Italien, Carmagnola
...Vores EGG LASAGNE | N ° 191 er en del af det store udvalg af Pasta ARRIGHI, der kun og udelukkende er produceret med durumhvedesemulje og, i dette tilfælde, tilsætning af æg. De er en hyldest til den italienske kulinariske TRADITION par excellence. Den flade og fyldige dej giver struktur til retten siden de ældste og mest berømte græske filosoffer. Vægt: 500g kogetid: 40 minutter...
Italien, Orbassano
...Hvert land kan have sin egen traditionelle opskrift på gnocchi, med forskellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italien, hvor "gnocchi" blev skabt for første gang, er det en simpel og lækker pasta lavet med kartofler, perfekt til røde saucer og oste-fondue. En rig og fyldig forret, en tradition for alle årstider. Vores gnocchi har en blødhed og konsistens, der gør dem velegnede til alle smagsløg, selv de mest delikate. Ideelle til veganske retter.
Spanien, Malaga
...RAVIOLI lavet med de bedste friske ingredienser, altid hjemmelavet, efter originale opskrifter. Fyldninger med naturlige ingredienser, vi tilbyder et stort udvalg af smagsvarianter, men hvis det, du leder efter, er en 100% hjemmelavet pasta uden fyld, kan du også finde det her. Med æg eller med smag og farve af spinat, efterlader vores pasta ingen ligeglade. KATEGORI: Pasta...
Polen, Warszawa, Poland
...Æggepulver er lavet af friske æg, der er behandlet med moderne maskiner, filtreret, pasteuriseret og spraytørret for at opnå et tørt og pulveragtigt produkt med 30-37% protein. Det kaldes også 'æggepulver' eller 'tørt æggepulver'. Dette produkt er GMO-frit og har en holdbarhed på 2 år. Foodcom S.A. tilbyder æggepulver i 20-25 kg poser eller big bags. Æggepulver anvendes bredt i hoteller...
Spanien, Alcora
... profil løfter retterne og tilføjer kompleksitet til kød, grøntsager, pasta, æg og endda popcorn. Perfekt til at afslutte retter, giver salt med sort trøffel et sofistikeret touch, der fremhæver smagene uden at overmande, hvilket gør den til et værdifuldt valg for både kokke og madentusiaster.
Grækenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Tørret pasta lavet af semulje, oliven, fetaost, tomater, grøn peber. • Premium kvalitet og den fineste smag. • 100% naturlig - uden smagsforstærkere, uden aromaer, uden fyldstoffer, uden konserveringsmidler osv. • Rig på kulhydrater. Vi bruger durumhvedesemulje dyrket i Peloponnes i Grækenland, friske æg fra lokalt kontrollerede gårde, og de øvrige ingredienser fra lokale landmænd, æltet og tørret i vores værksted. Alle middelhavs smage i et bid af pasta.
Italien, MILANO
...Creme baseret på sommertrøffel, beriget med fin trøffel. Ideel til at krydre pasta, æg, kød, snacks, eller til at bruge som base til at lave saucer og cremer. FORPAKNING AF 6 1 STK = EURO 4,20 1 PALLE 64 FORPAKNINGER AF 6 UDLØB 05/2027 MINIMUMSORDRE 15 PALLE...
Litauen, Kaunas
...Denne pasta af høj kvalitet er lavet af udvalgt hvedemel af premium kvalitet, ifølge en særlig teknologi, mens den bevarer gamle produktionstraditioner. Pastaen indeholder ikke kunstige tilsætningsstoffer. Når den er kogt, er pasta med æg tilsat dejen mere gul, elastisk og har en rigere smag. Denne pasta indeholder B-vitaminer, som er nødvendige for den korrekte funktion af fordøjelsessystemet...
Spanien, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... "naturlig tåge" og bevarer dens egenskaber og vitaminer intakte. Det er en olie med en aromatisk og livlig trøffelsmag. Den anbefales til tilberedning af forskellige retter, såsom: risotto, pasta, kød, stegte æg, tortilla og fisk. Vores olier med højt indhold af polyfenoler har hydroxytyrosol, og der tilsættes trøffelekstrakter. Udløbs- og opbevaringsperiode: 24 måneder.
Frankrig, Lalinde
...Kulinarsk forberedelse baseret på håndplukket Fleur de sel fra Île de Ré, smagt til med sommertrøffel (brudstykker) og naturlig trøffelaroma. Denne krydderiblanding vil forfine dine kødretter, pasta og æg. En smuk gave til dig selv eller til at give som gave til højtiderne. Nettovægt: 60g...
...Lasagne med ricotta og spinat, et must i ethvert køkken, er favoritter blandt elskere af klassiske og lette smage. De er lavet med den bedste æg-pasta som traditionen foreskriver, og de forkæler med ægtheden af ricotta og spinat og overrasker med friskheden af hver ingrediens.
Tyskland, Mühlheim
...Tagliolini, Frisk og Frossen Æg-tagliolini med en bredde på 2 mm og en tykkelse på 0,5 mm. Et nest/portion består af 125 g, tilgængelig frisk og frossen.
Belgien, Anderlecht
...Fuldstændig lavet af rustfrit stål. Denne maskine er designet til produktion af pasta fra råvarer som hvedemel, både hård og blød, med tilsætning af vand og/eller æg, samt spinat til grøn pasta eller tomatpuré til rød pasta. Som standard muliggør den æltning af dej (kapacitet i skålen 4 kg mel) samt udtrækning af pastaplader med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen overholder de...
Frankrig, Saint Martin Belle Roche
...nødder og æg. Allergener under lup Mælk, hvede, soja. At opbevare det korrekt er ikke kompliceret Régilait Karamel med speculoos smag kan opbevares i 15 måneder før åbning og 1 måned efter åbning, ved stuetemperatur. Må ikke opbevares i køleskabet efter åbning. Plastikrør, låg: skal smides ud med husholdningsaffald.
Ukraine, Kiev
...friske bestande barilla pasta spaghetti og makaroni i 250g-500g. vi kan levere pasta i bulkbestilling, 10 kg / 5 gk, 1 kg og 500 g pr. pose med en meget billig pris, Ingredienser: hvedemel. Fremstillet i et anlæg, der også behandler æg. Bedst før: datoen placeres på folien. Datoen og koden er også batchnummeret. Opbevares på et tørt, godt ventileret og mørkt sted. Tilberedningstid: 6-8...
...Ingredienser: durumhvede, friske æg (33,4%), hvidtrøffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, aroma. Ideel i kombination med King of Truffles hvidtrøffel delikatesse, med frisk trøffel og med King of Truffles sort trøffel smør.
Italien, Fisciano
...Simpel og autentisk, produceret med durumhvede og æg fra fritgående høns for en delikat og unik smag.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Pastaen er fri for gluten, hvedestivelse, laktose, mælk, æg og konserveringsmidler. Den har en naturlig smag og indeholder meget fiber. Uden GMO. Dette produkt anbefales til personer med fødevareallergier, cøliaki eller glutenfri kost. Vægt: 300 g...
Tyskland, München
... vores nudelprodukter og anvender derfor genbrugte papirposer med trykte produktbilleder. Artikelnummer: 7419 Energiværdi: 1444,45 kJ / 345 kcal Fedt: 1,8 g deraf enkeltumættede fedtsyrer: 0,5 g Kulhydrater: 67 g deraf sukker: 3 g Kostfibre: 8 g Protein: 13 g Salt: 0,1 g Vægt: 250 g Allergener: glutenholdige korn, uden æg Kogetid: ca. 8-10 minutter Ursprungsland: Bosnien og Herzegovina Mærke: Dr. Ana Collection Producent: AnaVita-Naturkost GmbH...
Frankrig, Paris
...Semulje af hård hvede, friske æg, trøffeljuice og aroma 3,2%, trompet svampe 1,5%, vand. Næringsværdier pr. 100g : Energi : 347kcal Fedt : 3,5g heraf mættede : 0,5g Kulhydrater : 69g heraf sukker : 3,5g Proteiner : 12g Salt : 1,3g Hvordan man tilbereder dem : For en ideel "al dente" tekstur, kog pastaen i en stor mængde kogende, saltet vand. Dræn og hold varm. Nyd med det tilbehør, du ønsker. Ean13:3701511705275 Reference:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1...
Italien, Brusaporto
..."Scarpinòcc" er en traditionel specialitet og et symbol på den kulinariske historie i byen og beboerne i Parre, en kommune i den høje Valle Seriana i provinsen Bergamo. Navnet henviser til formen, der svagt minder om de håndlavede stofsko, som var i brug indtil for nogle årtier siden, og som kvinderne i byen syede til deres familier. Frisk pasta med en magert fyld baseret på grana padano, rasp...
Italien, Città Di Castello
...Trøffelolie til pasta, saucer, salater, æg, kød og fisk. Vi arbejder også på en olie med 100% naturlige aromaer! Trøffelolie lavet med det bedste ekstra jomfruolivenolie. Brug kun et par dråber for at give en uforvekslelig smag til enhver ret: pasta, ris, kød, fyldte retter, omeletter, salater.
Italien, SALZANO
...trattoriaer, delikatesseforretninger, agriturismi og private hjem. Den producerer 8 kg/t og ælter 3 kg ad gangen. Medfølgende: 4 forme. (IKKE PASTA SFOGLIA) Pasta-maskinen garanterer maksimal hygiejne, da de dele, der er i kontakt med dejen, let kan tages ud til rengøring og er lavet af rustfrit stål. Metal konstruktion med bevægelser på kuglelejer og livslang smøring, praktisk talt vedligeholdelsesfri. Kapacitet kar 3 kg Maksimal produktion pr. time 8 kg Strømforbrug 0,6 KW Enfase Vægt på maskinen 38 kg Dimensioner 26x60x35 cm...
Frankrig, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Flaske 750ml Vi foreslår at servere en Vin de Pays d'Oc Rosé med: - Kødbolde af oksekød i tomatsauce. - En saltet kage med oliven. - En saltet kage med grønne oliven serveret lun. - En tunflan à la provençale. - Pocherede æg Bragance. - Pasta (spaghetti) med puttanesca-sauce. - Pasta med arrabiata-sauce.
Østrig, Vienna
...Trøffelolie er en delikat og aromatisk krydderolie. Den er lavet med en højkvalitets koldpresset olivenolie fra Primadonna. Trøffelolie er særligt velegnet til at forfine risotto og pasta, carpaccio, røræg, ost, kartoffelmos, flødesaucer / let bundne saucer, røræg / stegte æg, blødkogte æg / pocherede æg / onsen æg og skinke. Indhold: 150 til 750 ml Smag: original sort trøffel Smag gennem naturlige trøffelskiver, med fin olivenaroma.
Spanien, Reus ( Tarragona )
...MayoVegana er det veganske alternativ til traditionel mayonnaise. Den er lavet uden æg og mejeriprodukter og er glutenfri. Det er en sauce med en let tekstur og mild smag, med et lille strejf af sennep, der gør denne sauce til et produkt med enestående smag. Den er perfekt til at ledsage enhver type ret som salater, pasta, grøntsager og den typiske russiske salat. VEGANSK · GLUTENFRI...
Østrig, St. Peter-Freienstein
...Ab-Hof salgsautomater, ægautomater til salg af æggebakker, 24 timers drift uden personaleomkostninger. Snacks, mælk, æg, pølse, ost m.m. sælges uden at være til stede hele tiden. Ab-Hof automater, ægautomater til salg af landbrugsprodukter. Uanset om det er ost, pasta, æg, pølse, kød, med en tromleautomat eller liftautomat er du på forkant med tiden. Den 24 timers gårdbutik!
...Oregano, der stammer fra Middelhavsområdet, er Tyrkiets specialitet. Denne vildtvoksende urt med mange arter blandes sammen for at lave en sofistikeret kvalitet oregano. Oregano har sit navn fra det græske, som betyder "Bjergets glæde". Det er den mest populære af de aromatiske urter, da den kan bruges til at krydre saucer til pasta, fjerkræ, kød og fisk samt pizzaer, salater, æg- og oste-retter...
Matchende produkter
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andre produkter
Sumak
Sumak
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play