Spanien, Guijuelo (salamanca)
Jamones og iberiske pølser. Vores iberiske produkter er et spejl af det miljø, de vokser op i: dehesaen, en gave fra naturen, hvor vores eksemplarer vokser og udvikler sig for at tilbyde de bedste iberiske produkter. Hos Castro y González er det vores prioritet at passe på og udvikle denne livskilde bæredygtigt, og vi er bevidste om, at hver enkelt bæk, korkeg, alcornoque, slette og kilde i vores...
Frankrig, Auros
...hvid fransk skinke med sort trøffel fra Périgord Hvid skinke med sort trøffel fra Périgord. En trøffelskinke af fransk, håndlavet og regional produktion. Tilberedt i sit eget saft for mere smag. 1/2 skinke på 3,5 kg; holdbarhed 20 dage. En delikat duft af sort trøffel fra Périgord, nøje afmålt. Et festligt produkt, der kan serveres i chiffonnade til dine aperitiffer, tapas. Ideel til at forskønne dine receptioner. Vi har også et meget smukt udvalg af håndlavede, regionale skinker. Landbrugsskinke, hvid skinke uden nitrat, skinke fra Landes osv... Tøv ikke med at anmode om vores katalog og priser.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Rotationsskinkeholder Mod. "Basis" af nyeste skabelse. Fremstillet i egetræ. Folkelig visdom dikterer, at god skinke skal skæres med kniv, så skiverne har optimale organoleptiske egenskaber til forbrug.
Frankrig, Laissac
...Gaveæske 100% Aveyronnais. Gaveæsken indeholder: 3 Popines med charcuteri (blandt andet pølse, coppa, lonzo, skinke eller tørret oksekød fra Aubrac) og en flaske rødvin Marcillac Exception (Languedoc). Gaveæsken præsenteres i en sort boks eller en kraftpapir kuffert afhængigt af tilgængelighed. Popines: Charcuteri uden nitrit, skåret og vakuumpakket i et glasbeholder 100% genanvendelig. Uden...
Frankrig, Lyon
...Hel udbenet sort svinekødsskinke fra Bigorre AOP. En skinke med karakter, der kendes på sit marmorering og sit exceptionelle fedt, som er givet af de 24 måneders modning. Den sorte svin fra Bigorre, fætter til den iberiske "Pata Negra" og genkendelig på sin sorte pels, er et fransk kvalitetsgris. Den nyder godt af en sund 100% plantebaseret kost og et liv i frihed ved foden af bjergene.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet Iberisk Egeblad-fodret Skinke 100% Iberico, skåret med kniv og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mere info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsordre: 25 kartoner (1.000 stk). Pris for 25 kartoner: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Vægt af kartonholdbarhedskasse: 6,55 kg. Leveringstid: skal forhandles. TRANSPORT: Kølet 5ºC.
NewTrade International importerer fødevarer direkte fra de førende producenter i verden, og med en præcis distribution kan vi imødekomme kravene fra det nationale marked.
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
Østrig, Vienna
...Trøffelolie er en delikat og aromatisk krydderolie. Den er lavet med en højkvalitets koldpresset olivenolie fra Primadonna. Trøffelolie er særligt velegnet til at forfine risotto og pasta, carpaccio, røræg, ost, kartoffelmos, flødesaucer / let bundne saucer, røræg / stegte æg, blødkogte æg / pocherede æg / onsen æg og skinke. Indhold: 150 til 750 ml Smag: original sort trøffel Smag gennem naturlige trøffelskiver, med fin olivenaroma.
Spanien, La Muela
... pizzaer osv. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie, der stammer fra århundrede gamle oliventræer og fra arbequina-sort. Gennem årene er vi vokset, udvidet vores faciliteter, moderniseret og innovativt forbedret produktionsprocesserne og maskinerne med det formål at give den bedste service til kunderne og forbedre kvaliteten af vores produkter. Vi er specialiseret i modnede skinker og hvid...
... pacifisk torsk, jordbær, hvidløg, pølser (skinke, serrano, chorizo, sort chorizo osv.), lime/limefrugter, fisk, ris, ost, mucua, maruvo, fuba de bombo/fuba af majs, okra, palmeolie osv. Drikkevarer som cuca Kizaca, snacks fra området, tørret fisk osv. Kød osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT LDA præsenterer forskellige løsninger, der muliggør tilfredsstillelse af vores kunder og partnere med højere...
... som ingen andre, og de laver nogle hjemmelavede saucer - den brede variation skiller sig ud - som er udsøgte. Der vil ikke mangle ægte pizzaer med tynd dej bagt i en brændefyret ovn. Sort ris med aioli og iberisk skinke med sennep er attraktive lokale alternativer. Restaurant Bocafinas kulinariske forslag suppleres med hjemmelavede desserter og et bemærkelsesværdigt udvalg af nationale vine. De har dagens menu, og det er også et godt sted at starte dagen med lækre morgenmad. Vil du gå glip af det?
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet forarbejdning og modning af Bayonne-skinke og exceptionel sort af sort svineskinke. Ved at skaffe sig kvalitetsråvarer og inspirere sig af traditionelle baskiske og bigourdan metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høj kvalitet og prestige for sine produkter. I samarbejde med lokale opdrættere og et godkendt skæreværksted har Les Salaisons de l'Adour den fordel at tilbyde økologisk Bayonne-skinke, som er et naturligt produkt, hvis fremstilling respekterer vores miljø.
Italien, San Demetrio Corone
Nata specielt til produktion af salte, såsom capocollo og pancetta D.O.P., beskæftiger Madeo Industria Alimentare sig også med produktion af skinke og salami af sort svinekød fra Calabria. De anvendte teknikker er primært håndværksmæssige, som salting, der stadig udføres manuelt i de typiske saltlage, ligesom i gamle dage. Dog, hvor det er nødvendigt, tøver man ikke med at anvende de mest moderne teknologier, så meget at tørringen er overladt til entalpiske maskiner, der udnytter de eksterne klimaforhold til at reproducere den ideelle ventilation indendørs.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play