... og producere kuldioxid, så de syltede grøntsager kan opbevares i mange måneder efter emballering. Når fermenteringsprocessen er afsluttet, fjernes grøntsagerne og oliven fra saltlagen og dyppes i vand for at fjerne alt salt. På dette tidspunkt finder enhver skæring og sortering sted. Grøntsagerne og oliven pakkes derefter med en væske bestående af saltlage og mærkes til forsendelse. Vore...
Tyskland, Bad Bramstedt
...Den fine saltsmag af det naturbelagte salt med den delikate aroma af forskellige urter fremhæver smagen af alle retter. Det grove havsalt kan bruges som ingrediens under madlavningen såvel som til at salte ved bordet. Til krydring og forfining af saucer, supper, salater, gryderetter, æggeretter, grøntsager, fisk og meget mere, simpelthen et universalsalt til alt. Grov havsalt er kongen blandt salte. Ædel, naturlig og kraftig i smagen. Kan drysses rent eller males fint med en saltkværn. Indhold: 1,00 g Varenr: 20626...
Frankrig, Arengosse
...Opdag vores Sel Fou, en aromatisk og krydret blanding, der vil løfte smagen af alle dine retter. Bestående af groft grå salt fra øen Ré og et udvalg af krydderier og aromatiske urter, er dette salt perfekt til at fremhæve smagen i dine daglige opskrifter. Ideelt for dem, der elsker intense og autentiske smagsoplevelser. Ingredienser: Groft grå salt fra øen Ré Paprika Spidskommen Koriander 5...
...Vi er grossister for saltede svinefødder i lake. Vi eksporterer saltede svinefødder i lake til hele Europa og Afrika. Vores produkter er af højeste kvalitet og opbevares under strenge forhold for at sikre friskhed og smag. Vore kunder værdsætter den konstant høje kvalitet og den hurtige levering af vores produkter.
Italien, Novoli
... olivenolie; derefter tilsættes salt, peber, de godt drænede snegle og nogle laurbærblade. Vi tilbereder ved høj varme, og når olien begynder at komme op til overfladen igen, hælder vi et glas rosévin i og lader det fordampe. Krydr med salt og server varmt. PRODUKTEGENSKABER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegle, allerede renset og klargjort, klar til at spise Udsalgsperiode: tilgængelig hele året Pakket i kasser fra 1 kg til 5 kg. Minimumsbestilling: 500 kg...
Italien, Salerno
...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
Schweiz, Wollerau
... (PAH'er), som findes i røget kød eller fisk. Syltning Syltede grøntsager og andre fødevarer, der er blevet gennemblødt i eddike, bliver næsten helt ufordøjelige. Varenummer: VS-012-23 Produktnavn: Glasbeholder 23 x 10,5 cm, 3,3 l Bruttovægt [KG]: 2 Nettovægt [KG]: 1,7 Anvendelse: Til vakuumfødevareopbevaring Producent: HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Schweiz...
Frankrig, Guérande
...Sole tørret, afslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smag i alle dine retter og salater. Forbrugt i årtusinder, er hvidløg, en meget værdsat krydderi, længe blevet en del af den franske kulinariske tradition. I køkkenet fremhæver dette krydderi og forfiner smagen af dine retter. Persille er en uundgåelig del af køkkenet. Både som krydderi og pynt, tilfører det sin friskhed og aroma til mange forskellige retter. Traditionelt anvendt: Som drys eller ved afslutningen af tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, muslinger i hvidvin, dampede kartofler. SKU:SGP250...
...Hvad er sumak? Det er et rå krydderi, der kun er malet. Det stammer fra en busk, der producerer røde klaser med små frø. Det er disse frø, der males og giver dette krydderi, som er naturligt salt, citronagtigt og eddikeagtigt. Sumak er et astringerende krydderi, hvilket betyder, at det giver en følelse af at stramme munden. Vær opmærksom på, at der i Frankrig og Europa findes træer af samme...
Polen, Brzozów
... 1555 kJ/367 kcal kulhydrater 1,03 g, mættede fedtsyrer 0,29 g, kostfibre 0,29 g, sukker 0,33 g, protein 7,51 g, salt < 0,01 g &nbsp; <strong> Anvendelse </strong> Anvendelse </strong> Kog ris i vand i et 1:2-forhold. En væsentlig ingrediens til at tilberede en ret under navnet Pilau-ris fra det indiske køkken. Det kan være en tilføjelse til hovedretter og deres ingredienser. Det blander sig godt med grøntsager og kød eller fisk. En komponent i søde og risdesserter.
Spanien, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamat (MSG) er et salt af glutaminsyre, en ikke-essentiel aminosyre, der findes naturligt i mange fødevarer som kød, fisk, mejeriprodukter, grøntsager og svampe. Det kommer som et hvidt krystallinsk pulver og er kendt for sin evne til at forbedre umami-smagen i fødevarer. Umami er en af de fem grundlæggende smage sammen med sød, salt, sur og bitter, og beskrives som en velsmagende...
Frankrig, Maubeuge
...Syrisk kumin er en af de mest værdsatte for sin exceptionelle smag. Dens friske smag er perfekt til kebab, mezzes, taginer, couscous eller kartoffelretter. I Marokko er ristet stødt kumin en standard krydderi på bordene og bruges som salt og peber. Reference:ART0019...
Tyskland, Bad Bentheim
... set ingen nedbør, og luften er klar og helt fri for smog og forurening. Brugen af Døde Hav saltgranuler - Op til 100% naturlig, manuelt forarbejdet! - Meget intens smag - Egnet til alle fisk, kød og grøntsagsretter - Også velegnet som bade-salt.
Spanien, Murcia
...Bonitoen fanges i Cantabrianhavet. Efter tilberedning tilsættes den mest værdsatte del af bonitoen, som har en honningagtig tekstur og en fantastisk smag, jomfruolivenolie og salt. Det er et naturligt produkt lavet af en høj kvalitet blå fisk med mange sundhedsmæssige egenskaber.
Spanien, Guardamar Del Segura
...Krydderi lavet med havsalt og blanding af citrusbark Ingredienser: Havsalt (90%), blanding af citrusbark (10%): (appelsin og citron). Anbefalinger: Perfekt til at krydre kød, grøntsager, skaldyr og fisk på grill, pande eller i ovn. Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 16 Kj/4 Kcal. Fedt: 0 g, hvoraf mættet: 0 g. Kulhydrater: 0,5 g, hvoraf sukker: 0,5 g. Proteiner: 0 g. Salt: 84,9 g. Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.
Tyrkiet, Istanbul
...Voksen Kattemad Det er en komplet og afbalanceret kattemad, der indeholder fisk protein, omhyggeligt formuleret af kat-/hundernæringsfysiologer for at imødekomme de daglige ernæringsbehov for alle voksne racer. INDHOLD Behandlet dyreprotein, korn, kyllingefedt, behandlet fiskeprotein (6%), ris, kaliumchlorid, leveraroma, fiskeolie (1%), salt, taurin (1000 mg/kg), mannanoligosaccharider og B...
Spanien, Sevilla
...Tripack er det innovative og nyttige format til at imødekomme vores kunders forbrugsbehov og tilpasse os særlige fejringstidspunkter. I dette format bevares den håndværksmæssige behandling med store, kvalitetsstykker, der er håndteret manuelt. En smag, hvor ansjoser, boquerones og fremragende oliven blandes perfekt, hvilket resulterer i et produkt af exceptionel kvalitet. Det består af ansjoser, boquerones og oliven fyldt med peberfrugt. Krydret med eddike, olivenolie, andre olier og salt.
Spanien, Santoña (cantabria)
...Lækre ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolie. Fremstillet efter den traditionelle metode, modne, rene og med den rette saltbalance. Forbruges helst inden for 1 år fra fremstillingsdatoen. Semikonserves, opbevares mellem +5ºC og +12ºC. Når emballagen er åbnet, dæk med olie og forbrug inden for 5 dage. Personer med fiskintolerance bør undgå produktet. Vi behandler vores produkter med kærlighed og respekt, og det vil du mærke ved dit bord. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolie og salt Nettovægt: 50 g Afdampet vægt: 28 g SKU: RR-50...
Frankrig, Marseille
...antioxidant E300, syre-regulator E330, konserveringsmidler E202, E270. Ingredienserne kan forårsage reaktioner hos allergiske og/eller intolerante personer. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: skaldyr, fisk og skaldyr. Energi: 372 kJ/89 kcal Fedt: 5 g Protein: 11 g Salt: 1,7 g FORPAKNING: Glas på 2,9 kg...
...knust Et brødkrydderi, der løfter ethvert brød. Især i dag har mange mennesker genopdaget glæden ved at bage brød. Brødbagning er ikke svært, og med det rette touch, vores brødforædler, får man også det typiske originale. Dette brødkrydderi er en allrounder, og man kan forfine et simpelt gær-hvidbrød eller også peppe et kraftigt og mørkt fuldkornsbrød op. Også til specialmel som kastanje-, kikærte-, linse-, boghvede-, teff-, sojamel osv. er krydderiet en ægte berigelse.
Tyrkiet, Çorum
...Store fine kapers med en kaliber på (11-13 mm) har en blødere tekstur sammenlignet med andre kalibre. Fine kaliber kapers, der anvendes i fiskeretter, der involverer bagning, indgår også i tilberedningen af forskellige saucer, der passer til kød, fisk og kyllingeretter. De naturlige kapers fra Naturelez, der er forberedt i salt, indeholder ingen tilsætningsstoffer og er høstet i Osmancık-regionen i Çorum ved hjælp af bæredygtige landbrugsmetoder. Produktinformation Kaliber: Fine (11-13 mm) Forberedelse: I salt Glasvolumen: 1000 cc Nettovægt: 1 kg Afdampet vægt: 700 g...
... skal bevare disse områder fra et økologisk synspunkt, men det skal også være økonomisk bæredygtigt. Det er en historie, vi føler os tæt på," forklarer repræsentanterne for saltproducenterne fra Guérande, der er kommet for at dele deres erfaringer med cambodjanerne i Kampot i en ånd af aktivt samarbejde. Hippolyte og Sreymom har skabt disse blandinger af salt og krydderier i deres laboratorium i Kampot for at lade dig opdage smagene fra Asien. Sammensætningen af det specielle Barbecue KHLA salt er klar til brug. Nettovægt: 450 gr Høstsæson: Januar - maj...
Frankrig, Paris
...Med røget paprika fra røde peberfrugter vil dette havsalt med sin uovertrufne aroma krydre dine grøntsager, dampede fisk, hvide kødretter, grillretter og skaldyr og give dem en lækker røget note. Naturlig rygning. Ikke jodiseret, ikke fluoriseret salt. Uden kunstige aromaer. 85% havsalt fra Messolonghi, 15% røget paprika. Også tilgængelig i en 1 kg pose. PCB - KARTON: 12 enheder...
Frankrig, La Rochelle
...Det grå havsalt høstes på bunden af saltengene i perioden fra juni til september. Under høsten bliver dette salt gråt takket være den ler, som saltengene er lavet af, og som naturligt farver det. Det grå salt vil optage alle sporstoffer som calcium, kalium, magnesium, kobber, jern, zink, de mineraler, der findes i jorden, og vil også bevare jod. Det grå salt bruges primært til madlavning (grønne bønner, kartofler, fisk og stege i saltbund…). Emballage "Brut de récolte". VÆGT: 1 kg...
Frankrig, Malataverne
...Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i. Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer Før vi taler om opskrifter, her er en liste over...
Italien, Salerno
...Gastronomisk forberedelse typisk for vores område. Tentakler af gigas, blæksprutter, totani, calamari, kogt i vand og aromatiseret. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfruolivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumbeholdere (i variable proportioner) Tentakler af gigas, blæksprutte, totani, 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfruolivenolie, eddike, salt, naturlige...
Frankrig, Appietto
... denne smukke boks til at opbevare dine personlige genstande. Vægt: 150 gr Ingredienser: Hvedemel, Sukker, Solsikkeolie, Æg, Inverteret sukker, Bagepulver Opbevaring: Opbevares tørt og væk fra varme Næringsdeklaration for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fedt: 20 g Mættede fedtsyrer: 1,7 g Kulhydrater: 71 g heraf Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Frankrig, Mietesheim
... vinaigretter! Ingredienser: Peberrodsrødder, vand, mælk, solsikkeolie, salt, modificeret stivelse, syre: citronsyre, fortykningsmiddel: xanthangummi, naturlig aroma, konserveringsmiddel: natriumsulfid. Fås i glas på 100g, 140g, 200g, spande på 1kg, 2kg, 3kg, 10kg.
Tunesien, Hammam Sousse
... of recipes.":"I hele Tunesien laves Harissa ofte på forhånd og opbevares til brug i en række forskellige retter. Denne orange-røde sauce bruges ikke kun som en krydderi til grillet kød og fisk eller rørt ind i supper og gryderetter for et varmt spark, men er også en integreret del af utallige opskrifter.","Protein 1.8 g":"Protein 1,8 g","Nutrional Values :":"Næringsværdier:","MINIMUM QUANTITY :2...
...Ingredienser: porcini svampe (boletus edulis) 72%, hvid trøffel (tuber magnatum pico) 3%, olivenolie, salt, aromaer. Anbefalinger: Perfekt til forretter, lækre fyld, saucer med intens smag af kød og fisk, tartiner og vol-au-vent. Findes også i 500 g format.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play