Tyskland, Heidelberg
...Umami-smag er et krydderi designet til at forbedre den salte, rige smag i forskellige retter, hvilket tilføjer dybde og en tilfredsstillende umami-punch. Perfekt til supper, saucer og plantebaserede retter. 100% naturlig smag. Styrker smagen af alle madforberedelser: pålæg, saucer, færdigretter, brød, oste, supper og bouillon, snacks osv.. Giver dig mulighed for at angive en ingrediensliste uden en smagsforstærker.
Spanien, Pedro Muñoz
...Ajo Negro i hoveder Pose 2 stk. Produkt fremstillet med frisk naturlig hvidløg. Uden tilsætningsstoffer. Farve: Sort Aroma: Frugtagtig Smag: Sød. Nuancer af lakrids, sveske. Nettovægt ca.: 80 gr. Til direkte forbrug som en moden frugt. Gourmetprodukt til restauranter, frugtbutikker, helsekostbutikker, diætister, fødevarebutikker, catering, små og store supermarkeder eller andre, der bruger almindeligt frisk hvidløg. Kan anvendes i madlavning som krydderi eller tilbehør.
Polen, Paczewo
...Til brug som vitamin- og protein supplement. Det er et komplet protein: Næringsgær indeholder alle ni essentielle aminosyrer, som mennesker skal få fra mad. Det indeholder mange B-vitaminer og mikroelementer (sporstoffer). Dosering: Næringsgær bruges på følgende måder: •Drysset over popcorn eller pasta •Rørt i supper for en umami-smag •Som en "ost" smagsgiver i veganske saucer •Som...
Spanien, Alcora
...Salt med sort trøffel (Tuber melanosporum) Salt med sort trøffel er et luksuriøst krydder, der kombinerer den dybe og jordagtige smag af sorte trøfler med den krystalklare sprødhed af groft salt. Denne gourmetblanding skabes ved at infusere højkvalitets havsalt med aromatiske flager af sort trøffel, hvilket fanger essensen af trøflerne i en praktisk form til daglig brug. Dens intense umami-rige...
...På træet præsenterer det sig som en lille lime, der plukkes. Derefter blancheres det i saltet vand, før det tørres i ørkensandet, hvor det vil forblive i flere uger. Denne proces gør det muligt for disse citroner at udvikle den eftertragtede umami-smag. Anvendelse: De sorte citroner er tørrede frugter, der kan være: - Revne eller blendet: i pulverform vil de give smag til en fiske-ret eller en...
Italien, Formigine
...Matcha er en type japansk grøn te, der dyrkes og behandles på en særlig måde. Matcha er kendt for sin karakteristiske smag, der er let sød og umami, samt for sine sundhedsmæssige fordele, herunder et højt indhold af antioxidanter og evnen til at øge koncentrationen og roen, takket være tilstedeværelsen af L-theanin og koffein.
Spanien, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamat (MSG) er et salt af glutaminsyre, en ikke-essentiel aminosyre, der findes naturligt i mange fødevarer som kød, fisk, mejeriprodukter, grøntsager og svampe. Det kommer som et hvidt krystallinsk pulver og er kendt for sin evne til at forbedre umami-smagen i fødevarer. Umami er en af de fem grundlæggende smage sammen med sød, salt, sur og bitter, og beskrives som en velsmagende...
Polen, Warszawa, Poland
... pulver, lugtfrit og vandopløseligt med en holdbarhed på tre år, når det opbevares på et køligt, tørt sted. Foodcom S.A. tilbyder MSG i 25 kg poser. Populariteten af mononatriumglutamat stammer fra dets evne til at give en unik smag kendt som "umami", som betragtes som den femte smag. Dette gør det til en meget anvendt ingrediens i fødevareindustrien, især til at forbedre smagen af kød, supper, bagværk, saucer og andre produkter.
Belgien, Liege
...Samyang Buldak Extreme Hot Chicken Flavor Sauce indeholder majs sirup, sojasauce og andre ingredienser, sammen med en intens varme for at skabe den ultimative umami-smag, der vil få ethvert måltid til at gå fra spartansk til kulinarisk på ingen tid! 200:grammes...
Storbritannien, Basildon
... tilberedningsprocessen. Saltet har også en karakteristisk smag, som er blevet beskrevet som lignende hårdkogte æggeblommer. Denne salte umami-smag bruges derfor ofte i opskrifter uden æg for at tilføje en ægsmag. Kala Namak bruges primært i indisk madlavning som et krydderi, normalt med snacks. Det anvendes i chutneys, raitas, frugtsalater og chutneys samt salte snacks. I ayurvedisk medicin betragtes kala...
Frankrig, Condom
...Farve: Amber med gyldne nuancer Næse: Umami, meget kompleks med svampe og trøfler. Smag: Meget indtagende med trøffel, bagt tomat, meget kompleks og kraftfuld, let bitterhed der er stort set dækket af trøflen. Eftersmag: Meget lang med trøffel og udvikler sig til aromaer af druer, dadler, kandiseret frugt, med en vedholdende trøffelpræference, tilstedeværelse af urteagtige noter som genepi, absint, gentian.
Tyskland, Hamburg
...Maggi-terninger er et populært krydderiprodukt, der opstod i slutningen af det 19. århundrede i Schweiz. Disse små, rektangulære terninger består af en kombination af dehydrerede grøntsager, salt, mononatriumglutamat (MSG) og forskellige krydderier. De bruges ofte til at forbedre smagen af supper, gryderetter, saucer og andre retter. Maggi-terninger er kendt for deres intense umami-smag, der...
...Matcha Samurai er en premiumkvalitet fra den første plukning i slutningen af april til begyndelsen af maj. De unge, sarte blade giver en fin, næsten sød smag og en unik umami. Produkt: Økologisk Matcha Grøn Te Pulver Kvalitet: Premiumkvalitet - til daglig brug Anvendelse: Perfekt til daglig nydelse af matcha i skålen eller som ingrediens i shakes, smoothies og andre drikke. Sensorik: Jadegrøn...
Frankrig, Graulhet
... af det sorte hvidløg afhængigt af tørretiden og minder lidt om balsamicoeddike. Det har en optimal holdbarhed på 1 år, men i Japan opbevarer nogle det i 10 år. Ligesom en god vin forbedres det med alderen; hvis du vil stoppe modningen, skal du opbevare det i køleskabet. Og i køkkenet? I munden frigives en vidunderlig sødme, let syrlig, som ikke er uden at minde om lakrids; det er en del af umami-smagene. Dets smag er så blød, at du kan nyde det som det er, rent og helt, på ethvert tidspunkt.
Grækenland, Corinth
...Risotto med tørrede snegle, røget og sød paprika. En velsmagende, umami smag for den eventyrlystne gane! For en rigere smag kan du tilsætte flødeost ovenpå. Klar på 15 min.
Italien, Monterotondo
... temperatur og med forskellige niveauer af fikocyanin. Løseligt og med en karakteristisk umami-smag, det vil sige salt og svagt "maritimt", er det velegnet til brug i dej og forberedelser både søde og salte, fra konfektureindustrien til bagværk, fra is til pasta og endda drikkevarer.
Italien, Rivoli
...Rødbeden, der bruges som erstatning for tomat, har en rig smag af jordagtige og søde aromaer, der nærmer sig umami-smagen. Rødbedeketchup er et lille mirakel, en perfekt balance af smage med noter af krydderier og har en meget østlig, kompleks struktur, langt fra den syrlige og flade smag af tomat. Granatæbleeddiken, der bruges i Biobontà Rødbedeketchup, har en intens frugtagtig syrlighed. En...
Tyskland, Stegaurach
...Fingerfood klassikeren for både store og små. formet, paneret, friturestegt sprød panering og saftig i bid let krydret umami-smag (kødagtig) Profi-tip: Som fingerfood eller til en snack imellem måltiderne med dips eller som topping på salater eller i wraps. Indholdsstoffer Vand, 20% panering (rismel, stivelse, kikærtemel, majsmel, vand), 7% tekstureret ærteprotein (ærteprotein, ærtemel), 5...
Frankrig, Paris
... forstærker fordelene ved klassisk hvidløg, og dens let søde smag, der spænder fra karamel til lakrids og varierer afhængigt af tørretiden, betragtes som en af de fem grundsmage, umami. Sort hvidløg er særligt alsidig og bruges i mange opskrifter, fra forretter til desserter. Det er meget værdsat af madentusiaster og Michelin-stjernede kokke. Ean13:3701511709891 Reference:SortHvidløgØkologiskAOPVoghieraCreme1...
Frankrig, Paris
...En lille beskrivelse: Mullet-boutargue, også kaldet "boutargue", er en eksklusiv middelhavsspecialitet. Det er de tørrede og salte æg fra mullet. • Struktur: Den har en fast og let gummiagtig tekstur. • Smag: Smagen af poutargue er salt og intens, med udtalte marine noter. Nogle beskriver dens smag som umami, der minder om kaviar. • Kulinarisk anvendelse: Poutargue skæres normalt i tynde skiver og serveres alene eller med toast, salater eller andre retter.
Matchende produkter
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andre produkter
Reje
Reje
Frankrig, Varennes-Jarcy
...En chokoladepasta med mørk chokolade og et strejf af sort hvidløg for at give en meget chokoladeagtig smag. Du vil opleve den særlige smag og rundheden af sort hvidløg i eftersmagen, mens dens umami-smag vil fremhæve chokoladens smag. Ideel på pandekager eller på en skive brød. Vores sorte hvidløg er lavet af en økologisk hvidløg IGP fra Drôme. Alle de anvendte ingredienser stammer fra økologisk landbrug. Vi tilbyder flere formater, der passer til dine behov: - Glasbeholder med 230g Chocol'ail noir - Glasbeholder med 125g Chocol'ail noir Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og lys.
Italien, Ponte Galeria
... sojasauce har en afbalanceret umami-smag med en klar og frisk duft. Denne fermenterede blanding af soyabønner, hvede, salt og koji-svamp er en af de mest anvendte krydderier i Japan, en alsidig sauce der er velegnet til at krydre nudelsupper, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu og meget mere. Der er virkelig ingen erstatning for sojasauce. Der findes mange varianter at vælge imellem, herunder mørk sojasauce, lys sojasauce, natriumreduceret sojasauce og hel eller marudaizu sojasauce.
Sydkorea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...{"Brand Name":"CORE GREEN"," - Smagen er ren efter spisning, fordi der ikke anvendes kunstige kemiske tilsætningsstoffer\n":" - En mystisk umami-smag, der kombinerer traditionel koreansk smag med 27 ingredienser og en chefs færdigheder\n","Place of Origin":"Sydkorea","COREGREEN":"Hjemmeside : http://www.coregreen.co.kr"," - Sticks-pose emballage krydderi, der opretholder kvaliteten og kan...
Holland, Venlo
... specifikke receptorer for de grundlæggende smage: sød, salt, bitter, sur og umami. Disse smagsløg findes overalt på vores tunge. Scelta Umami Solutions uddyber og fuldender smage, bringer andre salte smage i balance, giver en smag for hele kroppen, forbedrer spytproduktionen under spisning og kan bruges til at balancere smagen, mens natrium, sukker og/eller krydderier reduceres. Den unikke kombination af...
Grækenland, Piraeus
... vigtigste element er, at det ikke har den lugt og det ubehagelige, ofte intense aroma, som hvidløg kan have; smagen betragtes af smagsprøver som 'Umami'. Det bruges som et kosttilskud (Superfood) eller i retter af høj gastronomi. Sort Hvidløg, på grund af hele denne fermenteringsproces, har formået at indeholde en stor mængde antioxidanter, hvilket gør det muligt for kroppen at modstå angreb fra skadelige frie radikaler.
Malta, Naxxar
Fifth Flavour er et catering- og madservicefirma. Navnet Fifth Flavour (eller Umami) er et relativt nyt koncept i madens verden. Det refererer til en ny dimension af smag ud over de sædvanlige definitioner af salt, sødt, surt og bittert. Umami-smagsoplevelsen af visse ingredienser blandet sammen overgår smagen af hver enkelt for sig. Fifth Flavour har til formål at tilføje en ny dimension til...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play