Italien, Formigine
...Matcha er en type japansk grøn te, der dyrkes og behandles på en særlig måde. Matcha er kendt for sin karakteristiske smag, der er let sød og umami, samt for sine sundhedsmæssige fordele, herunder et højt indhold af antioxidanter og evnen til at øge koncentrationen og roen, takket være tilstedeværelsen af L-theanin og koffein.
Italien, Monterotondo
... temperatur og med forskellige niveauer af fikocyanin. Løseligt og med en karakteristisk umami-smag, det vil sige salt og svagt "maritimt", er det velegnet til brug i dej og forberedelser både søde og salte, fra konfektureindustrien til bagværk, fra is til pasta og endda drikkevarer.
Italien, Rivoli
...Rødbeden, der bruges som erstatning for tomat, har en rig smag af jordagtige og søde aromaer, der nærmer sig umami-smagen. Rødbedeketchup er et lille mirakel, en perfekt balance af smage med noter af krydderier og har en meget østlig, kompleks struktur, langt fra den syrlige og flade smag af tomat. Granatæbleeddiken, der bruges i Biobontà Rødbedeketchup, har en intens frugtagtig syrlighed. En...
Italien, Ponte Galeria
... sojasauce har en afbalanceret umami-smag med en klar og frisk duft. Denne fermenterede blanding af soyabønner, hvede, salt og koji-svamp er en af de mest anvendte krydderier i Japan, en alsidig sauce der er velegnet til at krydre nudelsupper, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu og meget mere. Der er virkelig ingen erstatning for sojasauce. Der findes mange varianter at vælge imellem, herunder mørk sojasauce, lys sojasauce, natriumreduceret sojasauce og hel eller marudaizu sojasauce.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play