Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Duo Ibérico af Bellota med iberisk chorizo af bellota og iberisk salchichón af bellota. Består af 1 stykke Velita af Iberisk Bellota Chorizo og 1 stykke Velita af Iberisk Bellota Salchichón. Begge stykker er 100% naturlige, uden kunstige tilsætningsstoffer og har en smal og meget fin kaliber. Vægt: 0,700 Kg...
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekød (89%), (oprindelse Spanien), vand, salt, mælkeprotein, krydderier (med sennep), dextrose, sukker, stabilisatorer (di- og polyfosfater), smagsforstærker E621, antioxidant (ascorbinsyre) og konserveringsmiddel (natriumnitrit). Naturligt røget. Kan indeholde spor af soja.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Ibérico Bellota Lomo har en intens burgunderfarve med perlemorsfarvede fedtvener, en blød og cremet konsistens, en intens og vedholdende smag, samt en kraftig og behagelig aroma. Den langsomme naturlige tørreproces og marinaden lavet af paprika og naturlige krydderier, som familien har anvendt i tre generationer, giver vores Ibérico Bellota Lomo en uforlignelig bouquet.
Spanien, Cuarte De Huerva
...ORIGINE: slagning af svin, der finder sted i den nordlige del af Aragonien. INGREDIENSER: magre dele af svinet og bacon. FORM: hesteskoformet. SMAG: velsmagende, let krydret med urter. PRÆSENTATION: stykker af kaliber 28/30; fyldt i naturligt tarmskind. FORPAKNING: i kontrolleret atmosfære. UDLØBSDA: 6 måneder; dato angivet på emballagen. FORBEREDELSE: skåret i tynde, let skrå skiver. SERVERES MED: ristet brød med smag af tomat eller hvidløg, eller alternativt uden krydderier. OPBEVARING: på et køligt og tørt sted.
...Vi tilbyder dig et nyt snackkoncept. De er hurtige og nemme at forberede, perfekte som en lille appetizer. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på arbejde eller udendørs.
Spanien, Murcia
Spanien, Granollers
...Se leveres i: Nøgler eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Længde: 80m og 90m. Det er ideelt til frisk og modnet pølse af små diametre: Frankfurt, pølse, chistorra. De præsenteres i to typer længde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... ved pølser Pølser er rige på magnesium, fosfor, zink og kalium. Desuden giver de iberiske svin Brisa os kød. Energiværdi: 459 Kcal / 1920 KJ Fedt: 38,5 g Mættet fedt: 15,3 g Kulhydrater: 2,1 g Sukker: 1,3 g Protein: 26 g Salt: 1,2 g...
...Salchichón, en pølse der stammer fra iberiske svin, der er fodret med foder bestående af korn og bælgfrugter og opdrættet i stalde eller fodergårde under intensive forhold. Den er lavet af magert kød og fedt fra iberiske svin, hakket i meget fine stykker, krydret med salt, peber, muskatnød, oregano og hvidløg og fyldt i naturligt svinetarm. Den traditionelle proces, der udføres, kendetegnes ved...
LUIS OLIVERAS S.A. er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af tørret pølse siden 1933. Vi er beliggende i det nordøstlige Spanien, meget tæt på den franske grænse, nær de vigtigste havne og lufthavne. Kombinationen af vores håndværk og de bedste råvarer gør det muligt for os at producere pølser af den højeste kvalitet af svinekød samt Halal-pølser baseret på kalkun og...
Spanien, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrik. Skinker, afbenet og skåret. Skuldrer, lænd, pølser og iberisk svinekød.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi er en lille familievirksomhed med mere end to årtiers erfaring, som dedikerer os til at pleje og forkæle vores produkter og tilbyde et fremragende produkt til vores kunder. Fremstilling og produktion af Ibérico. Pølser og Ibérico-skinker fra Guijuelo. Ibérico-skinke. Skinke fra Guijuelo. Ibérico-pølse. Pølse fra Guijuelo. Frisk kød.
Spanien, León
Online delikatessebutik, hvor du kan købe produkter fra Bierzo, fødevarer fra Spanien, vin fra Bierzo, Rioja, Ribera del Duero, spanske pølser, botillo fra Bierzo, cecina fra León, pølse fra León, cava, D.O. Cava, galiciske konserver og andre udvalgte fødevarer.
Populære lande for dette søgeord