Spanien, Guijuelo-Salamanca
... dens kost baseret på belloter. Denne Paleta de Bellota D.O. Guijuelo opnås fra udvalgte krydsninger af Cerdo Ibérico, der når op på 75% iberisk race. Svinene fodres udelukkende med græs og belloter i total frihed i dehesas i Salamanca og Extremadura. Dens fremstilling, fra dyrets forben, er helt traditionel, ved at bruge naturligt salt fra Salinas de Torrevieja. Det unikke mikroklima i Guijuelo...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... Nettovægt: 100 g. Distribuerings- og transportbetingelser: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumemballeret, skal det opbevares ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring, hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico skinke fra bellota, salt og konserveringsmidler. Nettovægt: 100 g.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte dehesas i Spanien, primært beliggende i Salamanca. Saltningsprocessen Hos Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og opbevaring, hvilket bidrager til udviklingen af de typiske farver og aromaer i de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det...
Spanien, Guijuelo
...Virksomheden Black Pork Sociedad Limitada beskæftiger sig med eksport af 100% iberisk skinke fra bellota, både i hele skinker og skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuel æske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Udløbsdato: 12 måneder fra produktionsdato 40 enheder pr. kasse (hver kasse vejer i gennemsnit 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheder af 100 gram hver) Leveringsdato: at forhandle i hvert enkelt tilfælde Produktet skal transporteres kølet ved 5ºC Forudbetaling...
Spanien, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos og Skinker Los Serranos. Vi er en familievirksomhed med en traditionel karakter og en lang erfaring inden for skinke- og pølseindustrien. Beliggende i hjertet af Campo Charro i Salamanca. Los Serranos beskæftiger sig med den håndværksmæssige fremstilling af iberiske pølser og iberiske bellota-skinker, og vi har desuden to klart adskilte produktionslinjer. 1. Fremstillingen af pølser og...
Frankrig, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familieejet virksomhed, der tilbyder iberisk pata negra cebo og bellota skinke online. Du kan finde serrano skinke (fra bjergene) samt klassikerne inden for spansk charcuteri (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landpølse) i vores online butik. Vi har været importører af iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltager i mere end 50 messer...
Pedro Nieto er en familieejet virksomhed, beliggende i Guijuelo-området (Salamanca), der specialiserer sig i håndlavet produktion af iberiske skinker, iberiske skinker og iberiske pølser lavet af bellota. Iberisk skinke er den ultimative delikatesse fra den iberiske svineart, og den stammer fra voksne svin af iberisk race. Det er et produkt fremstillet af den bageste del eller skinken, som giver...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play