...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i form af flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Frankrig, Grasse
Baseret i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og dufte, er Sélectarôme producent af fødevarearomaer i over 30 år. Vi tilbyder mere end 3000 referencer af aromaer i flydende eller pulverform, og vi har også udviklet en række økologisk certificerede aromaer. Vi tilbyder desuden en række aromaer, der er specielt designet til e-væsker til elektroniske cigaretter i overensstemmelse med gældende lovgi...
Frankrig, Talant
... chokoladecharlotte, flydende ø med chokolade, blød kage med mandler og chokolade, Efterårsbladet og Moka med chokolade, samt mange andre... En bog for de søde tænder og chokoladeelskere. Reference: BEL24 På lager: 23 produkter Dimensioner: 144 sider - Fr Sprog: Fransk...
Frankrig, Malataverne
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
Frankrig, Thiais
...Kakaomøllen er designet til kokke eller bagere og gør det muligt at forberede små mængder pasta i forhold til industrielle raffinører. Med den kan du lave "Bean to Bar" chokolade med en raffineringsevne på op til 20 mikron, en perfekt raffineret og uopnåelig tekstur, flydende og elastisk, som gør det muligt for dig at fylde dine forme perfekt.
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: UHT flydende fløde, sukker, glukose, 82% smørfedt mælkebutter, mælk, inverteret sukker, fleur de sel, laktose Reference: CARALINE...
Frankrig, Montauroux
...Tempereren DIVA på 8 kg arbejder kontinuerligt og automatisk. Den har et vandbadssystem indtil temperering med køling via en kompressor. Maskinen er udstyret med en mixer, der holder chokoladen flydende og homogen, en tidsudløser til automatisk opstart af chokoladehastigheden, en stoppedal til afløb, en programmerbar doseringsenhed samt et opvarmet vibrationsbord. Som tilvalg har maskinen et doseringshoved til form 275x135x175 mm med en opvarmet støbeplade. År: 2018 Kapacitet: 8 kg Timeproduktion: 50 kg Effekt: 1,9 kW Vægt: 132 kg Spænding: 400 V - 50 Hz Dimensioner (cm): 41 x 63 x 151...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: 30,43% Honning fra EU/ikke-EU, mælk, rug, havregryn, æg, sukker, bagepulver, anis, flydende vanilje, 4 krydderier (koriander, kanel, muskatnød, peber, nellike), muskatnød, ingefær, kardemomme. Næringsværdier pr. 100g: Energi 1071kj / 253kcal, fedt 2,1 g, heraf mættede fedtsyrer 0,7 g, kulhydrater 53 g, heraf sukker 31 g, protein 5,3 g, salt 0,18 g...
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser 250g Galbani Mascarpone 100g Daim slik 1 pakke smørkager 3 æg 100g flydende fløde...
Frankrig, Merville
... i fødevareindustrien. Kendt for deres kvalitet tilbyder farvekarmeller forskellige opløselige løsninger til enhver type anvendelse for at standardisere farven. BRÆNTE SUKKER I flydende eller pulverform er brændte sukker karameliserede sukkerarter, der tilføjer smag og/eller en karamelfarve til fødevarer. AROMATISK KARAMEL Aromatisk karamel stammer fra den kontrollerede varmehandling på...
Frankrig, Feurs
... fødevarer i nærvær eller fravær af kemiske forbindelser, der fremmer karamelisering. BURNT SUGARS Burnt sugars er flydende eller faste karameller i mørk brun farve, der opnås ved kontrolleret varmebehandling af fødevarer uden kemiske forbindelser, der fremmer karamelisering. SPECIALKARAMEL Specialkarameller er karameller, der stammer fra kontrolleret varmebehandling af fødevarer i nærvær af andre ingredienser: mælk, fløde, smør, saltet smør, frugtekstrakter, honning, malt, chokolade, vegetabilske fedtstoffer.
Frankrig, Rennes
... skabe en skræddersyet mochi. Sammen vil vi undersøge dine specifikationer, dine smagsønsker og dine emballagebehov (økologiske mochis, kosher mochis, flydende hjerte mochis, mochis i forskellige former...).
Frankrig, Perpignan
CEMOI er en virksomhed, hvis forretning udelukkende er baseret på chokolade. CEMOI producerer chokolade i alle former til industrielle formål. Der findes chokolade i både flydende og fast form: Dækning, bagestænger, dråber og chips, tank, kakaomasse, … Kakaopulver, flydende eller fast glasur, flydende eller fast fyld,… For at dække alle sine kunders behov har CEMOI et meget bredt udvalg af chokoladeprodukter, og virksomheden dækker alle produktsegmenter fra lavpris til højeste kvalitet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play