, cirkulære knive, gitter og knive til kværne...
Spanien, Zaragoza
Jamones Villarroya, en familieejet virksomhed med over 60 års erfaring i produktionen af tørret skinke. Vi modner skinke i vores naturlige tørrekamre i Cuarte de Huerva. Specialiseret i udbenede skinker, serranoskinke og svineskinke. Vi arbejder både med distributører og specialforretninger i hele Spanien. Eksport af skinke.
...Blandt vores vigtigste kunder finder vi Museo del Jamón i Madrid samt distributionsvirksomheder som Carrefour, Hiperber og Merkocash. Beviset på vores ekspertise og kvalitet viser vores kunder med deres støtte gennem de sidste 60 år og den pris, vi modtog fra Alimentos de España som "Bedste Serrano-skinke i Spanien" i 2020, en anerkendelse af en mere end 60-årig rejse. Vores salg produkter er traditionelle, modnede pølser som Rød og Hvid Chorizo eller Salchichón og Sobrasada, men uden tvivl er vores stjern produkt den Serrano-skinke.
Spanien, Sevilla
... frugter (CITRUS, FIGER ...). Sammen med det ovenstående, på grund af uddannelsen af vores interne personale, fungerer vi som mæglere i forskellige ekspansions- og kommercialiseringsprojekter af fødevarer som vin og spiritus, iberisk skinke og oste, ris, ekstra jomfruolivenolie osv.
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Spanien, Mataró
... kanapéer, iberiske og lokale tapas, forskellige oste, iberisk eller serrano skinke skåret eller i flager, spyd, laks i flager, udvalg af patéer, salater og andre forretter, sandwiches af alle slags, cocktail snacks, frugtpastaer, søde småkager, frugtspejder, festkager efter ønske, drikkevarer af alle slags. Vi laver et uforpligtende tilbud på din catering, så spørg endelig. Vi dækker hele provinsen Barcelona.
Frankrig, Port Brillet
... tilbyder medicinske strik til brug i ortopædi, i operationssæt, elastiske snørebånd til fremstilling af kirurgiske masker. For fødevaresektoren er vores strik certificeret i henhold til fødevarestandarder og anvendes til emballering af kødudskæringer eller under tilberedningsprocesserne for pølser (skind til skinke). Det kan være, at det strik, du søger, endnu ikke eksisterer, men vi kan skabe det til dig!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play