Frankrig, Castelnaudary
Med en lokal forankring i det sydlige Frankrig har Groupe Rivière, i 3 generationer, skabt og udviklet lækre og innovative færdigretter baseret på traditionelle franske opskrifter. Designet med naturlige ingredienser er deres opskrifter uden farvestoffer, uden konserveringsmidler og uden kunstige aromaer. Gennem sine mærker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten af sine produkter og ...
Frankrig, Laissac
... kun at inkludere 3 ingredienser: skinke nød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra skinken, skinke nød tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Håndsaltede og pebrede, denne håndlavede skinke nød vil komme ud af tørretumblerne efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og placeret i sit glas. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 300g DLC: 90 dage...
Frankrig, Rabastens De Bigorre
...Landterrine med Bayonne-skinke VPF i 180g - Jean Brunet...
...Stamin og mousseliner fra STN er udviklet til tilberedning af foie gras og skinke i klud. Egenskaber: - Stamin og mousseline 100% fødevaregodkendt bomuld - Certificeret til tilberedning af foie gras og skinke - 100% naturlig og uden kemiske produkter - 100% biologisk nedbrydelig - Høj temperaturmodstand Dimensioner - Alle dimensioner Funktioner - Tilberedning Erhverv - Slagterier – Kødforretninger, Pølsemagerier – Koldrøgerier...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
Frankrig, Auros
...IGP (uden knogler) 18 måneders modning, MANEX SVINERACE 8 kg En exceptionel skinke. Rolls-Royce af Bayonne. Et sjældent produkt. Af en kvalitet der nærmer sig det sorte svin fra BIGORRE til en væsentligt lavere pris. MANEX-svinet er et traditionelt tungt svin fra Baskerlandet. Det opdrættes og fodres i mindst 9 måneder udelukkende med korn produceret af opdrætterens gård. Det er gårdopdræt, der respekterer miljøstandarder og dyrevelfærd takket være begrænsede besætninger. PLV-plakat i plast og prisskilt medfølger produktet.
Frankrig, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES er engrosser af italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er specialist i Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg af italiensk skinke på Rungis-markedet, rå skinke.
Frankrig, Carquefou
... derefter i et klæde og presses mellem to brædder, hvilket giver den sin parallelepipediske form. Denne skinke præsenteres altid uden knogle. Skiverne er lyserøde. Dens tekstur er blød og mør. Den frugtagtige duft af alkohol og de krydrede noter giver den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée nydes primært råt i tynde skiver. Den kan dog også nydes traditionelt, kogt i tykkere skiver og serveret med mogetter.
Frankrig, Lyon
...Hel udbenet sort svinekødsskinke fra Bigorre AOP. En skinke med karakter, der kendes på sit marmorering og sit exceptionelle fedt, som er givet af de 24 måneders modning. Den sorte svin fra Bigorre, fætter til den iberiske "Pata Negra" og genkendelig på sin sorte pels, er et fransk kvalitetsgris. Den nyder godt af en sund 100% plantebaseret kost og et liv i frihed ved foden af bjergene.
Frankrig, Ploërmel Cedex
...Sortimentet af halvmåneomeletter tilbyder et bredt udvalg af referencer. Produkter lavet af æg lagt i Frankrig. Findes i: Svampe-ost Landmands (grøntsager & ost) Fint krydderi Ost Skinke ost Bacon ost Æg fra Frankrig Lavt saltindhold Økologisk mærke Høns opdrættet på friland Emballage: kasser med 40 eller 60 omeletter - 90g eller 135g...
Frankrig, Puget-Sur-Argens
Vi er en indkøbscentral for tørre, friske og frosne fødevarer, der også er specialiseret i design og produktion af 24-timers rationeringskits "Meal Ready to Eat" - MRE, til militære og humanitære formål. Vores tilbud er meget varierede, og vi er i stand til at levere store mængder af både frosset kylling, vegetabilsk olie, tomatpuré, corned beef & kylling, konserverede måltider, frugtcocktails, s...
Alandaluzza.fr er en halal grossist, der tilbyder et udvalg af premium håndlavet halal charcuteri fremstillet i Andalusien til professionelle inden for fødevarebranchen: hoteller, restauranter, pizzeriaer, catering, halal slagterforretninger, halal delikatesseforretninger... Vores udvalg af halal charcuteri i engros består blandt andet af: - halal pølse af oksekød og lam - halal chorizo af oksek...
Frankrig, Bidart
La Maison Caudalie, den økologiske, naturlige og vilde excellence! Fra sine venlige tapas, "infarinata eller tempura" frosne (croquetas, blæksprutter, rabas...) certificeret IFS, uden farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, til de vilde fisk og andre havprodukter, de vilde svampe fra vores regioner, friske, tørrede, i pulver eller frosne, deres økologiske olivenolier med aroma...
Meteos African Spices Food er en moderne og traditionel online afrikansk købmand. Vi tilbyder salg af naturlige krydderier uden tilsatte terninger til fisk, kød, fjerkræ til alle tilberedninger. Vi er leverandør til købmanden. Vi tilbyder også salg af friske eksotiske frugtsafter baseret på bissap, baobab, passionsfrugt, granatæble, papaya, ananas, kiwi, æble, ingefær, appelsin, melon, vandmelon...
Frankrig, Rungis
COURTIN HERVOUET: din specialist i fjerkræ og vildt beliggende i Rungis. Virksomheden COURTIN HERVOUET tilbyder et omfattende udvalg af fjerkræ, foie gras og vildt. And, kylling, høne, hane, kalkun, kanin, pattegris, lam, due, vi er eksperter i kvalitetsprodukter (mærker, betegnelser, udvalgte opdræt) og lokale produkter (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Vores udvalg af fjerkræ:...
Frankrig, Vouneuil Sous Biard
...De 300g skinke knogler vil tilfredsstille din hund og samtidig forbedre dens tandhygiejne. Intensiv tygning hjælper med at forhindre opbygning af tandsten og plak.
Frankrig, Marseille
...Italiensk charcuteri AOP: speck, coppa, skinke San Daniele Engros charcuteri til professionelle og industrielle. Vores italienske sortiment omfatter flere specialiteter fra det italienske køkken, såsom Coppa, Speck og den berømte Skinke San Daniele. For at kunne distribuere de bedste produkter fra italiensk charcuteri vælger vi certificerede producenter. Kvaliteten af italiensk charcuteri...
Frankrig, Nîmes
...Professionel skinke skærer Ø 300 mm Casselin Fødder og skal i anodiseret aluminium Remsystem Slibesten Skråblad Blade: Ø 300 mm Skærelængde: 235 mm Skærehøjde: 160 mm Skærefylde: 0,2 - 15,5 mm Effekt: 380 W / 230 V Dimensioner: L 520 x P 500 x H 465 mm Vægt: 21,4 Kg Findes også med blad Ø 250 mm, Ø 220 mm eller Ø 195 mm (se nedenfor vores relaterede produkter). Ref:CTJ300B...
Frankrig, Grigny
...Typisk belgisk, denne oste sauce ledsaget af 'vores egne' endiver og skinke er en fryd. En ideel sauce til pastafans om vinteren.
Frankrig, Malataverne
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist inden for delikatesser. I over 25 år har vi betjent den traditionelle handel med et konstant fokus på at levere kvalitetsprodukter, der er tilpasset vores kunder og adskilt fra de store distributionskanaler. Vores mærke, Les Saveurs du Clavon, tiltrækker de mest kræsne gourmeter. Det er let genkendeligt og garanterer et udvalg af velsmagende, fine og delikate ...
Frankrig, Biguglia
Af korsikansk oprindelse ønsker kokken Jean-Michel Querci gennem sine kreationer at dele sin kærlighed til produkterne fra sin ø. Som opfinder af marmelade baseret på Brocciu (frisk korsikansk ost) tilbyder kokken os en kulinarisk rejse ind i sine rødder. Serien "O Mà" er meget varieret og spænder fra søde fornøjelser (marmelader, smørepastaer, aromatiserede sukker, kager) til salte fornøjelser (a...
Frankrig, Bayonne
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød til at ledsage vegetabilske ingredienser eller bløde pølser som kalkun eller skinke, der forstærker deres egenskaber. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FORVENDT VÆGT (G):345 g BAGT VÆGT:290 g LÆNGDE (CM):37 cm BREDDE (CM):8 cm AFTØDNING:20 min. | STUETEMPERATUR BAKNING:20 min. | 180ºC DIMENSIONER:600x398x263 ENHEDER:28 Enheder/Karton | 28 Karton/Palle ENERGIVÆRDI (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KULHYDRATER (G):54,66 SUKKER (G):1,36 FEDT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Frankrig, Lyon
...Eksempler på stykker: - Flanker - Blødt fedt - Hårdt fedt - Skinne - Fødder - Snuder - Ører - Lever - Ribben - Skulder - Skinke...
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"Første næse med meget moden frugt, hvor fersken, figen og ingefærbrød blandes. Efter iltning træder terroir-aspektet frem.","Accord metvin":"Fisketærter, fine fisk, charcuteri eller skinke \"à la chablisienne\".","Appellation":"Bourgogne Côtes d'Auxerre.","Conditionnement":"Pris pr. enhed solgt i kasser med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéer fra ejendommen, fri fragt.","Le...
Frankrig, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrig, Spanien eller Italien tilbyder Le Delas et bredt udvalg af charcuteri: fra den berømte hele Pata Negra til klar-til-brug skiver af skinke, for ikke at nævne terriner, pølser og andre kogte eller røgede kødprodukter...
Frankrig, Ploufragan
...De bestræbelser, der er gjort af produktionen, har ført til udarbejdelsen af specifikationer til forarbejdning af både kogte og friske pølser: pølsemageri, landpâté og skinke. Flere anerkendte virksomheder med ekspertise er en del af Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
Matchende produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andre produkter
ÆG
ÆG
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Uden forudtilberedning, smør blot Pizzaprêt’ saucen på dejen. Tilsæt efter smag sorte oliven, ansjosfileter, ost eller skinke og bag i en varm ovn. Ingredienser tomater (88%), løg (5%), sukker, olivenolie (1%), rapsolie, modificeret majsstivelse, salt, krydderurter, krydderier.
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. TERROIR: Ler-sandede. VINIFIKATION OG MODNING: Delikat presning af solgyldne druer. Modning på egetræsfade med fine bærster for at udtrække en kompleks struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAGSNOTER: Lys, strålende gylden farve. Aromaer af gule frugter, blomsteragtige og krydrede noter (vanilje). Omfangsrig mund med fedme og volumen. MAD/VIN-KOMBINATION: Fisk i sauce, kammuslinger, røget skinke, oste. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Karton med 6 flasker á 75cl...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play