Frankrig, Carpentras
...Find vores medaljevindende produkter fra Verdensmesterskabet i Pølse 2023. GULD MEDALJE Tørret pølse med provencalske urter SØLV MEDALJE Ren svinepølse SØLV MEDALJE Tørret pølse SØLV MEDALJE Mild chorizo Lille + : En perfekt boks til at variere smagene og nuancerne, som vil gøre dig afhængig! SKU:2200056000000-1 Vægt:1,2 kg Præcision vedrørende vægt:Produkt udsat for tørring Vægt:1.2 kg...
Frankrig, Sarrola-Carcopino
...Svinepølsen er lavet af svinekød, der modnes i minimum 1 måned. Hver enhed vejer cirka 250g og har en længde på 10cm. Emballage: karton med 10kg til cirka 50 enheder Opbevaring: maksimum 18°C Holdbarhed: 95 dage...
Frankrig, Laissac
... håndlavet pølse, langt fra industrielle pølser. I en fint skåret version på 900g, er det Chaudron de Saucisson. Takket være sin vakuumforsegling vil Chaudron de Saucisson være ideel til at forberede en stor eller flere charcuteri-plader på et øjeblik! DLC: 90 dage Vægt: 900g Oprindelse: Laissac, Aveyron...
Bulgarien, Veliko Tarnovo
... denne unikke smag, når du vil, og krydre dit bord. Den tynde dej er toppet med lækre Kayseri-pølser og masser af cheddarost og bagt i ovnen, hvilket efterlader en uforglemmelig smag på ganen. Hunkars frosne pita forener praktisk anvendelighed og traditionel smag. Tilberedt med dygtige hænder, vil denne pita blive den nye favorit i dine smagsfyldte øjeblikke.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Duo Ibérico af Bellota med iberisk chorizo af bellota og iberisk salchichón af bellota. Består af 1 stykke Velita af Iberisk Bellota Chorizo og 1 stykke Velita af Iberisk Bellota Salchichón. Begge stykker er 100% naturlige, uden kunstige tilsætningsstoffer og har en smal og meget fin kaliber. Vægt: 0,700 Kg...
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekød (89%), (oprindelse Spanien), vand, salt, mælkeprotein, krydderier (med sennep), dextrose, sukker, stabilisatorer (di- og polyfosfater), smagsforstærker E621, antioxidant (ascorbinsyre) og konserveringsmiddel (natriumnitrit). Naturligt røget. Kan indeholde spor af soja.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Ibérico Bellota Lomo har en intens burgunderfarve med perlemorsfarvede fedtvener, en blød og cremet konsistens, en intens og vedholdende smag, samt en kraftig og behagelig aroma. Den langsomme naturlige tørreproces og marinaden lavet af paprika og naturlige krydderier, som familien har anvendt i tre generationer, giver vores Ibérico Bellota Lomo en uforlignelig bouquet.
Frankrig, Maubeuge
...Denne kebab krydderiblanding er specielt designet til at give smag til dit kød: lam, kalkun, kylling osv... og giver en lækker kebabsmag (Shawarma eller Döner). Denne krydderiblanding til pølser med kebabsmag er også velegnet til krydring af kebabspyd (uden fosfat). En kebab på BBQ, nej! Men pølser med kebabsmag, hvorfor ikke? Da kebabspyd er meget populære, var det uundgåeligt ikke at tilbyde krydderiblandinger til pølser med kebabsmag. Det anbefales at bruge med lam eller kalv og fedt, da denne krydderiblanding trofast minder om smagen af kebabkød. Reference: ART0030...
Italien, Fidenza
...Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne version tilberedes det med krydderurter og krydderier for en alternativ smag i forhold til den traditionelle.
Frankrig, Auros
... vores tørrede produkter Maison de la PLV og prisskilt, der fremhæver den håndværksmæssige side af vores produktion uden laktose og uden gluten. Vi er seks personer, der arbejder med produktionen på traditionel vis.
Frankrig, Castelnaudary
...Nyd denne lækre Rougail med Montbéliard-pølser og Reunion's L’Oiseau-chili sammen. Inspireret af de bedste bryggerier er denne opskrift uden farvestoffer, kunstige aromaer og konserveringsmidler.
Italien, Mesoraca
...Salsiccia er en af de mest populære pølser i Italien, især i Calabria, hvor den kendetegnes ved sin dybe røde farve og sin krydrede smag. Den fremstilles strengt fra skulderen og baconet af svinet, til hvilket der tilsættes svinefedt, alt sammen hakket separat og derefter blandet sammen med tilsætning af typiske krydderier fra Calabresi pølser som peber, chili og vild fennikel. Farsen fyldes i...
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
...Vi vælger de bedste stykker til at lave vores pølser. Udført af skulderen, brystet eller skinken fra svin, primært fra Auvergne eller Rhône-Alpes, indgår hvert udvalgt kød i en kyndig blanding. Vi sikrer dermed en kombination af mørt kød og aromatisk styrke i hver af vores opskrifter. Fyldningen i naturligt tarmskind udføres manuelt.
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
Spanien, Cuarte De Huerva
...ORIGINE: slagning af svin, der finder sted i den nordlige del af Aragonien. INGREDIENSER: magre dele af svinet og bacon. FORM: hesteskoformet. SMAG: velsmagende, let krydret med urter. PRÆSENTATION: stykker af kaliber 28/30; fyldt i naturligt tarmskind. FORPAKNING: i kontrolleret atmosfære. UDLØBSDA: 6 måneder; dato angivet på emballagen. FORBEREDELSE: skåret i tynde, let skrå skiver. SERVERES MED: ristet brød med smag af tomat eller hvidløg, eller alternativt uden krydderier. OPBEVARING: på et køligt og tørt sted.
...Halal oksepølse fremstillet håndværksmæssigt i Andalusien. Tørring og modning påvirket af bjergenes vinde. Salg pr. stykke / karton / palle...
...Vi tilbyder dig et nyt snackkoncept. De er hurtige og nemme at forberede, perfekte som en lille appetizer. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på arbejde eller udendørs.
Frankrig, Castelnaudary
...Tørret pølse 100% hjemmelavet Ingredienser: Svinekød, naturligt tarmslag, salt, peber, dextrose, stabilisator E450, natriumdihydrogenphosphat, antioxidant E316, natriumerythorbat, konserveringsmiddel E252, kaliumnitrat, starterkulturer, LAKTOSE. 27,80€/kg Produkt med minimum 300g netto.
Italien, Treviso
...VÆGT: 350 gram INGREDIENSER: Halal italiensk oksekød, salt, krydderier, chili, fennikel, E252, E250. EGENSKABER: Laktosefri og uden andre mejeriprodukter, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i fødevareplast. UDLØB: 6 måneder. OPBEVARING: 4°C.
Frankrig, LA ROCHETTE
...Vi fremstiller med stor respekt for traditionen for gammeldags pølser og tørrede pølser: naturligt tarmskind, frisk kød, uden farvestoffer, glutenfri og uden tilsatte nitritter.
...Kompound til Wienerpølse Denne kompoundblanding er en af vores bestsellere af en grund! Den velafbalancerede smag, den gode farve og det sprøde bid får dine pølser til at skille sig ud fra mængden. Lækre, saftige, kraftige - det er, hvad der gør en god Wienerpølse! Uden tilsatte allergener*. Hela. Vi er din kompetente partner for smag og moderne funktionelle systemer til kødbehandling, HoReCa og...
Italien, Marciano Della Chiana
... sin unikke og uforvekslelige duft. De gamle rødder af denne pølse stammer fra det toskanske område, hvor man allerede i middelalderen brugte vild fennikel til at erstatte peber, som dengang var meget dyrere og sværere at skaffe. Begrebet Finocchiona er desuden nævnt i forskellige italienske ordbøger og encyklopædier siden 1875. Blandt disse findes også den anerkendte Treccani, som forbinder det med definitionen af en typisk toskansk pølse.
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISK OG MODNET PØLSE, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SØD OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Belgien, Lokeren
...Fødevareindustrien bearbejder næsten alle indvolde fra kvæg. Tyndtarmen (eller oksekødsrunneren) bruges primært til at lave saveloys (cervelas), blodpølser og tørrede pølser. En anden meget anvendt tarm er okseblæren, som bruges til at producere skinkepølse (spam), kalvekødpølse, blodpølse og tørret pølse.
Matchende produkter
Oksekød
Oksekød
Andre produkter
Får
Får
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
Frankrig, Saint-Etienne
Tyskland, Ssssss
Matchende produkter
Naturlig Pølse Schafedarm
Naturlig Pølse Schafedarm
Spanien, Murcia
Tyskland, Harsewinkel
RIGTIG GOD PØLSE – MED ELLER UDEN KØD Vi er Windau: Hjemme i Harsewinkel i hjertet af Ostwestfalen producerer vi traditionelle skinker og pølser, der simpelthen smager rigtig godt – siden 1976. Kernen i vores familievirksomhed er vores højt kvalificerede og motiverede medarbejdere i vores virksomhed, der omfatter produktion, emballering og administration. På den måde er vi som et topmoderne firm...
Matchende produkter
Windau - Veganske Produkter
Windau - Veganske Produkter
Populære lande for dette søgeord