Tyskland, Dissen
... produkter, kogte pølser og mange convenience-produkter, supper, saucer og snacks Intenso Pur® uden Dextrose: specielt udviklet til produktion af tørret pølse og semi-tørrede produkter. Intenso Pur® Bio: med synlige krydderipartikler og ingredienser fra certificerede økologiske gårde Fordele i et overblik: Ingen tilsætning af monosodiumglutamat Ingen gær ekstrakt Ingen palmeolie Ingen krydderi (HVP) Ingen deklarerbare tilsætningsstoffer Ingen deklarerbare allergener (ifølge Bilag III FIC)...
Frankrig, Carquefou
...under beskyttende atmosfære, i fast vægt eller i den traditionelle afdeling, er saucisserie udelukkende indpakket i naturlige tarme. Der findes også en "Porc Bio du centre" sortiment i chipolatas 55g og pølse 125g.
Frankrig, Pessac
...Pølser, salami, lonza, fårehamburger, geddeham, lokale specialiteter, guanciale, pancetta, rå ham, coppa, Desulo-ham, vildsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Spanien, Granollers
...Se leveres i: Nøgler eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Længde: 80m og 90m. Det er ideelt til frisk og modnet pølse af små diametre: Frankfurt, pølse, chistorra. De præsenteres i to typer længde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... ved pølser Pølser er rige på magnesium, fosfor, zink og kalium. Desuden giver de iberiske svin Brisa os kød. Energiværdi: 459 Kcal / 1920 KJ Fedt: 38,5 g Mættet fedt: 15,3 g Kulhydrater: 2,1 g Sukker: 1,3 g Protein: 26 g Salt: 1,2 g...
Frankrig, La Fouillade
...Alle vores svin er certificeret i Økologisk Landbrug. De fodres med AB-certificerede korn fra vores gård. Vores tørrede svinekøds-pølse er vakuumpakket. Garanti for at være laktosefri og uden nitritsalte. Sidste anvendelsesdato: 3 måneder. Vægt: 190g...
Frankrig, Lyon
...210 gram ren fornøjelse at dele. En håndlavet dåse af dådyr, der afslører autenticiteten af terroiret med sine subtilt træagtige aromaer og vil glæde alle vildtkødsentusiaster. Denne dåse er lavet af magert dådyrkød (70%) og magert samt fedt fra sort Bigorre-svin (30%).
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
Tyskland, Beselich
...-format.\nC: MOQ er 10.000 stk., jo flere, jo billigere\nD: Lignende prøver er tilgængelige\n\nDisclaimer:\nAlle varemærker og billeder vist her er eksempler på vores produktionskapacitet, de er ikke til salg, og de tilhører deres ejere.\n\nDimension: I henhold til dit krav\nMateriale: NY+PE\nPosetype: tre-sidet forseglet flad pose\nBrug: til kød, pølse, ostepakning\nMOQ: 10.000 stk.\nTrykning: Ensfarvet eller i henhold til dit design\nOprindelsesland: Kina (Vores fabrik er i Kina og har kontor i Tyskland)\nTykkelse: 100 mikron"}...
...Østrigsk Premium Ost- og Pølsebutik. Alpen Sepp International. Håndværksoste lavet af hømælk. Oplev østrigske alpine fødevarer - bjergost, alpeost, halvfast ost, tør eller hård pølse.
...Salchichón, en pølse der stammer fra iberiske svin, der er fodret med foder bestående af korn og bælgfrugter og opdrættet i stalde eller fodergårde under intensive forhold. Den er lavet af magert kød og fedt fra iberiske svin, hakket i meget fine stykker, krydret med salt, peber, muskatnød, oregano og hvidløg og fyldt i naturligt svinetarm. Den traditionelle proces, der udføres, kendetegnes ved...
...Siden 1996 har vores virksomhed produceret pølser og dumplings "Pelmeni-Wareniki". Ca. 150 forskellige slags pølser og et bredt udvalg af dumplings med forskellige fyldninger produceres.
...For at sikre, at lækre pølser og oste forbliver friske i flere dage efter køb, bør de opbevares i en friskpakke, som er en grundlæggende del af udstyret for slagtere og ostehandlere. Dette emballagemateriale er fremstillet af et duplexpapir, der består af et papir- og et folie lag. Da folien er punktlimet, kan den nemt adskilles fra papiret til bortskaffelse og kan derfor bortskaffes på en...
Italien, Modena
...LEGASALUMI LEGATRICE INOTEC MODELLO IG 5: INOTEC Legatrice automatisk til pølser. Giromatic IG5 er velegnet til automatisk at binde pølser af typen cacciatore eller mignon fra 85g til 340g med kollagen- og naturligt tarmsystem. Den er bygget i rustfrit stål og kan programmeres via en touchskærm, der kan kombineres med enhver type fyldemaskine. Den kan producere med kollagenmateriale 100 stk. pr. minut af pølse af typen bocconcino og 70 stk. pr. minut af pølse af typen cacciatore.
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... af naturlige produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt. Pølsefabrikken producerer skinker, ekstra frisk pølse, tørret pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo til grill, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre specialiteter til detailhandel, GDO og restauration.
Italien, Mugnano Del Cardinale
... forarbejdning og brugen af "budello crespone". Fra 1960'erne, med indvielsen af den nye bygning, intensiveres den produktive og kommercielle aktivitet, hvilket fører til en diversificering af produkterne, indtil vi når nutiden, hvor vi ser transformationen af en lille bygning til en industri, der er i takt med tiden. Den produktive og kommercielle aktivitet ser sin nuværende anerkendelse med distributionen af pølser i forskellige regioner i Italien og Europa.
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Storbritannien, Birmingham
...-godkendte leverandører og opfylde EU/UK velfærdsstandarder. Vi leverer benfrit svinekød, der er egnet til: forarbejdede kødprodukter såsom pølser, pølsehorn, skotske æg, svinekøds tærter, kogte skinker, tørret pølse og kontinentale kødprodukter; Frosne A-klasse kyllinger og Frosne A-klasse ænder; Oksekød i alle udskæringer, herunder med og uden ben, som kan leveres friskpakket eller frosset. Vi arbejder med leverandører i Storbritannien, i hele det europæiske fastland, Fjernøsten samt Nord- og Sydamerika. Vi driver også vores egen højkvalitets forarbejdningsvirksomhed i Holland.
Belgien, Herstal
Virksomheden Legon er specialiseret i detailhandel med kød og fremstilling af tørrede pølser. Produkter: bolognese, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uden nødder), Ardennerpølse, Weekend salami og Goliath, tørret pølse Lutin eller Picador, røget tørret hals, gårdpølse.
... vores produkter. I modsætning til discountbutikker eller supermarkedskæder får du hos os virkelig godt kød, der er fri for konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer. Og barndommen synes pludselig at være lige ved hånden med vores slagteris pølser. Påskens æg-søgning om foråret, lange grill-aftener med lækre pølser og bøffer om sommeren, kastanje- og bladindsamling om efteråret og vinterlige slædeture med te fra termokanden - De fleste af os ville helt sikkert gerne være børn igen.
LUIS OLIVERAS S.A. er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af tørret pølse siden 1933. Vi er beliggende i det nordøstlige Spanien, meget tæt på den franske grænse, nær de vigtigste havne og lufthavne. Kombinationen af vores håndværk og de bedste råvarer gør det muligt for os at producere pølser af den højeste kvalitet af svinekød samt Halal-pølser baseret på kalkun og...
Belgien, Malmedy
Den kooperative virksomhed Porcs Qualité Ardenne (PQA) er beliggende i Malmedy i de belgiske Ardenner. Vi producerer 3 slags svin under strenge specifikationer, kontrolleret af uafhængige og anerkendte certificeringsorganer. PQA har kontrol over hele sin proces: opdræt, fodring, transport, slagtning, udskæring, kødforberedelser og pølsemageri. Fra halve svin til frisk pølse og fra Ardennes-skinke...
Slovenien, Ljubljana
Producent af friskt kød og kødprodukter. Tradition siden 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal certifikater. GMO-fri produkter. Bredt produktportefølje: - Frisk kød (Macro og Micro færdigretter) - Emulgerede kødprodukter (Frankfurter pølser, Parisisk salami ...) - Kogte pølser - Røget kød - Semi-tørrede forarbejdede kødprodukter - Tørrede (fermenterede) kødprodukter - Konservesprodukter (Pâtéer (kylling...
Spanien, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrik. Skinker, afbenet og skåret. Skuldrer, lænd, pølser og iberisk svinekød.
Italien, Cagliari
Vi er en virksomhed, der primært eksporterer sardiske fødevarer til udlandet. Vi har et bredt udvalg af produkter til grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer mv. Vores produkter inkluderer: tørret pasta som gnocchetti, spaghetti og frisk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolie og olivenpasta, oste og ostecremer, vine, øl i forskellige størrelser, også på fad, søde sager, likører, bottarga, trøffelcremer og trøffeloste, samt pølser som tørret og frisk pølse.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Neufchâteau
... skinkemuseum, hilse på en eller anden Sanglochon og tage hjem med charcuteri og andre "hjemmelavede" og regionale produkter. Gårdbutikken tilbyder forskellige produkter: tørret Sanglochon-pølse, Sanglochon-skinke, skinkeknogle, røget bacon, røget pølse, tørret skinke, Sanglochon-mælk, alkoholiske kirsebær, hyldeblomstvin, kvædegelé, rosengele, Tchesté-øl, håndlavet æblejuice,…...
Italien, Ginestreto-Pesaro
Diverse delikatesser tilbydes vores kunder, såsom lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskellige smagskarakteristika, værdifulde specialiteter der stammer fra udvalgte svinekød og omhyggeligt krydret af vores dygtige håndværkere. Den minimale modningstid, der garanteres for hver pølse, samt det ideelle klima, hvori denne afsluttes, gør hvert produkt ekstremt velsmagende og lækkert; traditionen for forarbejdning af svinekød går tre generationer tilbage. Vores styrker er opmærksomheden på markedet, den særlige fokus på kvalitet og modning, ægtheden samt den hurtige og præcise service.
Populære lande for dette søgeord