Frankrig, Collégien
...GM-400 dressings- og fyldemaskinen giver dig mulighed for mekanisk at dresse og fylde dine bløde og hårde dej, hvilket giver dig mere komfort i din produktion, samtidig med at hastigheden og kvaliteten øges.
Spanien, La Llagosta-Barcelona
... tager den fulde op i slutningen. - Derefter placerer han den på bagevogn. - Overskydende mandel, der ikke har klæbet til småkagen, genvindes. - Formene kan skiftes for at lave produkter med forskelligt antal faste eller roterende dyser; glatte eller krøllede. - Mulighed for at lave andre typer produkter i semi-flydende eller hård dej. FORDELE - Forbedret dosering, ensartede stykker, hurtigere produktion. - Dejen afgasser ikke. - Bedre ergonomi for operatøren. - Aftageligt hoved, der muliggør fuldstændig rengøring og desinfektion.
Italien, Marmirolo
...Fra en fin blanding af hård hvede og blød hvede, der er delvist forspiret, samt surdej, har Molino Magri udviklet et koncentreret halvfabrikat, der fremhæver duften og forbedrer opbevaringen af pizzaen efter bagning. Pizza til levering kræver nemlig særlig opmærksomhed på tidspunkter, ingredienser og dej. Pizza delivery, TILFØJET TIL HVER ENKELT MEL, DER BRUGES, gør det muligt at forenkle...
Belgien, Anderlecht
...Fuldstændig lavet af rustfrit stål. Denne maskine er designet til produktion af pasta fra råvarer som hvedemel, både hård og blød, med tilsætning af vand og/eller æg, samt spinat til grøn pasta eller tomatpuré til rød pasta. Som standard muliggør den æltning af dej (kapacitet i skålen 4 kg mel) samt udtrækning af pastaplader med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen overholder de...
Frankrig, Montauroux
...Dresseuse de table til fremstilling af macarons, choux-de-pâtisserie, kiks osv... Tête til hård/blød dej Tête til flydende dej Udstyret med en berøringsskærm Rustfrit stål bord på hjul Tragt med teflonruller 2 Regler 4 udgange med teflonspidser 1 Dosering regel 6 udgange til macarons 2 trådskærere (4 grene) År: 2017 Strømforsyning: 220 V - 1,3 Kw Vægt: 150 Kg...
Spanien, Sevilla
...DULCE DE LECHE REPOSTERO. ANBEFALET BRUG TIL BAGERVIRKSOMHEDEN, DESSERTFREMSTILLERE, FIN BOLLEDEJ, OG ALLE TYPER DEJ, DER HAR BRUG FOR DULCE DE LECHE. MED EN DEFINERET AUTENTISK SØDAMERIKANSK SMAG, GIVER DENNE DULCE DE LECHE MED EN FASTERE TEXTUR END DEN KLASSISKE EN FANTASTISK HÅNDTERING OG EN SEMI-HÅRD KONSISTENS TIL BRUG I BAGERIER, KONDITORIER OG HELE FØDEVAREINDUSTRIEN. FORMAT 6,5 KG.
ufs.country_names.RU, Penza
... kraftige Z-formede knive af rustfrit stål, der muliggør skånsom æltning af den tætte dej. En variabel frekvensomformer bruges til jævn ændring af knivens rotationshastighed, hvilket gør det muligt at bruge maskinen til at ælte crumpetdej.
Italien, Acerra
... brændt ved høj temperatur i en reducerende atmosfære for at opnå fuldstændig smeltning af glasur og dej, hvilket resulterer i kompakthed og nul porøsitet. Med disse egenskaber vil espressoen forblive varm endnu længere. Volumen 55 ml Højde 61 mm Diameter 56 mm STIL: HØJ...
...Unik, forskellig, præcis. Absorptionen af dejen varierer afhængigt af WT, hvilket undgår skader og affald af dejen. Fremstilling med oliesystem, med mulighed for ikke-oliesystem, til små produktioner. Styk tæller med automatisk stop. Valgfrit: Twin piston Divider PTZ-2P (35-300 g) 3.600 p/h. Spiral dejføder (til hård eller tør dej). Længere rundingsbånd. Elektrisk vægtkontrol. Elektronisk variator PTZ-VE (900 til 2100 p/h).

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play