Frankrig, Arengosse
... og let røget note med en livlig rød farve. Spidskommen: Bidrager med en jordagtig og let citrussmag. Koriander: Giver en urteagtig friskhed og en let citrussmag. 5 Bær: En blanding af peber, der tilbyder en aromatisk kompleksitet med frugtagtige og krydrede nuancer. Timian: Tilføjer en aromatisk og let træagtig note, typisk for provencalske urter. Alsidige Anvendelser: Krydderi: Perfekt til at forbedre dine kødretter, fisk, grøntsager og risretter. Marinader: Ideel til at forberede velsmagende og aromatiske marinader. Reference:SELVRACFOU...
...Hvad er sumak? Det er et rå krydderi, der kun er malet. Det stammer fra en busk, der producerer røde klaser med små frø. Det er disse frø, der males og giver dette krydderi, som er naturligt salt, citronagtigt og eddikeagtigt. Sumak er et astringerende krydderi, hvilket betyder, at det giver en følelse af at stramme munden. Vær opmærksom på, at der i Frankrig og Europa findes træer af samme...
Frankrig, Guérande
...Sole tørret, afslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smag i alle dine retter og salater. Forbrugt i årtusinder, er hvidløg, en meget værdsat krydderi, længe blevet en del af den franske kulinariske tradition. I køkkenet fremhæver dette krydderi og forfiner smagen af dine retter. Persille er en uundgåelig del af køkkenet. Både som krydderi og pynt, tilfører det sin friskhed og aroma til mange forskellige retter. Traditionelt anvendt: Som drys eller ved afslutningen af tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, muslinger i hvidvin, dampede kartofler. SKU:SGP250...
Frankrig, Maubeuge
...Syrisk kumin er en af de mest værdsatte for sin exceptionelle smag. Dens friske smag er perfekt til kebab, mezzes, taginer, couscous eller kartoffelretter. I Marokko er ristet stødt kumin en standard krydderi på bordene og bruges som salt og peber. Reference:ART0019...
Frankrig, Marseille
...antioxidant E300, syre-regulator E330, konserveringsmidler E202, E270. Ingredienserne kan forårsage reaktioner hos allergiske og/eller intolerante personer. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: skaldyr, fisk og skaldyr. Energi: 372 kJ/89 kcal Fedt: 5 g Protein: 11 g Salt: 1,7 g FORPAKNING: Glas på 2,9 kg...
Frankrig, Malataverne
...Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i. Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer Før vi taler om opskrifter, her er en liste over...
... skal bevare disse områder fra et økologisk synspunkt, men det skal også være økonomisk bæredygtigt. Det er en historie, vi føler os tæt på," forklarer repræsentanterne for saltproducenterne fra Guérande, der er kommet for at dele deres erfaringer med cambodjanerne i Kampot i en ånd af aktivt samarbejde. Hippolyte og Sreymom har skabt disse blandinger af salt og krydderier i deres laboratorium i Kampot for at lade dig opdage smagene fra Asien. Sammensætningen af det specielle Barbecue KHLA salt er klar til brug. Nettovægt: 450 gr Høstsæson: Januar - maj...
Frankrig, Paris
...Med røget paprika fra røde peberfrugter vil dette havsalt med sin uovertrufne aroma krydre dine grøntsager, dampede fisk, hvide kødretter, grillretter og skaldyr og give dem en lækker røget note. Naturlig rygning. Ikke jodiseret, ikke fluoriseret salt. Uden kunstige aromaer. 85% havsalt fra Messolonghi, 15% røget paprika. Også tilgængelig i en 1 kg pose. PCB - KARTON: 12 enheder...
Frankrig, La Rochelle
...Det grå havsalt høstes på bunden af saltengene i perioden fra juni til september. Under høsten bliver dette salt gråt takket være den ler, som saltengene er lavet af, og som naturligt farver det. Det grå salt vil optage alle sporstoffer som calcium, kalium, magnesium, kobber, jern, zink, de mineraler, der findes i jorden, og vil også bevare jod. Det grå salt bruges primært til madlavning (grønne bønner, kartofler, fisk og stege i saltbund…). Emballage "Brut de récolte". VÆGT: 1 kg...
Frankrig, Paris
...En lille beskrivelse: Mullet-boutargue, også kaldet "boutargue", er en eksklusiv middelhavsspecialitet. Det er de tørrede og salte æg fra mullet. • Struktur: Den har en fast og let gummiagtig tekstur. • Smag: Smagen af poutargue er salt og intens, med udtalte marine noter. Nogle beskriver dens smag som umami, der minder om kaviar. • Kulinarisk anvendelse: Poutargue skæres normalt i tynde skiver og serveres alene eller med toast, salater eller andre retter.
Matchende produkter
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andre produkter
Reje
Reje
Frankrig, Appietto
... denne smukke boks til at opbevare dine personlige genstande. Vægt: 150 gr Ingredienser: Hvedemel, Sukker, Solsikkeolie, Æg, Inverteret sukker, Bagepulver Opbevaring: Opbevares tørt og væk fra varme Næringsdeklaration for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fedt: 20 g Mættede fedtsyrer: 1,7 g Kulhydrater: 71 g heraf Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Frankrig, Mietesheim
... vinaigretter! Ingredienser: Peberrodsrødder, vand, mælk, solsikkeolie, salt, modificeret stivelse, syre: citronsyre, fortykningsmiddel: xanthangummi, naturlig aroma, konserveringsmiddel: natriumsulfid. Fås i glas på 100g, 140g, 200g, spande på 1kg, 2kg, 3kg, 10kg.
Frankrig, Sète
...1 pakke blæksprutte-tuber, hvidløg, løg, fyld (kød eller fisk efter eget valg), salt, peber, persille, tomatsauce, olivenolie, "aioli" og hvidvin. Vi anbefaler at tø dine blæksprutte-tuber op under vand lige før tilberedning. Fyld tuberne med det fyld, du vælger, og luk enden af tuben med en tandstik. Sauter hvidløg, løg og persille. Tilsæt tomatsauce og hvidvin. Kom de fyldte tuber i og lad det simre i 25-35 minutter ved lav varme. Ved servering, bland aioli med saucen. Anret med pasta eller ris.
Frankrig, Biguglia
...Vores kreative olier er udviklet, så de tilføjer det, der manglede i dine retter: en karakteristisk note, et strejf af originalitet eller et pust af korsikansk identitet. Fyldt med smag venter de kun på at blive kombineret med dine idéer og vores knowhow. Citroneolien passer til alle typer retter, en fisk, en vinaigrette.. Næringsværdier pr. 100 g Energi (kcal) = 744 Energi (Kj) = 3058...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Grønne og sorte olivenpaté med tomater. Ingredienser: Grønne og sorte oliven 54%, tomatpulpe 27%, olivenolie og dobbelt koncentreret tomat 8%, kapers, løg, basilikum, ansjoscreme, salt. Anvendelse: Denne tapenade kan bruges med pasta, pizza eller som tilbehør til grøntsager, inkorporeret i en sauce, eller som tilbehør til grøntsager, fisk eller hvide kødretter. Blandet med en vinaigrette er det en original og innovativ måde at tilføje tilbehør til en salat. Glasbeholder 180g...
Frankrig, Renaison
...Det traditionelle ægteskab mellem sellerifrø og havsalt bruges i tomatjuice eller Bloody Mary, men det har meget mere at tilbyde. Det kan pifte dine salater op (salt til den uundgåelige Caesar-salat!), dine supper, fisk eller hvorfor ikke majs (?). Det gør det muligt at reducere mængden af salt, da selleri allerede indeholder natrium.
Frankrig, Olivet
... courgetterne, skræl dem helt eller i strimler, fjern ikke skindet, hvis de er unge. Skær courgetterne i skiver. Hæld vandet, kalv fonden eller 1/2 bouillonterning i. Hæld courgetterne i panden. Bring det i kog. Rør rundt. Tilsæt gurkemeje, salt, og plukket timian. Kog i 10/15 minutter, tjek om courgetterne er møre, hold dem varme. Snit purløget. Forvarm ovnen ved at indstille termostaten mellem 6/7 (200°C) i 45 minutter, men tjek altid...
Frankrig, Les Eyzies De Tayac
...Et ungt kaviar med en overraskende friskhed, der afslører den naturlige smag af let saltede æg. Med en kort modning på 2 uger til 2 måneder. Takket være en ren saltning har det allerede udviklet aromaer af jod og fisk, samtidig med at det bevarer smagene af nødder og hasselnødder i eftersmagen. For at sikre dette produkt uden konserveringsmidler, pålægger vi en Holdbarhedsdato på 2 måneder efter...
Frankrig, Gennevilliers
... hibiscusgeléen med krydderier kroppen. Hibiscusblomsten har mange antioxidanter, der arbejder dybt på huden, fordøjelsen og tarmtransit. Nelliken detoxer i dybden, mens kanel styrker immunsystemet. Sødt eller salt, bliver denne gelé den perfekte ledsager til alle dine måltider. Serveret til morgenmad eller dessert, passer den vidunderligt sammen med pandekager, yoghurt og andre brød. Bruges som fyld til dine retter, harmonerer dens krydrede smag af røde frugter perfekt med kød og fisk. Indhold: 260 ml...
Frankrig, Perpignan Cedex
... område. Den tilføjer en note af friskhed med anis- og citrussmag til marinader, lette saucer, rå grøntsager og frugtsalater, og selvfølgelig til fisk, hvor den skaber den perfekte kombination. I hverdagen bruges dild også til at give smag til olivenolie, eddiker, syltede agurker eller endda salt ved blot at lægge nogle blade i flasken eller glasset. På det diætetiske plan gør dildens duft og krydrede aromaer det muligt at reducere brugen af salt betydeligt. En 100 % sundhedsmæssig fordel!
Matchende produkter
Aneth
Aneth
Andre produkter
Cébette
Cébette
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Opvarm vores Middelhavsfrita i en gryde ved lav varme og brug den som tilbehør til dit kød ved at tilsætte deres stegesaft. Den kan også serveres varm i en omelet eller med dine stegte eller grillede fisk. Kold som forret for at starte et sommermåltid. Den kan også bruges til at lave lækre butterdejfyldte tærter kaldet "coka". Ingredienser tomater (61%), grønne og røde peberfrugter (25%), løg (7%), solsikkeolie, modificeret majsstivelse, olivenolie (1%), sukker, salt, krydderurter, krydderier.
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Du vil elske dine cocktails lavet med passionsfrugt! Passionsfrugten, også kaldet grenadilla, er en lille tropisk bær på størrelse med et æg. Dens aromatiske kød indeholder mange små sorte frø, som er en meget god kilde til kostfibre. Nyd den i en salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt sammen med marcipan i en velkendt dessert, pavlova. I en salt version passer den ideelt til grillet fisk.
Frankrig, Levallois Perret
...Ras el hanout er en kraftigt aromatisk og lidt krydret blanding. Den har en særlig, varm og blød smag. Det er en blanding af smagsnuancer, hvoraf de primært er: stærk chili, koriander, kommen, hvidløg, mynte, laurbærblad og salt. Anvendelser af Ras el hanout i madlavning: Den fremhæver couscous, taginer, pastillas, grøntsagsretter, skaldyr, hvide kødretter og fisk. Fordele ved Ras el hanout: Den har antiinflammatoriske, antiinfektiøse og antioxidante egenskaber…...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddike * - Uraffineret salt - 2,5 % Espelette-peberpulver - Vand - *Produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne sennep med Espelette-peber er ideel til at give smag til saucer og vinaigretter. Den vil perfekt krydre kød og fisk. Pensl den på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g.
Frankrig, Wissous
... øge deres synlighed. Vi markedsfører følgende produktserier: salt/sødt dagligvarer, drikkevarer, alkohol, delikatesseprodukter, friske/frosne/ cateringprodukter, frugter og grøntsager, røget kød og fjerkræ, fisk, kød og pølser, blodpølse, saltede produkter, og meget mere. Vores kunder er professionelle inden for handel, restauration, detailhandel, industri og grossister. Baseret i Wissous, Essonne, er vores team her for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om vores produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play