Spanien, Guijuelo (salamanca)
... at nyde to montaneras. Indeni opdager vi en skinke med en intens rød farve og stor tilstedeværelse af hvide og rene fedtårer, da den 100% iberiske svin har op til 75% af sin fedt infiltreret i musklen. Helheden fremstår skinnende takket være dette.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... af dens genetiske renhed. Den store mængde af ydre fedt giver en høj indhold af oliesyre, hvilket gør den blød samtidig med at den er let, og den "smelter" i munden. Denne skinke transporterer hurtigt sin intense smag og behagelige aromaer til ganen. Dens organoleptiske rigdom er et resultat af den 100% iberske genetik, dens langvarige modning på over 36 måneder, og dens naturlige kost baseret på belloter.
Portugal, Santarém
...Paiola pølse er en traditionel portugisisk pølse, som Monte Safira har perfektioneret med sin dedikation til kvalitet og tradition. Den er lavet af de fineste nationale kødtyper og er krydret med en blanding af krydderier, hvilket giver en rig og karakteristisk smag, der er både velsmagende og tilfredsstillende. Den traditionelle rygning tilføjer en unik aroma, hvilket gør den til et fremragende...
...saftig, kogt, bagt og krydret. Aromaerne fremstilles i overensstemmelse med de gældende EU-retningslinjer (inkl. Flavouringregulation 1334-2008). Mulige smagsprofiler: Kylling og kalkun Okse og krydret kød Svinekød, skinke og bacon Lam Tjekkiet: Tjekkiet 20 kg: 20 kg...
Frankrig, Carquefou
... derefter i et klæde og presses mellem to brædder, hvilket giver den sin parallelepipediske form. Denne skinke præsenteres altid uden knogle. Skiverne er lyserøde. Dens tekstur er blød og mør. Den frugtagtige duft af alkohol og de krydrede noter giver den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée nydes primært råt i tynde skiver. Den kan dog også nydes traditionelt, kogt i tykkere skiver og serveret med mogetter.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Alcobendas
... lyserød til purpur. Udseende: Eksternt: Typisk, konsistent. Ved skæring: Konsistent, marmorering og karakteristisk. Smag: Kød med delikat smag. Den indre fedt er meget aromatisk og flydende, smelter i munden og oversvømmer ganen med en uovertruffen smag fyldt med nuancer, intens og langvarig. Lugt: Duftende og delikat. Tekstur: Fin og homogen. Lidt fibret, uden klæbrighed eller blødgøring.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play