Frankrig, Levallois Perret
...Brun og hård, tørret i solen, er denne blomsterknop fra nellike en krydderi med en skarp og varm smag. Anvendelser af Nellike i madlavning: Nelliken bruges til at give smag til skinke, appelsiner eller løg. Men den kan også krydre mange retter. Det er den ideelle krydderurt til dine pølser, oste, grøntsager og bagværk. Den passer rigtig godt sammen med kanel eller muskatnød. Fordele ved Nellike...
Frankrig, Landeleau
... boghvedepandekager en sand delikatesse. De kan fyldes med skinke, ost, æg for at nyde en komplet pandekage, og for de mere kræsne med en porrefondue, kammuslinger med små grøntsager...\n\nRullet med en hvidløg- og krydderost og skinke eller laks, afkølet og derefter skåret i små skiver, vil de ledsage dine forretter.\n\nDesignet til at have en diameter på en pande (ca. 27 cm)\n\nI posen holdes den under beskyttende atmosfære ved hjælp af en iltabsorber: dette forsinker den naturlige oxidation af pandekagen, så længe posen er lukket."}...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - 40 % ekstra stærk sennep - 36 % valnødder - 11 % vegetabilsk olie - Vand - Salt Brugsanvisning: Skinke-tærte, torskefile. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
... (benfri og skindfri) Skinke 3D (benfri og skindfri) Sviners skulder 4D (benfri og skindfri) Sviners skulder 3D (benfri og skindfri) Bacon (benfri) Bacon (benfri og skindfri) Svineklip 80/20 Svineknogle (benfri) Svineknogle med ben Svine spareribs Svine spareribs med kød...
Frankrig, Solesmes, Pays De La Loire, France
Siden 1990 har FREMONT AFFUTAGE specialiseret sig i slibning og fremstilling af knive og skæreværktøjer til fødevareindustrien i hele Frankrig. Vores fagområde: sliber til fødevareindustrien. Slibning af knive og skæreværktøjer under vanding. Slibning, afbalancering og kontrol af tilstanden på skæreknive. Slibning af koteletknive, skiver til skinke, cirkulære knive, gitter og knive til kværne...
Frankrig, Laguinge
... nedbrydes det i tarmene til en forbindelse, der klassificeres som sandsynlig kræftfremkaldende (som kan hæmmes ved tilsætning af vitamin C). Da vi ikke bruger det, skal tørretiden være længere, hvilket gør det muligt at få en skinke, hvis organoleptiske kvaliteter er værdige til en skinke af exceptionel kvalitet. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr vi ses snart.
Frankrig, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet af Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, fremstiller SODICAS CONSERVERIE under mærket Audary det bedste fra det traditionelle køkken i Sydvestfrankrig til din fornøjelse. Cassoulet, confiterede retter, færdigretter, patéer, skinke, foie gras - alle produkter, der vækker minder om godt liv og god mad. Vore lokale produkter og traditionelle opskrifter bliver i stigende grad værdsat af forbrugerne.
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Frankrig, Port Brillet
... tilbyder medicinske strik til brug i ortopædi, i operationssæt, elastiske snørebånd til fremstilling af kirurgiske masker. For fødevaresektoren er vores strik certificeret i henhold til fødevarestandarder og anvendes til emballering af kødudskæringer eller under tilberedningsprocesserne for pølser (skind til skinke). Det kan være, at det strik, du søger, endnu ikke eksisterer, men vi kan skabe det til dig!
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Frankrig, Paris
...svinekød, valnødder og jordnødder blandt andre. Derudover starter vi vores produktionsgren i Europa, som fokuserer på fransk ost og spansk skinke. Vi søger altid nye forretningsmuligheder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi har mange produkter at tilbyde.
Frankrig, Lahontan
...FIPSO INDUSTRIE er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og salg af svinekød. FIPSO er det eneste franske slagteri, der eksporterer svinekød til USA og Kina. FIPSO's produkter har mange mærker. Nogle af produkterne fra produktionen er identificeret: IGP svinekød fra Sydvestfrankrig, IGP Bayonne-skinke, label rouge svinekød fra fritgående opdræt og en kæde uden GMO.
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
Frankrig, Villeneuve Tolosane
...hylster og klæde til skinke, Aluminiumfolie til skinke, Fødevaretråd, Tubulært bomulds- og polyesternet, Elastisk net i bomuld eller polyester, Horticulture elastisk net, Elastisk net på rør, Ekstruderet plastnet, Strikket polyethylen tubulært net, Net til kogning af svær, Strikket net til emballering af juletræer, Fødevare net, Pallet film, Fødevare strækfilm og afvikler, Palletisering film, Hylster til skinke og skinkestrømper, Rende til juletræer og planter, Betræk, osv.
Frankrig, Nogent Sur Oise
... i Nogent-sur-Oise, er en specialitet baseret på svinekød, der er kombineret med krydderier efter en unik opskrift, som har gjort vores chorizo berømt. Vores produkter: Tørret skinke, Chorizo hals, Chorizo pinde, Chorizo PP D32 stang, Skiver af chorizo, Chorizo terninger, Chorizo brudstykker, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Skiver af chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...
Frankrig, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques osv. Projekter: Slagterier, Pakkerier til rejer, Pakkerier til mini Baby Bel, Æggebryggerier, Mejerier, Møller, Lagringshaller, Logistikplatforme, Transstockører til mælk, Samlingsenheder til fødevaretilsætningsstoffer, Pakkerier til oliven, Fabrikker til kogt skinke, Børneprodukter, Surimi, Fabrikker til vinterhaver, Lagring af Corn Flakes, Fabrikker til panerede fiskefileter, Fabrikker til færdigretter osv.
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Frankrig, Ste Eulalie
... skinke en passion, og du kan spørge os om hvad som helst! Vores fordele er mange, og vi ønsker: - Vore unikke produkter kommer fra små producenter - Vi har det største udvalg i Frankrig af iberisk skinke - Levering er gratis ved køb over 80€...
Frankrig, Ramillies
Leverandører af krydderier til kylling, mexicanske krydderier, krydderier til merguez, krydderier til pølsefars med eller uden farvestof, krydderier til barbecue-pølser, krydderier til patéer, krydderier til tørrede pølser, krydderier til hvidløgspølser, tilsætningsstoffer til skinke. Leverandører af emballagebakker til catering i aluminium, plastbakker, bestik, fødevareafrensningsmidler. Fødevarebaktericider.
Frankrig, Le Rouget
Virksomheden MAS, beliggende i Rouget i Cantal, er specialiseret i pølser, salte og traditionelle konserver fra Massif Central. Virksomheden tilbyder produkter med enkle og autentiske opskrifter. For eksempel tilbyder de en tørret skinke, der er modnet i op til 24 måneder i deres tørreskab i Rouget, samt en håndlavet ren svinekødspaté. Maison MAS er kendt for kvaliteten og autenticiteten af sine produkter.
Frankrig, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Handelsvirksomhed for kød baseret i Rungis, specialiseret i import/eksport af svinekød. Vi kan købe eller tilbyde alle typer udskæringer: slagtekrop, skulder, ryg, nakke, bryst, skinke, trim, fedt, indmad. Med samme serviceniveau som for svinekød, vores speciale, håndterer vi også oksekød, lam og fjerkræ.
Frankrig, Plaisance
... på slagteriet i Lacaune leveres svinekroppe til Plaisance om mandagen, tirsdagen og torsdagen. De bliver udskåret, og de forskellige stykker tildeles produktionen. Hvad angår opskrifterne, fra pølse til friton og skinke, er det et håndværk bygget på en femtiårig erfaring, baseret på stræben efter at opretholde smagene hele året rundt.
Frankrig, Lacaune
... ved at fremstille autentiske produkter. Den gode smag fra tidligere tider respekteres, samtidig med at der tilføjes et moderne præg. Færdigheder arvet fra en lang familietradition af pølsemagere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet af den regionale naturpark Haut Languedoc. Beliggende 800 meter over havets overflade er renheden og friskheden i klimaet afgørende for fremstillingen og modningen af kvalitetspølser og spegepølser som tørret skinke, tørret pølse og tørret pølse. Her, under indflydelse af hav- og bjergvinde, modnes vores produkter langsomt.
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet forarbejdning og modning af Bayonne-skinke og exceptionel sort af sort svineskinke. Ved at skaffe sig kvalitetsråvarer og inspirere sig af traditionelle baskiske og bigourdan metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høj kvalitet og prestige for sine produkter. I samarbejde med lokale opdrættere og et godkendt skæreværksted har Les Salaisons de l'Adour den fordel at tilbyde økologisk Bayonne-skinke, som er et naturligt produkt, hvis fremstilling respekterer vores miljø.
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play