Litauen, Kaunas
... den naturlige tilstand, hvilket bevarer den fulde smag af kakao. Yderligere processer udføres for at opnå deodoriseret kakaosmør, så det kan bruges i chokoladefremstilling uden at påvirke lugten og smagen af chokoladen. Kakaosmør bruges til at lave chokolade enten alene eller blandet med kakaomasse. Udover fødevarebrug anvendes kakaosmør i farmaceutiske og kosmetiske produkter på grund af dets antioxidant egenskaber og smørende natur.
...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i form af flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
... lavet af høj kvalitet rustfrit stål. Takket være den kontinuerlige rotation af blandepaletten opretholdes den flydende konsistens, og der dannes ikke klumper. Vandstanden i "BAIN-MARIE" systemet kan observeres udefra skallen. Takket være det lukkede kredsløb "BAIN-MARIE" vandopvarmningssystem er der ingen tab af vanddamp, vandstanden opretholdes i lang tid, hvilket forhindrer kalkaflejring på modstanden. Hvis vores varme drik maskine kører uden vand, vil advarselslampen på ydersiden af kroppen tænde, hvilket indikerer, at der skal tilsættes vand.
Spanien, La Llagosta-Barcelona
... produktet holdes ved en stabil temperatur, hvor doseringen er flydende og problemfri. •Linjen overstiger ikke 5 meter i længden og kan betjenes af én person i starten af båndet. •Et dobbelt transportbåndsystem flytter bakkerne med det færdige produkt til starten af linjen. FORDELE •Høj grad af automatisering på et begrænset område, 5 meter. •Betjenes af en enkelt operatør. •Ensartethed i produktet.
Frankrig, Grasse
Baseret i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og dufte, er Sélectarôme producent af fødevarearomaer i over 30 år. Vi tilbyder mere end 3000 referencer af aromaer i flydende eller pulverform, og vi har også udviklet en række økologisk certificerede aromaer. Vi tilbyder desuden en række aromaer, der er specielt designet til e-væsker til elektroniske cigaretter i overensstemmelse med gældende lovgi...
Belgien, Wingene
...De fleste nøddebuttere baserer deres markedsføring på 'lavet af 100% jordnødder'. Problemet er, at du nu har en flydende pistaciepasta, der ikke kan smøres. Faktisk kunne du næsten drikke den med et sugerør. En ren pasta er vigtig, hvis du laver en bagværksapplikation. Hvis du vil bruge den som en dip-sauce til dine grøntsager, ville den være for flydende. Vi har valgt at putte 78% jordnødder i...
Tyskland, Ubstadt-Weiher
...Hvis en ledning ikke skal installeres stift, tilbyder disse fleksible opvarmede slanger sig til transport af flydende materialer, såsom olie, fedt, voks, lim, farver, tjære, vand, mælk, chokolade, støbemasse, hvor der i de fleste anvendelsestilfælde kræves en konstant opretholdelse af produkttemperaturen på den angivne værdi for at holde medierne flydende til behandling. Som regel anvendes der...
Storbritannien, Bamber Bridge, Preston
... (alkoholkoncentration op til 96% @ 20°C), læskedrikke, mælk, mejeriprodukter, mineralvand, drikkevand, olieholdige fede fødevarer, chokolade, mælk, fløde og saucer mv. Forbindelser fri for ftalater og animalske derivater. Arbejdstryk: 10 bar (150psi), sikkerhedsfaktor 3:1. Vakuum 0,90 bar eller 0,60 bar efter behov. Indvendig belægning: FDA-kompatibel, hvid glat fødevarekvalitet NBR, fedt- og oliebestandig. Forstærkning: SAN-HYGIENIC - højstyrke syntetiske lag, dobbelt kulstofstål spiraler. SAN-HYGIENIC...
Polen, Warszawa, Poland
... oversaltet smag, - 40%, 50% demineraliseret vallepulver - mest populært til chokolade- og bagværksfremstilling, - 70% demineraliseret vallepulver, - 90% demineraliseret vallepulver. Demineraliseret vallepulver (90% demineralisering) anvendes ofte ved fremstilling af modermælkserstatning. Det muliggør fremstillingen af en sammensætning, der er tættere på modermælk.
Spanien, Sabadell
...Det kommer fra presningen af kakaolikør eller pasta og er en grundlæggende ingrediens i produktionen af chokolade og konfektureprodukter. Det bruges også i kosmetiksektoren. Se de tre (3) 100% deodoriserede og to (2) naturlige smørmuligheder, der er tilgængelige i henhold til dine krav. Præsentation: • Blokke (fast) 25 Kg • Flydende i Bulk (Tanke) For mere information om vores produkter, tekniske datablad og/eller distribution, bedes du kontakte vores salgsteam. Vi vil med glæde betjene dig og præsentere dig for muligheder, der er tilpasset dine krav.
Holland, Boxtel
...10 ml dråbe flasker Vores olie-dispersible madfarver bruges til at farve chokolade og candy melts. Du doserer cirka 1 til 3 procent farve til massen af smeltet chokolade. Vores chokoladefarver er lavet med europæisk godkendte syntetiske farver og er blandet med fraktioneret kokosolie. Disse farver indeholder azo-farver og kan have indflydelse på hyperaktivitet og opmærksomhed hos børn...
Frankrig, Talant
... chokoladecharlotte, flydende ø med chokolade, blød kage med mandler og chokolade, Efterårsbladet og Moka med chokolade, samt mange andre... En bog for de søde tænder og chokoladeelskere. Reference: BEL24 På lager: 23 produkter Dimensioner: 144 sider - Fr Sprog: Fransk...
...Bollermølle er en af teknikkerne til at fortynde chokolade. Møllens blandearme er fremstillet af specielle materialer, der er hærdet. Takket være chokoladepumpen og den trevejsventil, der er tilsluttet møllen, cirkuleres den flydende indhold, eller når malingsprocessen er færdig, overføres chokoladen til lagertanken. RBM50 og RBM100 bollermøller er designet til små virksomheder. LabBM10 møllen er...
Tyrkiet, Istanbul
...Chokoladeovertrækningslinjen tilbyder en praktisk og hurtig løsning til at dyppe produkter i chokolade, såsom dadler, bagværk, småkager og forskellige frugter som jordbær. Chokolade kan bruges i flydende eller granuleret form.
Frankrig, Malataverne
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
... modermælkserstatning. I dette tilfælde er det lavet på en måde, så det indeholder alle de essentielle stoffer, der er nødvendige for spædbarnet. For det andet bruges det til at lave chokolade og andre søde sager. For det tredje bruges det også i mange bagværk, hvor det anvendes som et alternativ til flydende mælk for at opnå den ønskede konsistens. Mælkepulver har en høj ernæringsmæssig og kalorieværdi, det indeholder de 21 essentielle aminosyrer, som menneskekroppen har brug for. Ud over disse indeholder det flere essentielle vitaminer og mineraler.
Frankrig, Thiais
...Kakaomøllen er designet til kokke eller bagere og gør det muligt at forberede små mængder pasta i forhold til industrielle raffinører. Med den kan du lave "Bean to Bar" chokolade med en raffineringsevne på op til 20 mikron, en perfekt raffineret og uopnåelig tekstur, flydende og elastisk, som gør det muligt for dig at fylde dine forme perfekt.
Litauen, Kaunas
...mælkekoncentrat, fløde, eddike, puré, chokolade, kakaomasse, øl, alkohol, brandy og spiritus. I kemiske tankskibe transporteres ikke-fødevarer, neutrale og kemisk farlige ADR-gods, rå vegetabilsk olie, animalsk fedt, fiskeolie, gødning, biodiesel, RME, ethanol, glycerol, melasse, mineralbaseret olie, brændstof, brugt olie, polyol, paraffin, affald, acetone, acetat, maling, syrer, lim, peroxid...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: UHT flydende fløde, sukker, glukose, 82% smørfedt mælkebutter, mælk, inverteret sukker, fleur de sel, laktose Reference: CARALINE...
Frankrig, Montauroux
...Tempereren DIVA på 8 kg arbejder kontinuerligt og automatisk. Den har et vandbadssystem indtil temperering med køling via en kompressor. Maskinen er udstyret med en mixer, der holder chokoladen flydende og homogen, en tidsudløser til automatisk opstart af chokoladehastigheden, en stoppedal til afløb, en programmerbar doseringsenhed samt et opvarmet vibrationsbord. Som tilvalg har maskinen et doseringshoved til form 275x135x175 mm med en opvarmet støbeplade. År: 2018 Kapacitet: 8 kg Timeproduktion: 50 kg Effekt: 1,9 kW Vægt: 132 kg Spænding: 400 V - 50 Hz Dimensioner (cm): 41 x 63 x 151...
ufs.country_names.RU, Moscow
ufs.country_names.RU, Moscow
...Det moderne stempel (piston) doseringssystem til flydende konfekturemassser (marmelade, gelé, cremer, soufflé, varm chokolade osv.) understøtter punktaflejring og punktlinjeaflejring. Det er designet til at aflejre eller hælde i forme og specielle hulrum i produkter af flydende fødevaremasser. IntelleDrop kan bruges både som en selvstændig modul til at fylde forme med marmelade, dekorere småkager...
Portugal, Pero Pinheiro
...Tina med kapacitet til 8 kg chokolade, udstyret med en mixer, der holder chokoladen flydende og ensartet. Udstyret med en stoppedal, programmerbar doseringsanordning og en opvarmet vibrationsbord, tilbehør der er velegnet til fremstilling af praliner, chokoladebarer, påskeæg og forskellige typer hule former. Struktur i stål AISI304. Chokoladecirkulationssystemet er aftageligt, hvilket muliggør en hurtig og omhyggelig rengøring for at skifte fra en type chokolade til en anden.
...VI KAN LEVERE DURU VÆSKESEPE 500ML 6 STK / KASSE VENLIGST KONTAKT OS FOR YDERLIGERE DETALJER Vægt (kg): 0,035 Farve: Sort, Brun, Multifarvet Type: Sød Chokolade...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: 30,43% Honning fra EU/ikke-EU, mælk, rug, havregryn, æg, sukker, bagepulver, anis, flydende vanilje, 4 krydderier (koriander, kanel, muskatnød, peber, nellike), muskatnød, ingefær, kardemomme. Næringsværdier pr. 100g: Energi 1071kj / 253kcal, fedt 2,1 g, heraf mættede fedtsyrer 0,7 g, kulhydrater 53 g, heraf sukker 31 g, protein 5,3 g, salt 0,18 g...
...Vores chokoladefonduer bliver lavet i ren håndarbejde med stor kærlighed og pakket med største omhu. Züriwerk (en social institution) hjælper os kraftigt med at fylde denne Red Dot-prisvindende dåse med den fineste schweiziske chokolade. Tag dig tid til et hyggeligt fondue derhjemme med dine kære, og dyp søde frugter og nødder i den flydende chokolade. 100% høj nydelse på kolde vinterdage.
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...brug en tør pensel, når du påfører det på overfladen. Det vil give dig en mild mat tågeeffekt. Intensiteten afhænger af antallet af lag, der påføres. 2. Flydende anvendelse: fortynd det med stærk alkohol i forholdet 1 til 2, bland det godt og påfør det på overfladen. Det vil give dig en tæt mat belægning. Intensiteten af belægningen afhænger af antallet af lag, der påføres. Velvet bruges til...
...Plantedele: Frugter Dyrkningsmetode: Vild samling\Dyrket I fremstillingen: Farmaceutisk, Kosmetisk, Saft, Melasse, Ethanol, Flydende sukker, Dej, Kompot, Chokolade, Industriel alkohol, Marmelade, Pulver, Syltede grøntsager, Cola, Mejeri, Eddikesyre, Citronsyre, Aceton, Butanol, Glukonsyre, Slik, Eddike, Chips, Marmelade, Fjerkræ- og husdyrfoder, Olie, Ekstrakt. I mad: Spises sammen med te, Småkager.
Litauen, Vilnius
...Bionedbrydelige engangsbriller er ideelle til små kopper kaffe, te, kakao og varm chokolade. Vi tilbyder standard- og mærkede beholdere. Signaturpapirkopper til kaffe vil tilføre værdi til dit produkt og adskille dig fra konkurrenterne. Produkt ID: OSQ CUP 250 BIO Kasse størrelse, stk: 500 Volumen, ml: 250 Vægt, kg / Volumen, m3: 4,3 / 0,037 Farve: Kraft Madtekstur: Flydende...
Spanien, Granada
...Farve: Ren, lysende, kirsebærrød, medium-høj lag Duft: Kraftig aroma af modne frugter: rosiner, tørrede blommer, dadler, tørrede figner og fin chokolade Smag: Moderat sødme med velintegreret syre, behagelig tannin, minder om honning, flydende mørk chokolade og lakrids, rund og vedholdende Anbefalet serveringstemperatur: 15℃ Anbefalede madparringer: Meget velegnet som aperitif med foie, blå oste...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play