Frankrig, Perpignan Cedex
...Kød, fisk, æg, supper eller grøntsagsretter, gratiner, kager… Lammecurry, kyllingecurry, fiskecurry… så mange lækre retter at lave med denne typiske blanding. Curry udtrykker også meget godt rigdommen af sine aromaer med fløde, i fiske- eller muslinge-suppe, med fisk og skaldyr, hvidt kød, kartofler, ris, pasta, omeletter, mayonnaise, æg i cocotte. Det passer også perfekt sammen med grøntsager eller frugter.
Frankrig, Levallois Perret
... retter: tomatsaucer, pizzaer, ratatouille. Den er fremragende med alle slags grøntsager: auberginer, courgetter, svampe, artiskokker, kikærter, ris. Den passer godt sammen med hvidløg, løg, timian og olivenolie. Den giver smag til vinaigretter, salater, oste som mozzarella. Det er en fornøjelse med æg, hvad enten de er i omeletter eller røræg. Fordelene ved basilikum: Det er et naturligt antibakterielt middel, der renser dine lunger og bronkier for uønskede stoffer.
Estland, Kaunas
.../Levevilkår for æglæggende høns: - Økologiske hønseæg - Frilandsæg - Æg fra høns på strøelse - Buræg Emballeringsmuligheder: - 25 kg Opbevaringsforhold: - Holdbarhed – 40 måneder. - Oprindelsesland: Litauen Anvendelse: Baseret på det høje og sikre hygiejneniveau for produktet, opretholdes et bredt spektrum af anvendelse af æggehvidepulver under produktionen. Velegnet til tilberedning af alle retter, der bruger hønseæg: bagværk, bagning, madlavning, saucer, pasta produktion osv.
Italien, Bronte
...400 gram hvid chokolade bearbejdet med ren pistacie pasta, en elegant og stemningsfuld æske, en overraskelse der hvert år er forskellig og dragende. Bacchos påsketilbud til både store og små. Ingredienser: sukker, kakaosmør, mælkepulver, pistacie pasta 10% (ristede og raffinerede pistacienødder, klorofyl E141, curcumin E100), valleproteinpulver, emulgator: sojalecithin, vaniljeekstrakt.
Tyskland, Kronach
...Vores Hjemmelavede Grøntsagsbouillon Uden Tilsætningsstoffer Uden fedt. Vegansk Grøntsagsbouillon Kryddersammensætning Tilberedning: som suppe ca. 16g = ca. 1 spsk i 1 liter kogende vand, rør rundt, lad det koge kort og nyd, eller forbedr med tilsætning af grøntsager, pasta, æg, ris, semulje, nudler. Kan også bruges som universalkrydder til smagssætning, til fine saucer, supper, grøntsager...
Polen, Warszawa
... og produktudvikling til emballering og distribution. I samarbejde med førende producenter i Europa tilbyder vi skræddersyede smagsvarianter, emballagedesigns og marketingstrategier, der sikrer, at hver drik efterlader et mindeværdigt indtryk. Vi udvikler forskellige produkter til HORECA & FMCG-sektoren, såsom pasta, ris, æg osv. Motiveret af vores engagement for høj kvalitet og innovation, nærmer...
Grækenland, Glikovrisi Lakonias
PRODUKTION AF TRADITIONELLE OG ØKOLOGISKE TØRREDE PASTA MED ÆG OG MÆLK. PRODUKTION AF SØDE RINGE MED OLIVENOLIE. LAVET AF SEMOLINA OG HVETEMEL.
Italien, Caraglio
... at bruge naturlige og ægte råvarer for at bevare smagene fra tidligere tider. I vores detailbutik i Caraglio, kun få km fra Cuneo, er alle de typiske pastatyper fra det italienske køkken tilgængelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, æg pasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er udelukkende lavet med naturlige ingredienser som...
Belgien, Liège
ALDENTO: det er kombinationen af frisk pasta og animalsk protein. ALDENTO, grundlaget for et sundt og afbalanceret måltid: Et kostalternativ, der er nemt at integrere i hverdagen. Hurtigt at forberede og miljøvenligt. Omhyggeligt udvalgte ingredienser: Økologiske æg, økologisk durumhvedesemulje, mel fra Tenebrio Molitor (melorme) der udelukkende er fodret med økologiske planter. Aldento, en løsning til at variere din kost: Familien, køkkener i institutioner, plejehjem, restauranter, sportsfolk, ...
Frankrig, Chatellerault
... flaske, sukker, vegetabilsk olie, æg, mel, ris, pasta, spaghetti, tørret frugt, løg, kartofler. ¤ Konserves: Tomater, majs, hvide bønner, røde bønner, ærter, tun, linser osv. ¤ Rengørings- og miljøvenlige produkter: Opvaskemiddel, vaskepulver osv. ¤ Hygiejne- og miljøvenlige produkter: Duschgel, håndsprit, masker, sæbe, tandpleje, intimhygiejne, deodorant osv. ¤ Alkohol: Rødvin, hvidvin, rosévin, champagne osv. ¤ Hvidevarer: Køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine, små husholdningsapparater osv.
Italien, Ceglie Messapica
...virksomhedens ægte juvel, har vundet alles hjerter, fremstillet med avancerede produktionsmetoder, der respekterer den ældste tradition. Fusilli, cavatelli og fuldkorns-orecchiette lavet af semulje, fremhævet af en simpel tomatsauce eller kød- eller andre saucer, vil glæde din gane. Spidsen af den mest varierede produktion og en absolut nyhed på markedet er Pasta alla Malvasia, fremstillet ved at ælte semulje af hård hvede og lokal vin fra malvasia-druen, uden tilsætning af vand.
Belgien, Schoten
...Altoni pasta er et 100% garanteret naturligt produkt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. For at opnå en homogen masse med den rette viskositet blandes og presses de friske ingredienser professionelt. Dette kan kun opnås med proteinerne fra friske æg og semulje af hård hvede af højeste kvalitet. Det er derfor ikke overraskende, at der under kogning dannes et stort skumlag, som kendetegner Altoni's kvalitetspasta.
Frankrig, St Sulpice De Faleyrens
... franske delikatesseforretninger og bagerier: - Blød Hvede Mel Type 80, 110 og 150 - Pasta lavet af blød hvede: 4 former - Pasta lavet af semi-fuldkorn blød hvede: 4 former - Spelt Mel Type 80, 110 og 150 - Torsade 100% T80 Spelt Mel - Conchiglie med Spirulina - Tors'Epices Ved at fokusere vores aktivitet på det franske marked ønsker vi at bidrage til udbredelsen af den franske gastronomi ved at levere autentiske og kvalitetsprodukter til vores partnere, især delikatesseforretninger og bagerier. At vælge vores mel og pastaer er at vælge fransk excellence.
Italien, Paina Di Giussano
... på den erfaring, vi har opnået gennem mange års drift i branchen. Herunder nogle produkter, som I altid vil finde i vores butik: Gorgonzola d.o.p. til skefuld og i skiver, over 30 forskellige typer af blåskimmeloste baseret på Gorgonzola; pølser af høj kvalitet, friske oste fra Valsassina (LC), lagrede oste af ko og ged, honning, syltetøj, vine, æg, frisk pasta, yoghurt, mel, te, infusioner, småkager og meget mere. At træde ind i vores butik er ikke kun en fornøjelse, men også en måde at forstå forskellen mellem de håndværksprodukter, vi tilbyder, og dem, der normalt findes på markedet.
Italien, Santa Maria La Carità
..." proteiner og kulhydrater, i minimum 12 op til 36 timer, afhængigt af hvilken type pasta der skal behandles. Behandlingen af Frisk Pasta: hvert produkt fremstilles ved hjælp af NØJE UDVALGTE RÅVARER og afviser kategorisk brugen af konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. En kvalitetsdej. Dette er det mål, vi stræber efter i hver produktionscyklus. Udvalgte friske æg, semolina med højt proteinindhold, der 100% stammer fra italienske marker, langsom og homogen æltning, konstant og gradvis ekstrudering i bronze, er vores hemmeligheder.
... verden. Vi producerer primært glutenfrie og lavprotein; dagfriske brød, pasta, melblandinger, snacks, chokolade og substitutprodukter (æg, ris, semulje) samt Ketogen diætprodukter. I øjeblikket tilbyder det sine produkter på markedet under mærkerne "Mayalı Hane", "Protemin" og "Ketoren". Siden 2018 har virksomheden, i stedet for blot at producere og sælge produkter, lagt vægt på kvalitet, og...
Spanien, Daroca-Zaragoza
Pasta af høj kvalitet og specialpasta: conchitas, spiraler, stjerner, farfalle, hård pasta, mellemtyk pasta, tyk pasta, fideua, galets, bogstaver, makaroner, mirakel, små kugler, stempel, fjer, spaghetti, tagliatelle, haj. Med durumhvede, med grøntsager, med æg, fuldkorn, med spinat, økologisk, med blæksprutteblæk. Vi tilbyder også lasagnepasta, cannelloni, rasp og mel. Vi producerer til storforbrug, Food Service, og hotelbranchen.
Frankrig, Blagnac
... sommertøfler, glas med hele trøfler eller trøffelskræller og -flager. Du vil også opdage små fornøjelser til at berige dine hverdagsretter, takket være trøffelolie eller -eddike, spreads, krydderier eller endda retter som risotto, pasta eller polenta. For at give en lille trøffelvending til dine retter kan du vælge cremer eller saucer. Udover trøfler udvælger vi også forskellige eksklusive svampe som kantareller, porcini eller trompetter, som du finder i tørret form, så du kan nyde dem hele året. La Maison Baumont vil også hjælpe dig med at finde gaveideer gennem sine gaveæsker.
Frankrig, Wittenheim
...VALFLEURI er markedsleder inden for producenter af Alsace-pasta med 7 friske æg. Som skaber af pasta til detailhandlen, restauranter og fødevareindustrien, er VALFLEURI en producent af æg-pasta, hyperprotein pasta, pasta til industrien, Alsace-pasta, bageripasta, cateringpasta og gammeldags pasta. Størstedelen af pasta i verden er lavet med durumhvedesemul og vand, men VALFLEURI's Alsace-pasta er...
Luxembourg, Luxembourg
..."Lëtzebuerger Maarteverband (LMV)" har til opgave at forsvare medlemmernes interesser og fremme "friskvaremarkedet" med fokus på kvalitet og mangfoldighed af de friske produkter, der tilbydes af handlende og grøntsagsdyrkere. På markedet tilbyder medlemmerne af "Lëtzebuerger Maarteverband" hver uge friske lokale produkter, frugter og grøntsager, mejeriprodukter, oste, fisk, æg, alle slags brød og pasta, bagværk, honning, oliven, skinker og alle slags kød- og pølserprodukter, stegte kyllinger, blomster og meget mere.
Belgien, Moxhe (hannut)
Vores specialiteter: retter baseret på pasta, saucer lavet af tomater, saucer med rå mælk, skaldyrssaucer, friske æg-pasta og tørrede æg-pasta, saucer og retter uden kød, samt retter med rent oksekød. Som producenter af råvarer prioriterer vi kortslutningen, bevarelsen af naturen og friskheden af fødevarer. Den håndværksmæssige produktion, vi anvender, bevarer smagen af ingredienserne og sikrer...
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta lavet af semolina fra italiensk og udenlandsk hård hvede af høj kvalitet med minimum 12,5% protein. Pastificio Riscossa dækker mere end ti vareområder: Tørret semolina pasta, Specialiteter fra regionen, Halvfrisk og håndlavet pasta, Æg pasta, Gourmet pasta trukket gennem bronze, Rød linje, Saucer, Olie og Eddike, Småkager, Mel og Semolina, Ris, Kartoffelgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 lande.
Polen, Lublin
... havrebrød, • mineralvand, kulsyreholdige og ikke-kulsyreholdige drikkevarer, • mejeriprodukter, herunder naturlige yoghurt, hytteost, æg, mælk og klareret smør, • gryn, pasta, mel, sukker og gær. Virksomheden garanterer friske produkter og effektiv ordrebehandling. Varerne leveres med en bil udstyret med en specialiseret køleskab. I den samme butik kan man også købe kosmetik og rengøringsmidler...
Italien, Valeggio Sul Mincio
Den gode Tortellino er en pastafabrik, der blev grundlagt i 2012. Vi laver tortellini med forskellige fyld, men også meget mere, såsom Fesca æg pasta, crêpes, varieret gastronomi og endda sennep og marmelade.
Belgien, Havelange
...rug. Økologiske fuldkorns- og halvfuldkornsmel Hvede, spelt, boghvede, rug. Økologisk müsli Müsli 100% spelt uden tilsat sukker. Speltflager fra Agribio, æble- og blommetern, ristet boghvede, nøddebrud og hasselnødder, solsikkefrø og græskarkerner. Økologiske pastaer Marelli pasta 100% spelt. Halvfuldkornsmel af spelt med kimen fra kornet. Korte spiralpastaer uden æg.
Spanien, Madrid
... Brancaleone; håndværkstradition, respekt for råvarerne og modernitet. Respekt for miljøet er en af vores grundpiller, og derfor fremstiller vi mange af vores pastaer kun med økologiske produkter og æg fra fritgående høns. Al vores pasta er lavet med italiensk semolina af høj kvalitet, fra de bedste møller i Italien, æg fra fritgående høns og ved at bruge de bedste råvarer af oprindelse. Frisk italiensk...
Italien, Viareggio
Hvis du leder efter et billigt produkt, så besøg ikke vores side. Vi er en virksomhed, der kun fokuserer på den højeste kvalitet af vores produkter, i respekt for den toskanske tradition for frisk æg-pasta, og mere specifikt for håndlavet fyldt pasta som den klassiske tortello di carne, der er lukket i hånden. Valget af førsteklasses råvarer placerer os i en niche i branchen, i kontrast til de...
Bulgarien, Plovdiv
... andre europæiske markeder, har vores virksomhed påbegyndt kommerciel aktivitet i lande i både Vest- og Østeuropa, og i dag er vi den største virksomhed på Balkan med de største salg af pasteuriserede æggeprodukter. Vil du prøve pulveret, før du køber det? For dette findes der produktprøver af æg! Bare gå ind på nedenstående hjemmeside og udfyld dine oplysninger i formularen, så sender vi dig en prøve af det æg pulver, du vælger. http://www.balcan-import-export.com/order-a-free-sample.html...
Rumænien, Focsani Vrancea
... sit eget mærke og private label. Riscossa har i øjeblikket nogle solide relationer med de vigtigste kæder, der dækker 45% af den samlede omsætning. En anden vigtig salgskanal for klassiske og specialformer er horeca, restauranter og økologiske restauranter. I Italien sælger Riscossa også til traditionelle salgskanaler. Producerer Ris, Småkager, Gnocchi, Æg Pasta, Økologisk Pasta, Fuldkornspasta, Semoler og mel, Semolapasta, Pasta med spinat, Dåsetomater. Mr. SCIRE 'ITALO, senior salgsdirektør. tlf. 004,0729818823...
EraOra skaber smagen, producerer og kommercialiserer højkvalitets frisk æg pasta. Den friske æg pasta fra EraOra fremstilles ved en kold proces og anvender patenteret teknologisk udstyr, der gør det muligt at opnå og bevare det maksimale organoleptiske resultat i fuld respekt for den marchigianske tradition. For yderligere information, tøv ikke med at kontakte os. Besøg vores hjemmeside: www.eraoracreailgusto.it eller endnu bedre, kom og besøg os.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play