...På træet præsenterer det sig som en lille lime, der plukkes. Derefter blancheres det i saltet vand, før det tørres i ørkensandet, hvor det vil forblive i flere uger. Denne proces gør det muligt for disse citroner at udvikle den eftertragtede umami-smag. Anvendelse: De sorte citroner er tørrede frugter, der kan være: - Revne eller blendet: i pulverform vil de give smag til en fiske-ret eller en...
Frankrig, Condom
...Farve: Amber med gyldne nuancer Næse: Umami, meget kompleks med svampe og trøfler. Smag: Meget indtagende med trøffel, bagt tomat, meget kompleks og kraftfuld, let bitterhed der er stort set dækket af trøflen. Eftersmag: Meget lang med trøffel og udvikler sig til aromaer af druer, dadler, kandiseret frugt, med en vedholdende trøffelpræference, tilstedeværelse af urteagtige noter som genepi, absint, gentian.
Frankrig, Graulhet
... af det sorte hvidløg afhængigt af tørretiden og minder lidt om balsamicoeddike. Det har en optimal holdbarhed på 1 år, men i Japan opbevarer nogle det i 10 år. Ligesom en god vin forbedres det med alderen; hvis du vil stoppe modningen, skal du opbevare det i køleskabet. Og i køkkenet? I munden frigives en vidunderlig sødme, let syrlig, som ikke er uden at minde om lakrids; det er en del af umami-smagene. Dets smag er så blød, at du kan nyde det som det er, rent og helt, på ethvert tidspunkt.
Frankrig, Paris
... forstærker fordelene ved klassisk hvidløg, og dens let søde smag, der spænder fra karamel til lakrids og varierer afhængigt af tørretiden, betragtes som en af de fem grundsmage, umami. Sort hvidløg er særligt alsidig og bruges i mange opskrifter, fra forretter til desserter. Det er meget værdsat af madentusiaster og Michelin-stjernede kokke. Ean13:3701511709891 Reference:SortHvidløgØkologiskAOPVoghieraCreme1...
Frankrig, Paris
...En lille beskrivelse: Mullet-boutargue, også kaldet "boutargue", er en eksklusiv middelhavsspecialitet. Det er de tørrede og salte æg fra mullet. • Struktur: Den har en fast og let gummiagtig tekstur. • Smag: Smagen af poutargue er salt og intens, med udtalte marine noter. Nogle beskriver dens smag som umami, der minder om kaviar. • Kulinarisk anvendelse: Poutargue skæres normalt i tynde skiver og serveres alene eller med toast, salater eller andre retter.
Matchende produkter
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andre produkter
Reje
Reje
Frankrig, Varennes-Jarcy
...En chokoladepasta med mørk chokolade og et strejf af sort hvidløg for at give en meget chokoladeagtig smag. Du vil opleve den særlige smag og rundheden af sort hvidløg i eftersmagen, mens dens umami-smag vil fremhæve chokoladens smag. Ideel på pandekager eller på en skive brød. Vores sorte hvidløg er lavet af en økologisk hvidløg IGP fra Drôme. Alle de anvendte ingredienser stammer fra økologisk landbrug. Vi tilbyder flere formater, der passer til dine behov: - Glasbeholder med 230g Chocol'ail noir - Glasbeholder med 125g Chocol'ail noir Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og lys.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play